|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
28.11.2009 22:01:43   
scubadiver
Hvala vsem za čestitke, vidim da je tortico častila že Nicolina.. več kot ena na dan bi bla pa že preveč user posted image
Praznovanje smo preživeli, blo je luštno, tamala je bla najprej ful nenavadna, mirna, sama se je igrala, nič kaj podobna sami sebi. Ko pa je ena runda šla in je blo mal več prostora, se je pa čist razživela, divjala, čvekala.. skratka do solz smo se ji nasmejali.

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Vse najboljs Tin, Lana in Tianna!!!!!
Upam, da ste lepo praznovali svoje 2. rojstne dneve in od utrujenosti kar popadali v postelje....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...da bosta mela oci in mami cas bratca al pa sestrco narocit user posted image

Naša je čist crknjena padla spat, sam kaj ko sva tud z očijem čist zmatrana, pa še oba neki po grlu praska. Tko da danes ne bomo nič naročali user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.11.2009 22:15:32   
tabi
Čer

No za nami je zelo lepo praznovanje,tamala dva dobila zelo veliko dariluser posted image ,ful sta bla pridna in oh in splohuser posted image .uživala pri pihanju svečk in še raje pri jedenju torticeuser posted image .jst pa sem zdej komaj pomila posodo moj pa je šel še na eno praznovanje njegovega prijatelja.Še dobro da sta tamala sam dol padla,no sej zdej bom pa še jstuser posted image
V album sem dala par slikicuser posted image

Vse najboljše vsem ki ste danes praznovaliuser posted image user posted image

Nočko

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
29.11.2009 7:12:21   
tabi
Dobro jutro

evo skuhalauser posted image  za lepši danuser posted image

Medve z Niko sva že kr neki časa pokonci,Nejc je še v komi,oči pa je komaj dobro domov prišel

Upam da ne bo dežja da potem popokam tamala dva da nekam odpeketamouser posted image

Lep nedeljski dan želimuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
29.11.2009 8:25:55   
Tanayya29
Dobro jutro,

Tabi hvala za kavico(Tudi midva s Tajem sva že nekaj časa pokonci).

Mi smo imeli včeraj delovno soboto v vrtcu, eno na leto pa imamouser posted image .
Tako,da bo ta vikend kar hitro minil.....:)

Vse najboljše vsem dvoletnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image ,veliko zdravja,igrač, lepih stvari.

Tintin super za selitev, to je sedaj prav vaše stanovanje, ane?

Nicolina, čimpreje se pozdravi.

Ninočka. še enkrat lepe slikice, aja, naš nč kej ne grize,zaenkrat....

Nč,grem pripravit zajtrk.

Lepo nedeljo, kljub temu, da je deževna.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
29.11.2009 15:33:46   
nicolina
Hvala za čestitke, RD smo preživeli, bilo je lepo, Tin je dobil veliko daril, sploh ne vem kam naj z igračami....user posted image user posted image , in res je Tin samo padel v posteljo in v sekundi zaspal... Bom dala kakšno slikco, sm da pridem mal k sebi.

ninočka, nismo nč delali sestric ali bratca user posted image user posted image , saj je mene zvečer čist zvilo.....vročina, kašelj, glavobol, bolečine v kostehuser posted image user posted image user posted image ......po moje imam gripo in bom šla jutri k zdrvaniku, da vidimo kaj je.....

Tabi, krasne slikce in tortici user posted image user posted image user posted image

Scuba user posted image user posted image  za praznovanje....

grem počivat...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
29.11.2009 17:28:35   
Tanayya29
nicolina,pozdravi se čimprejuser posted image user posted image .Pa čimprej tembolje,daš to novo gripo čez.Midve,ki mava taki službi,sva itak tok izpostavljeni temu...
Jaz pa Tajči sva jo že dala skoz,in ni tko hudo...
user posted image user posted image .

Super,mi smo tut dobili tok daril,sem lih prej mu dala še flumastre še zapakirana za risat,in glej že mam freske po steni...čist konc steno mam,moderno...hihi

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
29.11.2009 22:05:08   
scubadiver

sobota 5.12.2009
Sonchek+Neli
SCuba + Lana ???
mama11+Tamara(+Julija)
nicolina+tin

sobota 12.12.2009
tintin+Vasja
Scuba + Lana
mama11+Tamara(+Julija)
Dajica + Kaja

Ninocka si spraševala kako smo se odločili za srečanje.
Zadnje stanje je bilo takole.. Prav veliko se vas itak ni vpisalo. S tem da za 5.12 jaz nisem več sigurna da bova z Lano lahko. Odvisno bo tašla povabila na Miklavža v soboto ali v nedeljo, ker okvirno za vikend je že rekla da naj pridemo...

Mi smo danes povabili še nekaj prijateljev na torto, tko da smo se imeli spet prav luštno.
Lana je dobila eno tako lepo odejico, da sem jaz čist srečna. Jo je naredila ena prijateljica sama. Lana na začetku ni pokazala nekega zanimanja, takoj ko sta šla, se je pa kar sredi dnevne sobe ulegla na tla na to odejico. Res sem happy. Tiste ki ste na FB sem vas itak povabila v njeno skupino, tko da tiste ki ste pridružile veste o katerih odejicah govorim user posted image

Nicolina hitro se pozdravi, upam da ni res gripa!!

Ninocka Lana na srečo (še) ne grize. Tud iz vrtca ne hodi več pogrižena, tko da upam da ne bo hudega.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
30.11.2009 11:11:11   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

sobota 5.12.2009
Sonchek+Neli
SCuba + Lana ???
mama11+Tamara(+Julija)
nicolina+tin

..jaz bom ta dan zihr v lj..ker gremo zvečer v center gledat Miklavžev sprevod..tako da..zmente se...

..interesa nekega velikega res ni..hmmmmuser posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2833
30.11.2009 11:12:50   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
mama11..a si že dobila ugg-ice...???
...men je ta stran kr neki čudna, ker ko sem hotla druge naročit, niso imeli več možnosti pay pal-auser posted image user posted image user posted image  WTF??? kr neki..pa majo pa nimajo..pol sem pa na eni drugi strani naročila..sicer malenkost dražje- pa zihr original (sem preučila cel splet)..hahahhaa..pa me že čakajo na carini in jih grem danes iskatuser posted image user posted image user posted image

V petek sem dobila pošto od carine, tako da bi morale ta teden že biti na nogah user posted image . Pa mislim, da mi bodo ravno prav, ker imam jaz nogo 38.5. Pay pal je pa nekaj spreminjal pogoje - sem dobila email od njih, tako da moraš potrditi, da se z novimi pogoji strinjaš na njihovi spletni strani. Original so tudi tukaj - 90% tekstila in čevljev dandanes firme delajo na Kitajskem, zaradi poceni delovne sile in nizkih davkov. Sem bila na Kitajskem 6 tednov in sem videla, kako to šiba. Tudi Uggice delajo tam, te so cenejše, ker jih pošljejo direktno, če gredo pa preko Avstralije, so pa cene višje.

Zdravje pri nas - Julija ima še vedno grd kašelj, ampak HB zakašlja samo nekajkrat na dan, čeprav ji dajemo smrekove vršičke za izkašljevanje. Sicer je OK, pa tudi spi zadnje dni ful lepo (saj podnevi je že prej, zdaj so pa še noči skoraj prespane - je 1x, nekje med 3-5h zjutraj in je to to). Danes je celo zjutraj potegnila do 8:15 user posted image  - sicer ga je od prestavitve ure sračkala in se zbujala ob pol sedmih. Tamara je ful naspidirana, po moje je niti gripa ne bi zaustavila. Ji pa dajem vsak dan eno žličko sirupa za imunski sistem - do predvčerajšnjim Echinax, zdaj pa enega od Medexa, ki ima gor Čebelico Majo. Resno pa razmišljam, da bi nabavila še D3 kapljice zanjo, ker baje vitamin D preprečuje prehlade, nahode, gripo, ipd. Mene nekaj praska po grlu, ampak sem odkrila, da je Propolis v spreju ful dobra zadeva, tako da mislim, da se bom hujšemu ognila. Nova gripa pa - na vrtcu v Škofljici je že, do dislociranega oddelka, v katerega hodi Tamara še ni prišla, ampak to je po moje le vprašanje dni user posted image .

Zidanje - seveda, če imaš šolde, gre kot šus. Najbolj sva srečna, ker sva ugotovila, da za dela, ki sva jih planirala tja do marca/aprila - to je še grobe inštalacije za vodo in elektriko ter ometi - imava finance. Do takrat se bo še kaj našparalo, tako da bova verjetno kredit rabila šele poleti. Pa še srečo imava, da se nama res nikamor ne mudi in si lahko urediva tako kvalitetno, kot sva si vedno želela. Ni hujšega kot kompromisi zaradi financ, ki te potem morijo še po selitvi. A sestra že zida, Sonchek?

GB, lepo, da si se javila, pa občudujem, da ti je zneslo pri tem dolgotrajnem obisku...

Tintin user posted image  za selitev. Je ful dela -pakirat in odpakirat, ampak boste pa na svojem, lepšega pa ni.

Ninočka - glede grizenja - Tamara je imela v vrtcu tovrstne popadke nekje začetek oktobra. Jaz sem ji pridigala na vse pretege, pa mi vzgojiteljica en dan reče, da nič več ne grize. In sem rekla, da najbrž zato, ker sem ji ves čas govorila, da se to ne sme... potem mi je pa rekla, da ne, da je to zato, ker so ji pokazali, kako grizenje boli - fantku, ki ga je ugriznila, so dovolili, da jo je ugriznil nazaj, se je zjokala in od takrat ni več grizla. Najprej me je kar nazaj vrglo ob takšni metodi, ampak delovala pa je.

Tabi, tvoja dva sončka sta si pa ful podobna - sploh ne moreš zgrešiti, da sta bratec in sestrica. Torti pa - kaj naj rečem, se vidi, da je mamica profesionalka user posted image .

Nicolina, kaj si izvedela pri zdravniku - sezonska ali prašičja? Kakorkoli že, upam, da se počasi že pobiraš.

Scuba, midve s Tamaro pa po novem naslednjo soboto ne moreva več. Imajo obrtniki za otročke 5.12. ob 9h Miklavža... razen, če se zmenimo za popoldne.

V petek dopoldne sva bili z Julijo na knjižnem sejmu. Jaz sem ful uživala, čeprav sem spet nabavljala samo otroške knjige. Odkar imam mularijo mi je denarja škoda zase, za njiju bi pa nabavila vse... Je bila ful pridna, hrčkala v kengurujčku, tako da sem lahko pregledala vse štante. V soboto popoldne sva šli s Tamaro čofotat po lužah - anorak jakna in hlače, ki sem jih spomladi nabavila v Hoferju so ful super. Pa še nove podložene dežne škornje ima, tako da sva bili zunaj uro in pol, pa so bile nogice vseeno suhe in tople. Sprehodili sva se še do gozda in nabrali liste, ki čakajo na naslednji deževen dan, ko bova risali drevje in mu nalimali listje. Včeraj popoldne sem pa s Tamaro šla kar na igrišče v šoli, pa sva se ful lepo imeli. Sploh ne morem verjet, da gre mula mala že čisto sama na ta velik tobogan (začne se višje kot sem jaz, bi jo morala ornk dvigniti na glavo, da bi jo posadila nanj) in meni nič tebi nič spusti brez pomoči.

Sicer pa - ful govori o barvah - moram preveriti, če se to učijo v vrtcu - najraje ima zeleno, sicer pa spozna še modro, rdečo in rumeno. Pa najbrž so se učili tudi okuse, ker mi ves čas razlaga, kaj je sladko, kislo in grenko - mimogrede, grenko je vse, česar ne mara jesti user posted image . Zadnje dni se ful sama slači in oblači... ponavadi žal narobe user posted image . Tako da sem rekla, da je potrebno tole izkoristiti in jo naučiti, da se sama obleče in sleče. Bi jo morale videli po včeraj zjutraj. Je bila tiho kot rit, ampak očitno že nekaj časa budna, moj je šel na stranišče in je slučajno slišal šušljanje iz sobe. Ko je odprl vrata je videl, kako s poličke vleče igrače v posteljo, na sebi pa samo med nogami odpet bodi - slekla si je spalno vrečo, spalni pajac, odpela bodi, slekla pleničko in se igrala user posted image . Najbrž naju ne bi poklicala, dokler se ne bi naveličala ali pa bi jo pritisnilo na stranišče. Toliko od mene, grem malo pospravljat, dokler Julija še pančka, potem ji grem pa skuhat pire krompir in kumarično omako. Izgleda, da tudi z njo ne bo težav pri hrani, čeprav tako rada kot Tamara pa ne je. Trenutno najljubša zelenjava je špinača, čeprav je tudi rdeča pesa včeraj kar šibala.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
30.11.2009 11:20:12   
sonchek
Pri nas je praznovanje tudi lepo uspelo..Neli je bila navdušena nad vsem..najbolj nad svečkami....user posted image user posted image user posted image , ki jih je pihala..pa nad čokoladami, ki jih je dobila..drugače pa niti ni dobila veliko igraš (HB), večinoma za oblečt..pa še Tilen je dobil marsikaj..hahaaa

evo še par slikc...sej une k so na FB so jih pa že itak videle..hahahaa

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tako...pa je spet eno leto naokoli..kako prehitro čas beži...user posted image user posted image user posted image
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
30.11.2009 11:23:55   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Zidanje - seveda, če imaš šolde, gre kot šus. Najbolj sva srečna, ker sva ugotovila, da za dela, ki sva jih planirala tja do marca/aprila - to je še grobe inštalacije za vodo in elektriko ter ometi - imava finance. Do takrat se bo še kaj našparalo, tako da bova verjetno kredit rabila šele poleti. Pa še srečo imava, da se nama res nikamor ne mudi in si lahko urediva tako kvalitetno, kot sva si vedno želela. Ni hujšega kot kompromisi zaradi financ, ki te potem morijo še po selitvi. A sestra že zida, Sonchek?

svakinja..ja..imajo že pod streho (pa tudi delavnica zraven je že sezidana)...zdej se pogajajo za okna...user posted image user posted image user posted image ...

,..pri nas smo tudi bili bl na ozkem s financami..pa še se zdej pozna...hahaa...nasljednja faza...FASADA..grrr kok denarja spet...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
30.11.2009 15:43:51   
nicolina
Naju v soboto ne bo, saj prebolevam gripo.user posted image user posted image user posted image  (jutri grem k zdravnici in še v labaratorij, danes imajo tako gužvo, mi je rekla po telefonu, naj raje ne hodim, imam pa vse znake gripe - lahko da gre za navadno ali pandemsko...)

Naslednj vikend gremo pa v Kranjsko goro, seveda če bomo zdravi...

Upam, da se bomo še kaj zmenle, če ne prej spomladi, ko ne bo več teh raznih viroz, grip in podobno.... user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
30.11.2009 17:03:53   
Tanayya29
jaz sem se tut javla,da prideva,me lahko dopišete na seznam,mi je vseeno kdaj...

o nicolina,pozdravi se čimprej.

mama11,nč ne testirajo kera gripa je,ker če nisi nujen primer, in ne pristaneš na infekcijski ne vzamejo brisa,ampak meni je zdravnica takrat pri meni rekla,da gre najbrž za pandemsko,glede na to ,da je sedaj v pogonu,in da navadna gripa ni sedaj še na udaru(ampak komu bi verjel...).
Tako,da upam,da sva jo mi2 takrat oba prebolela....

grem kuhat večerjo

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
30.11.2009 21:16:31   
kanarka
Naj povem, da je tole že 4ti post, ki mi ga vedno zbriše. Tretjega sem napisala pred 3mi dnevi. Danes poskušam še enkrat.

Vidim, da je tole z gripo kar kriza v Slo. Nicolina upam, da jo hitro preboliš in da ne bo ta huda. Tukaj je v bolj blagi obliki, saj sonce uniči viruse (predvidevam). Vsaj smrtnih žrtev ni.

Jutri gremo prvič v vrtec. Sem jo cel teden vozila, da sva čez ograjo kukali in se tako privajali. Upam, da bo šlo. Krut sistem, ni kaj. Upam, da se vsaj kje obrestujeuser posted image ...recimo...ubogljivi otroci.

Ne vem, kaj vse sem že zadnič pisala, ampak, bom pa zato zdaj bolj spremljala.

Vsem slavljenčkom še enkrat čestitke. Scuba zate pa držim pesti, da se hitro prime.

Jaz se počasi že bližam 17 tednu. Kako hitro čas beži. Ne morem verjeti. Ampak tole nosečnost doživljam res čist mimogrede. Še na forum Majčic nisem šla in se mi niti ne ljubi. Vas že pozanm, pa mi je cool...ne da se mi pa na novo čvekat. Sem čudna a ne...oz. sej sploh časa nimam.

Sem razmišljala, da bi jaunarja skočila v Slo še za en teden, zdaj pa pošteno dvomim zaradi gripe. NE vem, ali bi to bilo pametno.

Vam pa malo zavidam "bel" božič. Oz. vsaj mrzel. Nekako se mi ne zdi, da je ta pravi, če ni vsaj hladno. Tukaj je že vse okrašeno, jaz pa sploh nimam filinga. In ga nobeno leto nisem imela. Je čisto navaden dan...no verjetno manjka širša familija, da bi bil pravi. Kam sem zašla...še Miklavž ni, jaz pa že o Božiču.
Grem poslat, da vidim, če deluje, če ne se bom kr izpisala iz RR.

Pa pa

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
30.11.2009 23:05:57   
zirafa76
evo še mene na hitro....user posted image

kanarka...tebi gre hitro, kaj naj jaz rečem ko sem že v 8 mesecu, pa sploh ne vem kdaj, kakouser posted image ..ja, če imaš nekoga že doma, gre to mimgrede....

drugače pa sem imela grizo gripe, da bom umrla itd...sedaj je bolje..kr nekaj...tukaj je tudi kar hudo, ampak še gre no...verjetno je treba dat pozornost na začetni kašelj in pljuča....tam se vse začne....

Sem pa danes podlegla Uggicam...no, kopiji za Izabelo iz Nexta..so ble tak cute, da sem ji kupila...user posted image ..

No, pa moram iti..wc kliče...user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
1.12.2009 8:32:08   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

sobota 5.12.2009
Sonchek+Neli
SCuba + Lana ???
mama11+Tamara(+Julija)
nicolina+tin
ninocka+3 musketirji

sobota 12.12.2009
tintin+Vasja
Scuba + Lana
mama11+Tamara(+Julija)
Dajica + Kaja

Tezim s tem srecanjem,pozabim se pa vpisat. 12. pa ne morem, grem na medeni vikend na Dunajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Vam pa malo zavidam "bel" božič. Oz. vsaj mrzel. Nekako se mi ne zdi, da je ta pravi, če ni vsaj hladno. T

Ha,ha...mrzel ja...pri + 15 stopinjah...Kanarka se blizamo vasemu podnebjuuser posted image

mama11, super za hisko...mi2 tud po 8ih letih, se zmeraj nimava vse postimano (npr. luci na hodniku, splanici...pa ne zaradi financ, ampak mojega okuse, ker si jst nekaj zapicim vglavo, potem pa take stvari ni, druge pa nocem)...pa se parkrat smo kaj preuredili, preselili...cez cca. 5 let bomo meli pa spet pestro, ker bova kuhinjo in dnevno dol selila, pa zgoraj uredila edino spalne prostore...user posted image dela nikol ne zmanjkauser posted image

kanarka, lepo se mejte v vrtcu user posted image

nicolina, user posted image user posted image da cim prej ozdravis

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2841
2.12.2009 10:49:56   
kanarka
U mater, a tolk toplo je pr vas. Ode moja reklama za tople krajeuser posted image . Zdej jih mate vi tut.

Zirafa...ne morem verjetn, a 8 mesec si že? Pol pa še mal, pa bo!

Včeri prvi dan je bil v vrtcu ok, danes pa totalna kriza. Jaz je nisem mogla peljati, ker me je že doma zvijalo, ko se je branila. Mojmu pa so jo iz rok trgaliuser posted image . Upam, da ne bo trajalo dolgo. Res krutouser posted image .

Pa pa

Nicolina, kako si pa ti? Že kaj bolje?

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
2.12.2009 11:27:04   
nicolina
Dan,
danes se že mal bolje počutim, nimam več vročine, ampak sem še kar brez moči, sej bo...user posted image  Tud Tin je že kar ok, brez vročine....
Moja mami nas crklja in nama res nič ne manjka, HB za take mame..user posted image user posted image user posted image

Kanarka, to je res kruto..user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
3.12.2009 9:16:13   
manca
Dobro jutro

vas častim eno user posted image +user posted image , saj je Julija včeraj dopolnila ravno en mesec.

Še enkrat čestitke vsem novembrskim slavljencemuser posted image

Za Majo sem letos naredila dve torti. Ena mini je tukaj, sem ji jo pa naredila ravno na 16.11., in je dobila takoj svečke za pihnit ko je prišla iz vrtca domov:

user posted image

Druga torta je bila pa pikapolonica.

Tale voziček za svojega dojenčka je pa dobila od naju za rd:
user posted image

Ko pa Maje ni bilo doma, sva pa z možem dala Julijo v voziček samo za fotkanjeuser posted image :
user posted image

Drugače smo imeli pa kar pestro. Ko smo že mislili, da je Maja dokaj dobro prenesla prihod nove članice družine se je vse sesulo. Ponoči se je zbujala tudi po trikrat in rabila čas potem za nazaj zaspat, s tem, da je bilo precej joka. Tudi dojiti mi ni dovolila. Zdaj se stanje umirja, vendar se mi ponoči še vedno zbudi, sredi noči oz. proti jutru se pa naseli na zakonsko posteljo. Skratka mamica ji je zakon. Kar naprej govori tole: pa mamicauser posted image .
Zelo rada pestva Julijo, pa tudi lupčka in boža, pridejo pa trenutki, ko hoče biti bolj groba. Tako, da moram vedno pazit kdaj je v njeni bližini. Pa če jo pestva pričakuje tudi, da bi jo Julija kaj pobožala po ličku in ker je ne sama od sebe, ona nežno da njeno rokico na svoj obraz in se boža z njeno rokico.user posted image

Drugače pa čakamo, da se ji govor odpre in začne govorit tako kot večina punčk v njeni skupini v vrtcu.
Julija se ponoči zbudi dvakrat za hranjenje, drugače je pa pridna in potem takoj zaspi. Podnevi nam nekoliko nagajajo krčki, ampak se da preživet.
Tudi prehlajene smo bile že vse. Najprej Maja, potem sva se pa še z Julijo nalezli, ampak ni bilo hujšega-samo zabasan nosek.

zdaj moram pa it mal pospravit, dokler Julija še spančka.

lp, manca

< Sporočilo je popravil manca -- 3.12.2009 9:17:58 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
3.12.2009 18:26:44   
zirafa76
Manca, nič nisi sporočila, če ti je bil všeč paket, če je bilo kaj uporabnega...nekaj prepoznam na fotkiuser posted image ...upam, da je bilo vredu no....

drugače pa..a že mesec je ali kaj????

uff..meni gre tale druga nosečnost kot po tekočem traku...

moram pa sporočiti, da so 3 februarke že v porodnišnici....user posted image ..odprte...madonca, jaz samo upam, da se ne bo kaj meni zgodilo, če že, naj še počaka do 9.januarja, ko pride moj domov.....saj drugače sem že v 31 tednu, ampak vseeno..no, upam, da bo.....počutim se dobro, kaj več pa sporočim, v torek, ko imam pregled, ta veliki.....

papa...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
3.12.2009 19:41:29   
nicolina
Par slikic s Tinovega rojstnega dne:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
4.12.2009 9:26:15   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Manca, nič nisi sporočila, če ti je bil všeč paket, če je bilo kaj uporabnega...nekaj prepoznam na fotkiuser posted image ...upam, da je bilo vredu no....

drugače pa..a že mesec je ali kaj????

Se opravičujem, ker se nisem nič oglasila. Ti moram povedati, da nam čisto vse pride pravuser posted image . Hvala lepa še enkratuser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
6.12.2009 18:18:58   
sonchek
Ja kje pa ste vse...??? user posted image user posted image user posted image

..še vedno v pričakovanju miklavža, ali že okrašujete stanovanja???user posted image user posted image user posted image

..komaj sem nas našla..čisto spodaj na drugi strani..grrrrr user posted image user posted image user posted image

Kaj so kej prinesli otrokom Miklavž,..parkelj..ali kdor koli že.. Naša je dobila žabe, nogavice, barvice..sladkarije, sadje...ja navdušenje je bilo največje nad kinder jajčkom user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
7.12.2009 8:32:19   
tintin
Hojla punce!

Najprwej čestitke vsem praznujočim!

Manca, lepe fotke....jaz bi imela pa recept za tortico na sliki. Izgleda ful dobro!

Naše novice...

od četrtka 3.12. uživamo v svojem novem stanovanju. Res je fino, sploh ko je vse novo. Vasja zdaj kraljuje v svoji 12m2 veliki sobi, je imel malo prilagoditvenih težav...ampak ni bilo hujšega. Ker še nimamo interneta priklopljenega vas berem v službi, ampak tudi to bo v kratkem. Potem pa napopam kake slikice.

Lp vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2849
7.12.2009 8:46:58   
manca
Hoj,

Tintin, cestitke za vselitevuser posted image

recept za torto

biskvit
7 jajc
25 dag sladkorja
21 dag moke + 1/2 pecilnega praska
4 zlice grenkega kakava
4 zlice tople vode

krema
300 g jedilne cokolade
2 dl sladke smetane

smetano segrejes do vrenja in jo prelijes na cokolado ter mesas dokler se ne stopi. pokrijes s plasticno folijo in das v hladilnik. Ohlajeno potem stepas od 2 do 5 min in jo uporabis.

Jaz ponavadi dam v kremo 1/2 jedilne in 1/2 mlecne cokolade.

Biskvit sem navlazila, dodala kremo, gor potem se banano ter kremo in biskvit. Cel biskvit sem potem povrhu namazala s kremo in potresla s cokoladnimi ostruski.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?