ninocka
|
Evo mene, poroceno V soboto je blo lepo, vreme je blo super, meli smo sicer nekaj tezavic (od moje price moz je zbolel, potem pa lih preden smo sli, pa se tamala), z mojim sva zamujala na lastno poroko , po vseh razglabljanih in odlocanjih, kaj naj receva (DA, JA, VZAMEM...), sva potem rekla JA, ZELIM (ker je vprasal maticar Ali zelite...) in sva bla porocena. Nisva mela nobene treme, strahu, men je blo itak vse "krneki"... Se mi zdi, da se nisem cist zavedala dogajanja okoli sebe. Noben ni jokal, ker sva bla baje midva tolk flegma, da pol ni v kontekst pasalo ...no, jokala je moja sestra in moja prica je mela mal solzne ucke Potem je sledil sampanjec in kratka pogostitev na gradu, nato sem moza se povzdignila v viteza (jp, porocena sem z vitezom ), fotosesn s svati, potem z nama, vecerja, spet slikanje, torta, se mal cvekanja in potem smo okrog 22:30 sli. S tem, da je na poroki zbolela se tamala od Samotovega bratranca in na poti do poroke se njegov stric in so vsi predcasno sli domov. Tamali so v avtu zaspali, sva jih samo gor odnesla, preoblekla, ta velka dva sta se spila kakav, Lian se je podojil in smo vsi samo padli v pojstlo. Zadnjo uro sem pa hodila brez skornjev, ker some ze tolk noge bolele Nekaj slikic mam na FBju, tuki je link, upam, da vam odpre: http://www.facebook.com/profile.php?ref=name&id=100000246633675#/profile.php?v=photos&ref=name&id=100000246633675 Tko na hitrco, vas pozdravlja gospa ninocka PS: hvala za vse cestitke