|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
24.11.2009 8:59:24   
ninocka
Evo mene, poroceno user posted image user posted image

V soboto je blo lepo, vreme je blo super, meli smo sicer nekaj tezavic (od moje price moz je zbolel, potem pa lih preden smo sli, pa se tamala), z mojim sva zamujala na lastno poroko user posted image , po vseh razglabljanih in odlocanjih, kaj naj receva (DA, JA, VZAMEM...), sva potem rekla JA, ZELIM (ker je vprasal maticar Ali zelite...) in sva bla porocena. Nisva mela nobene treme, strahu, men je blo itak vse "krneki"...user posted image Se mi zdi, da se nisem cist zavedala dogajanja okoli sebe. Noben ni jokal, ker sva bla baje midva tolk flegma, da pol ni v kontekst pasalouser posted image ...no, jokala je moja sestra in moja prica je mela mal solzne uckeuser posted image user posted image
Potem je sledil sampanjec in kratka pogostitev na gradu, nato sem moza se povzdignila v viteza (jp, porocena sem z vitezom user posted image ), fotosesn s svati, potem z nama, vecerja, spet slikanje, torta, se mal cvekanja in potem smo okrog 22:30 sli.
S tem, da je na poroki zbolela se tamala od Samotovega bratranca in na poti do poroke se njegov stric in so vsi predcasno sli domov.
Tamali so v avtu zaspali, sva jih samo gor odnesla, preoblekla, ta velka dva sta se spila kakav, Lian se je podojil in smo vsi samo padli v pojstlo. Zadnjo uro sem pa hodila brez skornjev, ker some ze tolk noge boleleuser posted image

Nekaj slikic mam na FBju, tuki je link, upam, da vam odpre:
http://www.facebook.com/profile.php?ref=name&id=100000246633675#/profile.php?v=photos&ref=name&id=100000246633675

Tko na hitrco,

vas pozdravlja gospa ninocka user posted image user posted image user posted image

PS: hvala za vse cestitke user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
24.11.2009 11:32:38   
Tanayya29
GA.ninocka čestitkeuser posted image user posted image .Slik ne morem odpreti, pa sem te dodala kar med prijatelje...;)

Verjamem,da je blo lepo,jaz mam svoj poročni dan še vedno v najlepšem spominu...;))

Bolni so vsi,v Tajevi skupini sta samo dva otroka....občutno manj otrok itd...ta gripa je vse pokosila,letos je pa res 2 mač....

Nč,vas pozdravljam ,sem v službi...

;))

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
24.11.2009 12:36:15   
zirafa76
Čestitke še enkrat ..krasne fotke..hvala za potrditev na FB..user posted image user posted image

in kako huddddd možek...user posted image ...user posted image user posted image ....

ti pa verjamem, da ti je šlo hitro in se sploh nisi zavedala..meni je moja poroka minila s svetlobno hitrostjo, jaz bi se še kar zabavala, pa so bili že ostali kaput.user posted image ....

Jah, se na koncu ugotoviš, da se nič kaj ne spremeni, samo tista gospa se pojavi pred imenom, nič več gospodična..hehehuser posted image ..aja, pa bančni računi so sedaj pod drobnogledom žene...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
24.11.2009 12:50:58   
soni
Čestitke Ninocka!user posted image . Tudi meni ne odpre, zato sem te tudi jaz dala prošnjo za prijateljstvo.

lep dan

..............mi spet nekaj kašljamo in smo doma....................

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
24.11.2009 13:47:17   
nicolina
Ninočka, še nekrat čestitkeuser posted image user posted image

Tudi jaz sem te dodala med prijatelje na FB, ker te še nimam....pol bom lahko pogledla slikce...user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
24.11.2009 18:14:07   
sonchek
A ve katera gsm od Tabi????

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
24.11.2009 18:37:21   
mama11
Čestitke, gospa Ninočka user posted image user posted image user posted image user posted image ! Slikic tiste, ki nismo na FB ne moremo videti, zato upam, da boš dala še kakšno v album na RR.

Sonchek, žal nimam.

Tanayya, a je res tako hudo - govoriš o novi ali sezonski gripi? V Tamarini skupini jih ni toliko odsotnih, pa tudi nikjer niso nič objavili, da bi bil kakšen primer nove gripe. Jaz ji že 2 meseca dajem sirup za krepitev imunskega sistema in enostavno upam na najboljše. Julija je pa tako ali tako že skoraj celo jesen smrkava. HB nobena ni imela vročine, niti ob noricah ne.

V nedeljo smo imeli ful fešto za Tamaro. Je zlata tašča ponudila dve sobi v spodnjem nadstropju, kjer so ravno spedenali parket in ni bilo notri pohištva, tako da smo v manjšo obesili balone, nanosili igrače, v večjo pa dve ogromni mizi, vse stole in klopi pri hiši, pa je bilo. Naštela sem 13 otrok, odraslih pa skoraj 2x toliko. Je bilo res ful luštno, otroci so se super zabavali, brez joka, brez prepirčkov, odrasli smo malo poklepetali, pa je bilo. Tamara je bila ful dobrovoljček, je talala poljubčke naokoli, se smejčkala. Julija je potunkala eno roko v torto in jo lizala kot zmešana, skratka smo se nasmejali obema. Ful posrečeno darilo je dobila od mojega bratranca - na tržnici je dobil pinjado (tista mehiška zadeva, ki je običajno v obliki oslička in jo oni tradicionalno obesijo visoko in tepejo s palicami, da se odpre in ven padejo bonboni) v obliki Nodijeve glave. Otroci so morali trgati listke z Nodijeve kape, da se je odprla in so ven padli bonboni. To je bilo veselja. Edino pol bonbonov sem morala pobrati in zapleniti, ker so bili za večino otrok neustrezni (večina jih je bila v starosti 2-3 let).Torta je bila malinova v obliki Hello Kitty in je šla vsa v promet. Komaj sem mojemu shranila en košček v hladilnik za naslednji dan. Bom obesila kakšno fotko, ko mi uspe. Šibam fotrat in spat dat mularijo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
24.11.2009 19:00:59   
Tanayya29
MAMA11, pri nas je občutno manj otrok, testirali so samo dva v našem vrtcu, tista,ki sta pristala na infekcijski;

Drugih itak ne testirajo. Jaz pa Taj(če je bla gripa),sva jo uspešno prestala, ni blo tko hudo.Zdravniki nč ne rečejo...da je viroza,ampak sej gripa je virus...
Midva sva imela vse znake,kašljanje,temperaturo,izčrpanost....Vem pa ne,če je bla gripa,glede na to,da pa to razsaja,sumim na to.

Mi je pa povedala mami od tega fantka, ki je šel na infekcijsko, da ga je zdravnica poslala zgolj zato,ker so se mu naredili neki izpuščaju, drugače je imel diagnozo vnetih ušes;in tam so ga testirali za pandemsko gripo in je bil test pozitiven.
Tako,da moje mnenje,je da itak pol ljudi sploh ne ve,da je to prebolel...

ninočka lepa si bila zeloooooooooooouser posted image user posted image user posted image lepe slikice,res!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
25.11.2009 10:54:35   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

A ve katera gsm od Tabi????

Sonchek ti jo pošljem na ZS. Upam, da Tabi ne bo huda user posted image in upam, da nisem prepozna!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
26.11.2009 8:38:43   
tabi
Dan

evo sem skuhala user posted image za lepši danuser posted image

Sonchek jst pa vem tel.od tabiuser posted image user posted image user posted image
A je kej nujnegauser posted image

Ga.NINOČKA čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa Nika v torek staknila povišano temeraturo tako da je doma,ampak jo že od včeraj zvečer nima več in je pravi vražiček.Ne vem al so zobike aal kaka hitra virozica.Upam da tako ostane.
zdela še z očijem lepo pančata ko pa vstane pa greva na zrak,ko je tako toplouser posted image
Danes začneva z Nejcem priprave na praznovanje sobotnega rojstnega dneva.Spečt piškote,torto, pa mami mora narisat spidermana Nejcu in Fifi Niki.

te dni mi Nejc malo nagaja in ne uboga najbolj tako da ga zezam da ne bo tortice in potem me tako lupčka pa objema pa da me ima raduser posted image user posted image user posted image sam da ne bo ostal brez.
Nika pa je postala res velika velika navihanka,začela je pljuvat,kazat jezik,se odgovarjat z NE(to je pobrala od Nejca),v vrtcu se je prejšni teden stepla za en avto in je pridelala orng prasko na ličkuuser posted image ,ampak tut to bo šlo kmal mimuser posted image

Ta teden ko imam LD sem se že tako spočila da me vse kosti že bolijouser posted image ,komaj čakam ponedeljek,ko grem novim zmagam naprotiuser posted image

lp

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
26.11.2009 13:45:22   
sonchek
Naše 2- letnica
user posted image

user posted image

vas časti z eno veliko

user posted image

Vse najboljše moji lubici...!!!!!!!!!!!!!!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.11.2009 13:48:43   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Sonchek jst pa vem tel.od tabiuser posted image user posted image user posted image
A je kej nujnegauser posted image

..ja je bilo ja..tortaaaaa

..sem jo hotla pri tebi naročit..pa sem nažalost dobila mal prepozn št..ker sem jo drugje mogla naročit do torka zvečer ker ima una res gužvo..no pa drugo leto user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.11.2009 15:26:38   
ninocka
Vse najboljse Neli user posted image user posted image user posted image Pa eno fajno praznovanje in da te bratec in mami in oci ubogajo user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.11.2009 18:03:25   
tabi
Vse najboljše Neli,veliko nagajivosti in zdravjauser posted image user posted image user posted image
Glede tortice se pa ne sekirajuser posted image ,sej mam jst ponavadi tut kr gužvo ampak skoraj nikoli ne odklonimuser posted image ,lih dons so me okupirale za naslednji vikend.spet bo noro,ampak sem že tko not da mi ni nič več problem.

Zdej pa šibam tamala dva uret spravtuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.11.2009 19:56:18   
nicolina

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Naše 2- letnica
user posted image

user posted image

vas časti z eno veliko

user posted image

Vse najboljše moji lubici...!!!!!!!!!!!!!!!!!

NELI, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
27.11.2009 8:25:52   
ninocka
http://www.ringaraja.net/forum/m_4509022/mpage_27/tm.htm

Slikce za tiste, ki nimate FBja user posted image . Sam so bolj na koncu strani.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
27.11.2009 9:12:59   
mama11
Ninocka, kaksne super fotke. Obleka je fantastična, ti si pa tudi ful lepa. A lase imaš že tako dolge (no, saj se nismo videle že od takrat v ZOO-ju), ali si imela kakšne lasne vložke?

Z malo zamude še od nas vse najboljše Neli!

Novosti od nas - krovci so že 2 dneva v akciji, zidarji pa nanašajo grobe omete. Julija je včeraj dobila Calpol, ker ga je že dve noči srala na vse pretege, tako da sem danes lepo naspana. Ga je pa Tamara sračkala... zvečer je vztrajala, da bo večerjala meso... in potem smo žejni, pa buši buba, pa...

Zdaj že na veliko hara po vrtcu, jaz se bom pa s tamalo (ko se zbudi) spravila zdoma v trgovino, pa ful rada bi šla na knjižni sejem. A bi šla še katera?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
27.11.2009 10:38:14   
sonchek
mama11..a si že dobila ugg-ice...???
...men je ta stran kr neki čudna, ker ko sem hotla druge naročit, niso imeli več možnosti pay pal-auser posted image user posted image user posted image  WTF??? kr neki..pa majo pa nimajo..pol sem pa na eni drugi strani naročila..sicer malenkost dražje- pa zihr original (sem preučila cel splet)..hahahhaa..pa me že čakajo na carini in jih grem danes iskatuser posted image user posted image user posted image

naša je šla danes v vrtec, po treh dneh---v pon je imela vročino..pa je ponoč še kuhala, drug dan pa nič več HB..pol pa nič več..in je bila že cel hudiček..in hotla je v vrtec..tako da sem jo kr poslala..user posted image ...
..sabo je nesla smoki, sokce in mal čokoladic, da počasti svoje prijateljčke za rojstni dan..in tm bo svečke pihala...user posted image user posted image user posted image

..jutri pa imamo pravo praznovanje s prijateljčki..in pravo torto..user posted image user posted image user posted image

grem pospravljat ker jutri pride še ena žlahta k nam..jaz imam pa celo razdejanje...user posted image

papa in lep dan!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
27.11.2009 10:40:00   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Novosti od nas - krovci so že 2 dneva v akciji, zidarji pa nanašajo grobe omete.

user posted image user posted image user posted image ..odlično..tole pa je hitro..ja sej če imaš šolde, kr gre..a ne???

dej kakšno slikco gor...da vidimo, kam se boste selili...

zdej pa res morm it...user posted image
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
27.11.2009 10:40:55   
sonchek
aja pa še to..user posted image user posted image user posted image

Neli se zahvaljuje za čestitke!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
28.11.2009 6:18:19   
nicolina
Dobro jutro, vam kuham user posted image , sem že pokonci sploh ne morem spat user posted image user posted image

No, danes je Tin dopolnil 2 leti in vas časti s tortico, prav tako ČESTITKE LANI IN TIANNI user posted image user posted image user posted image
user posted image

Jaz samo upam,da preživimo danes praznovanje, sej se že od včeraj ful slabo počutm....glavobol, malo vročine, bolečine v kosteh...samo upam da ni kakšna gripa...user posted image
Lepo se imejte, pa prilepim kakšno fotko.... pa pa

< Sporočilo je popravil nicolina -- 28.11.2009 6:19:07 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.11.2009 11:40:41   
sonchek

No, danes je Tin dopolnil 2 leti in vas časti s tortico, prav tako ČESTITKE LANI IN TIANNI user posted image user posted image user posted image
user posted image  

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

..tudi mi danes praznujemo..lepo se imejte..in cmoka vsem slavljenčkomuser posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.11.2009 12:36:14   
GB

Samo na brzino se vam javim in povem,da sem se kar ziva :)) . Tasca in tast so se VEDNO TUKAJ in vec vam povem,ko bojo sli. NImam casa za nic. Mi naredijo se vec dela, kot pa ga imam z Tianno.
No danes praznujemo user posted image user posted image in hisa je ze okrasena,samo se torto cakamo. Lepo se imejte in naj se enkrat cestitam Tinu in Lani za rojstni dan.

No cestitke tudi vsem, ki ste imeli rojstni dani in tistim ki ga se boste.

Lepo praznovanje vsem skupaj

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.11.2009 12:38:21   
tintin
čestitke našim praznovalčkom¨! Jaz sem pa v škatlah....ja, začenjamo selitev!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.11.2009 19:47:42   
ninocka
Vse najboljs Tin, Lana in Tianna!!!!!
Upam, da ste lepo praznovali svoje 2. rojstne dneve in od utrujenosti kar popadali v postelje....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...da bosta mela oci in mami cas bratca al pa sestrco narocit user posted image

Mi smo sli pa danes v trgovino zjutraj, pa si je Ruben zbral Strelo mcqueena v trgovini. Potem je sta sla z Lianom spat, moj je kuhal govejo juho, jst pa omako za spagete. Ko smo pojedli, smo sli pa ven po luzah skakat. Rubnu se je ful dogajalo user posted image
Potem je sledila risanka Ice age 3 in crkljanje, kopanje, zdaj so pa v postelji in Ruben (standard) neki pojokava in tezi...
Je sel moj k njemu in hoce met MA (Max iz strele mcqueena user posted image ). Pa se Evana je mimgrede ugriznil...user posted image
A vasi tud tolk grizejo?

Mama11, sem mela oz. imam moje laske...jih mam pa mal cez rame drugaceuser posted image Edino mela sem uno elastiko z laski, da je pol bunka zgledal se bolj kosata...user posted image
Cestitke za streho!!!

Sonchek, kako ste praznovali?

Nicolina, user posted image user posted image user posted image da ti pomagajo se hitro pocajtat
Tintin, jupi!!!

Zdej grem pa gledat en bozicni film - jeej, se je ze zacelo user posted image user posted image user posted image

PS: kaj smo se zdaj zmenile za srecanje? Scubi, ti si oranizatorka, porocaj user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?