PikicaStonoga
|
jana_k svaka ti čast za učenje ...jaz nimma ne časa ne enrgije, mi pa će voda v grlo teče mam plan da za vikend naredim eno delo za nazaj ...pa v PON štartam ZARES ...samo tud prejšnji vikend je bil tak plan tako da res bodi ponosna nase! sončnica ...jaz sem imela včeraj člistilno akvcijo in semd anes tako zadovoljna, da je hiša pospravljena :) zdej sme mal fraj, sem na netu, polo pa šibam po miško, ko se zbudi! pa še čestitke za hojo!!! naši bo miklavž prinesel tisto glasbeno knjigico s pesmimi, ker je nora na pesmice , glasbo, ples ... za božočka in dedka mraza se pa mi ne obdarujemo in bo tako tudi ostalo, ...tako da jutri zaključim :) dveinpolletni nečakinji sem kupila banjico in kahlico z nekimi dodatki, da bo lahko kopala svojega dojenčka :), sestrinim otrokom sem pa skupaj vsem trem kupila družabno igor Twister, ker os si jo želeli ... mojima dvema delam sama okraske za na jelko , ostalih odraslih pa letos miklavž ne bo obdaril, ker nima denarja kaj češ ...se bodo mogli navadit da nekaj let ne bo nič ...čeprav je pri nas navada, da se obdarujemo tudi odrasli, ne samo otroci :) aja, pa od naše varuške otrokom bo tud miklavž prinesu ruzake za šolo, ta malmu pa še ne vem, kak lesen puzle ... kako ste kaj ve? danes sploh ni moj dan, ker sem tako utrujena! očitno imamo zobke na pohodu, ker ponoči ne spimo ...zaspi normalno in se zbudil okol enih zjutraj in potem ne spimo do kakih štirih, ker joče tako, da je v enem letu še nisem slišala tako zelo jokati, cela se zvija in dobesedno dere se, potem jo zamotiva z igračami in vem čem še, malo pozabi pa spet ...calgel ne pomaga :(!!! potem od utrujenosti nekrat proti jutru zaspi! je pa zgorja vse trdo in zatečeno! :( zdej pa grem da mal možeku zatežim na msn :) kok komej čakam, da pride domov, da se stisnem, HB je vikend! :) papa, lep miklavžev vikend!!! :)