|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08
23.11.2009 13:53:04   
Tejčika29
Jolly - če ne druga glej, da boš imela dosti vlage v stanovanju, ker suh zrak tudi dela kašelj, če druga ne, obesi mokre cote (namesto v sušilca). Jaz to zdaj skoz prakticiram, vidim, da Alini ne paše suh zrak.

Gremo pa danes k zdravniku, ker jo po malem matra vročina, zabit nosek in se kar vleče, zdaj pa me res zanima kaj je. Pa zobeki tud delajo svoje, ker bodejo ven, po več naenkrat. Bomo videli. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: oktobrski lumpiji 08
24.11.2009 8:42:55   
jana84
En lep pozdrav!

se dolgo nisem oglasla ker sem bila zasedena 100 na uro. Prejšnji teden sem se pospešeno pripravljala na izpit, žal iz tega ni blo dobrega kruha, saj nisem nardila izpita. user posted image
V četrtek sva se šla z Jakobom cepit proti gripi (jaz sem se cepila proti obema, Jakoba samo proti ta novi)...No, v petek je Jakob dobil vročino, ampak nič hujšega, v soboto je bil cel dan pri stari mami, zelo priden...V nedeljo pa je zakuhal in zbolel...Zgleda da smo ga prepozno dali cepit...V noči z nedelje na ponedeljek sem zbolela še jaz, v ponedeljek dopoldan še mož...Aja, še to sem pozabla napisat, da je v soboto zbolel že moj tata...Danes pa je vročino dobila še mama...Jap, zgleda da se je kar hitro preselila gripica po hiši...Nimamo kaj tako je...Cepili smo se prepozno (doba v kateri cepivo popolnoma učinkuje je 3 tedne)... user posted image
Jakob je bil že včeraj dosti boljši, brez vročine (no razen popoldan jo je imel 38), danes pa je brez zaenkrat...Jaz sem tud že dosti boljše...možiček pa še ne prav...

Drugače pa ni nič kaj novega pr nas...Zdej moram še Jakobovo zdravnico poklicat, da ji sporočim, da ima to ta novo gripo, baje...Mama je včeraj dala bris, tako da če bo njen pozitiven za novo gripo, je pri vseh tako...
Ni pa nič kaj prijetno: glava boli u nulo, vse mišice in kosti čutiš, najhuje pa je ko te tako pečejo pljuča ko kašljaš...Včeraj res nisem bla za nobeno rabo, ta mali pa vsa naspidiran skakal po meni in po tatkotu...

Zdaj pa moram it pogledat moja dva srčkota kako sta...Lepo se imejte in res se izogibajte kakšnih bolnih ljudi ker se tako zlahka nalezeš da ni za verjet...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: oktobrski lumpiji 08
24.11.2009 12:13:54   
sončnica24
Hojla, mi smo vredu, nik je sicer še ta teden doma da se čisto pozdravi pa da antibiotik do konca pojema.

Jana, kaj pa če ste imeli reakcijo na cepivo, poznam eno družino kjer so vsi dva tedna ležali pa je bila reakcija na cepivo ne pa gripa? Jaz se ne bom cepla pa Nika tudi ne bom dala, sem se fiksno odločla, saj tudi ni ziher če te cepijo da ne zboliš.

Nik tudi že kak korak naredi, samo mora na drugi strani nekaj videt da se tam prime ker se ne ve ustavit, je tako posrečeni ko pride do cilja se samo vrže naprej z rokamiuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: oktobrski lumpiji 08
24.11.2009 12:43:05   
sean
ejla bejbe:))
kako ste?? vidim da ta nova gripa kar hitro razhajala naokoli..:(( a bi se dalo kateri opisat glede tega cepljenja, ker mi namreč zivimo u sarajevu, in vem da je tudi tle ta nova gripa vendar se ne tolko govori, .. je malo use skupi zaostaloo, pa se cepiva se nimajo, dobijo namreč sele po novem letu..
Mi pa gremo u sredini decembra u sloveniju natenčneje Novo Gorico., pa razmisljam če bi se dali tudi mi cepit?? kolko stane cepivo? kako ti ga dajo? kasne reakcje na otroka na odraslega? use podrobnosti prossim, sm gledla tle po netu sam nič kaj pametnega ne piseuser posted image
hvala ..:)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: oktobrski lumpiji 08
24.11.2009 14:30:24   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro! Mi smo danes spet doma. Čez vikend je bil že boljši in sem mislila, da bo šel danes v vrtec pa je danes ponoči spet kašljal kot norc, pa smrčal user posted image , sem mu zdaj iz nosa potegnila toliko smrklja, da je še baby vac skoraj zaštekal. Tko da naj bo kar doma, takega ne dam v vrtec, ne glede na to da so sami taki tam.

Me je pa včeraj TAKO presenetil, da skoraj ne morem verjet česa vsega je sposoben otrok pri enem letu. Z možem sva se neki sporekla, ponavadi se trudim,da se pred Tajem ne kregam, tokrat sem bila pa nekaj huda nanj, pa sva si pač mela neki za povedat user posted image In potem sva na kavču sedela vsak na svojem koncu, jaz sem knjigo brala, mož je pa buljil v TV. Pa se Taj neha igrat in pride k nama na kavč, se usede možu v naročje in mene prime in me povleče k možu v naročje in pol nasmeh do ušes ko smo bili vsi objeti. Mislim da je bilo sporočilo razumljeno in prejeto, da se ne splača kregat. user posted image



hehe faca tajko! so mi šle kr solze na oči ko sem brala ... user posted image

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: oktobrski lumpiji 08
24.11.2009 15:54:02   
Lovely
Jana, upam, da se čimprej pocajtate. Pa hvala, da si delila z nami, da vsaj beremo od nekoga znanega kako sploh zgleda bit bolan za ta novo gripo.

_____________________________

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: oktobrski lumpiji 08
24.11.2009 18:30:08   
Tosca
Dan,

tudi mi smo bili dober teden nazaj na sistematskem in cepljenju, imamo 9.500g in 72 cm (še vedno enako kot pri 9 mes?).
Lovely, tudi pri nas zgodilo podobno, kot pri vas. Osmi dan po cepljenju je Danaja dobila vročino okoli 38, ki je trajala 3 dni, 4. dan pa padla, se ji je pa pojavil izpuščaj po telesu. V zdravstvene domu mi po telefonu pravijo, da je verjetno šesta bolezen. Mi je pa zelo hecno, da se je pri Inyi in Danaji začelo enako po cepljenju?? Ali so se ji izpuščaji potem še kaj razširili ali jo srbeli?

Verjetno pa so razlog Danajinega slabega razpoloženja v teh dneh tudi zobki, rastejo ji spodnje štirke in je občutljiva, da je kaj.

Drugače smo ok, prelezemo celo hišo in vse prebrskamo in  jaz ugotavljam, da so postale določene kuhinjske aktivnosti malo problematične. Zadnjič sem pekla muffine in čez ena čas slučajno pogledala na gumbe na pečici in namesto 190 stopinj, kolikor sem nastavila jaz, je bilo nastavljeno na 240, ker se je Danaja igrala. Ja, muffini so bili malo črn(sk)i user posted image .

Jana, želim, da se čimprej pozdravite. Mi se proti novi gripi ne bomo cepili, me je pa presenetilo, da je bila naša pediatrinja proti cepljenju in rekla, da pediatri s tem cepivom niso zadovoljni. Se je pa cepila moja mami in doslej v enem tednu po cepljenju ni bilo opaziti še nobenih stranskih učinkov.

Afnica, vsakič, ko že planiram, da se kaj dobimo, nam pride kaj vmes... Te dni sva si z mojim delila varstvo Danaje doma, jaz imam namreč hudo gnečo do naslednjega četrtka, ko organiziram eno veliko reč v službi. Pa se tolažim, da bo potem bolje... (sanja svinja o kukuruzu, a?user posted image ) Uživajta z Neli in pozdravčki tudi od Danaje!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: oktobrski lumpiji 08
24.11.2009 23:14:23   
gogabojan
Čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Najprej SONČNICA ali SUZY  nevem točno katera ima isti primer za cepljenje pri 1. letu. Danes smo bili naročeni na cepljenje. Seveda je naš P napisal najprej pregled, nato cepljenje. Cepljeni nismo bili, ker nima prehude alergijske reakcije na jajca, ker ima IgE skoraj 4. Rekla je zdravnica, da jih cepijo in so na opazovanju, če imajo višji IgE od 6. Takrat ostaneš celo dopoldne notri in otrok leži v posteljci.

No mi smo bili na pregledu, in so nam vzeli kri (ker je zdravnica rekla, ko smo glih že tam), tako da nam bodo še enkrat naredili teste za jajca (da vidijo, koliko je I visok), prav tako na arašide, ker se nam + samo večajo. Tako da bodo še na ostale oreščke naredili.

Kar pa se tiče cepljenja, pa moram počakati na izvide. Če bo jajčni IgE visok, in če ga takrat osebni P ne bo hotel cepiti, se bo potrebno naročiti, in počakati na prazno posteljo.

Toliko o tem.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: oktobrski lumpiji 08
24.11.2009 23:23:00   
gogabojan
Čer drugič.

Naj povem, da smo se preselili. Seveda veliko stvari še čakamo. Kupila pa sva si z dragijem noro res noro spalnico. Joj, komaj čakam, da jo dobim. Aja, soba je pa roza barva oz. hočem reči spalnica.

Otroška soba je nežno svetlo zelene barve in vanili barve, je dragi malo ustvarjal, in je izpadlo THE BEST.

Kuhinja je kitajski stil. Kot in sredino jedilnice sva pobarvala rdeče barve, dobila eno kolegico, ki noro riše (prej sva mislila nalepke gor dati, tako da je potem prišlo kar narisano) na rdeči barvi črne črke oz. besede.

Dnevna soba je v art colorju stilu. Ostalo pa je bele barve. Čeprav sem mislila predsobo imeti bordo rdeče, ampak bomo še videli.


Otroka uživata maksimalno.



Aja, prvi izpit iz pogodbenega prava sem dobila čisto 10. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da smo se čez vikend selili, in ni bilo časa se učiti. Res pa je, da sem redno hodila na predavanja, ga strogo poslušala in si delala izpiske, tako da je več kot polovica ostalo v glavi, malo logike, malo prebrala, malo izkušenj in desetka je tu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Jana - ti tudi študiraš sem prebrala. Kaj pa študiraš??? Da nisve mogoče sošolke.user posted image user posted image
Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image da ozdravite čimprej.


Toliko od nas. Zdaj pa grem izpiske delat, ker se kmalu približuje že drugi izpit.

Lep večer oz. dan.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: oktobrski lumpiji 08
25.11.2009 10:30:30   
suzy124
Zdravo

Mi smo pa začeli delati samostojne korake, če pa kdo hodi za njim pa lahko naredi tudi po deset korakovuser posted image user posted image user posted image user posted image .

jolly nam je proti kašlju pomagal slezov sirup, je pa res da vsakem ne pomaga isto.

jana_k čim prej se pozdravite gripeuser posted image user posted image user posted image user posted image

gogabojan ja mi imamo isti primer. Nam je P sam dala napotnico, ki sem jo mogla poslati na pediatrijo in potem oni men pošljejo datum. Ker po enem mesecu nisem nič dobila datuma sem klicala in vprašala kak in kaj in mi je rekla naj pred januarjem ne pričakujem cepljenja. Maj ima IgE 2, pa samo na beljak, tak nam je pri šestih mesecih pokazal na krvi.
Maj res ne je nič kar so jajca notri in 1 tedn nazaj sem mu dala 1/3 kinder pingvina in drugi dan je bil cel pikast po trebuhu in hrbtuuser posted image user posted image .
Imama pa midva cepljenje v Celju, bo potem povvedala kako je bilo in kake so razlike z Ljubljano.

Drugače pa gogauser posted image user posted image user posted image user posted image za izpit in vselitev v novo stanovanjeuser posted image user posted image user posted image


Vsem ki ste še bolani pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravite.

Lep pozdrav in se še oglasim kaj
pa pa

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: oktobrski lumpiji 08
25.11.2009 19:57:05   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

V četrtek sva se šla z Jakobom cepit proti gripi (jaz sem se cepila proti obema, Jakoba samo proti ta novi)...No, v petek je Jakob dobil vročino, ampak nič hujšega, v soboto je bil cel dan pri stari mami, zelo priden...V nedeljo pa je zakuhal in zbolel...Zgleda da smo ga prepozno dali cepit...V noči z nedelje na ponedeljek sem zbolela še jaz, v ponedeljek dopoldan še mož...Aja, še to sem pozabla napisat, da je v soboto zbolel že moj tata...Danes pa je vročino dobila še mama...Jap, zgleda da se je kar hitro preselila gripica po hiši...Nimamo kaj tako je...Cepili smo se prepozno (doba v kateri cepivo popolnoma učinkuje je 3 tedne)... user posted image
Jakob je bil že včeraj dosti boljši, brez vročine (no razen popoldan jo je imel 38), danes pa je brez zaenkrat...Jaz sem tud že dosti boljše...možiček pa še ne prav...



jana kako ste? Ste že bolje? Glavno, da je šlo ta hujše mimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: oktobrski lumpiji 08
25.11.2009 19:59:56   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Naj povem, da smo se preselili.

Aja, prvi izpit iz pogodbenega prava sem dobila čisto 10. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .



same lepe novice - super za preselitev - zdaj si pa res privoščite ugodje in prostor user posted image

in seveda čestitke za izpit - le tako naprej, ni kaj!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: oktobrski lumpiji 08
25.11.2009 20:06:03   
Lucka1
nekaj dni se nisem oglasila...se je ful dogajalo in ni bilo energije več zvečer.
Za vikend v soboto sva bila z user posted image v Harmoniji, na kopeli v dvoje in potem še skupni masaži - prav super je bilo, sploh potem, ko sva šla domov in preživela še miren večer v dvoje, saj se je naš user posted image zabaval pri mojih in sva ga šla iskat šele v nedeljo user posted image

V nedeljo potem najprej še super čvek z lovely, nato skuhano kosilo pri moji mami in počasi domov. Potem nas je pa zadelo vse to dogajanje okoli gripe - prišla je tudi v vrtec od lumpa, pa smo razmišljali kaj in kako...no, dokler je ni v njegovi skupini, ne bomo komplicirali. Če in ko pride, pa ga vzamemo ven in kar bo pač bo. UPAM seveda, da ne zboli mali miško, še bolj pa, da ne zbolim jaz in ogrozim našo drugo srečo, ki je na poti user posted image user posted image user posted image

Da ne govorim, da je bila ful gužva v službi, pa potem hitenje po user posted image v vrtec in ukvarjanje z njim in potem še kaj pospravit ... s tem trebuhom vsak večer kar utrujena. Prvič je bilo lažje, ko ni bilo enega navihančka že doma user posted image

Tako, grem se mal spočit, naporen dan je za mano in še prehitro bo jutri...bodite v rožicah in pazite nase, tisti pa, ki ste bolni, pa čimprej okrevajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: oktobrski lumpiji 08
26.11.2009 9:20:03   
jolly123
Dobro jutro. Ravno čakam na en poslovni sestanek in malo brskam po forumih, sem našla nekaj za kašelj:
Za močan kašelj pri dojenčkih in otrocih, ki še pijejo po steklenički: čaj iz kuhane čebule, zaslajen z medom (smrdi kot kuga, zato ga večji otroci nočejo piti) ali samo prekuhana čebula, se pije precejeno in ohlajeno po požirkih.
Joj se spomnim, da sem kot otrok to pila FUJ BLjAK, ampak očitno so mame in stare mame že vedele. Bom probala še pri Tajkotu, ker tole kašljanje kar ne neha user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: oktobrski lumpiji 08
26.11.2009 13:30:15   
PikicaStonoga
KUkuc!

Spet jaz po dolgem času!
Enostavno mi čas leti, da joj!!!
Vsak dan zjutraj v službo, 2x na teden na jutranjo telovadbo.
Tako da vskao jutro moj moćžek odpelje Tijano v varstvo, jaz pa če mam čas jo poštimam zjutraj, če ne, jo pa on, ker jaz vedno prej začenjam.
Po službi, če Tijana še spi, letim domov, pospravim, skuham in potem po tamalo in se,m z njo do večera. Kak sprehod, igranje, knjigice, sej veste! :)
Vikendi letijo ko vrag ...imamo non stop obiske, smao se počasi umirja ...smo skoraj pri koncu z vselitvenimi žurkami ...ampak še kaj delamo na hiški ...ta vikend nekaj tihtamo sobe v kleti ...
drugače nič novega...
hodimo fajn, jemo vse, spimo dobro (s kakšnimi izjemami) ...
imejte se lepo, pa se bom potrduila, da se bolj pogosto javljam ...

LP!!!!

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: oktobrski lumpiji 08
26.11.2009 21:38:24   
mbd0411
Da vas še jaz malo pozdravim.Jeh no...user posted image Skoraj prvi teden službe mimo.Začetna trema mimo.Sodelaci v redu,pomagajo,svetujejo...Doma smo se komaj malo poorganizirali,da vse teče kot mora.Že drugi dan sem delala dlje,ker so v firmo prišli nizozemci in da je potrebno bit prisoten v vsem številu,da ni prazno podjetje.Nik se je tako jokal,ko sem prišla domov,ko me je zagledal in me ni hotel izpustiti.user posted image
Drugače pa smo zdaj že ok.Le Nik je res siten ker je preveč utrujen.Ob 15:20 ga grem iskat v vrtec,potem nekaj poje,potem pa bi lahko šel spat pa noče...ob 5h ga pa ne dam,ker potem bedi do 22hNikakor ni ok,potem pa je tako siten,da ne vem več.
Mah se bomo že privadili,da mene pač ni.
Goga super za selitev.Kako slikco pripopaj na FB,da vidimo vaše Gnezdo,ne gnezdece..user posted image Da dobim kako idejo..za našo hiško...bodo zdaj bolj dinarčki skup leteli,pa bomo malo prenavljali..upam,da kmalu..
Jolly,to za kašelj pa tudi jaz poznam.Menda deluje...
Zaenkrat smo vsi zdravi.Gripe ni v naši bližini..
Grem malo na Fb pa pred tv in nočko..


_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: oktobrski lumpiji 08
27.11.2009 8:29:15   
jolly123
Mbd fino da ti je služba všeč. Sej se boste hitro privadili na nov ritem boš vidla user posted image

Tajko je včeraj mrknil že pred šesto je bila TAKO utrujen revež, malo ga zobki zafrkavajo pa še ta kašelj, pa v vrtcu ne spi tako dolgo kot doma, pa je čist fertig. Danes je pa tudi tako jokal ko sem ga peljala v vrtec, da me je kar srce zabolelo. Ponavadi res ne joka, ampak očitno ga res nekaj muči da ni hotel biti tam.

Pa ravno danes, ko imam  razgovor za službo, pa še ene bilance moram oddat. Sem sprejela en šiht - delo na domu. Izdelava poslovnih načrtov za pridobitev subvencije, kreditov itd. Dobim za eno tako stvar skoraj toliko kot so mi zadnjič ponudili plačo za cel mesec user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: oktobrski lumpiji 08
27.11.2009 12:46:55   
jana84
Ojla!

Da se malo javim! Zgleda da je gripa šla mimo...Rečmo. Vročine nimamo več, kašljamo sicer še vedno kot sloni, ampak bo že boljše...
Jakob je imel včeraj spet vročino, tako da smo šli danes do zdravnice, ki ga je pregledala in rekla, da ni nič...Saj v bistvu res ni nič. Včeraj popoldan mu je pokukal ZOB ven, tako da mislim, da je bilo vse skupaj malo zmešano. Najprej malo gripe, potem pa bolj ko t ne ZOBEK BOBEK...

Reakcija na cepivo ne more bit, ker se nismo vsi v hiši cepili (cepila sva se midva z Jakobom in moja mami, mož in moj tata pa se nista)...zboleli pa smo vsi...Ah, nič hudega. Zdaj smo dali to skozi in se bomo lahko celo zimo "smejali" drugim ki bodo zboleli...Se hecam, se ne bomo smejalli, ker vemo kako neprijetno je...

No, ne vem če sem vam povedala, da so nam v soboto montirali sobo za Jakoba in je prav super. Danes smo šli še posteljno dno kupit, ker smo ga takrat nismo naročili (smo mislili, da ga bomo kje drugje dobili ceneje, pa smo ugotovili, da je tam najcenej)...Tako, da zdaj samo še jogi dano noter v posteljo in smo ready, steady...No, še obešalnik za na steno moramo kupit, pa še zavese za na strešno okno. No, zavese...nekaj v tem stilu, za temo narest...Verjetno se bom odločla za oranžno barvo, ker luč je bela z oranžnimi tulipani gor, stene pa so rahlo marelične barve, tako da če kupim oranžne zavese, bo vse skupaj potegnilo na oranžno in zelo poživelo sobico...Aja, pa še eno preprogo moramo it kupit, ker je parket tako zdrsan še od prej, da ni za verjet...Tista preproga, ki je bila prej noter, pa zdej ne bi šla ravno najbolje noter...Bomo vidli če imajo kaj primernega...

Tako, zdaj pa grem počasi pogledat če moja dva fantinca še spita...Je mož doma, ker je on vzel nego za Jakoba, ker smo bili vsi bolni in je najboljš tako....

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: oktobrski lumpiji 08
27.11.2009 14:01:15   
janja 27
ojla bejbe

tud jaz po dolgem času user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr leti ta čas k sem na šihtu,pa vedno mam kako družbo tko da tud tam ne morem pridet k vam, pol raje čvekam v živouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo ok, zaenkrat zdravi, morm trkatuser posted image , vse ok, vse po starem razen da govorimo non stop , sicer nekaj se že da razumeti ampak je več al manj kitajščinauser posted image user posted image user posted image

sedaj sem še tri dni v lj preživela na predavanjih in to od 8 h zjutraj do 17 h popoldan da se ti zrolauser posted image user posted image user posted image user posted image ...seveda te doma še vse čaka no razen kosila za to je skrbela tašča da niso bli moji tolk lačni no sicer pa bi moj pol kaj skuhal za otrokeuser posted image user posted image , za večerjo pa tko al tko večinoma ne kuham..odvisno no od sitaucije
metka j e v vrtcu ful pridna no tko pravijo, gre kr sama noter sam preoblečem jo tačas k pospravljam cunje v omaro je že v igralnici seveda če so vrata odprta, kr ne moreš vrjetuser posted image user posted image v sredo mamo novoletno srečanje z metkino skupino, verjetno bomo kaj ustvarjali user posted image user posted image , potem 15 pa mam z manco , bomo pa šli iz vrtca do sred postojne z baklami in peli pesmice...full lepo user posted image user posted image user posted image user posted image pesmice se seveda učimuser posted image user posted image user posted image kolk mi je smešno k jih manca skor več zna k jazuser posted image user posted image user posted image
mam pa sedaj kr natrpan vikend, danes mam že novoletno fešto s službo (sam ozek krog ) jutri grem dealt zjutraj (punce bodo danes spale pri mojih ker gre tud moj jutri delat - me prav zanima kako bo user posted image ), po službi letimo v ankaran ma kolega 50 let, v nedeljo pa na RD od mančine taboljš prijatlceuser posted image user posted image user posted image dobor da sem v ponedeljek fraj user posted image user posted image user posted image


jolly user posted image user posted image user posted image bravo za šiht, po nei strani faj da boš delala doma,po drugi pa..no sej sama veš....kako je s tajem in kašljom ??

goga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit in sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vselitev...seveda slikiceuser posted image user posted image user posted image sicer pa jaz priletim k tebi po 17.12 ker mam 14.12 en pismen izpit 17.12 ustmne, medtem ma manca 13.12 rojstni dan...evo pestro..tko da tole dam za sabo in potem si ti na vrsti tko da kr začni pečt piškote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mbd...se bove mogle ob navadit na nov način življenja jaz še kr neki mutim, lih danes sem študirala da a res že delamuser posted image user posted image user posted image user posted image itak mam pa nedokončanga gospodinjskega dela en vagon....ma me prav briga....bom že pospravlauser posted image user posted image user posted image važn da se v službi fajn počutišuser posted image user posted image user posted image

jana_k lepo da ste bolje in seveda česitke za sobico, najlepši del opremljanjeuser posted image user posted image user posted image .... to je men tud vedno bo zlooo všečuser posted image user posted image user posted image ikea vabiuser posted image user posted image user posted image

lučka gre nosečnost hitro a ne ???? sploh pa če maš še enega doma, pa ne se preveč sekirat zaradi gripe.....sej vem da je panika..ampak ti se lepo bejbiju počuti in seveda ponovi še kak romatičen vikend s tvojim??? a sem te že vprašala če veste kaj boste imeli??? al bosta pustila da je presenečenje???

suzy bravo za korake....joj moja že tko dirja gor in dol, sedaj je prav ok k hodi tko da lahko tud kavico v "MIRU" popijemuser posted image user posted image user posted image

tosca moja mekta ma tud rada gumbe na štedilniku oz. njej je bolj všeč pomivalni stroj, rada noter pleza user posted image user posted image user posted image sem že neštetokrat hotela vprašat od kje je tvoj možek ker moj dekliški priimek je isti k tvoj priženjen....

sončnica kako je nik kaj bolje ????

evo spet naklofala cel romanuser posted image user posted image user posted image user posted image

en lep deževen vikend......







_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: oktobrski lumpiji 08
27.11.2009 14:29:06   
Lovely
Tosca, pri Inyi so bile tudi pikice ampak samo pol dneva, nič srbeče. Noben me ne more prepričat, da ni bla reakcija na cepivo, sploh pa ne zdaj ko vem za Danajo. Itak da nimajo pojma. Kaj pa misliš, da je šesta in peta bolezen in zakaj se tako imenuje. Ker ne vejo kaj jo povzroči in kaj naredi v telesu. Pač vedo, da je virus in thats it.

_____________________________

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: oktobrski lumpiji 08
28.11.2009 11:56:24   
sončnica24
Hojla, jaz sem tudi malo zaspala, se pozna ko je Nik doma pa še jaz delam da popoldan ni šanse da pridem do računalnika.

Nik gre v ponedeljek nazaj v vrtec po dveh tednih, me stiska tako kot septembra, sem se navadla da je domauser posted image , čeprav je kr fajn da gre ker doma več ne ve kaj bi ušpičil ga je vsepovsod polno samo ko gre spat je mir.

Spimo po novem samo enkrat razen če popoldan kam pobegnemo z avtom potem ponavadi malo zadrema, drugače pa se v avtu tako dere, da sploh ne grem več nikamo rada z njim, upam da ga mineuser posted image .

Tako lep vikend vam želim in lepo prižiganje prve svečke na adventem venčku (tiste ki to prakticirate) pa lep uvod v začetek prazničnega decembra

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: oktobrski lumpiji 08
28.11.2009 22:48:03   
mbd0411
Sončnica,morda mu ne odgovarja avtosedež.Lega,naslon..Poskusi mu dat drug sedež.Za probo.Da bo več ven videl,pa z njim sedi zadaj..
Tu je pa res zatišje.Delamo ane punce..bolj ali manj..potem pa še toliko dela doma,da ne gre..Jaz uspem zvečer,ko že vsi spijo.
no,lep preostali vikend,,


_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: oktobrski lumpiji 08
29.11.2009 9:36:20   
afnica mala
Hojla

mož je v ponedeljek zbolel in potem kljub delni izolaciji in maski okužil še naju. Ima kao virozo. Jaz malo pokašljam, želodec me boli, včasih mi je še slabo in mišice bolijo, Neli pa je slabše. Kašlja, smrkava je full (ponoči je imela strnjen smrklej okoli ust in po obrazku), zadnjič je imela 1 dan vročino (zvečer), potem pa je bilo par dni ok, danes zjutraj pa spet 38. Uro kasneje pa le še mejno 37. Ne vem, a se bo treba kaj pokazat, bomo ju3 videli. Sem pa pokonci že od pol petih, ko sem Neli spucala nosek, potem pa nisem mogla zaspat in sem knjigo brala do 8h, ko sta se zbudila. Dajem ji pa homeopatski sirup proti kašlju.

zdaj imamo še več težav s hrano, ko se ji zatakne sluz skupaj s hrano, ji gre kar na bruhanje, je pa samo čisto tekoče zmiksano. Hodi še ne, Nodi je zakon, ji bomo zdaj kupili knjigo, mogoče že danes, bo mami popazičla na Neli, mi2 pa greva na knjižni sejem.

lovely in tosca
- jaz sem ziher, da so bile pike od cepljenja. Neli je imela 9 dan vročino in malo pik (ne toliko kot ob virozi, ko je bila pika pri piki)

lucka- super za lep prejšnji vikend in uživancijo v dvoje

janja- Neli mi tudi rada pleza v pomivalca.

še nakej, a je res, da otrok z vročino ne sme gledat TV-jas. Priznam, jaz Neli zadnje dni, ko je bolana prižgem Nodija (cca 2x dnevno po pol ure) (babi ji je kupila, ko ga obožuje- ). Zato ji grem zdaj kupit knjigo, drugače bi ji sestra za miklavža kupila, samo če ne sme gledat tv-ja z vročino, ji bomo dali knjigo že danes.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: oktobrski lumpiji 08
29.11.2009 10:46:24   
jolly123
Jutro. Mi smo pa spet bolančki, včeraj je kar nekaj zakuhal, posledično je bla noč kr neki, sva spala skupaj ker edino tko ni jokal, ampak spal je pa tudi bolj malo. Šele okrog 4-ih zjutraj nama je uspelo, malo zadremati.
Zdaj je bil pa čist fertik in je šel spet spat, sem mu dala kisove obkladke, pa upam da mu bo kaj vročino zbilo, zdej smo na 39 user posted image
Poleg tega še driskamo, kašljamo, smrkamo...tko da pojma nimam kaj mu je.user posted image

Afnica da otrok z vročino ne bi smel gledat tv-ja pa prvič slišim. Me pa zanima razlaga zakaj ne.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: oktobrski lumpiji 08
29.11.2009 12:39:41   
mbd0411
Glede vročine in tv tudi jaz prvič slišim.Itak,če je vročina in če si bolan ti ne paše gledat tv.Torej,če vročina ni previsoka oz je vmes ni..zakaj ne tv??
Jolly,tvoj bogi Tajko no..Pa res faše vse.Pri nas je še kar v mejah normale.Včasih malo posmrka...pošpricam nos,vodno paro,kopel,sol borovo...Zaenkrat tako rešujemo.
Se pa joka,ker mu menda vsi preostali zobje naenkrat ven rinejo.Sem zagledala v kotu špičko.Sem jo zgrešila...user posted image
Grem neki sladkega spečt,potem pa na dobrodelni koncert v našo športno dvorano..


_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...
Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?