|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 22:56:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: Aprilčice 2010
7.12.2009 23:09:29   
marjanaj
Aglaia kupila sva S-maxa. Sva se odlocala med tem in med C4 pa sva se na koncu za tega odlocila... crnega... mmm... samo jaz vem, da ga vsaj ene dve leti ne bom bocno parkirala, ker je skoda zivcev... bom jaz raje malega Peugeotka 206 vozila pa naj moj user posted image vozi tole veliko marcino. Ce pa ze bom jaz vozila, pa obvezno parking, kjer lahko naprej parkiras. user posted image Pa sej se najdejo kaksni dnarci... sva ze nekaj let sparala, tako, da se je kar nekaj nabralo, nekaj sva pa hotela se kredit vzeti, potem pa se je tast ponudil, da nama posodi, ker bi raje videl da njemu vrneva, kot pa da vracava drzavi z obrestmi. user posted image user posted image .

Živa ni problema, ko bos zelela plavati, samo sporoci, pa ti posodim kartico BTCja. Pa bo takoj malo lepsa cena user posted image

babyloverka lepo in zanimivo ime. kar drzi se ga. user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
7.12.2009 23:38:06   
ela24
Marjanaj, ti nič ne skrbi glede parkiranja. Tudi jaz mam istega kot vidva, že par mesecev. Pa je čisto fajn za parkirat, ful je vidljivost ker ni čist nizek, pa še vozek lahko maš kak češuser posted image user posted image user posted image  Res pa je, da če bi še enkrat kupovala, nikoli več črnega! Skoz je usranuser posted image  Mojemu je bil všeč, saj tudi meni (sploh ker ima temne šipe), ampak zdaj bi ziherr belega. Ah, kaj čmo. Glede na to, da je bil nov, se glih ne splača menjat... Je pa že klima crknla, tak da sm bla jezna ko user posted image . Pri takem denarju. Uhuser posted image
Nocoj me pa tako glava boliuser posted image  Pa malček je čist mirn... Ćudi me, da sem že v 24 tednu, pa še mi manjka kaka kila do mojih kguser posted image user posted image user posted image  On je že pa tudi blizu 600g. Torej on že dobi.. Upam.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
8.12.2009 8:26:16   
NATAŠA35
jutro vsem skupaj....

hvala vam za podporo in user posted image user posted image , vem da ne smem biti razočarana, če je spet user posted image , samo naj povem, da je včeraj za par sekund pokazala dol in čez nekaj časa rekla to je touser posted image ....meni se ni zdela pištolca, pa čeprav je bil pogled od spodaj navzgor, se mi je zdel preveč debelo vse skupaj, ne vem no...mogoče se oklepam še zadnje bilke, da je mogoče narobe videlauser posted image sama pa ni tega potrdila...sem se odločila, da grem še na 3d in se 100% prepričam, da je res user posted image ....

tropical za seznam: NP 11.1.2010, +1kg

mi je pa G priporočala cepljenje, če ne pa se morajo moji domauser posted image , ne vem no.po eni strani bi po drugi pa se ne bi cepila, ker ti tako ali tako dajo oslabljen virus, potem pa je inkubacijska doba tri tedneuser posted image ...pa še za sladkor me je dala in toxso, prepovedala mi je pršutuser posted image , pa sem nabavila lih domačegauser posted image

včeraj sem padla v posteljo, nič nisem mogla naredit, se mi ni dalo in sem zaspala, pa me je moj moral zbuditi, ker sem se ulegla kar počez, pa on ni mogel spatiuser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
8.12.2009 8:44:56   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Pri nas dežuje grrr!user posted image user posted image user posted image

Moj gleda tv jaz bom šla pa kej v usta dat da ne bom lačna!user posted image user posted image user posted image

Ne se užalit glede imena sam meni ni všeč!

Eh popoldan pa v službo pa se mi prav ne da ker bom samevala saj je tako vreme da ne bo nikjer nobenega!user posted image user posted image

Kakšno mate pa ve kej vreme!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
8.12.2009 8:55:18   
nejanejc
dobro jutro, je pa res treba bit eksperes pr pisanju odgovorov,... se mi tudi meni ne da vsega ponavljat...

jao, ta gripa... meni je tudi rekla ginekologinja, da naj se cepim... sma kokr s ejst poglabljam v to, berem, da cepivo je dos tnovo in nerazsikano, sploh za nosecnice.... in se bolj nagibam k ne cepljenju... in jutri je zadnji cas, ma se verjento ne bom, s ebom cim bolj izogibala guzvi pa upala, da gre mimo.. ceprav je to tezko, ce si v sluzbi in se noces parv izplirat od vseh kolegov...

meni je Nisa vsec :) Jst sem hotla met nejo, pa mojmu ni vsec, bo  treba drugo ime najdet... Sva nardila az ozji izbor...Za fantka in puncko... Ker bova pocakala

za oblect sme pa dobila od sodelavke par nosecniskih hlac ravnokar :) Jupiiiiiiiiiiiii Bomo meli modno revijo doma... Haha. ma kje, pr nas doma se samo se kuhnjo rihta... ;)

lep dan vsem

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
8.12.2009 9:00:23   
mamika25
Jutro...

Memole mi mamo tak deževno, oblačno, zaspano... isto kot pri vas, nič bolje. Sam za poležavat.
Nataša35 mogoče pa na 3D doživiš presenečenje in ugledaš luliko.user posted image  Aja, sem te hotla vprašat... a ti je ta ista gin. napovedala tudi ostale 3 sinčke? Al se je kdaj motla? Sprašujem zato, ker če se je kdaj uštela pol lahko še zmeri mal upaš, a ne?

O imenih ste se pogovarjale, ene imate res lepa imena izbrana. user posted image
Pri nas bo fantek MAJ, punčka pa bi bila (če bi bilauser posted image ) ZALA.
Niso mi všeč ne vem kako moderna imena, in niso mi všeč čist "zastarela" imena. Za moje mnenje najbolš ena sredina, neki nevtralnega, ne vem. Kakor za koga pač. Tudi meni ni všeč če ima otrok 2 priimka. Enega ali drugega, najbolje in najpogosteje otroku dajo priimek partnerja.
Tudi pri meni so brce bolj intenzivne zvečer in ponoči. Sem pa brala, da se lahko v tem tednu in v naslednjih otroku v trebuhu že izoblikuje urnik spanja. Ne mi rečt...user posted image  
Jutri mam pregled, upam, da je vse v redu.
Lepo preživite dan...

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
8.12.2009 9:21:30   
NATAŠA35
mamika pri prvemu se je lih učila bit G in je druga napovedala, čeprav jaz nisem hotela slišat, sem hotela presenečenje, pri drugem in tretjem - sploh pri njemu se je lepo videla pištolca in jajčka, pa še 100% se bila, da bodo fantje, zdaj pa se nagibam bolj k punčki...

zdaj pa spet ne vem ali naj grem na 3duser posted image ali naj počakam na poroduser posted image ,....ni čudno da se ne morem odločit, ker se rojena v apriluuser posted image user posted image ...se bom pogovorila z mojim, pa bova videla...se nikoli nisem bila, pa me zanima, kako to zgleda...

pri nas tudi dežujeuser posted image

imena, priimki:  jaz sem otrokom takoj dala možev priimek, takrat nisva bila poročena in ta je edini rojen v zakonu user posted image user posted image , imam pa davida, luka in jakoba...imam bratranca, ki je svojemu otroku dal kar oba priimka, da ne bo eden izumrluser posted image user posted image (punca)....jaz tud sama nimam rada modernih imen, ker mi ne potegnejo toliko....zdaj pa za fantka nimam imenauser posted image user posted image , za punčko pa sigurno eva...

< Sporočilo je popravil NATAŠA35 -- 8.12.2009 9:25:50 >

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
8.12.2009 9:35:28   
Anonimen
Aglaia jaz imam oba priimka, ampak otrok bo imela samo moževega, ker se mi zdi bedarija, da bi imel še mojega. Pa tud jaz sem dala na prvo mesto možev priimek in šele nato je moj.

Cojka kaj si si pa kupila za oblečt? Pa kje? Ker jaz neki ful pametnega sploh ne dobim, pa vse nosečniške cote so tok drageuser posted image

Ja je že res, da sem na polovici in da imam +3kg. Ampak kap me je skor zato, ker sem šla prej ful počas gor, zdej pa ko šus se mi zdi da v enem tednu 1kg. Brala sem da naj bis e šlo po 20. tednu za 0,5 kg gor vsak teden. Če bom jaz vsak teden nabrala 1 kg, bom na koncu.....user posted image

Punce kaj pa pleničke? Pralne al ne?

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4409
8.12.2009 9:44:23   
Wannabemommy
Dobro jutro souser posted image

Jaz pa spet po novem spim ko angelček, seveda z blazino za dojenje, res dobra stvar.user posted image
Vidim da se pogovarjate o imenih, mi tud že imamo zbranega in bomo kr pri tem ostali.
Pri nas je tako turobno vreme, vse je ovito v meglo, zaenkrat pa hvala bogu še ne dežuje, vprašanje kako dolgouser posted image
Punce imam eno vprašanje, ostala sem totalno brez idej kaj naj letos mojemuuser posted image  kupim za božička, pojma nimam rada pa bi ga presenetla,hmmm kaki predlog? Vsi predlogi dobrodošli. On meni vedno take stvari naštima , jaz se nekak ne znajdem,.....help!
Nataša35 - nič bat do konc poroda še vedno zraste lulikauser posted image , če pa ne pa boš čez par let itak imela polno hišo puncuser posted image

Nič lepo se mejte , grem jaz na zajtrk in user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
8.12.2009 9:45:28   
nincy29
jutro čvekice...
kako smo danes?
jaz sem tko zaspana..sem bila že ob 6h pokonci,pa sem ob 7h že pri zdravnici bila ker sem včeraj antibiotike končala pa sem danes spet vodo na pregled morala dat..in ja zdravnica pa je začela komaj ob 8h delat..pa sem mogla eno uro tam čakal...user posted image
drugače voda je zdej okuser posted image user posted image

gripadanes sem z mojo zdravnico govorila in me je vprašala če sem se šla cepit.razložila sem ji da sem proti ker ni raziskano kako cepivo vpliva na plod.ona mi fuul priporoča naj grem in mi je rekla da ona se je cepla in da njena hčerka ki je 17 tednov noseča se je tudi šla cepit.
potem sem še sestro ki je ful fanj vprašala za mnenje(čeprav sem proti).pa mi je rekla da ona se ni šla cepit in se tudi ne namerava ker ne zaupa cepivu.in še posebno meni ker sem noseča ne svetuje da se grem cepit ker je cepivo komaj 2 meseca na tržišču in nimajo pojma kako vpliva cepivo na plod.in še v razmislek mi je povedala da ona se že 10 let hodi za navadno gripo cepit in pride tja se cepi in nobeden niti neve da se je cepla.za to novo gripo,pa so tam v 3. zdravnik je prisoten če gre kaj narobe,pa ti spišejo A4 format kako je potekalo cepljenje itd..in potem te še 1 mesec opazujejo.

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 8.12.2009 9:46:26 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
8.12.2009 9:49:29   
Anonimen
Ne dohajam vaaaaas!!
Bom kar na hitro pokomentirala kar se spomnim.

Priimek: bo partnerjev. Enkrat se bova sigurno ženila, tako, da je vseeno ali ima sedaj njegov priimek ali pa potem.

Avto: sva zaradi otroka menjala pred enim mesecem. Kupila Senica (05 letnik), ker se ne mislim smilit sama sebi, se jokat in stokat, ko bom voziček tlačila v avto. To je sedaj to. Glede na to, da je na ˝fafing˝, ga ne bova menjala naslednjih 5 let.

Pištolca (NATASA 35): Vem kako ti je. Meni se je že sanjalo, da sem bila na MF in mi je rekla, da ima user posted image lulčka, jaz pa v jok. Kot majhen otrok. Me je res strah kaj bo. Pa tudi vem, da je vseeno kaj je, ma ne morem si pomagat... Upam, da je le user posted image , drugače pa res, le da je zdrav/a!!!

Vreme: obupno, pa se glih ne sekiram. Grem danes že domovuser posted image

Sobica za otroka: je končno v polnem pogonu. Spraznjena in čaka na obnovo jupiiiuser posted image

Ne spomnim se kaj ste še pisaleuser posted image user posted image

Pridne boditeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
8.12.2009 9:55:01   
Chi_Pita
Hei ... uh spet je toliko za prebrat user posted image ... moram kar sproti odgovarjat, ker drugače vse pozabim user posted image

memole ... sej s tem ko sem napisala za smrt ne kroničnega bolnika nisem mislila na cepljenje. Jaz sem tudi striktno proti cepljenju. Ah ne bojo oni mene prepričevali v nekaj, kar še sami ne verjamejo. user posted image

Sling al trak al kako se mu reče: no v glavnem meni je to super super zadevica in jo bom definitivno kupila. Je res zelo praktično vsaj ko greš po špežo, pa na krajši sprehod ... no za daljše sprehode mislim, da je vseeno boljši voziček, sam kupila pa ga bom in to mislim, da kar za božička. Drugače pa se bo pravo nakupovanje začelo po novem letu user posted image

Priimek  ... mi dva nisva poročena, otrok pa bo definitivno imel njegov priimek ... nočem se kasneje ubatat še s tem, da otroku spreminjamo priimek. Po poroki (ki bo po moje čez 5 let) user posted image se bomo pa vsi isto pisali.

babyloverka ... zanimivo ime user posted image

mamika ... omenila si urnik spanja ... jaz sem že teden al dva nazaj pisala, da moja pupa brca vedno ob istem času - nekaj pa je res na tem in upam, da bo taka ura tudi ko se rodo, ker meni čisto odgovarja user posted image

glede pleničk  pa bo mislim da pri nas kar pampers al pa od mullerja (so baje zelo v redu) ... pa tetra seveda user posted image

Jaz delam, a najraje bi se pobrala domov, ker tudi mene ta dež spet ubija. Čisto sem zamorjena.

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
8.12.2009 10:10:39   
Anonimen
Hoj ahoj!

Tud pri nas bo dete imelo atijev priimek, se pridružujem trditvi Aprilčice10; enkrat se boma tud midva oženla. user posted image

Wannabemommy tud jaz ne vem kaj bi mojemu podarila. V teh časih je prav težko kaj podarit, ko pa že majo vsi skoraj vse. user posted image

babyloverka res lepo ime! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
8.12.2009 10:21:39   
NATAŠA35
aprilčica ma super, da razumeš, jaz sem kar jokat začela, ko je nakazala, da je spet pištola...sej bom seveda sprejela, če bo spet user posted image , samo tako močno si želim user posted image ...pa ne mislim samo rojevat, da bo le 1x končno user posted image ...jih je treba hranit, pa vzdrževat, že tako malo časa najdem zase, ker za vse skrbim...

cepljenje jaz sem tudi proti...moj starejši je bil bolan, pa se nisem nalezla, in se je G kar čudila, da nisem kaj fasala...sem rekla, da se ne damuser posted image user posted image ...drugače pa jem kar veliko česna - ni čudno da sama sebi smrdim, sadja in zelenjave, pa dosti pijem, pa je...upam, da se zdaj viroze malo umirijo...

priimek jaz sem že napisala, da sem takoj dala otrokom partnerjev priimek, pa so me vsi čudno gledali...sem rekla, da se 1x le bova poročila, pa bom jaz vzela še njegovega, tako da bomo vsi imeli enak priimek in tako bomo družina...se mi ne dopade, da bi imela dva priimka, kaj šele otrok...sem pa 1x bila, v moževi stari službi na dedku mrazu, da so otroku dali dva imena in dva priimka, da je nekaj posebnegauser posted image user posted image

sling a to so oni traki, ki se zavežejo? ne mi zamerit, ker nisem na tekočem.user posted image jaz imam kengurujčka, novega in ga bom uporabila, ker se kupila za tretjega enega bolj hudega in dražjega, pa mi je škoda denarja metat...

plenice sigurno poleg tetra plenic, ki so obvezne zaradi kolkov, bodo plenice iz muellerja, ker so res fajn in še poceni...mojemu malemu so odgovarjale, niso nikoli premočile, pa še ne srdijo, kakor ene...baje so dobre tudi iz dm...kar se tiče pampersk pa je treba pazi od kod so, ker te v šparu ali mercatorju so čisto drugačne kot te iz muellerja...od prvih so moji dobivali izpuščaje, od drugih pa nič...

oblačila ena je spraševala koliko? dobro vprašanje, tako da imaš na sproti, ker lahko pride čez pleničko, pa boš morala vse zamenjati...kar nekaj bodijev - najboljši so tisti na preklop, žabice da nataknete gor,...kar jaz priporočam, da imate malo več tetra plenic, ker imate za podiranje kupčkov, da date otroka na posteljo,za pokrivanje vozička, za kopanje....

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
8.12.2009 10:25:02   
babyloverka
hvala punce, tudi meni je ime lepo user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
8.12.2009 10:49:25   
ela24
Jutro!
Danes sem pa malo potegnilauser posted image Zdaj še lahko, pol pa nadaljnih ne vem koliko let, bolj težkouser posted image
Sem se pa stehtala, in imam dobra 2kg manj kot pred nosečnostjo. Ne vem kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image  Upam, da otroček dobi svoje. Glede na to, da je že zdaj nekje blizu 600g. Kaj menite ve? Po eni strani si mislim ok, po druugi pa me mičkeno skrbi...
Jaz kupujem prvo številko 56, pa potem 62. Večje številke pa po moje nekaj tako dobiš, drugo pa sproti kupiš ko vidiš. Ampak nimam pa totalno predstave koliko komadov(število) pomeni to, da imaš na zalogi?user posted image  Jaz bi prosila te, ki ste izkušene mamice, koliko bi to naj blo bodijev, pajackov itd. Ker vse sploh ne vem kaj se rabiuser posted image  Mislite, da lahko vse te pajacke sušiš v sušilnem stroju?

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
8.12.2009 11:02:28   
tanika1
Hej!
Ja vreme je pa dons res smotano, ampak sej za vsakim dežjem posije sonce-sej jutri bo menda že boljš.
Priimek imam tudi jaz samo možev, tako da pri otroku sploh ne bo vprašanja.
Midva tudi še nisva nič kupovala za otroka, pa sej nekaj bova tako dobila, drugače bova pa začela z nakupovanjem po novem letu, razen v Ikeo, bova šla še ta mesec.
Plenice-midva sva se odločla za pralne, ker drugače en otrok v dveh letih pridela tono odpadkov-to je pa že malo preveč. Moja sestra uporablja pralne plenice Racman in je zlo zadovoljna z njimi, samo pri drugem otroku je rekla, da bo šla dokupit take iz bambusa, ker so boljše in veliko mehkejše, kot iz bombaža. No midva bova tudi kupila samo tiste iz bambusa.
lp

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
8.12.2009 11:31:41   
mamika25
Ela24 naj ti jaz malo odgovorim na tvoja vprašanja. Glede tvoje teže mislim, da to ni dobro. Zdaj smo noseče že več kot 20t, zdaj bi mogla tvoja teža začet naraščat. Od 7 - 11 kg je neka meja, čeprav so vedno odstopanja, več ali manj. Samo hujšati ne smeš!! Ne smeš izgubljati teže, to je meni rekla moja G. Je že res, da od začetka otrok dobi kar hoče od tebe (npr. ko smo bruhale in to...), ampak ko izgubljaš težo ali ne dalaš na njej (o mejah normale govorim) lahko otroku kvečjemu škodi. Posledično lahko udari na kri (slabokrvnost - otrok črpa, črpa, črpa -  -  - in te izčrpa, če ne vnašaš dovolj. In potem ko si ti izčrpana, nima od kje jemat več. Tvoje počutje se slabša in problemi so lahko kaj hitro tu). Zdaj je tvoje dete težko recimo cca 600g. Pa ostalo, posteljica, voda... res da še ni toliko, ma nekaj že je. Se pravi si izgubila svojo prejšnjo kilažo. Izgubila si še plus toliko kg kolikor se je priporočljivo zrediti. In potem še kilažo (grame) otroka. Me razumeš? Probaj delat na tem, da se začneš rediti, vsaj minimalno. Ješ normalno? Večrat po malo? Kakšne vrste hrano ješ? Hranilno (ta pravo) ali... ? Kako si s krvjo? Vse to bi se mogla vprašat, da bi lahko začela delat na kilcah. Vprašaj svojo G. ali v lekarni ali zdravnika,... Jaz mislim, da to zate ni dobro niti z tvojega user posted image . Držim pesti, da se ti stanje izboljša. user posted image

Glede oblekic pa je čisto odvisno. Lahko bo tvoj user posted image  čist kontra kot je bila moja mala, imela sem kar precej stvari, novo in rabljeno, malo in veliko, pa smo non stop prali in preoblačili, ker je revica bruhala non stop (polivala - refluks) in takrat res rabiš goro oblačil. Pa ni nujno daje novo, da se razumemo. Probaj kaj dobiti rabljeno, ker velikokrat pride prav. Pa če slučajno plenička premoči, moraš ji / mu vse zamenjat. Ne vem... malo premisli. Kupuj pa večje ja, se pravi fajn je imet 62, pa mal zavihaš, pa itak hitr zraste, tako da...
No upam, da sem ti mal pomagala.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
8.12.2009 11:33:26   
NATAŠA35
ela pajacke brez skrbi lahko sušiš v sušilcu, samo obrniti jih moraš, če ima kaj gor...najbolje je da imaš okoli 7 bodijev (jaz bi kar x2nabavila) in vse ostalo, za vsak dan, pa da ne boš nonstop prala...ponavadi se zamenja majčka in hlače, pajacek, če podre kupček, pa še dodatno zrave priteče...pa na začetku je dobro imeti še lavorček, da ga boš umivala, potem pa pride banjica...

plenice sem sama tudi za bombažne, sploh če bi imela samo enega otroka, ker pranja imam kar dosti že sedaj, pa ne me napadat takoj....jih bom vseeno nabavila in videla, kako se obnesejo

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
8.12.2009 12:06:23   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Dobro jutro souser posted image

Jaz pa spet po novem spim ko angelček, seveda z blazino za dojenje, res dobra stvar.user posted image
Vidim da se pogovarjate o imenih, mi tud že imamo zbranega in bomo kr pri tem ostali.
Pri nas je tako turobno vreme, vse je ovito v meglo, zaenkrat pa hvala bogu še ne dežuje, vprašanje kako dolgouser posted image
Punce imam eno vprašanje, ostala sem totalno brez idej kaj naj letos mojemuuser posted image  kupim za božička, pojma nimam rada pa bi ga presenetla,hmmm kaki predlog? Vsi predlogi dobrodošli. On meni vedno take stvari naštima , jaz se nekak ne znajdem,.....help!
Nataša35 - nič bat do konc poroda še vedno zraste lulikauser posted image , če pa ne pa boš čez par let itak imela polno hišo puncuser posted image

Nič lepo se mejte , grem jaz na zajtrk in user posted image

Moj je izjavil da vedno večjemu otroku moreš kupit večje darilo!
Torej nekaj velikega!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
8.12.2009 12:17:23   
ela24
Hvala za odgovore obema.Bo prav prišlo glede cotik.Meni tako ni težko nakupovatuser posted image  Pa še nekaj bom dobila od nečaka. Ampak tako približno za občutek.
Glede kg, pa je tudi meni čudno.. Ampak na zadnjem pregledu novembra sem imela 0,5kg manj, pa mi je rekla g., da to ni nič takega. Ampak pri meni zgleda več otrok rabi, bolj gre meni dol. Kar se hrane tiče, se trudim jesti zdravo. Ne bom rekla, da se nikoli ne pregrešim. Ampak smešno, občutno manj kot prej. Spijem kar dosti mleka, jogurtov, sadja. Kosilo pa mi kuha tašča, ki res kuha dobro domačo hrano, ker ji je to glavna služba. Tako, da imamo vedno bolj take zdrave juhice, pa cele tone solateuser posted image  Pa še dosti počivam, ker imam nizko posteljico in tako ne pokurim. Zato mi ni jasno. Ni mi pa non stop gnjavit ginekologinje, če je to ok ali ne.user posted image
Upam, da ima malček res dovolj... Saj ne vem. Imam pa res blazno hitro prebavo, dosti bolj kot pred nosečnostjo. Se mi zdi, da nekaj pojem pa že kar letimuser posted image  
No tiste meje 11kg, se jaz ne rabim držat, ker nisem med ful drobnimi. Samo, da ne bi dol šlo, bi že bila bolj mirna.
Kri mi kontrolirajo dostikrat (Ker sm bla v bolnici), tudi vodo in je bilo vedno vse vredu..
Imam drug tedn 3d, pa bom še tistega g. vprašala kaj meni o tem.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
8.12.2009 12:20:10   
memole
Ejla!

Kako kaj?

Chi_Pita
ah saj je vseeno lahko govorijo kar hočejo ma jaz se cepila ne bom ko se bojo vsi zdravniki cepili in dokazali da je to ok potem mogoče še to vprašanje ker se za nobeno gripo nisem še cepila!

Priimek
ko se je tamala rodila sem ji dala možev priimek takrat sicer še nisva bla poročena sedaj pa imamo vsi trije istega in nikoli ne bi naredila drugače!Nisem pa za dva priimka še manj pa za dva imena!

Plenice bom tudi jaz v milerju kupovala,pri Lari sem prvo pampers dala in potem je imela vso ožgano rit in sem kupila hugis in so ble super ko je šla pa v vrtec smo pa začeli tiste iz milerja in tiste iz lidla in z obojnimi smo bli zadovoljni!
Pampers pa nikoli več ne bom jemala!

Punce lepo se imejte jaz grem zdaj delat!
Pa ne preveč naklofat da ne bom zvečer preveč brala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
8.12.2009 13:02:18   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Glede kg je pa mene včeraj skoraj kap ko sem stopila na tehtnico. Imam +3kg. In to je šlo ko šus gor.

heheh... da te malo pomirim ... v petih mesecih je cisto normalno vse do 7-8kg user posted image ... tak da se ti v bistvu sploh nisi nic kaj zredila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nejanejcdober vecer vsem... uh ta gripa, sem slisala, da je v lj ena nosecnica v nevarnosti.... pa so pozivali k cepljenju.. V zacetki, ap ni blo pripporocljivo... nevem kaj nardit, cepljenje baje kar sesuje imunski sistem

...Ne obremenjuj se tolk s to gripo , po mojem je cist brezveze... prvo je bla spanska gripa, pa potem pticja, pa zdaj prasicja, naslednja bo verjetno kravja... in za vsako je totalna panika... v bistvu pa ljudje tud zarad navadne gripe umirajo ... meni se na misel ne pride da bi se cepla... kot je ze memole povedala, tu nekaj smrdi, tud zdravniki se ne cepijo... v MB imam soseda zdravnika kateri je rekel da se niti slucajno ne bo cepil, ene par jih v porodnisnici poznam ko se tud ne bodo cepile, po ostalih oddelkih jih je pa tud kr nekaj za katere vem da se ne bodo cepili, ampak vsi ti katere jaz poznam so malenkost, takih je ogromno vec ... in zakaj za user posted image bi se pa morali mi cepit ko se zdravstveno osebje ne... nejanejc pozabi na to cepljenje, ta gripa bo sla mimo nas tak kot so sle vse ostale do zdaj... user posted image

babyloverka prav simpaticno ime , moja kolegica ima za tamalo zelo podobno ime... Anisa user posted image

sling -  to pa pri meni sploh ne pride v upostev ... mam prevec probleme s hrbtenico da bi se po porodu otroka tak okrog nosla ... tu bo pa za mene kr lepo vozicek aktualen user posted image

NATAŠA35 siroko povijanje baje sploh ni vec obvezno,ze par mesecev, ce je s kolki vse vredu pol sploh ni treba siroko povijat, ce pa niso cist vredu pol pa pac dolocijo kak dolgo bi se naj povijalo... je ene par kolegic zdaj v tem casu rodilo in so me prav presenetle s tem ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
8.12.2009 13:43:54   
izgubljena_ovcka
Cepila se jaz definitivno ne bom... mislim, da je okoli te gripe vse preveč komercialno sprožene panike in mene kar zaskrbi ko kje vidim mamice, ki z alkoholnimi razkužili polivajo svoje dojenčke, da so že čist v rožicah zaradi tega (okej, ja, vem, čist pretiravam user posted image )

Kilogrami, a se ve to hecate, a ste res dobile samo dve, tri kile? Jaz sem jih pridelala osem do sedaj. V prvi nosečnosti sem se zredila 22 kil in bila tako štorasta, da so se me ljudje izogibali, da jih ne bi pomendrala, ko sem lomastila po svetu! Uh... Je pa res, da je šlo vse do zadnje kile v 8m pp dol!

Priimek...midva sva se poročila ko je bil mali star malo več kot eno leto. Tak je bil tudi namen že od začetka, tako da je on takoj imel samo možev priimek, jaz pa sem ga tudi zamenjala in dekliškega opustila.

Plenice so šle pri nas takole... od 2-5 kg (smo ponucali en sam tamali paket, potem smo šli na večje) amo imeli Fixies, bile ok. Od 3-6kg smo imeli navadne poljske pamperske, tudi ok. Od tu naprej pa so pamperske vedno nekaj spuščale pa še smrdele so mi za znoret, zato smo do nedavnega imeli od DM-a, te so bile za nas zakon. No, zdaj pa ene dva meseca šparamo (haha, gorenjci!!user posted image ) in naša mala rita fura kar Hoferjeve, ki so se obnesle presetljivo dobro... Za drugega planiram torej enako zgodbo, seveda pa bo že mala prdica sama povedala če ji kaj ne bo všeč! user posted image

Uh, zdaj grem pa malo v horizontalo... tole vreme človeka popolnoma izžame! user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

kolikokrat na teden imate spolne odnose
cupacups

1x (34%)

2x (15%)

3x (16%)

vec kot 4x (8%)

vsak dan (7%)

ali sploh ne (20%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!