NATAŠA35
|
aprilčica ma super, da razumeš, jaz sem kar jokat začela, ko je nakazala, da je spet pištola...sej bom seveda sprejela, če bo spet , samo tako močno si želim ...pa ne mislim samo rojevat, da bo le 1x končno ...jih je treba hranit, pa vzdrževat, že tako malo časa najdem zase, ker za vse skrbim... cepljenje jaz sem tudi proti...moj starejši je bil bolan, pa se nisem nalezla, in se je G kar čudila, da nisem kaj fasala...sem rekla, da se ne dam ...drugače pa jem kar veliko česna - ni čudno da sama sebi smrdim, sadja in zelenjave, pa dosti pijem, pa je...upam, da se zdaj viroze malo umirijo... priimek jaz sem že napisala, da sem takoj dala otrokom partnerjev priimek, pa so me vsi čudno gledali...sem rekla, da se 1x le bova poročila, pa bom jaz vzela še njegovega, tako da bomo vsi imeli enak priimek in tako bomo družina...se mi ne dopade, da bi imela dva priimka, kaj šele otrok...sem pa 1x bila, v moževi stari službi na dedku mrazu, da so otroku dali dva imena in dva priimka, da je nekaj posebnega sling a to so oni traki, ki se zavežejo? ne mi zamerit, ker nisem na tekočem. jaz imam kengurujčka, novega in ga bom uporabila, ker se kupila za tretjega enega bolj hudega in dražjega, pa mi je škoda denarja metat... plenice sigurno poleg tetra plenic, ki so obvezne zaradi kolkov, bodo plenice iz muellerja, ker so res fajn in še poceni...mojemu malemu so odgovarjale, niso nikoli premočile, pa še ne srdijo, kakor ene...baje so dobre tudi iz dm...kar se tiče pampersk pa je treba pazi od kod so, ker te v šparu ali mercatorju so čisto drugačne kot te iz muellerja...od prvih so moji dobivali izpuščaje, od drugih pa nič... oblačila ena je spraševala koliko? dobro vprašanje, tako da imaš na sproti, ker lahko pride čez pleničko, pa boš morala vse zamenjati...kar nekaj bodijev - najboljši so tisti na preklop, žabice da nataknete gor,...kar jaz priporočam, da imate malo več tetra plenic, ker imate za podiranje kupčkov, da date otroka na posteljo,za pokrivanje vozička, za kopanje....