|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 14:05:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
4.12.2009 14:16:32   
Teja K
Hahaha Cojka si ti tudi mela plačo, user posted image user posted image ... mene tudi dnar žuli, bi mogla it malo zapravljat user posted image user posted image , ampak jaz nimam časaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image , upam, da si bom jutri utrgala kakšno urco, da bom šla do frizerja... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.12.2009 16:21:49   
neka_noč
Zvezdici   user posted image user posted image user posted image za izpit!!!! Je fajn občutek, ne?  - Ko je vse za tabo....  user posted image

Cojka glede piškotkov ni problem. Lahko jih tudi naročiš, da se jih "napokaš". A veš kolikokrat mi zaposleni  (iz firm, kjer jim dostavljam) naročajo zase (privat) piškotke samo zato, da se jih bodo enkrat pošteno najedli. user posted image
Drugače pa, ko se naslednjič vidimo/dobimo jih prinesem - upam le, da jih bom uspela narediti višek. Moj user posted image se vedno pritožuje, da za njega pa ni nikoli nič.. user posted image Imam pa še cimetove - teh še nisi poizkusila. user posted image

Teja K  moj PDP je nekoliko prej - 09.04. uradno, sicer pa naj bi imela Cs. nekje 31.03. oz. 01.04.  . Vseeno bova lahko vozičkali.

Sicer pa je moj mali user posted image slabše kot sem mislila dop. - ima vročino 39  user posted image   . Upam, da mu kmalu odleže, ker imamo v sredo dedka mraza..... user posted image   Stalno  se me tišči in resnično upam, da česa še sama ne staknem. Ne vem kaj mu je. K zdravniku ga še ne peljem, sem pa v navezi s pediatrinjo. Upam, da ne bo potrebno ponovno antibiotik... in pa ponoči h kakšnemu dežurnemu na Metelkovo user posted image Tam je virusov ko user posted image .   Potem pa "adijo" Atlantis v ponedeljek. Pa komaj čakam, da se grem malo sprostit...

Nič, uživajte bejbe - srečke user posted image !

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 728
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 19:04:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 19:07:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
4.12.2009 20:54:58   
anajrim
Zvezdici, seveda sem za vozičkanje. Se bova dogovorili!
Neka noč upam da se sinko hitro pozdravi!

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 731
5.12.2009 18:04:57   
Zvezdici
neka_noč - občutek je super! Me sicer v ponedeljek čaka še en izpit, vendar za tega nisem najboljši optimist. Ampak bo že, hehe.

anajrim
user posted image user posted image Bo ravno lepo poletje, pa takrat se lepo zmenimo ko boš lahko, pa pade kavica in sprehod user posted image .

Lep večer!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 732
6.12.2009 23:01:35   
Blicka
Hojla, tudi jaz se vam pridužujem. Sem iz Novega Polja, PDP imam na bivši dan mladosti naslednje leto (25.5.), stara sem 34. lrt, to bo moj prvi otrok.  Kar nekaj zanimivih tem ste že med tem obdelale.

Sama sem se šele prejšnji teden lotila rekreacije, ker mi jo je prej ginekologinja odsvetovala. Sme bila tudi na aerobiki za nosečnice v fitnes centru Moj fit, pa s emi je zdelo bolj za upokojence ... To po vsej verjetnosti zato, ker sem bila pred nosečnostjo zelo aktivna (tek, rolanje, fitnes, hribi, kolo ...) in rabim bistveno več akcije .. Zaenkrat še zmorem, ampak, kaj dosti časa pa verjetno ne bo šlo .. Saj vem, da se bom morala malo umiriti. Ampak sem tako vesela, da spet lahko migam, da se mi kar meša od sreče user posted image

Meni je pa deklica na recepciji mojega fita rekla, da je vadba za nosečnice (2 x tedensko + fitnes), 57 evrov in da je 30 evrov za dopoldansko vadbo. Imam pa mail,  kjer mi je nek gospodič napisal, da je za nosečnice res 30 evrov. Sem pa plačala samo en obisk, ker grem ta teden še v tanergijo poskusit pilates, in v ZD Fužine njihovo vadbo. Potem bom pa izbrala.

No, toliko zaenkrat!

lep večer vsem!

B

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 733
6.12.2009 23:47:57   
Anonimen
Juhu.

Pozdrav se od ene Aprilcice 2010. In kot vidim, ste tu itak vec ali manj iste kot pri "vseslovenskih" aprilcicah in nekaj malega marcevk in majcevk user posted image

Saj sem vas ze prej brala, ampak bom zdaj Blicki odpisala glede pilatesa v Tanergiji. Jaz sicer ne vem kako je v Mojem Fitu (to bi ti znala Cojka pomagat, ker tja hodi, ce se ne motim) ampak zadnjic je pisala, da se dela na steperjih in podobno. No, jaz hodim v Tanergijo in to je cisto nekaj drugega. Tam nas ucijo solane fizioterapevtke in vecina fizicnega dela je na rokah (z utezmi) in malo nogah. Vse ostalo je utrjevanje misic medenicnega dna in utrjevanje globokih misic telesa. Nasploh je pilates dosti bolj umirjena vadba, kjer je veliko dela narejenega z glavo. Ni poskakovanje ob divji muziki kot aerobika. Tudi nenosecniski pilates je tak, pri nas pa samo se bolj pazijo, da se ne pretirava. Ne vem no, jaz sem letos prvic zacela s tem in sem vedno hodila na energicne aerobike, kjer mi je blo ful dobro, da me je energija drugih punc in muzike gor drzala, zdaj mi je pa to ful vsec postalo in nameravam tudi po porodu hoditi na pilates.
No, hocem povedati, da ce ti je v Mojem Fitu bolj za upokojence, ti bo tu verjetno se bolj. Ampak ti pa definitivno priporocam, da probas vsaj tisto prvo vadbo, ki je itak zastonj. Pa bos sama vidla.

V petek smo imeli tam tudi predavanje fizioterapevtke o misicah, porodu itd. in je blo tam veliko zensk razlicno nosecih in je ena omenila tudi to v ZD Fuzine. Bojda je tam neka telovadba in neka priprava na porod, ki jo je ful hvalila. A mi lahko mogoce ti kaj vec o tem poves? Kje je to, kako se prijavis, imajo kaksno spletno stran?

No, toliko zaenkrat od mene. Saj se pridem user posted image

(odgovor članu Blicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
7.12.2009 9:34:23   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

3.3.2010
user posted image     LaMay (35)              3.user posted image 2. user posted image                                    user posted image    

17.3.2010
user posted image     lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

24.3.2010
user posted image     Zvezdici (21)            1.user posted image 0. user posted image             10.12              user posted image    

9.4.2010
 user posted image    neka_noč (35)          3.user posted image 1. user posted image                                   user posted image

17.4.2010
user posted image      nax05 (24)              1. user posted image 0. user posted image       29.12 (P+MF)       user posted image

29.4.2010
  user posted image   cojka (28)                 1.user posted image 0. user posted image          23.12 (MF)        user posted image

25.5.2010
 user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1. user posted image                                   user posted image
user posted image     Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)               2.user posted image   1.user posted image                                  user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 735
7.12.2009 9:36:50   
Zvezdici
Dobrodošla Blicka in Aglaia user posted image user posted image !

Aglaia
- kdaj imaš PDP, da te dam na seznamček?

Jaz sem včeraj končno okrasila malo, sem pa kar malo pretiravala. Sem preveč skakala naokoli ter gor in dol. Se mi danes pozna. Bo treba bolj počivati. A kaj ko me ta teden čaka oh in sploh stvari za narest user posted image .

Lep dan! user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 736
7.12.2009 11:37:53   
mkbk
Hojla, no pa se pridružuje še moja malenkost. Vedno se je pametno pridružiti domačem teritoriju user posted image , prav pride, če je kakšna mamica v bižini! No jaz imam PDP 4.6.,drugače sem pa iz bežigrada oz. iz Župančičeve jame. Trenutno še na porodniški, potem grem za tri mesece delat in nazaj na porod. user posted image . Za nazaj sicer nisem nič brala, ampak bom pa od zdaj naprej.

LP vsem souser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 737
7.12.2009 11:38:24   
mkbk
Aha za spol ne bomo vedl, doma pa imam enega 15 mesečnega mulčka!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 738
7.12.2009 11:56:55   
Zvezdici

3.3.2010
user posted image     LaMay (35)              3.user posted image 2. user posted image                                    user posted image    

17.3.2010
user posted image     lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

24.3.2010
user posted image     Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             10.12              user posted image    

9.4.2010
 user posted image    neka_noč (35)          3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

17.4.2010
user posted image      nax05 (24)              1. user posted image 0.user posted image       29.12 (P+MF)       user posted image

29.4.2010
  user posted image   cojka (28)                 1.user posted image 0.user posted image          23.12 (MF)        user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                  user posted image
user posted image    Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                          2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)               2.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 739
7.12.2009 11:57:32   
Zvezdici
Dobrodošla mkbk.
Si že na seznamu user posted image !

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 740
7.12.2009 14:19:10   
mkbk
juj kok ste ažurne! thanks!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 741
7.12.2009 14:48:12   
mkbk
Še to: Dejte prosim tiste ki ste stestirale že kakšne user posted image telovadbe povedat kje je kul, pa kje ni!!! Zdaj se nameravam nekam vpisat pa nimam pojma kam, sicer mi je Tanergija (pilates še najbližje, samo ne vem če bi šla tja! Trenutno še hodim, na odbojko z enimi frendi, samo bo pa treba počasi nehat.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 742
7.12.2009 15:15:22   
krtkova
Živjo,

sm našla mkbk tuki in evo, se bom pa še jaz pridružila Ljubljančankam (uf, kako dolga besedauser posted image ).

PDP: 1.6.10
prva nosečnost
lokacija bivanja; Bežigrad - BS3user posted image
starost: 34 let

Če pa potrebujete še kaj za statistiko, pa le......

mkbk - upam da ne zameriš, da te zasledujemuser posted image  - sem te resnično slučajno našla.

< Sporočilo je popravil krtkova -- 7.12.2009 15:16:22 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 743
7.12.2009 15:20:22   
anajrim
Pozdravljene vse nove in končno nekaj bežigrajčank!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 15:55:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
7.12.2009 16:02:02   
krtkova
bom tudi jaz malo razmislila o tem Mojem fitu, zelo ga hvalite. Pa še lokacija mi odgovarja. Grem malo na njihovo stran pogledat.

hvala za vse dobrodošlice....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
7.12.2009 18:52:35   
lorelaj*
O, nove Ljubljančanke! Fino, se kar nabiramo. user posted image  

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 747
7.12.2009 18:54:34   
Anonimen
O dobrodošle nove!

No jaz se vam javljam po parih dneh. Je bil moj srček frej in sva šopingirala, tako da imam 2 nove hlače in 2 oblekciuser posted image Kok sem zdej važnauser posted image Pa za tamalga sva tud že kr dost kupila. Pa pojstlco mava že naročeno.

Joj ne govorte od telovadbe. Jaz sem pa prov lena, kr ne da se mi it. pa tud čakam, da bom mela pregled da mi g pove če lahko sploh hodim na telovadbo. A v Mojmu Fitu je 30 eur s fitnesom vred?

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
7.12.2009 20:02:30   
Zvezdici

3.3.2010

17.3.2010

18.3.2010
user posted image  

24.3.2010
user posted image     Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             10.12              user posted image    

9.4.2010
 user posted image    neka_noč (35)          3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

17.4.2010
user posted image      nax05 (24)              1. user posted image 0.user posted image       29.12 (P+MF)       user posted image

29.4.2010
  user posted image   cojka (28)                 1.user posted image 0.user posted image          23.12 (MF)        user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                    user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)                1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                          2.user posted image 1.user posted image                                  user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)               2.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 749
7.12.2009 20:05:39   
Zvezdici
Nas je že 11 ljubljančkank tukaj prijavljenih user posted image . Upam, da nas bo še več!

Dobrodošli tudi krtkovi!

nax05 - awii.. bravo za nove hlače in oblekice! Jaz bi tudi rabila nekaj novuh majic. Nosim sedaj 3 ene in iste čez teden, ker so te ki jih nosim še najbolj raztegljive in udobne user posted image . Stare imam bolj majhne številke user posted image .

Hmm ja telovadba. Spadam tudi med bolj lene. Pa tudi po resnici povedano, nimam trenutno ravno financ za to. Tako, da je moja ''telovadba'' letanje gor in dol čez dan. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?