|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
8.12.2009 21:33:59   
neka_noč
Povzetek;

Zvezdici user posted image za ažurno voden seznamček!

O cenah v Atlantisu ti še enkrat napišem jutri - sorry, ampak imela sem napisano celo klobaso... user posted image

Cojka si me nasmejala s tem knedlom! user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 776
8.12.2009 22:24:06   
Anonimen
Punce, jaz ne morem slediti tej temi pa se aprilcice pa se TV imam prizgan in sem zdaj celega Housa zamudila, ker sem zraven na RR visela. To prav na moje zdravje vpliva, zivcna sem user posted image

Najprej za seznam, Aglaia, 27 let, 1. nosecnost, 0 otrok, spol user posted image (zaenkrat), naslednji pregled 15.12. Aja, PDP 21.4.2010

Potem srecanje. A se bomo vse dobile, al samo marcevke? Ne stekam. Jaz imam naceloma skoz kaj casa, tako da samo povejte pa se bomo zmenile. Ce bomo sle lucke gledat se moramo zmeniti, ce bomo tudi kuhanca pile. Ceprav bo meni letos kar tezko, ker ne kadim vec in ponavadi so ciki itak najbolj zraven alkohola pasali. Ah, sovrazim jih user posted image

Jaz sem (trenutno) iz Bezigrada. Original iz Bezigrajskega Dvora, zdaj preseljena v blizino AMZS, v kratkem pa se bova z mozickom preselila v Tacenske Brzice. No, najprej jih morajo se zgraditi pa se kupiti morava stanovanje. Ampak po zadnjih 2 mesecih iskanja stanovanja in mini zivcnih zlomih, ker je vse shit, mislim, da bova kar tam kupila pa mir. user posted image

Telovadba. Jaz hodim v Tanergijo ze dober mesec. Ponavadi ob ponedeljkih in sredah, danes pa sem bila ker vceraj nisem bila pa mi je blo tudi ful vsec. Pikapolonica, res se morava zmeniti, da se tam prepoznava. Potem bova pa tisto zdravo hrano tam jedle pa orescke user posted image

Razmisljam da bi sla probat se Atlantis, ampak se bom drug teden dokoncno odlocila.

Sem se kaj pozabila? Bom jutri. Lepo bodite, jaz grem spat pocasi user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
9.12.2009 8:32:02   
Pikapolonica80
mkbk - v župančičevi sem sedaj 2 leti, v originalu pa sem iz gorenjskega konca. No fino pol bova lahko kaj vozičkale skupaj user posted image . Jaz sem na neubergerjevi...V Tanergiji pa je enkrat brezplačno, tako da greš lahko probat pa boš vidla. Zdej če bi hotla švicat, tuki ne boš, ker pilates v osnovi ni take vrste vadba. Ampak večji kot bo buši bolj ti bo pasala takšne vrste vadba.

Aglaia - v pon. bom spet prišla verjetno, ti javim, pa se bova zmenile kako se prepoznavauser posted image .

Je pa tud mene matral tale Atlantis, ker bi se šla tud mal v vodo namakat...kaj pa na DIF-u tud katera pozna? tudi naj bi mel neki za nosečke.

Srečanje - Tisto kar sem pobarala Zvezdici je za marčevke (z sosednjega foruma), ker sva obe tudi tam zacahnane. Sem pa seveda tudi za tole in se pridružim z veseljem ko boste organizirale. Pa tud jz sem nehala kadit zdaj, tko da kuhančki niso več to kar so bli včasih. Tko da sem za čaj na štantkihuser posted image . Aja pa za maxi hod dog, zdej ko mal več rabimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
9.12.2009 11:13:13   
Teja K
Dan ljubljančanke,... se nekaj dni nisem javila, pa vidim, da imamo nove člane in da se je kar nekaj dogajalo user posted image ...

Sem si vzela dva dni dopusta - tudi od računalnika user posted image

cojka - imam novo frizuro user posted image - sem se postrigla na paža, cca. 15 cm krajše kot prej user posted image , jaz sem čisto navdušena, moj dragi malo manj user posted image user posted image ...

Angel Sounds sem tudi dobila v teh dneh in sem čisto blažena user posted image , pa ne samo jaz, tudi bodoči ata in bodoči brat user posted image user posted image ....

Vadba hja ta je dobr, končno sem si uspela yogo za nosečnice naložit, ampak da bi se je pa še lotila pa nisem imela časa :-)

Neka noč kako je sine? Vidim da si bila v Atlantisu, upam, da si uživala... jaz imam občutek, da bom prej rodila, preden bom do atlantisa prišla user posted image user posted image ..

No sedaj pa grem jest user posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 779
9.12.2009 12:13:53   
krtkova
Čao, Ljubljančanke!!

Vidim, da ste vse OK, da pridno migate,.....

Pri meni tudi nič posebno novega, le končno mi je uspelo srečanje s frizerjem!! user posted image

Angel sound imam tudi jaz, še kar fina zadeva. Lahko poslušam mojo lokomotivo v trebuščku. user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 15:13:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
9.12.2009 15:17:39   
Teja K
Cojka, jaz ga najdem tudi skoraj pri popku, malenkost pod popkom, tam kjer navadno čutim metuljčke, in zadnjič sem tudi na tem mestu čutila prve 3 brcike user posted image user posted image , sicer je bilo to prejšnji petek, ampak od takrat nisem več brcik čutila, očitno je drugače ležal user posted image , pa jaz sem tudi počivala in oba moja dedca sta bila ob meni in smo se pogovarjali in potem na enkrat 3x bum bum bum user posted image ... ja itak bebi je hotel nekaj povedat...

Meni je tudi angle sound zakon user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.12.2009 15:28:38   
krtkova
samo, da ne bo pomote: lokomotiva ni moj izum, si ga ne bom lastila. Samo mi je tok všeč izraz, da sem ga takoj za svojega vzela. user posted image

jaz ga čutim spodaj, tik nad dlakicami (tako, da kazanje delovanja angel sounda v javnosti odpade user posted image )

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 783
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 16:48:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
9.12.2009 17:21:00   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

3.3.2010
user posted image     LaMay (35)              3.user posted image 2. user posted image                                     user posted image    

17.3.2010
user posted image     lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                    user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

24.3.2010
user posted image     Zvezdici (21)            1.user posted image 0. user posted image             10.12              user posted image    

9.4.2010
 user posted image    neka_noč (35)          3.user posted image 1. user posted image             22.12              user posted image

17.4.2010
user posted image     nax05 (24)               1. user posted image 0. user posted image       29.12 (P + MF)      user posted image

21.4.2010
user posted image     Aglaia (27)                 1.user posted image 0.user posted image             15.12                user posted image

29.4.2010
  user posted image   cojka (28)                 1.user posted image 0. user posted image          23.12 (MF)         user posted image

25.5.2010
 user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1. user posted image                                   user posted image
user posted image     Blicka (34)                 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)               2.user posted image   1.user posted image                                  user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.12.2009 17:29:35   
Zvezdici
neka_noč - agr ja.. meni se to tudi skos dogaja. Baje je to zato, ker je preobremenjen strežnik in že probajo popraviti.

Dobrodošla Aglaia!! user posted image
Ja ta teden se nas je pa že kar lepo nabralo. Nas je že lepo število user posted image .
Pa če pri kateri kaj manjka ali je kaj narobe naj hitro pove! Hehe

Jaz imam tudi AS že kar nekaj časa. In mi pride prav, ko kakšen dan ne čutim močnih brcik, da se pomirim. Ga pa ne uporabljam preveč. Sem prebrala, da baje to povzroča otroku neko nelagodje, pa ga rajši uporabljam samo takrat, da se pomirim.

cojka - jaz sem srček na začetku našla zelo nizko. Čisto pri sramni kosti. Sedaj, ko je že večja pa vsepovsod. Včasih na levi, desni, malo bolj spodaj ali zgoraj. Najvišje je bilo pri popku. Mi pa učasih nagaja. Ko poslušam srček se včasih potem tako obrne da ga sploh ne slišim več user posted image . Tako, da če včasih ne najdete srčka, se ne takoj ustrašit. Samo vztrajne bodite in počakajte nekaj časa. Je pa prav fajn slišat kako kolca user posted image . Se sliši tako smešno. Občuti pa še bolj, hehe.

Teja K
- user posted image user posted image Čestitke za brcike!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.12.2009 17:55:14   
mkbk
hoooj, a mene ste pa kar brisale iz seznama? user posted image [sm=smiley19.gif
]Saj se samo danes nisem nič oglasila, smrk smrk

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.12.2009 17:57:26   
Zvezdici
mkbk - jooj oprosti. Sploh ne vem kako je to možno user posted image user posted image .
Ni nalašč! Ne vem kako se je to lahko zgodilo!
Takoj zdaj bom popravila!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.12.2009 18:03:37   
mkbk
sej se mi je zdel... user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.12.2009 18:21:44   
krtkova
mene tud ni več gor user posted image user posted image

potrebuješ še enkrat podatke?

1user posted image , pdp 1.6.10, spol: še ne vemo, zaenkrat menda user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.12.2009 18:37:24   
Zvezdici

3.3.2010
user posted image     LaMay (35)              3.user posted image 2. user posted image                                    user posted image    

17.3.2010
user posted image     lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image     Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             10.12              user posted image    

9.4.2010
 user posted image    neka_noč (35)          3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

17.4.2010
user posted image      nax05 (24)              1. user posted image 0.user posted image       29.12 (P+MF)       user posted image

21.4.2010

user posted image      Aglaia (27)               1.user posted image 0.user posted image             15.12               user posted image

29.4.2010
  user posted image   cojka (28)                 1.user posted image 0.user posted image          23.12 (MF)        user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                  3.user posted image 1.user posted image                                    user posted image
user posted image   Blicka (34)                   1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)               1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                          2.user posted image 1.user posted image                                  user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)                2.user posted image 1.user posted image                                  

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.12.2009 18:38:43   
krtkova
hvala!!user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.12.2009 19:12:58   
mkbk
danke!

...pa finke user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.12.2009 19:38:06   
neka_noč
Živjo!
Evo, prišli smo z dedka mraza... Luka je tako navdušen nad vlakom, da ga sedaj z očijem v sobici sestavljata... Pred 22-o ni šans , da gremo spat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ko smo odhajali je dedku mrazu pomahal in zavpil : hvala za darilo!  user posted image

Sem danes že 3x vse napisala, pa ni šlo gor. user posted image sem bila jezna! Sem pa zadnjo - tretjo varianto skopirala v Word in bom sedaj prilepila... user posted image   Upam, da ne bo nastala cela klobasa , še bolj pa, da se prilepi gor.
Vas vse lepo pozdravljam! 
Lepim;
Živjo!
Danes imamo dedka mraza v Summit-u, ker z njimi poslovno sodelujem in lahko pripeljem svojega hlačmana. Že sedaj sprašuje kdaj gremo in komaj čaka darila.   Sicer je še vedno na antibiotikih, ni več kužen, je pa dovzeten da ponovno kaj dobi... Upam na najboljše...

Kar se tiče Atlantisa..
Sama sem si v pon. plačala enkratni obisk (=13,60€), da sem prvo sprobala kako mi sede...
Bilo mi je všeč, čeprav bi lahko imeli več raznolikih vaj in tudi bilo mi je malce "penzionistično"  (čeprav smo poskakovali v vodi), vendar je treba vzeti v zakup, da smo in nas tako tudi obravnavajo - povsod. Vse vadbe za so bolj "penzionistične" narave... 
Meni je bilo všeč, ker sem se razbremenila teže, zategnjenosti v vratu in na splošno sem se po vadbi počutila bolj fit.
Cena 10 urne vadbe je 105€, s kuponom iz RR Vodnika po nosečnosti in BTC kartico je cena nižja =84€  (ta opcija velja do 31.12.09), sicer je cena za 5 urno vadbo 60€ (brez popusta - ti ga potem upoštevajo). Je pa možnost plačila tudi na obroke, na gotovino pa ti priznajo 3% popust.
S seboj: - primerne kopalke, - brisača, - nedrseče natikače, - plastenka s tekočino.

Všeč mi je tudi to, da je vadba 50 min, tam pa si lahko 2 uri, torej lahko še plavaš. Prideš malo prej, ali pa po vadbi malo podaljšaš. Sama sem izkoristila čas za plavanje, ter masažo na šobah. (mehurčkih )

Morda vellja opozoriti še na dve stvari; 1. vse formalnosti (tudi plačilo) urejaš v trgovini poleg recepcije v Atlantisu. Mislim, da se trgovina imenuje Aqualandija - je pa edina trgovina s kopalkami. 2. ko prideš prvič, se je fino prvo najavit, da se dobiš pol ure prej z vaditeljico Katarino, da izpolniš z njo vprašalnik, ter da te opozori na kaj moraš biti pozorna med samo vadbo.

Še kontakt; 01/585-20-80  ali gsm: 051/396-730   .
Uf, delam reklamo, škoda da me nič ne plačajo 

Upam, da se še katera priduži in se bomo skupaj "mehurčkale" .

Tako, to je to, sem napisala bolj na hitro, čeprav je veliko napisanega - to pa zato, ker spet nisem skopirala in mi je vse skupaj "odšlo" v maloro... Upam, da se tokrat "prilepi" - ampak zdaj bom prvo skopirala...  

Lepo bodite!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.12.2009 19:41:12   
neka_noč
...še to - tam kjer je malce čudno za besedico ZA... bi moralo biti user posted image   !

In pa;  za seznam naslednji pregled 22.12.09  - se je očitno zbrisalo. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.12.2009 19:41:37   
Zvezdici
krtkova in mktb  še enkrat se opravičujem user posted image user posted image .. sem skopirala napačen seznamček, pa sta lih vidve ven padle.
Upam, da smo zdaj vse!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.12.2009 19:43:32   
Zvezdici

3.3.2010
user posted image     LaMay (35)              3.user posted image 2. user posted image                                    user posted image    

17.3.2010
user posted image     lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image     Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             10.12              user posted image    

9.4.2010
 user posted image    neka_noč (35)          3.user posted image 1.user posted image             22.12              user posted image

17.4.2010
user posted image      nax05 (24)              1. user posted image 0.user posted image       29.12 (P+MF)       user posted image

21.4.2010

user posted image      Aglaia (27)               1.user posted image 0.user posted image             15.12               user posted image

29.4.2010
  user posted image   cojka (28)                 1.user posted image 0.user posted image          23.12 (MF)        user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                  3.user posted image 1.user posted image                                    user posted image
user posted image   Blicka (34)                   1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)               1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                          2.user posted image 1.user posted image                                  user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)                2.user posted image 1.user posted image                                  

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.12.2009 19:44:11   
Zvezdici
Joj punce se opravičujem za zmedo. Se vidi, da sem tudi sama malo bolj zmedena user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.12.2009 20:09:23   
neka_noč
Aglaia, Teja K - upam, da se vidimo v Atlantisu. user posted image   Teja zakaj pa misliš, da boš prej rodila? Enostavno se "zbrcaš v rit" user posted image , se vsedeš v avto in ko si enkrat tam, greš notri - in.... UŽIVAŠ! user posted image user posted image Go for it! 

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.12.2009 20:40:51   
Zvezdici
Joj ampak to je res. Največji problem je iti od doma. Ko si, pa enkrat tam uživaš in, ko prideš domov, si ves zadovoljen, da si končno naredil nekaj zase user posted image .

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.