aprilčica07
|
Jutro spali smo dobro, mala je žagala spet celo noč, je bla po vsej verjetnosti une dni lačna.. tako, da ja, naša Julija je prava mala požeruhinja. Trenutno je v stolčku, Jakob ji pa dela družbo. Je včeraj rekel: mama, kašna je Lulja, pa sem ga vprašala kašna je? in on, ma tako jepa (lepa) Nevem kaj bomo danes delali. Vreme je grdo, da za ven verjetno ne bo. Sem pa že dala prat en stroj cunj, in en pomivalni stroj, nabasen do vrha in še malo čez. miska: super, da je vročina padla.... sem se spomnila na vas, ker me je lih včeraj nona poklicala in mi povedala, da ima moj stric svinsko gripo.. upam, da je pr Tadeju navadna gripa in ni panike.. sporoči kaj bo rekel doktor.. sanikaa: ma joj, ma bolj kot berem kaj vse Leo zna, vse bolj se mi zazdi, da ni za v RA.. Jst očitno ne delam nič prav, ker kar si ti napisala kako bi mogli delat, jst delam vse ma vse drgači.. joj, no.. zdaj pa nevem kako, da je Jakob sploh živ.. me prav zanima kaj bo rekel dr v petek, ko imamo posvetovalnico in cepljenje... da je Leo nehal dihat? ma joj,.... me kr zmrazi ob tem, ko samo preberem.... hruškolinka: ja, ta cigaret je moj obred in sprostitev.. verjamem, da bi komot preživela brez tega cigareta, ma meni je to tako fino, ko je tišina in vsi spijo, se jst usedem, kaj popijem, in pokadim en cigaret v miru in tišini.. mi to takoooo paše.. je pa res, da jih nikoli nisem dosti skadila.. saj pravim, enga ali dva na dan, tudi pred nosečnostjo, izjeme so ble če sem šla ven, drgači pa imam škatlo za 14 dni, in se tej moji razvadi ne mislim odpovedat... ayo: jst pa ne maram roza barve, res ne.. in bolj ko iščem kaj za malo, da ni roza, slabše je, ker je vseeeeeeeeeeee roza sem ji zadnjič dobila le en rjave hlače, ki imajo samo eno roza rožico, pa sem iskala še kašno jopico za gor, da ni rza ali vijola ali vsa načičkana in nisem nič nič najdla.. in sem šla na fantovski oddelek in ji tam vzela eno svetlo modro z rjavimi medvedki.. mater, sem grozna ne? go ta: ma veš kaj, naša Julija tudi nosi vse cote od Jakoba in je tudi ona v plavem in zelenem in je prav lepa.. tako, da če boste imeli pupiko, lahko vse od Nikota ponosi... ko jo včasih pogledam to našo srčico malo in je vsa v plavem, si mislim svoje, ma kaj, cunjice je treba uporabit.. Grem čekirat otroke, ampak pridem nazaj:)