go_ta
|
Dober juter! No, zdaj mam malo več energije, da napišem tist roman, včer je bil dan kr dolg Ste ble priden pa dobile kaj za Miklavža? anžetka, fajn je blo, ja, ampak sem kar pogrešala svojo žabico čez dan. Zjutraj sva šla namreč v šoping, tašča je pa čuvala Nikota, je bil priden fantek moj Sva mu kupila tisto tomijevo zvezdico, jo je gledal pred spanjem kot čudo, ampak zaspal v 15 minutah , pa po hrano sva šla, ljudi pa v trgovini tok, da je blo za znort Ob 5 sem se pa dobila še s sošolkami, je blo ful luštno, še posebej, ker imata dve že otročke, pa smo mal podebatirale Je lubi čuval malega. Ko je šel mali spat, sem pa do konca naredila še bananino pecivo, spet kalorično zadevo , ker dons dobimo obiske, ima Niko god. ayo, za spanje, naj se tako nadaljuje!! aprilčica, super, da sta se imeli dobro! Hm, skupine za SP ...Ni neke hude skupine (okej, mogoče Brazlijia pa Portugal), ko bi komaj čakala na tekmo, ampak sj veš, ponavadi najboljše tekme na koncu igrajo 'nezveneče' ekipe Uglavnem, komaj čakam, bova z Nikotom navijala če bi imela pa punčko, bi pa Evrosong gledali miška, naj se tadej čim pre pozdravi! Pa naj ostali ne zbolite! sams, si me pa nasmejala s tvojim opisom proslavljanja zmage pa upam, da bo SOfija kmalu zamenjala svojo himno ... s kakšno uspavanko eee35, jst včasih pogrešam malo družbo, ampak če je tega druženja preveč, mi ni tako dobro, bi bila raje doma s svojima fantoma. Tako da 1x, 2x na mesec je v redu, da se nafilam z druženjem, vse ostalo je pa preveč anžetka, jst dojim sede. bogi moj hrbet muca, ja naš se tudi zna gor potegnit, ampak tega ne izvajam več, se mi ne zdi v redu ... Hoče pa tudi glavico dvigat Kavbojke za 8 let???? Sj jst tudi za darila kupujem ponavadi večje stvari za dojenčke, ampak ne za 10 let vnaprej Pa glede drugega otroka, sem se ravno nasmejala sošolki, ki ima doma 19-mesečnika, baje je bil ful naporen dojenček, pa je rekla, da ni vrag, da še enkrat dobi isto Jst bom pomoje nasrkala, ker je Niko priden otroček. Sj to se zna spremenit, ampak za zdaj je res zlat otrok. Joob, mi umivamo z vodo, to je vsa znanost. hruškolinka, božica, cele 2 uri si iskala dude? pa lepo, da ti zdaj tvoj pomaga. A ga moraš prisiliti? Aja, mi tudi kupujemo Niveino fiziološko. Okej, upam, da mi tole odda, če ne bom pop....!