|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
5.12.2009 17:02:10   
aprilčica07
Še to: mažem z Bepanthenom, rozastim, ali pa z kremo za rito do Welede:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
5.12.2009 18:39:58   
anžetka
Muca83, kaj dodajaš mali? Katero znamko, številko/oznako?
Hruškolinka, ja, potem sem imela en dan polno, da je kar špricalo, sedaj pa spet počasi pojenja. Ašičevi čajčki nimajo učinka pri meni, medtem, ko Galexov dela čudežeuser posted image  Si pa dobro urihtala glede tvojga!user posted image  Moj ima tudi polno mizo modelčkov avionov, ladij,... Ravno zdele sta s kolegom na računalniku-igrce, youtube,...user posted image  Kot da bi bil star 7 let in ne 27...
Go_ta, navijam za čimprejuser posted image  Sem tudi jaz razmišljala o tem zadnjič in se mi zdi, da je bolje, da na začetku manj spiš in potem nadoknadiš in se naspiš za nazajuser posted image
Sanikaa, kakšna razvojna? A to je pri pregledu ali se kaj posebej naročiš? Ker mene tudi zanima, če vse prav delam in če se dobro razvija. Pri 3mesecih smo imeli redni pregled in zdravnica ni nič rekla.
Mate srečo, da sem danes kratkauser posted image me moj priganja za kopanjeuser posted image tamalga...user posted image

Sasa84

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
5.12.2009 19:43:18   
Ayo
Cer!

Najprej se moram pohvalit (verjetno me bo to drago stalo!), da smo to noc spali vsi 7 ur v enem kosu! user posted image user posted image user posted image Ko me je ob 6h zbudila Ilaria, pogledam uro, sem mislila da se mi je Marija prikazala user posted image

Tako da smo se danes cel dan potepali, polni energije in dobre volje user posted image Smo kupili smrekico in ful lusne lucke, jutro jo montiramo in napisemo pisma za bozicka user posted image

Jaz Ilario obrisem s tistimi vlazilnimi robcki za rito; ko se kopamo pa samo z namiljeno roko.

Naslednjo soboto zacnemo pa s plavanjem user posted image

Eee35 super za ucke! user posted image Sem ze pozabila - kako to da se ti ze februarja vrnes v sluzbo?
Uuu jaz sem tako vesela da bom doma. Z mojo lubico user posted image

Miska kaj je pa to pomenilo, da si kuhala prvo kosilce za Niniko?
Skoda za dojenje user posted image

Grem, me rabijo vsi3! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
5.12.2009 20:09:19   
eee35
ayo: ker če se ne, se lahko poslovim od službe, tega pa nočem, v bistvu me za zdaj kar zanima to, kaj počnem, pa tudi denarno bi bila midva preveč švoh, kredit za stanovanje visi nad nama, zaradi te hudičeve krize bo sigurno težko najti drugo službo, tukaj plačo imam kar v redu. Ampak raje bi bila doma z Aleksandrom, priznam. Bom ga grozno pogrešala čez dan. Mi je tako dober, ko vsak dan napreduje in nove stvari odkriva, pa raziskuje, pa se mi smeji na ves glas, pa rad se stiska k meni. Jooooj. Ne smem razmišljat o tem, ker me bo pobralo...user posted image . Se tolažim, da itak sem dalje doma, kot bi bila na poljskem.

A veste kaj, mogoče sem čudna, ampak me sploh ne vleče, da bi se srečevala z nekimi kolegicami, pa na pijačke hodila ali kaj. SPLOOH. Ne vem, a je kaj z mano narobe? Najraje sem doma, pa s ta malim naokrog skačem.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
5.12.2009 20:59:15   
Ayo
Eee53, kaj bos delala cel dan?
No, te pa popolnoma razumem, ker sem sla tudi sama pri Gabrielovih 6-ih mesecih v sluzbo. Sicer sem delala samo dopoldne, tako da sem bila popoldne lahko z njim, ampak je bilo tudi meni hudo. Ampak samo na zacetku, potem se kar hitro navadis na nov ritem in konec koncev po drugi strani mi je bilo kar fino iti malo "v svet", med ljudi, sluzitu tudi necemu drugemu in ne samo otrokom.
Najepse pa je vsekakor to, ko se v sluzbi bliza ura odhoda, srecek bije in vznemirje narasca in jaz vem kako sem hitela po Gabriela, sem tekla kot da mi bo usel iz jasli, nobenga na cesti vidla, komaj cakala da ga stisnem k sebi user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tice druzenja s kolegicami - nic nisi cudna, ker se tudi meni ni dalo, ok zdaj z 2 otroci mi pase se druzit s takimi, ki imajo ze otrocke oz. da se dobimo skupaj, da se otroci lahko skupaj igrajo. Ker mi je na prvem mestu pomembno, da se imajo dobro oni, potem sem avtomaticno srecna tudi sama user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
5.12.2009 21:12:07   
anžetka
Eee35, men pa tok manjka družbe! Sej imam Anžeta najraj na svetu in mi je čas z njem najlepši, ampak včasih se mi že trga od nenehnega ukvarjanja, pojčkanja, ujčkanja, jokanja, igračkanja...Rabim odraslo družbo včasih. Na kavico sicer še nisem šla, šli smo 2x jest ven-mali je bil itak zraven. Pa nisi čudna, pridejo taki trenutki pač. Je pa tvoj mali precej močanuser posted image  Si bila pri okulistu? Jst sem šla pred 2tednoma, ker sem vedela, da slabše vidim in res-dioptrija na levedm se je precej poslabšala, na desnem je isto kot je bilo. Kaj pa imaš + ali -?
Joob, meni je kadrovica narobe razlagala postopek za zdravstveno! Mi je rekla, da moram sama na ZZZS urejat za novo zdr.izk. (sprememba priimka), jst pa visoko noseča...Ni šans! Će bi pa že šla, bi šla pa še tja in jo nekam ruknla. V resnici oni to urejajo...pa se jim zgleda ni dal... Ti pa želim, da čimprej najdeš novo službo in to tako, ki ti bo všeč in ne bo samo nekaj za preživetuser posted image  Svojega umivam samo z vodo, z brisačko, ki se jo natakne na roko. Se pa izogibam mehčalcu, ker so mi zaradi občutljivosti dojenčkove kože to odsvetovali. Olja ne uporabljam, uporabljala sem ga samo, ko je imel malo razpokano kožico na gležnjih. Ima pa krasno kožo.
Hruškolinka, a to so za najnovejšega člana copatki? Ful so luškaniuser posted image  Katero številko si pa kupla? Jst nimam pojma o teh številkah nogic!
Go_ta, nakupi, kosilo/večerja uspeli? 
Muca83, mogoče pa pri drugem ne bo tako hudo...user posted image  Moj mali tudi že počne to. Učvrščuje mišice, kar mu/ji bo prav prišlo pri sedenju. Mojemu je prav všeč-samo da mu nakažem kaj bom naredila, se že pripravi v položajuser posted image  Ga pa večkrat na dan tako dvignem, ker spada tudi to med igranje. Malčku je všeč, ko nekaj doseže in je za to pohvaljen in vidi mamico veselo.
Glede razvoja, hendlanja,...-v materinski so rekli nekaj, v porodnišnici nekaj drugega, patronaža spet drugo, v knjigi nekaj tretjega piše, potem so pa tu še kolegice, mamice...potem pa vedi kaj je prav in kaj ne!user posted image Jaz delam po instinktu, kakor se meni zdi prav. Združim vse najboljše kar zvem in to uporabim, če sama ne vem kako in kaj. Saj me je strah včasih, da počnem kaj narobe, ampak dokler mi zdravnica nič ne reče, je zgleda OK in bom s tem nadaljevala. Vsi smo gor zrasli celi in zdravi pa je že kar nekaj časa od tega, tako da...
Punce, kako pa dojite? Mi2 se še vedno leže, če kam grem pač sede...ker ga ne morem-je pretežek zameuser posted image

Sasa84

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
5.12.2009 21:26:56   
sams
anžetka, jaz tudi, če se le da (torej zunaj žal ne user posted image ), dojim leže. Imam občutek, da bodo tako vsaj maaaalo manj visele joške (se pač tolažim s tem user posted image ) in še ne teče mleko po trebuhu in vsepovsod....

ayo, braaaavo za prespano noč user posted image . Res ti privoščim!!! Kako pa spita tvoja dva v sobici? Kakšne postelje imata?

eee35, tudi mene ne vleče hodit ven, včasih mi edino manjka malo babjega čveka. Ampak je veliko mojih boljših prijateljic v teh 2 letih postalo mamic oz. so sedaj noseče in par mamic, ki so mi ful face sem spoznala, tako da skompenziram ob vozičkanju in kavici. Da bi pa šla ven, se mi reeees ne da. Edino, ko se je SLO uvrstila v svetovno prvenstvo v nogometu, sem rekla mojemu, da bi se šla ful ven malo napit... In je rekel, naj pač grem (ironično). In sem si predstavljala, da dejansko grem in uletim v en kafič, tako neurejena, glih po dojenju, po možnosti še smrdim po mleku, v pižami, neobrite noge, tooliko kg preveč in se derem: "Slovenija, gre naprej!!!" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
5.12.2009 21:48:05   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: sams

ayo, braaaavo za prespano noč user posted image . Res ti privoščim!!! Kako pa spita tvoja dva v sobici? Kakšne postelje imata?

ja, skupaj si delita sobico, gabriel ze na ta veliki potelji, Ilaria pa v posteljici user posted image
pa tvoja2?

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
5.12.2009 21:58:26   
Anonimen
punce, moj tadejcek je ciiiiist bolan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
lezi ze od popoldneva, ucke se  mu solzijo, kiha ko pri norcih, iz noska mu konstantno kaplja....imel je vrocine 38,3. ki mu je zdaj padla na 37,8. upam, da se zvisa nazaj, ko bo sirup popustil. sam da bo bolje, da ni gripa. boli ga nic ne. drzite pesti!!!!
tamalo sem pa zagrabila in jo "prisilila" da mi je vlekla iz joske!!!!!BEMU! da vsaj malo mojih protiteles dobi, da ne bo se ona zbolela!!!!

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
5.12.2009 22:26:05   
go_ta
Napisala cel roman, pa me je ven vrglouser posted image user posted image  Jutri dobite ta roman, danes sem zdelana od dneva. Ja, anžetka, nakupi, kosilo uspeliuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
5.12.2009 23:24:36   
eee35
Dala sem malega v posteljo pol ure nazaj, pa vklopila AC in šla v dnevno sobo, upam, da že spi, sliši se ga vsake tok nekaj, ampak ni dretja. Samo tako naprej.

anžetka: imam -5 na oba očesa, slepa kurauser posted image .

sams: ja, če ima katera otročička je drugače, pa teme za pogovor ne zmajkauser posted image . Ja, pa zakaj nisi šla, ko so zmagali?user posted image

ayo: ja, polni delovnik bom imela, saj me ne bi skrbelo tako, če bi imela urejen urnik, tako pa vsak dan drugače pa ne veš nikoli, kako boš končala, sr.anje. Edino to me matra pri tem delu, včasih zato razmišljam, da bi res službo menjala.

ne da se mi danes več pisat, zaspana sem, moj pa je šel na rojstni dan, naj bi se ok.22-ih vrnil. AHA.

< Sporočilo je popravil eee35 -- 5.12.2009 23:25:15 >

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
5.12.2009 23:26:00   
eee35
Aja - miška: držite se!user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
6.12.2009 0:52:16   
Muca83
Čer! Ful ste pridne za tipkat, tko da imam kar nov sistem. Najprej odprem okno za odgovor, potem pa sproti ko berem še pišem. Drugače vse pozabim user posted image

Jaz sem pa danes za dobri 2 uri šla v šoping za miklavža in je moj mirkal tamalo. In ravno v tem času sta tašča in tast prišla na obisk in pri njih je že Miklavž nosil. In seveda tudi nekaj za Lano. In pol pridem domov in mi moj pove, da sta bila tukaj in prinesla neki za Miklavža in da naj raje sama pogledam kaj (in se smeji). In pogledam v vrečko in noter kavbojke za 8 LET user posted image user posted image user posted image Ma že cel večer se smejim na račun tega. In potem je tašča baje rekla, da jih bo skrajšala, da ji bodo zdaj prav. Haloooo jaz celo Lano v eno hlačnico stlačim user posted image user posted image user posted image V osmih letih preden ji bodo kavbojke prav jih bodo že molji požrli, bo pa moja nečakinja ta mesec stara 8 let in jih bom pomoje kar njej dala. Zraven je pa Lana dobila še roza superge številka 22. No, te bodo pa počakale nekje ene 2 leti. user posted image Mislim, že ko se je Lana rodila ji je kupila nogavice za 6 let. Meni sploh ni jasno po kakšni logiki tole kupuje.

Sem pa za mojega že naštimala v posodo, zjutraj pa itak prej vstane kot jaz in bo še on zame. user posted image Lana bo pa dobila kar pametnega kužka. Sicer še nekaj mesecev ne bo prišel prav ampak so ravno povsod v akciji drugih igrač ima pa zaenkrat dovolj.

eee35, uau, a vaš se tudi že obrača. Mene je včasih strah, da bi se ravno na previjalni prvič spomnila v kakšnem trenutku moje nepazljivosti. Ampak še nič ne kaže, da bo kmalu osvojila to veščino, tako da imam pomoje še malo fore.

Joob, a vi pa že kar športni del. Joj, jaz ful upam, da se bo Lana kaj raje vozila ko bo v športnem delu. Jaz še vedno umivam s krpico in vodo. Tudi rito vedno samo s tem, vlažne robčke imam samo za na pot. Cunje od Lane pa še vedno perem brez mehčalca.

miška, res škoda za dojenje user posted image Ma nimaš kaj naredit, če jo boš silila bo najbrž samo še slabše. Joj, bogi tvoj Tadejček, držim pesti, da se hitro pozdravi.

anžetka, jaz imam Aptamil Comfort 1. Sem poslala mojega po AM ko sem bila še v P in mi je dal prodajalko na telefon in ker se nisem nič pozanimala o teh mlekih sem se spomnila samo imena Aptamil. Tako, da smo ene 3 tedne uporabljali Aptamil 1, potem je pa Lana krče dobila in smo prešli na Comfort. In tko sem ji dodajala pri vsakem obroku nekje do 8. tedna, potem pa vedno manj in zdaj mogoče ene 2x ali 3x v tednu spije čisto malo - manj kot 70 ml. Če bi se pa zdaj v prvo odločala bi pa pomoje Bebo nabavila, ker jo vsi ful hvalijo.
Dojim pa jaz še od začetka sede, sicer so nam v P forsirali ležeči položaj zaradi CR ampak jaz se še sama komaj ulegla na posteljo kaj šele, da bi si dala pikico zraven. Tako, da že skoz sede, edino zjutraj ko jo k sebi vzamem, da se malo crkljava jo leže. Drugače pa tudi ponoči striktno v dnevno na sedežno, ker med dojenjem leže takoj zaspim in pol bi se mala navadila pri nama spat, pa tega nočem iz več razlogov (med drugim me je strah, da bi jo moj stlačil, ker tako nemirno spi).
Ayo, bravo za spanje user posted image

Nič, grem še malo surfat po netu potem pa spat. Upam, da ste bile pridne in vam bo Miklavž kaj prinesel user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1988
6.12.2009 8:37:57   
aprilčica07
Jutro

situacija pod kontrolo. Rahlo sem sicer prekrokana, ampak vesela, da sem bla zunaj in si malo nafilala baterija za nove akcijeuser posted image Blo lepo, sva sedeli zunaj, pr prijetnih 3 stopinjah, ampak sva lahko kadili. No, so bli grelci zraven, tako, da ni blo panike.user posted image Ma mi je takoo pašalo it malo ven in se pogovarjat še o čem drugem.. Balzam za mojo dušo.user posted image
Zdaj smo sami, moje je šel na krst od kolegov, slikarit. Se ukvarja z fotografiranje, tako za hobi, pa je njim zbolel fotograf in je vskoič moj. No, pa smo spet sami, nič novega. Miklavž je tudi pr nas nosil, Julija je dobila dekico, Jakob pa knjigice in pobarvanke. Joj, veselje..

ayo: jeeee, za  spanje..user posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: ja, meni je blo ko sem šla delat po eni stran lepo, po drugi pa takaaa kriza, da sem na šihtu prve dni kr jokala.. mislim, kr naprej sem mislila na Jakoba, kaj dela, kao je, skozi klicala mamo oz taščo kako je... grozno mi je blo, ampak sem se unesla, ker ni blo izbire.. bo šlo, boš vidla.. je pa res, da je tvoj mulček še malo majši, ampak enostavno nimaš izbire in boš zalaufala..user posted image
anžetka: jst sem ena tistih, ki pogreša kolegice in čveke v neskončnost.. včeraj sem bla zunaj s sodelavko in mi je pašalo malo o čem drugih govorit, pa malo službenih tračev in takih zadev... jst imam enakega dedca doma, za razliko od tvojega, moj je 10 let starejši, ampak igrice so mu zakon.. kadar je še moj brat tle je pa itak norišnica.. ne vidita, ne čujeta, magari če otroci jočejo kot nori, onadva padeta prav v trans...
sams: bi blo za videt akcijo, ko bi ti šla v bar...user posted image user posted image user posted image no, jst sem pa tisti dan pokala petarde z sosedom, ja, se ni za hvalait, ampak j.... ga, taka semuser posted image user posted image user posted image user posted image
muca: kavbojke za 8 let? ma joj.. ma ja, saj jim se zgodi, kaj češ..
miska: za Tadejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, provat objavit, me je že ven zabrisalo vmes.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
6.12.2009 8:40:38   
Anonimen
kakor kaze imamo res prasicka doma!
38,8 vrocine, glavobol, kasljanje, smrkanje....sem klicala na urgenco, je reku naj strogo lezi, piti caja, calpol za vrocino, povecat dozo flixotida, jutri pa v ZD testirat!

pa po eni strani si kar zelim, da bi bila gripa. da damo to prekleto sranje skozi, ker nam ne bo usla. ce drugace ne, bota iz sole prinesla!!!

in bemu, ko za nalacs nisem spala celo noc! tamala mi je verglala na vsako uro!!!user posted image

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
6.12.2009 8:43:22   
hruškolinka
Miska_mccute, moj je tudi to delal nekaj časa nazaj. Enkrat je štrajkal 4 dni in je jedu vsega skup kakor se spomnil ene 2x v celem dnevu. Ampak sem kar vztrajala, pol ga je pa spet zagrabil apetit, pa mleka ni  bilo dovolj in se je ful jezil, ampak po parih dnevih je bilo spet vse ok.
Joob, jst ga zjutraj dam kar v umivalnik in pod tekočo vodo umijem, ker je pokakan. Pa se tko tud mal pri robčkih prišpara, pa še lepo je čist. Odišavljenih robčkov pa jst ne maram, ker vse, kar bolj diši, več kemikalij je notri, ki jih pustiš na otrokovi koži.
Anžetka, ja, po moje si mela tako polno, ko je špricalo. Jst sem sicer pri sebi opazila, da ko več počivam, mam joške tud bolj polne, če pa manj, so pa bolj mlahave. Včasih so tako uvele, da visijo skor do popka, ampak mali je čist zadovoljen. Zgleda, da tudi iz uvelih jošk mleko teče, če lepo pančka potem.
Ayo, trkaj za spanje, da se to začne ponaulat, drugače čez par dni dobiš porcijo z obrestmi vred nazaj! Kam pa boste hodili na plavanje?
Anžetka, številka tistih copatk je 20. Mal še preveliki, ampak mu stojijo na nogah. Bodo pa še drugo leto prav.

Punce, a kupujete kaj fiziološko. Kupujte jo v Sanolaborju, ker je ful cenejša. 12 ampulc po 5 ml pride 2.40 evričev. Tiste od Nivee so pa precej dražje, ki jih imajo po drugih štacunah., mislim da za več kot evro!

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
6.12.2009 8:53:48   
hruškolinka
Muca, sem se nasmejala nad vašimi darili. Poznam pa eno mamo, ki je za malega kupovala samo neke drage cote in obutev. In ker je blo škoda denarja, je kupla par številk večje, da bo pač dolgo prav, a ne! Ampak dokler je mali zrasel, da bi mu bile tiste copate prav, jih je že uničil. Se je revček tok matral, ko je hodil, ko je blo vse preveliko!
Miska, porocaj jutri s testiranja!

Jst sem si včeraj spet privoščila. Dopoldne sem šla na lov za tistimi svetlečimi dudami, jih iskala 2 uri (namerno, sam da sem bla zunaj), popoldne pa sem šla plavat na bazen. Tko je dragi pazil malega. Proti jutru pa ko je mali začel navijat, sem pa dragemu rekla, ata, ti si na vrsti, beži, pobiraj dude! In sem mu lepo odstopila svojo stran postelje in se skotalila na njegovo. user posted image user posted image user posted image Začuda mi ni nič ugovarjal. user posted image user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
6.12.2009 9:00:13   
aprilčica07
hruškolinka: jst sem ponavadi kupovala od Nivee fiziološko, pač kjer je blo, in nikoli nisem niti pogledala koliko stane.. no in zadnjič grem gledat in me je skoraj fršlog zadel, v naši lekarni je bil paketek 1,5 eura dražji kot v DM-u... madona, to ni malo...user posted image user posted image user posted image   sem pa prejšnič kupila fiziološko od ene druge firme, se ne spomnim katere, je isto dobra in je bla cenejša kot Nivea...

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
6.12.2009 9:47:49   
aprilčica07
ja, sem zgubljena, pa moram napisat več postov, da povem vse kar sem imela nemn, me j.... emšouser posted image user posted image user posted image

hruškolinka: dobro, dobro si to izvedla z dragim... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, naša Julija pa dobi zvečer že dodatek, jst sem jih že v petek dala v mleko piškot Plazmon, včeraj ji je pa moj dal rižolino v flašo... in je bejba spala spet 7 ur skupaj.. ker je že prespala noč, ko je bla  bolj micena, zdaj pa spet hoče jest.. je prava papona in ji ni več zadosti.... zdaj spije na obrok 180 mleka.. meni se zdi to ful.. za tako malo babnico...

kopanje: prvič se je kopala včeraj, brez dretja.......... je težila, ampak zelooo milostno in potiho...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1994
6.12.2009 10:22:48   
go_ta
Dober juter! No, zdaj mam malo več energije, da napišem tist roman, včer je bil dan kr dolguser posted image  Ste ble priden pa dobile kaj za Miklavža?user posted image
anžetka, fajn je blo, ja, ampak sem kar pogrešala svojo žabico čez dan. Zjutraj sva šla namreč v šoping, tašča je pa čuvala Nikota, je bil priden fantek mojuser posted image  Sva mu kupila tisto tomijevo zvezdico, jo je gledal pred spanjem kot čudo, ampak zaspal v 15 minutahuser posted image , pa po hrano sva šla, ljudi pa v trgovini tok, da je blo za znortuser posted image  Ob 5 sem se pa dobila še s sošolkami, je blo ful luštno, še posebej, ker imata dve že otročke, pa smo mal podebatiraleuser posted image Je lubi čuval malega. Ko je šel mali spat, sem pa do konca naredila še bananino pecivo, spet kalorično zadevouser posted image , ker dons dobimo obiske, ima Niko god.
ayo, user posted image  za spanje, naj se tako nadaljuje!!user posted image
aprilčica, super, da sta se imeli dobro! Hm, skupine za SP ...Ni neke hude skupine (okej, mogoče Brazlijia pa Portugal), ko bi komaj čakala na tekmo, ampak sj veš, ponavadi najboljše tekme na koncu igrajo 'nezveneče' ekipeuser posted image  Uglavnem, komaj čakam, bova z Nikotom navijalauser posted image  če bi imela pa punčko, bi pa Evrosong gledaliuser posted image
miška, naj se tadej čim pre pozdravi! Pa naj ostali ne zbolite!user posted image user posted image
sams, si me pa nasmejala s tvojim opisom proslavljanja zmageuser posted image user posted image  pa upam, da bo SOfija kmalu zamenjala svojo himno ... s kakšno uspavankouser posted image eee35, jst včasih pogrešam malo družbo, ampak če je tega druženja preveč, mi ni tako dobro, bi bila raje doma s svojima fantoma. Tako da 1x, 2x na mesec je v redu, da se nafilam z druženjem, vse ostalo je pa prevečuser posted image
anžetka, jst dojim sede. bogi moj hrbetuser posted image user posted image
muca, ja naš se tudi zna gor potegnit, ampak tega ne izvajam več, se mi ne zdi v redu ... Hoče pa tudi glavico dvigatuser posted image  Kavbojke za 8 let????user posted image  Sj jst tudi za darila kupujem ponavadi večje stvari za dojenčke, ampak ne za 10 let vnaprejuser posted image  Pa glede drugega otroka, sem se ravno nasmejala sošolki, ki ima doma 19-mesečnika, baje je bil ful naporen dojenček, pa je rekla, da ni vrag, da še enkrat dobi istouser posted image  Jst bom pomoje nasrkala, ker je Niko priden otroček. Sj to se zna spremenit, ampak za zdaj je res zlat otrok.
Joob, mi umivamo z vodo, to je vsa znanost.
hruškolinka, božica, cele 2 uri si iskala dude?user posted image  pa lepo, da ti zdaj tvoj pomaga. A ga moraš prisiliti?user posted image  Aja, mi tudi kupujemo Niveino fiziološko.
Okej, upam, da mi tole odda, če ne bom pop....!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 1995
6.12.2009 12:23:20   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

Anžetka, številka tistih copatk je 20. Mal še preveliki, ampak mu stojijo na nogah. Bodo pa še drugo leto prav.

Punce, a kupujete kaj fiziološko. Kupujte jo v Sanolaborju, ker je ful cenejša. 12 ampulc po 5 ml pride 2.40 evričev. Tiste od Nivee so pa precej dražje, ki jih imajo po drugih štacunah., mislim da za več kot evro!

hvala za info za fiziološko. Jaz jo uporabljam za pucat nos, ker gre ful lepo notri v jamico.

Glede številke obuval pa te moram razočarati user posted image . Naš Martin je spomladi štartal s številko noge 19, sedaj pa ima nekje 25 (v 7-8 mesecih), tako da mu št. 20 žiher ne bo prav naslednje leto ... Ta obuvala tako hitro menjajo.... Mi mu kupimo za vsako številko 1 do največ 2 para, ker se enostavno kaj več ne splača. Pa fuul so dragi... ponavadi kupimo Cicibanove, ampak samo tiste, ki so v akciji. Ker jaz NE mislim dajati za otroške čeveljce 50 € user posted image  še zase nikoli ne bi dala toliko...

aprilčica, lepo, da ste se imele fajn.... Pokala si petarde!?!?! Tc, tc, tc, to pa ne... kakšen vzgled dajaš svojim otrokom user posted image  No, jaz jih še nikoli nisem in jih nikoli ne bom, ker imam fobijo pred petardami, ker mi je v OŠ en sošolec metal petarde v noge in se drl: Ajde, pleši!!! In jaz sem poskakovala kot da plešem kakšen hudi hip-hop user posted image . Sej zdej mi je smešno, ampak takrat pa....

Miklavž! Mi ga nikoli nismo praznovali in jaz sploh nisem vedela, da obstaja (tako da eee35, tvoj dragi ni edini user posted image ). Ko sem enkrat proti koncu OŠ izvedela, da pač tudi Miklavž JE, sem vprašala starše, da zakaj pa mi nič ne dobimo in so rekli nekaj v stilu, da zdej itak smo že preveliki za darila od Miklavža in če ga do sedaj nismo pogrešali.... In meni je bilo to OK. Sedaj, ko pa so moji starši nonoti, pa se delajo, kot da je Miklavž nek njihov sveti praznik in ful nosijo darila vnukom.... Pa kdo bi razumel starše....

Ayo, mi ne vemo, kako bomo... Smo kupili sobico z 2 posteljama za velike. Martin se mi zdi OK, da gre notri, ampak Sofija je še premajhna... Za majhno posteljico z ograjico pa potem zmanjka prostora v sobi. Kmalu bo pa prerastla košaro, v kateri spi sedaj blizu nas.... uffff, jooooj, ne vem, kako bomo to speljali... Kaj ful zbujata eden drugega???

Miska, user posted image  za vse vas!!!!!!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
6.12.2009 15:22:10   
Ayo
Sams, je pa velik tvoj sinek, da nosi cevlje ze st.25? Moj Gabriel je mislim da malo starejsi in imamo st. 23 (ene copatke celo so mu prav 22). Nogica res ful hitro raste , se posebej poleti, n tudi mi kupujemo samo 1 par, to poletje smo zamenjali 3 pare. No ravno vceraj smo sli na probo za skorenjce za sneg, ker gremo za Bozic v hribe in jih rabi. Bomo pa kupili kar preko Amazon-a, ker so 3x cenejsi user posted image Mi gremo samo pogledat model v trgovino, preikusit stevilko, potem pa isti cevelj narocimo po internetu, tako da ne mores zgresit user posted image

Sams, ja v vecini primerov cez noc ne zbujata drug drugega, proti jutru ze pa mogoce ja, predvsem Gabriel Ilario.
Kaj pa ce vidva zdaj kosek zamenjata s posteljico z ograjco' Saj kupis kaksno rabljeno ali pa v Ikei dobis tudi kar precej ugodno...

Hruskolinka user posted image za tvojo vcerajsno pogruntavscino! user posted image
Glede plavanja z Ilario; ne vem ce ves, da jaz ne zivim v Slo user posted image

Miska user posted image za tvojga Tadeja!
Kako gre dojenje? Mogoce pa tisti dan Ninika res ni imel pravega apetita, ali pa si kaj takega jedla, da ji smrdelo mleko.
Meni je ravno vceraj za vecerjo mozek skuhal tajsko hrano in je bilo malo pekoce, sem se sele potem spomnila, da ne bi smela, ampak danes Ilaria nic posebno ne protestira user posted image

No, pri nas vsi spijo, samo jaz visim tukaj na racunalniku; ne vem ali naj grem spat se jaz ali na plavanje, me ze tako kriz in hrbet bolita...user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
6.12.2009 16:14:58   
aprilčica07
sams: ja, vem, da ni lepo to z petardami.. jih tudi jst ne maram preveč, ma tisti dan sem padla v tak šentimentuser posted image da sem šla k sosedu in tam z njim pokala in streljala... še moj se mi je smejal, ma meni je blo takooo lepo...user posted image ja, tvoj fantina ima res veliko nogico, naš ima številko 24 pa je eno leto starejši od tvojga.. čevlji za otroke so pa obupno dragi,  jst mu kupim tudi po en par, ker jih prerase, včasih od Petajana,  včasih tudi ne.. kaj vem, dat za čevlje 50 in več eurov mi je tu mač...
ayo: mene tudi hrbet boli, zvečer mi je lubi obljubil masažo, me zanima če bo res izvedel..

Jst kuham mineštrco za Jakoba za večerjo, Julija pa spi. Sva šli prej na dolg sprehod, jst da se preluftam, mali pa zrak tudi paše in je pridna pridna v vozeku...user posted image Moj in Jakob sta pa zdaj šla na sv. Andrej, to je sejem v Stari Gorici. Me  zanima kako se bo Jakob znajdel ali bo totalno podivjal ko bo videl vse tiste stvari, ali pa ga bo strah zagrabil. Kar je tudi možno. Je tak čuden patronček naš Jakob, se ne boji kašnih velikih stvari, se pa boji paličnega mešalnika in moram kadar ga rabim počakat, da on gre proč počakat, da končam.. Ja, joče ko matast ko samo vidi tisto  palčko ob  paličnega..user posted image

še to: vedno sem govorila, da moja pupa ne bo nosila rozastih cunj, ker jih ne prenesem. In prej o pogledam: ma ni da ni, cela je rozastauser posted image user posted image user posted image user posted image hudiča ko je tako težko najdet kaj kar nima roza vzorčkov.. No,ene frajerske hlače rjave sem ji kupla in neki rumenih in zelenih bodijev, vse ostalo je pa na roza ali vijola..  bjak, res ne maram teh barv.. ma Julija je kljub vsemu lepa v njih:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
6.12.2009 17:04:35   
Joob
Punce, a res nima nobena izkužnje z vneto obnohtno kožico, vraščenim nohtom na nogici pri dojenčku? No sej, HB.
Pri nas se pa zdaj nekaj kuha se na drugi nogici in isto na palčku. Upam, da ne bo potreben kak kirurški poseg, ker me bo kar kap. user posted image Komaj čakam, da gremo jutri k P in da nam pove, kakšni ukrepi bodo potrebni za te nadloge.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 1999
6.12.2009 17:08:38   
Anonimen
punce, hvala za pikapoke....jutri takoj, ko se vrneva od P vam porocam kaj pa kako....
zdaj spancka revcek moj mali. joj kako se mi smili. pol pa pomislim, da bo treba z domnom isto skozi dati in se bognedaj z ninouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joob drzim pesti da postimate jutri ta mali nohtek, boscek mali.

aprilcica, ti pa samo se 1 cez roza barvo reci, pa bos  videlauser posted image user posted image user posted image ...

user posted image

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?