Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:06:39
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja res uživaj in sprosti se malo! Aja kdo vama čuva otroka??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ktja - sprosti se. imela se boš odlično !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:17:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo smo prišli in tamala dva že spita... flaska tisoč za Majči.A tko kašlja al kaj? tanja super da sta se imela tako lepo majana še na en krog po maxiju Ja, ful je kašljala potem je pa že hropst začela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:18:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja, uživaj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:19:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo smo prišli in tamala dva že spita... flaska tisoč za Majči.A tko kašlja al kaj? tanja super da sta se imela tako lepo majana še na en krog po maxiju Ja, ful je kašljala potem je pa že hropst začela. Mislim jaz nisem nikol vedla kok mora kašljat da bi mogoče blo kaj narobe...ker Maj tud kašlja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:21:42
|
|
|
|
Tanja_
|
k.tja ne bo dobila sestrice, je bla celo noč uzbuna, tko da smo lahko samo njo rihtali Očitno hoče bit edinka. flaska hvala za spodbudo. Pa upam, da bo Maja hitro bolje. majana ni skrivnost- v Cubo-tu sva bila. Meni je tam ful dobro.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:36:18
|
|
|
|
Dudica1
|
No zdej greva pa še midva mal na zrak ...če ne drugega bova vsaj jedla (čevapčiče) Nočko vam vsem!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:37:10
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, so me že klicali, da prihajajo pome. ju-pi! hvala vam, upam, da bom res uživala,... otroka pa pazi moj (štala bo, vem,... ampak mi je vseeno,... Oskar še ne spi )... lep večer vsem!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:49:36
|
|
|
|
majana79
|
Nočko dudi, k.tja, uživajta!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 21:02:03
|
|
|
|
PapuaNG
|
no, pa smo nazaj Malecki je na poti v mižule, tokrat malo kasneje kot ponavadi, ker je pri tašči zaspal ob šestih popoldne, pa še skopat sva ga morala. Upam, da mu ne bo preveč podrlo ritma. No, pa sej zadnje dni itak nima nekega ritma Se je bilo fino malo razvajat pa prepustit otroka še komu drugemu...se je pa nazajgrede pol ure drl, da je šlo čez ušesa. Ampak sem ugotovila, da znam že kar dobro odklopit to dretje, za razliko od mojega, ki je čist zašvical Moj gre danes ven (tokrat ne delat, pa sej učinek je isti-sama doma ), ima bejba od njegovega brata rojstni dan, pa grejo mal žurat. Kakorkoli, jst itak nikamor ne morem, ker je mali zizaholik. Prav komaj čakam, da ne bom več dojila, da si bom lahko še jaz kaj privoščila Tole mi gre že kar malo na živce. No, si bom pa za tolažbo pogrela še malo špinačne pite od tašče pa žemljico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 21:12:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo smo prišli in tamala dva že spita... flaska tisoč za Majči.A tko kašlja al kaj? tanja super da sta se imela tako lepo majana še na en krog po maxiju Ja, ful je kašljala potem je pa že hropst začela. Mislim jaz nisem nikol vedla kok mora kašljat da bi mogoče blo kaj narobe...ker Maj tud kašlja Sej Jaka tudi kašlja. Pa Maja že več ko dva tedna skup kašlja. Ampak ta kašelj zadnje par dni res ni bil normalen. Hropla je ko kuža cel dan. Ni šans, da se ti zdi normalno. Res. Bi že vedela, če bi bilo tako hudo, ne skrbi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 21:31:58
|
|
|
|
lake
|
No pa je skor konc dneva. Zjutri sm šla mal po trgovinah, nej mi še kdo reče da je recesija, klinac, še parkirni prostor sm povsod komej našla. K.tja Lepo se mej! Bolančki, pozdravte se Sm pa Taji oprala vse igračke, jutr bom še igralni center, pa puzzle nekak. Pol sta pršla tašča pa brat od mojga na kosilo, pa Taji prnesla eno račko za miklavža. Taja je šele zdele zaspala, ko sm znorela, in mojmnu rekla da mam dost tega da jo vedno jst uspavam, tko da jo je on. In zdej spet ugotavljam da so same bedarije po TV.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 21:35:55
|
|
|
|
Tanja_
|
Sem pogledala Kmetijo...Mislim so res eni bebci...No comment. Sem pa zelo zelo zelo žalostna zaradi službe. Zelo....Obupana in žalostna....In zdej že razmišljam, da se mi porodniška izteka in da bom mogla na staro delovno mesto....Ajoj.... Sem zamudila-kam je šla k.tja?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 21:38:59
|
|
|
|
lake
|
Ma res so mal čudni. K.tja je šla na službeno zabavo. Verjamem da si žalostna, pomisl če te še kej druzga veseli, mogoče bi mela pa kje drugje več šans. Kdaj bo pa naslednji razpis?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 21:43:18
|
|
|
|
AKP
|
Lake imaš prav čisto nič ni po tv. Bom šla raje knjigo brat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 21:45:55
|
|
|
|
Tanja_
|
Nič drugega mi ni za delat. To je to. Bom vztrajala pri tem, ni hudič, da enkrat ne dobim? lake ti imaš pa naslednji teden žur a ne?Kje pa imate?Kje pa je Kmečki hram,k si ga zanč omenjala? Me bi tud že loh mele zabavo-od RR sindikata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 21:49:17
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, če ti to res ful pomeni, potem vztrajaj... Po eni strani vsaj imaš službo, v katero se boš lahko vrnila, pa se vmes še vedno prijavljaš. Jaz, sedaj ko sem doma, ugotavljam da bom šla ful težko nazaj. Pa ne zaradi dela, ampak zaradi odnosov in tega, da ne morem v miru delat svojega dela... Že ko pomislim da bom prvi dan slišala ne dober dan, kako si, ampak samo jamranje, mi je slabo... Rada bi imela službo, kjer bi me cenili kot sodelavko pa da bi bil red, kaj in kako se dela, ne pa kr neki...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 21:56:48
|
|
|
|
zoja10
|
če bi vi babe vidle kako pižamo je men tašča kupla pred 2 leti... , me je učeri ponoči zeblo ker sem vstajala s postelje in sem danes pobrskala po omari in jo našla,... 101 dalmatinec na veliko na majci in po hlačah pasje tace in piše 100x 'every thing has its seed' pa še zdej ne štakm prou kej pomeni. burleska. sem mojmu zdej naredila za miklavža 'home made' bon in gor piše darilni bon za najljubšo sobotno aktivnost (zbirateljstvo), imam slabo vest ker mu nism nč prpravla, no sej še nevem če bi mu ga dala, če on meni ne bo nč prpravu tud jaz njemu ga ne dam, lisica zvitorepka uf služba ja... jaz sm še daleč od tega najbrž,...in se tko skoz sekiram... res težko dobiš službo ki bi bla fajn...oz sodelavce..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 21:57:13
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja,sej to semr es lahko vesela, da me služba čaka. Ampak počutim se pa ful luzersko, ker so vsi kolegi že specializanti....Tko nesposobno se počutim...Jst se tud kar zgrozim, ko pomislim, da bo treba nazaj v službo... majana pa kej gledaš za kako drugo službo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 21:57:47
|
|
|
|
lake
|
Žur mamo v Jurmanu. Se že veselim da bom vidla sodelavke. Majana Take službe, kjer bi cenili drug druzga pomoje ni. Naš oddelek se med sabo precej dobr zastop, ampak kar se pa večine klinike tiče je pa katastrofa, metanje polen pod noge, opravljanje, noben ne reče hvala.... Ženski kolektiv pač.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 22:01:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja,sej to semr es lahko vesela, da me služba čaka. Ampak počutim se pa ful luzersko, ker so vsi kolegi že specializanti....Tko nesposobno se počutim...Jst se tud kar zgrozim, ko pomislim, da bo treba nazaj v službo... majana pa kej gledaš za kako drugo službo? Ma dej no, itak da nisi nesposobna! Bom huda, če boš tako misla... Hja, gledam pa ne, zato ker je plača zelo spodobna pa ker ne komplicirajo (no vsaj niso) glede dopustov, bolnišk, pač stvari, ki mi precej pomenijo. Jaz čakam da bom pri tebi delala, skupej z lake lake, ja sej... pri nas je tudi večinoma ženski kolektiv in se to definitivno pozna...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 22:09:48
|
|
|
|
majana79
|
zoja, a pižamo ti je kupila, ti jo maš pa v skrinji? Nehvaležnica! Moja meni nič ne kupi, ampak mi tudi ne rabi, naj rajši dolgove prej poravna...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 22:28:32
|
|
|
|
lake
|
Grem še mal kmetijo porihtat, pa spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 22:31:09
|
|
|
|
PapuaNG
|
eh tanja, nič se sekirat, ker še nisi specializantka...jst sem se tut neki časa sekirala, ker nisem šla takoj prakso na sodišče delat al pa pri kakšnem odvetniku službe dobila...ampak zdej mi je pa prav vseeno. Bo že počakalo kakšno leto, dve...Itak ne mislim cel lajf samo službi posvetit in delat po 10 ali več ur na dan, pa še vikende (kar pri odvetniku skoraj zihr bi, če bi hotla kam prilest). Takole z otrokom mi veliko bolj paše fiksen delavnik (kar v javni upravi je ), veliiiko dopusta in predvsem - brez stresa. Mislim, da je v življenju še kaj več kot samo služba. Sicer sem mislila (preden sem zanosila) v letošnjem poletju menjat službo, pa je pač tako naneslo, da bom tu še nekaj časa. Itak je pa zaradi recesije pomba na zaposlovanje v javnem sektorju,tko da je ubistvu še bolje tako. Glede odnosov v službi pa...mislim, da nikjer ni idealno. Nas je 6, od tega en moški, pa še ta je gej, tko da Šefica me 'ima rada' samo, kadar sem zraven, takrat se mi smehlja in se pravi, kot da smo best frendice. Ko sem rodila, mi pa niti sms ni poslala (baje zato, ker ji nisem osebno sporočila ). Mi je čestitala šele, ko sem jaz njej čestitala za rojstvo (je rodila tri mesce za mano). Ampak se sploh ne sekiram. Če ji gre v nos moj karakter in to, da si ne pustim srati po glavi, je to njen problem. Jst se zaradi tega gotovo ne bom sekirala. Mogoče nam pa vsem naredi uslugo in najde službo kje drugje Smo takrat, ko je bila na bolniški med nosečnostjo (2 meseca), bolje funkcionirali.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 22:35:24
|
|
|
|
majana79
|
No dopusta je pri nas bolj malo Vidim pa, da je v bistvu povsod podobno, variacije na temo. Lepo spite, nočko!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?