|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
5.12.2009 23:09:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Sem pa zelo zelo zelo žalostna zaradi službe. Zelo....Obupana in žalostna....In zdej že razmišljam, da se mi porodniška izteka in da bom mogla na staro delovno mesto....Ajoj....

tanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.12.2009 7:54:09   
Anonimen
joj, Tanja_, user posted image  se mi zdi, da nas večino preganja misel, da se bomo vrnile nazaj v službo,...
tudi jaz se ne bi rada vrnila nazaj na staro delovno mesto,...

ne zaradi sodelovcev, ker ti so super (sem včeraj ugotovila ponovno), temveč zaradi ostalih stvari (nisem več za delo s strankami, moje delovno mesto se mi zdi kot opravljanje sizifovega dela,... nikamor ne pridem delam pa kot nora eno in isto,... še dvoizmensko delo je,...)

ah,...

so dobili božičnico. jaz ne, ker sem na porodniškem dopustu. malo sem razočarana iz tega naslova.
ampak sem se pa včeraj najedla "argentinskega" mesauser posted image ... je bllu dobr! popila 3 požirke vina in imam mačkauser posted image ,...

pa: DOBRO JUTRO!user posted image

ko sem prišla domov je Urban zadovoljno spal na kavču zraven očkauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
6.12.2009 8:06:25   
Anonimen

palačink pa nisem videla,... se mi zajtrkujejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
6.12.2009 8:06:51   
Anonimen
jutro

spali super, nika se že igra z miklavžem, tim pa tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa glava boli za crkent, sm prov en tablet vzelauser posted image zdej pa mal počitka pol pa po miklavža k moji mami, pa še kosilo bomo jedel, user posted image user posted image user posted image dve muhi na en mahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
6.12.2009 8:08:42   
Anonimen
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
6.12.2009 8:10:31   
Anonimen
user posted image
pa še kavicauser posted image

< Sporočilo je popravil k.tja -- 6.12.2009 8:13:08 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
6.12.2009 8:10:57   
Anonimen
ja, men se tud ne da it v službo, ampak sem glih nasprotje, ker uživam delo s strankami, ampak ne morem delat s sodelovcemi, k so tojk.... ma vse jim dol visi, men pa ne, in sem prov razočarana, drugače pa komaj čakam da grem delat da bom lahko delala s strankami, in seveda da bom končno mal šla vn iz hišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sama brez otrok

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 6.12.2009 8:11:16 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
6.12.2009 8:12:36   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
6.12.2009 8:17:25   
Dudica1
DOBRO JUTRO

Pri nas je noro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
6.12.2009 8:24:31   
Anonimen
Dudica, a tole: user posted image user posted image user posted image

Cveka, pri vas tudi, ne?

mi gledamo risanke, sestavljamo lego,... in se pripravljamo na krst. jih polovico ne bo zaradi bolezni, a mi je vseeno. glavno, da ga krstimo.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
6.12.2009 8:26:40   
christiana21
Dobro jutro!

Nič se vam ne uspem javiti, Gloria ima spet obdobje joka, jeze, histeričnih izpadov, nespanja in gladovnega štrajka. Pa sem se že veselila, da je začela normalno jesti in spatiuser posted image . In zaradi tega se nekako trudim, da jo čimbolj zamotim, da ne vznemirja preveč sebe in naju.
Eh, saj bo.

Miklavža letos ni bilo za nas "tastare"user posted image , mogoče pa je pri mojem atiju kaj prineseluser posted image . Pustimo se presenetit.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 236
6.12.2009 8:26:56   
Anonimen
lepo preživite nedeljo! ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
6.12.2009 8:27:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dudica, a tole: user posted image user posted image user posted image

Cveka, pri vas tudi, ne?

mi gledamo risanke, sestavljamo lego,... in se pripravljamo na krst. jih polovico ne bo zaradi bolezni, a mi je vseeno. glavno, da ga krstimo.

ja mi tudi,

lepo se imejte na krstuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
6.12.2009 8:27:44   
Anonimen
christiana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
6.12.2009 8:28:45   
Anonimen
C: ne sekeraj se, saj pri nas tud ni blo miklavža, za nas tastareuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
6.12.2009 8:29:33   
Dudica1
ktja pravilno slikco si dala ja user posted image

pa še pridružujem se ti v tistem mačku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
6.12.2009 8:29:34   
Anonimen
c:  za glorijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
6.12.2009 8:35:04   
Dudica1
Men pa je prnesu miklavžuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
6.12.2009 8:35:26   
PapuaNG
jutro,

smo kar v redu spali, zadnjo turo kar štiri ure skupaj user posted image in potegnili do osmih. Miklavža pri nas ni bilo, kar malo pogrešam čase, ko smo morali fajn čevelj spucat in balkonska vrata pustit odprta, da je kaj prinesel user posted image

Je tašča dala miklavža samo za malega. Upam, da bo moja mami tudi za nas, starejše poskrbela user posted image

Grem nafutrat malega...že od štirih ni jedel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.12.2009 8:50:06   
majana79
Jutro!

No včerajšnje jutro se ni ponovilo, se mi je zdelo da je bilo preveč lepo da bi bilo res. user posted image Nam je pa prvič plenička spustila, tako da sem ga mogla preoblačit in še posteljo, na pol komatična. user posted image

Miklavž je pustil že včeraj, ampak samo za J., mu je soseda napletla 2 copatke. Midva sva pa brez, ker nisva pridna user posted image

k.tja, lepo se imejte danes!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.12.2009 8:59:52   
Anonimen
ja nimamo kej, je zdele moj sinko izjavil, sem vama reku da me morta obokat, tako pa zdej nista dobla od miklavžauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
6.12.2009 9:03:43   
majana79
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.12.2009 9:16:59   
Anonimen
ja no kaj čmouser posted image

tak mamouser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
6.12.2009 9:18:57   
Dudica1
CVEKA kater aparat za kruh maš ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
6.12.2009 9:25:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Je tašča dala miklavža samo za malega. Upam, da bo moja mami tudi za nas, starejše poskrbela user posted image

Pri nas je pri tašči za vse pri moji mami pa ponavadi tudi letos pa ne vem če bo kaj.

Tko za kosilo po kar pica ker se mi ne da nč delat...spat bi šla user posted image
Pol po kosilu gremo pa dol po miklavža...bo cela familija na kupu!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?