Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 14:22:53
|
|
|
|
Dudica1
|
ja je neki ratalo sm porabila vso testo ...prvič delam sama piškote...zmeri jih kupim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 14:23:30
|
|
|
|
KatMat
|
k.tja....slikico prosim kako izgledas v tisti poletni oblekici!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 14:58:17
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja sej res ja...moraš se pokazat!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 14:58:31
|
|
|
|
pokica_
|
samo da javim..sem fata danes, vse na veliko pucam...okna, zavese, sesam, tla pomivam, kuhno....vse ni da ni. Naša dva sem spodila na sprehod, da vsaj kavo v miru spijem,..pa še spičla sma se, ko ima vsako soboto neke opravke, danes amzs in registracijo...vsakič neki...jst pa naj obenem pucam, pa še Aneja pedenam,...pa še taka sreča, da je danes tečka . Tk, kavo spijem še do konca, pa šibam naprej delat!!! Zvečer pa itak padem samo še v posteljo od zmučenosti!!! Klinc pa taka delovna sobota . LP do večera!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 15:35:12
|
|
|
|
ledenka
|
hvala za čestitke, pa še čestitke od nas za vse obmesečnike pri nas ni problema z miklavževimi darili, nimamo še nič kupljenega k.tja, za argentinsko bi jaz oblekla kake temne hlače in morda kak bolj eleganten top nič fancy, ker zna tam zebst tudi grem kuhat kosilo... M. je ravno pojedel
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 16:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuuuuuuuu,... mi je vrglo ven napisano!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 16:57:07
|
|
|
|
KatMat
|
evo se mami neki fasala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 17:05:42
|
|
|
|
Dudica1
|
Tako gremo na miklavža :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 18:04:38
|
|
|
|
Tanja_
|
Dober dan! Evo nas doma. V Italiji si nisem nič kupila-itak. Samo za malo sem kupila en kup kašic, pudingov, jogurtkov z AM. Imajo res veliko izbiro. Večerja uspela super fino Sva jedla ribico po dolgem času, pa ful dobro pašteto z medom in tartufi, pa ful hude sladice. pa mal sem spila-najprej šampanjčka, potem malo vinčeka Pol pa prideva nazaj k mojin in ob pol polnoči mala pokonci, oči k zajec-ja se je zbudila in jokala. Najbrž zato,ker ni bila doma. Skratka, sem jo do pol enih uspavala, pol sm ji pa na tričetrt ure mogla dudo popravljat. In ob pol petih je spet jedla in ob pol sedmih auf. Sem jo nesla k mojim, midva pa sva do pol desetih odspala Super je blo. Ne vem kdaj sem tadnjič spala do pol desetih... Dobila sem rezultate razpisa-nisem dobila spec.-itak. Sem vedela, da bo tako, ampak sem vseeno žalostna. In zelo obupana, ker se mi čedalje bolj dozdeva, da jo bom zelo težko dobila, če sploh.... To je to. Kaj je tukej novega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 18:10:27
|
|
|
|
KatMat
|
ja je novega...da je tukaj danes bolj zalostno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 18:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene, mi smo danes pucali, pospravlali se igrali, zdej je bil pa že miklavž in se oči igra s sinkom, sestavlata puzle pa abecedo, nika je pa dobila kovter, pa kinder jajčka pa bodije, od mene in možeka pa dobita zjutri se mi cel dan ni nič dalo in sem pol popoldne počivala, tako da sem se šele zdaj vsedla pred kompjuter
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 18:51:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, super. Sta si zaslužila malo uživanja. Škoda, da nisi dobila. Glavo pokonci, sigurno te bodo nekje sprejeli Naša pupa ima pa bronhitis. Tako da ji dajemo nekaj za lažje dihanje- na 4ure. Samo da ni hujšega, bomo že potrpeli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 19:07:38
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, super za večerjo! Kam sta pa šla, če ni skrivnost? V IT imajo pa res ful večjo izbiro hrane za otročke... Mi smo danes šli malo v mesto, sem v Maxiju vzela telečjo pečenko, da ni blo treba celega kosila delat, pa v Maxiju tortice (matr, so zmanjšali kose, od kar sem bila nazadnje tam ). Potem smo pa bolj kot ne doma počivali - lenarili. Naredila nisem nič, bomo jutri, al pa v ponedeljek... Bo že flaska za M. Drugače si uredu? Kati, kaj je s tabo? Si zbolela?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 19:14:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hvala Majana, kar dobro smo Majči bo pa kmalu OK upam... Ti ti sladkosnedka Kakšno tortico si si privoščila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 19:23:26
|
|
|
|
majana79
|
Črni gozdiček, moj pa dvojni mousse. Sej sta bli ful dobri, sam kaj ko je tako malo dobiš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 19:25:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Črni gozdiček, moj pa dvojni mousse. Sej sta bli ful dobri, sam kaj ko je tako malo dobiš. Ja nč, bo treba k pečici stopit, pa kakšno dobro maso narest in sam speč...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 19:29:40
|
|
|
|
majana79
|
Mnjah, enkrat pa bom spet. Nisem pekla velik več kot pol leta nič... Itak se pa pol sam kile nabirajo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 19:31:59
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo smo prišli in tamala dva že spita... flaska tisoč za Majči.A tko kašlja al kaj? tanja super da sta se imela tako lepo majana še na en krog po maxiju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 19:37:08
|
|
|
|
majana79
|
krog ja... veš kaka gužva je bla danes tam kot da bi kej zastonj dajali sej smo šli peš domov, sam kaj ko sva jo doma pojedla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 19:40:45
|
|
|
|
šivilja
|
Majana jaz pa skozi nekaj pečem, to je zadnja stvar, ki bi jo pustila (tudi če je vse umazano in razmetano, če mi zagušta moram pečt). Danes smo pekli parklje in jih je ratalo 26 (iz 2kg moke), pa še kruhka sem naredila, čeprav bi morala ležat. Zdaj pa prst konkretno boli, nekaj tudi na račuin tega, da mi je Helena pokleknila gor.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 19:47:36
|
|
|
|
Dudica1
|
Gužve so mi zdi pa do so vse povsod zdele... šivilja si bla tud ti pridna z pečenjem...hehe...samo prst zdaj trpi...spočij se! Jaz bom pa zdej drugič sama pekla torto za rojstni dan...za okrogle in bolj pomembne jo naročim za take navadne rd-je pa sama pečem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 19:52:25
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, sam zdej bi vseeno mogla počivat zarad prsta Jaz sem včasih vedno pekla torte za rojstne dneve, tut za druge, potem sem pa mela sum na nosečniško sladkorno, pa sem zmanjšala sladkor, pa redila sem se preveč, zdej pa nimam tistega miru da bi lahko normalno pekla... Bom potem spet, ko J. malo zraste (upanje umre zadnje )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:01:38
|
|
|
|
AKP
|
Katmat sem ravno kupila 4 milupine mlečne kašice v BC, ker so v akciji . Se že sprašujem zakaj so jih dali v akcijo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:03:17
|
|
|
|
Anonimen
|
danes pa res nismo klepetačke! evo, jaz sem naštimana celo uro prej ... se vidi, da ne hodim veliko ven,... pa potim se, ker nisem navajena najlonk,... Oskar še ne spi, bi šel rad z mano na zabavo,... prej se je gledal v ogledalo in rekel:"Nisem lep,..." le od kje je to dobil ... IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja je neki ratalo sm porabila vso testo ...prvič delam sama piškote...zmeri jih kupim Dudica, superca si. jaz bom pekla piškote naslednji teden... MOGOČE. pri nas jih oče napeče za vse tiste, ki smo v pomanjkanju časa... šivilja, tudi ti pridna pekačica! parklji, njami! pokica_ ti pa pridna! jaz sem pri pospravljanju obupala,... smo pa posesali po tleh ledenka, sem premišljevala, da bi se tudi tako oblekla,... a danes se počutim "kiklasto"... s skibuckami na nogah mi bo zagotovo vroče! KatMat, Dudica,... bom naložila kakšno slikico z zabave, če bo kakšna za javno objavo mmmm, Tanja_ ribica... super za uspelo večerjo. bo Hana dobila sestrico? ojej FLASK_A upam, da tale bronhitis hitro pozdravite! za malo Majo! majana, jaz sem na svoj nosečniški diabetes že pozabila... pa bom januarja morala na ogtt test... da vidijo, če sem res izven no, bom še malo šla sestavljat gradbišče,... ali pa RR brat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 20:04:41
|
|
|
|
Dudica1
|
Ne to je noro no...a si me predstavljate vsak večer pred pultom bulim not v kašico a je kakšen črv al ne!!!...mislim za zjokat no... pogledam tud kašico od bebivite ki jo mam trenutno odprto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?