|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
5.12.2009 14:22:53   
Dudica1
ja je neki ratalo user posted image sm porabila vso testo user posted image ...prvič delam sama piškote...zmeri jih kupim 

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 176
5.12.2009 14:23:30   
KatMat
k.tja....slikico prosim kako izgledas v tisti poletni oblekici!!!!!!!!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 177
5.12.2009 14:58:17   
Dudica1
Ja sej res ja...moraš se pokazat!!! user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 178
5.12.2009 14:58:31   
pokica_
samo da javim..sem fata danes, vse na veliko pucam...okna, zavese, sesam, tla pomivam, kuhno....vse ni da ni. Naša dva sem spodila na sprehod, da vsaj kavo v miru spijem,..pa še spičla sma se, ko ima vsako soboto neke opravke, danes amzs in registracijo...vsakič neki...jst pa naj obenem pucam, pa še Aneja pedenam,...pa še taka sreča, da je danes tečka user posted image .

Tk, kavo spijem še do konca, pa šibam naprej delat!!! Zvečer pa itak padem samo še v posteljo od zmučenosti!!! Klinc pa taka delovna sobotauser posted image .

LP do večera!!! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 179
5.12.2009 15:35:12   
ledenka
hvala za čestitke, pa še čestitke od nas za vse obmesečnike user posted image user posted image user posted image

pri nas ni problema z miklavževimi darili, nimamo še nič kupljenega user posted image

k.tja, za argentinsko bi jaz oblekla kake temne hlače in morda kak bolj eleganten top user posted image nič fancy, ker zna tam zebst tudi user posted image

grem kuhat kosilo... M. je ravno pojedel user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
5.12.2009 16:55:19   
Anonimen
uuuuuuuuuuu,...user posted image  mi je vrglo ven napisano!user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
5.12.2009 16:57:07   
KatMat
evo se mami neki fasala...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
5.12.2009 17:05:42   
Dudica1
Tako gremo na miklavža :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 183
5.12.2009 18:04:38   
Tanja_
Dober dan!

Evo nas doma. V Italiji si nisem nič kupila-itak. Samo za malo sem kupila en kup kašic, pudingov, jogurtkov z AM. Imajo res veliko izbiro.

Večerja uspela super finouser posted image user posted image user posted image Sva jedla ribico po dolgem času, pa ful dobro pašteto z medom in tartufi, pa ful hude sladice. pa mal sem spila-najprej šampanjčka, potem malo vinčekauser posted image Pol pa prideva nazaj k mojin in ob pol polnoči mala pokonci, oči k zajec-ja se je zbudila in jokala. Najbrž zato,ker ni bila doma. Skratka, sem jo do pol enih uspavala, pol sm ji pa na tričetrt ure mogla dudo popravljat. In ob pol petih je spet jedla in ob pol sedmih auf. Sem jo nesla k mojim, midva pa sva do pol desetih odspalauser posted image user posted image user posted image Super je blo. Ne vem kdaj sem tadnjič spala do pol desetih...
Dobila sem rezultate razpisa-nisem dobila spec.-itak. Sem vedela, da bo tako, ampak sem vseeno žalostna. In zelo obupana, ker se mi čedalje bolj dozdeva, da jo bom zelo težko dobila, če sploh....

To je to. Kaj je tukej novega?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 184
5.12.2009 18:10:27   
KatMat
ja je novega...da je tukaj danes bolj zalostno

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 185
5.12.2009 18:21:44   
Anonimen
evo mene, mi smo danes pucali, pospravlali se igrali, zdej je bil pa že miklavž in se oči igra s sinkom, sestavlata puzleuser posted image user posted image user posted image   pa abecedo, nika je pa dobila kovter, pa kinder jajčka pa bodije, od mene in možeka pa dobita zjutriuser posted image

se mi cel dan ni nič dalo in sem pol popoldne počivala, tako da sem se šele zdaj vsedla pred kompjuteruser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
5.12.2009 18:51:38   
FLASK_A
Tanja, super. user posted image Sta si zaslužila malo uživanja.

Škoda, da nisi dobila. Glavo pokonci, sigurno te bodo nekje sprejeliuser posted image

Naša pupa ima pa bronhitis. Tako da ji dajemo nekaj za lažje dihanje- na 4ure. Samo da ni hujšega, bomo že potrpeli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
5.12.2009 19:07:38   
majana79
Tanja, super za večerjo! Kam sta pa šla, če ni skrivnost? user posted image

V IT imajo pa res ful večjo izbiro hrane za otročke...

Mi smo danes šli malo v mesto, sem v Maxiju vzela telečjo pečenko, da ni blo treba celega kosila delat, pa v Maxiju tortice (matr, so zmanjšali kose, od kar sem bila nazadnje tam user posted image ). Potem smo pa bolj kot ne doma počivali - lenarili. user posted image Naredila nisem nič, bomo jutri, al pa v ponedeljek... Bo že user posted image

flaska
user posted image user posted image user posted image za M.

Drugače si uredu?

Kati, kaj je s tabo? Si zbolela?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 188
5.12.2009 19:14:13   
FLASK_A
Hvala Majana, kar dobro smouser posted image Majči bo pa kmalu OK upam...

Ti ti sladkosnedkauser posted image Kakšno tortico si si privoščila?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 189
5.12.2009 19:23:26   
majana79
Črni gozdiček, moj pa dvojni mousse. Sej sta bli ful dobri, sam kaj ko je tako malo dobiš. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 190
5.12.2009 19:25:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Črni gozdiček, moj pa dvojni mousse. Sej sta bli ful dobri, sam kaj ko je tako malo dobiš. user posted image

user posted image

Ja nč, bo treba k pečici stopit, pa kakšno dobro maso narest in sam speč...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 191
5.12.2009 19:29:40   
majana79
Mnjah, enkrat pa bom spet. user posted image Nisem pekla velik več kot pol leta nič... Itak se pa pol sam kile nabirajo user posted image  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 192
5.12.2009 19:31:59   
Dudica1
Evo smo prišli in tamala dva že spita...

flaska tisoč user posted image za Majči.A tko kašlja al kaj?

tanja super da sta se imela tako lepo user posted image user posted image user posted image

majana še na en krog po maxiju user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 193
5.12.2009 19:37:08   
majana79
krog ja... veš kaka gužva je bla danes tam user posted image kot da bi kej zastonj dajali user posted image

sej smo šli peš domov, sam kaj ko sva jo doma pojedla user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
5.12.2009 19:40:45   
šivilja
Majana jaz pa skozi nekaj pečem, to je zadnja stvar, ki bi jo pustila (tudi če je vse umazano in razmetano, če mi zagušta moram pečt).

Danes smo pekli parklje in jih je ratalo 26 (iz 2kg moke), pa še kruhka sem naredila, čeprav bi morala ležat.  Zdaj pa prst konkretno boli, nekaj tudi na račuin tega, da mi je Helena pokleknila gor.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 195
5.12.2009 19:47:36   
Dudica1
Gužve so mi zdi pa do so vse povsod zdele...

šivilja si bla tud ti pridna z pečenjem...hehe...samo prst zdaj trpi...spočij se!

Jaz bom pa zdej drugič sama pekla torto za rojstni dan...za okrogle in bolj pomembne jo naročim za take navadne rd-je pa sama pečem user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 196
5.12.2009 19:52:25   
majana79
šivilja, sam zdej bi vseeno mogla počivat zarad prsta user posted image

Jaz sem včasih vedno pekla torte za rojstne dneve, tut za druge, potem sem pa mela sum na nosečniško sladkorno, pa sem zmanjšala sladkor, pa redila sem se preveč, zdej pa nimam tistega miru da bi lahko normalno pekla... Bom potem spet, ko J. malo zraste user posted image (upanje umre zadnje user posted image )

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 197
5.12.2009 20:01:38   
AKP
Katmat sem ravno kupila 4 milupine mlečne kašice v BC, ker so v akciji user posted image . Se že sprašujem zakaj so jih dali v akcijo?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 198
5.12.2009 20:03:17   
Anonimen
danes pa res nismo klepetačke!
evo, jaz sem naštimana celo uro prejuser posted image user posted image ... se vidi, da ne hodim veliko ven,... pa potim se, ker nisem navajena najlonk,...

Oskar še ne spi, bi šel rad z mano na zabavo,... prej se je gledal v ogledalo in rekel:"Nisem lep,..." user posted image  le od kje je to dobiluser posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja je neki ratalo user posted image sm porabila vso testo user posted image ...prvič delam sama piškote...zmeri jih kupim 

Dudica, superca si. jaz bom pekla piškote naslednji teden... MOGOČE. pri nas jih oče napeče za vse tiste, ki smo v pomanjkanju časa...
šivilja, tudi ti pridna pekačica! parklji, njami!

pokica_ ti pa pridna! jaz sem pri pospravljanju obupala,... smo pa posesali po tlehuser posted image

ledenka, sem premišljevala, da bi se tudi tako oblekla,... a danes se počutim "kiklasto"... s skibuckami na nogah mi bo zagotovo vroče!

KatMat, Dudica,... bom naložila kakšno slikico z zabave, če bo kakšna za javno objavouser posted image

mmmm, Tanja_ ribica... super za uspelo večerjo. bo Hana dobila sestrico?user posted image

ojej FLASK_A upam, da tale bronhitis hitro pozdravite! user posted image  za malo Majo!

majana, jaz sem na svoj nosečniški diabetes že pozabila... pa bom januarja morala na ogtt test... da vidijo, če sem res izvenuser posted image

no, bom še malo šla sestavljat gradbišče,... ali pa RR bratuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
5.12.2009 20:04:41   
Dudica1
Ne to je noro no...a si me predstavljate vsak večer pred pultom bulim not v kašico a je kakšen črv al ne!!!...mislim za zjokat no...

pogledam tud kašico od bebivite ki jo mam trenutno odprto

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?