Anonimen
|
danes pa res nismo klepetačke! evo, jaz sem naštimana celo uro prej ... se vidi, da ne hodim veliko ven,... pa potim se, ker nisem navajena najlonk,... Oskar še ne spi, bi šel rad z mano na zabavo,... prej se je gledal v ogledalo in rekel:"Nisem lep,..." le od kje je to dobil ... IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja je neki ratalo sm porabila vso testo ...prvič delam sama piškote...zmeri jih kupim Dudica, superca si. jaz bom pekla piškote naslednji teden... MOGOČE. pri nas jih oče napeče za vse tiste, ki smo v pomanjkanju časa... šivilja, tudi ti pridna pekačica! parklji, njami! pokica_ ti pa pridna! jaz sem pri pospravljanju obupala,... smo pa posesali po tleh ledenka, sem premišljevala, da bi se tudi tako oblekla,... a danes se počutim "kiklasto"... s skibuckami na nogah mi bo zagotovo vroče! KatMat, Dudica,... bom naložila kakšno slikico z zabave, če bo kakšna za javno objavo mmmm, Tanja_ ribica... super za uspelo večerjo. bo Hana dobila sestrico? ojej FLASK_A upam, da tale bronhitis hitro pozdravite! za malo Majo! majana, jaz sem na svoj nosečniški diabetes že pozabila... pa bom januarja morala na ogtt test... da vidijo, če sem res izven no, bom še malo šla sestavljat gradbišče,... ali pa RR brat
|