|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 22:02:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
4.12.2009 22:06:21   
Onasiss
Onasis bo dobil smučarska očala,, smučarske rokavice... PA PALICOuser posted image ....joj ne...to bi morala jaz dobituser posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3527
4.12.2009 22:09:27   
Onasiss
Kolumbo...za dugič vem, da jaz tebe pelem na pir....user posted image user posted image  al pa na koktail...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 23:35:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
5.12.2009 0:44:19   
tanci29
kolumbo kwa maš pa ti zdej tega titota...

ajde jest grem tud spat

Neposredna povezava do sporočila: 3530
5.12.2009 3:39:21   
Ajvy
po dveh letih bila v kinu....film je bil superca....sem čist not padla...pol pa še kavica z best frendico...in čvekanje čvekanje...duhovna hrana....

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 3531
5.12.2009 7:34:06   
MIHAILO
jutro...mrzlo je...brrrr...zdaj pa ne verjamem ,da bo mihailu vroce v bundiciuser posted image nocka ok...za miklavza mu nisem nic kupla,mu bom za dedka mraza...greva pa danes tko v shopping in si bova kupla nekaj oblacil...pa seveda tudi mihailuuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
5.12.2009 7:39:06   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

po dveh letih bila v kinu....film je bil superca....sem čist not padla...pol pa še kavica z best frendico...in čvekanje čvekanje...duhovna hrana....

user posted image user posted image user posted image super za kino...kdo je pa pupike cuval...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
5.12.2009 7:49:45   
Čebel@
jutro........nočkauser posted image user posted image user posted image .......Hana se je ob 23.00 začela zbujat,nosek pol,pa smo sesali,sva ji izmenučno hodila dajat dudo,ob polnoči se mi  zdi u iber prevroča......ji grem merit vročino:39C-ji jo zbijevain je 1 uro rabila da je padla.....valda se je Hana čist zbudila dto da smo se od 00.30-2.00 vsi trije igrali v taveliki postelji....spala je do 7.30

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
5.12.2009 7:50:17   
Urša08
jutro

Naša nočka noro dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image Žiga jo je v celoti prespal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeee mami čist naspana user posted image user posted image user posted image user posted image Sem spala od pol desetih do pol osmih, 10 ur v kosuuser posted image sploh ne vem kdaj mi je to nazadnje ratalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
5.12.2009 7:54:20   
Čebel@
onasiss......user posted image user posted image user posted image za žuranje na Miklavžu

urša.......si danes kaj boljšeuser posted image user posted image user posted image ..........u to pa je super nočkauser posted image user posted image user posted image

kolumbo....midva sva zmenjena da si nič ne kupujeva,amapk jaz mu za božička vedno kaj kupim......tale tito ti pa prav ne pašeuser posted image

ajvy....user posted image user posted image user posted image za kino in sprostitev

mihailo....uživajte v šopinguuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
5.12.2009 7:54:26   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro........nočkauser posted image user posted image user posted image .......Hana se je ob 23.00 začela zbujat,nosek pol,pa smo sesali,sva ji izmenučno hodila dajat dudo,ob polnoči se mi  zdi u iber prevroča......ji grem merit vročino:39C-ji jo zbijevain je 1 uro rabila da je padla.....valda se je Hana čist zbudila dto da smo se od 00.30-2.00 vsi trije igrali v taveliki postelji....spala je do 7.30

Čebel@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hano. Naj gre prehlad oz. virozica čim prej stran.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
5.12.2009 7:55:32   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy
superca, a veš da te čist zastopim kakšni so občutki, ker sva 14 dni nazaj šla po dolgih letih z mojmuuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem se počutla k 16 letnica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
5.12.2009 7:56:26   
Urša08
Kolumbo pri nas Miklavž obdari samo otroke tako da nimam nč za mojga. Božiček pa vse obdari tako da za božička že mam darilouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
5.12.2009 7:57:34   
Urša08
Čebel@ ja sem boljše volje, sej pravim v bistvu je bla čista neumnost. Se nisva neki strinjala glede miklavža in je vsak na svojem bregu stavu, mah tud to kdaj pride.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
5.12.2009 7:58:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Čebel@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hano. Naj gre prehlad oz. virozica čim prej stran.

hvala.....me skrbi tale user posted image  gripauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
5.12.2009 8:00:35   
Čebel@

Čebel@ ja sem boljše volje, sej pravim v bistvu je bla čista neumnost. Se nisva neki strinjala glede miklavža in je vsak na svojem bregu stavu, mah tud to kdaj pride.
samo je zdej vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
5.12.2009 8:01:36   
Urša08
Čebela ne koj mislit na tole pijsasto gripo. Tele virozice pridejo hitro in otroci dokaj hitro dobijo vročino, pa iz noska teče, no pri Žigu je bil še kašelj. Ti samo noska čisti da ne pride do ušesk, pa če je vročina ji dajaj svečke, pa velik cartanja in malce časa in bo ok.  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
5.12.2009 8:03:59   
Urša08
Čebela bom dons kr tvoj zajtrk ponucala - mi spet tist shrani nagaja

user posted image

< Sporočilo je popravil Urša08 -- 5.12.2009 8:08:11 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
5.12.2009 8:13:31   
Urša08
Roku, Matiji in Urošu vse naj naj za obmesečnico

">user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
5.12.2009 8:15:46   
simonakr
Jutro!
user posted image user posted image user posted image vsem neprespanim in bolanim, sej bo kmal bolš - samo ne vem kdaj user posted image user posted image

Hvala za nasvete glede prebite ustnice, sej ni blo panike in kri se je kuj ustavla samo ustrašla sm se k je blo prvič. Hvala vsem.

Kolumbo kje si najdla Titota? user posted image user posted image

Včerej sm bla na novoletni zabavi z mojo bivšo službo (še vedno sodelujem z eno zdravnico, ki jo je organizirala in sm dobila povabilo user posted image ) in je blo full dobr - hrana, muzika animacija - smo se tko režal skečom in igram da sm čist hripova! Nism pa tko plesala pa skakala že od nosečnosti!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
5.12.2009 8:26:34   
simonakr
No da dokončam kar sm hotla še rečt! Sm prehitro potrdila user posted image

Urša hvala za zajtrk in kavico! Jo rabim! user posted image Ker ko sm domov prišla se je tamala drla in ni hotla spat, moj je bil čist živčen pol pa jest flašo prinesem, jo popije in je zaspala še pred njim! user posted image user posted image

Zdej grem pa miklavža pripravit pa kuhno pospravit!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
5.12.2009 8:47:50   
baki
dobro jutro punce...vidim da se veselo pripravljate na miklavža.prinas miklavž prinese samo sladkarije,pa to samo otrokom.mi imamo obdarovanje za božička.sploh ne vem kdaj je minil november smo meli samo sran.....začelo se je 1.nov.končalo pa ko sva prišla iz bolnice torej 1.dec.tk da sem prvo adventno svečko prižgala včeraj.upam da bo december boljši in da je šla gripa mimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
5.12.2009 9:31:16   
MIHAILO

Roku, Matiji in Urošu vse naj naj za obmesečnico

">user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
5.12.2009 9:32:36   
MIHAILO

jutro

Naša nočka noro dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image Žiga jo je v celoti prespal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeee mami čist naspana user posted image user posted image user posted image user posted image Sem spala od pol desetih do pol osmih, 10 ur v kosuuser posted image sploh ne vem kdaj mi je to nazadnje ratalouser posted image user posted image user posted image

SUPERCAAAAAAA...user posted image user posted image user posted image user posted image za taksno nocko...naj bodo same taksne se naprej...user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?