*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja nejc je nekaj časa skoz govoril, da mora čevlje pospravit, da mu jih ne bo muca copatarica odnesla....še prav so mogli bit skupaj postavljeni (levi in desni).....pol me je pa enkrat vprašal kaj mu bo nardila s čevlji, če jih bo odnesla, če jih bo ščistilauser posted image user posted image ....to pa pol sploh ni več tak slabouser posted image ....sam smo mu razložli, da problem bo v tem, ker bo moral hiško it iskat, da jih bo našel in nazaj dobil, čeprav čiste mater, pa smo res vsi biki glih, zgleda! A si prebrala uno prej gor - ko ugotavljam, da to štekam, da se človeku ne da iskat unega brloga od muce... ****, ma, jaz sprejmem vse: lahko živali govorijo (to itak delajo, samo mi ne razumemo, no, jaz delam dr. na tem, da bi neki razumela, tak da valjda govorijo), lahko je en bad guy, čeprav mi to ni všeč, da je bad guy sam zato, ker je revež lačen, pa pač ni frutivor, se je pač rodil kot volk - kaj naj? Samo tale slovenska jamravost mi gre na živce: boga revca, je mogla pred zoro vstat - pa vsak ljubi dan pred zoro vstanem - pa se nobenmu ne smilim! Pa tamalidve tut - in to po svoji volji! Pa ta bogi videk... Ajde, verjamem, da je mel sam eno srajčko, samo potem naj ne rečejo, kak jih je mama krpala, ko so mulci spal! Enostavno potem nič več ne verjameš, a štekaš? Ker drugač bi čist verjela, da mu je rak zrezal, ker bil tako prijazen z njim, da se je igral z njim, da raku ni bilo tok dolgčas. Vsa ta poanta mi je všeč, ala dobiš, kar daš, pa to... Pa da bodi dober do drugih bitij, pa mali fante mi je čist simpatičen, tak mali biologec... Samo vse okoli njega je tko za lase privlečeno . Pa sej to sam vam pišem, pa lubiju povem, ko malidve že spita, ne uničujem pravljic malim, brez skrbi no, evo, če hočeš neko poanto izluščit, mora ostalo bit zamegljeno
|