|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
2.12.2009 21:38:24   
Anonimen
mami sporoča ... sej to mu ga ne žgejo dobesedno ampak to je eno mazilo al kaj oziroma neki mu dajo al namažejo na popek

babi sporoča
... učasih so ga z lapisom, taka palčka in s tem podrgnejom po popku, pa nč ne boli, če je to to, možno da je zdj kj drgač, ampak men pa mami so tko "žgal"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
3.12.2009 9:37:54   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Dober dan user posted image

Rabim nasvet:
Jutri imamo 2. posvetovalnico, pri 1., pred enim mesecem,
smo dobili AD3 kapljice, ki pa jih ne uporabljamo, zato me
zanima: KOLIKO BI JIH V ENEM MESECU PORABILI, če bi jih
uporabljali, ker bom tam rekla, da jih.

Pri nas je sonček in gremo počasi ven, pa - pa.

majakla zakaj bi pa lagala da jih pač povej da jih ne uporabljaš sej tebe noben ne more prslt v to da mu jih boš devala jst mu jih dajem pa ma mal krčkou ampak mu jih dam zjutri da do večera se že vse umiri in je pol pridn ponoč je pa zato zjutri mal bl tečn sam k popusti zaspi za eno urco in je pol k oučka pridn

mam pa eno uprašanje a od katere user posted image tud gleda skos v luč tale naš mali lump skoooos gleda v luči in mu skos glavo obračam sam k*** k ne nuca jo spet nazaj obrne

ROZILU a nisi mal za je**** men so rekl prvi tedn po 1 kapljico drudi tedn po 2 kaplice 3 po tri in tko naprej al kva user posted image user posted image

mi smo bli pa tud pri pediatrinji zaradi izbočenega popka in pomodrelega pa je rekla ja da je kilo fasu samo da bo šla nazaj ker se pač mišice še niso skup spopriele in je zato to tok laži fasat pol je pa še vzrok napenjanje tko da mormo merkat pa razvajat našga korenjaka dokler bojo krčki sam upam da ne bo pol že tok navajen na roke da tud na wc ne bom mogla brez njega sej ubistvu je kr pridn ni neke panike sam k pa se on odloč da bo ogn u bajt bo pa zihr tko user posted image user posted image je mal po mamici trmast user posted image drgač pa v nedeljo pride od Alekseja prababica iz Švice ga bo prvič vidla v živo pomoje se ji bo snel že sam k sm ji album nardila v foto asja in ji ga poslala v švico se ji je mešal tko da bo v nedeljo k pestro

grem zdej dokonca pojest pa pol mal z mojim sončkom se igrat

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
3.12.2009 10:32:01   
katrin***
čaw,

ninasiki...men je pediatrinja rekla vsak dan povečuješ za eno kapljico in ko prideš do 8 potem skos po 8 kapljic naprej. Smo že na polovici user posted image user posted image user posted image

plenice...ja, bo treba prešaltat na 2 user posted image  MM...takih plenic kot si jih ti pofotkala pri nas definitivno ni user posted image  pa sm že par štacun obletala.

Drugače smo o.k, malo driskasti danes, vendar ni panike, naj kar še malo komentira user posted image

Kaj nardite če vam ne kaka redno?

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
3.12.2009 10:39:54   
ninasiki
katrin blagor teb moj tamau skooooos kaka ampak res skos mu sam ponoč ne previjem rite zdrži od 9 pa do 5 drgač pa sam prdi pa kaka zdej zadn tedn prej je pa tud dnevno umazu 2-3x plenico tko da jst morm kr redno preverjat k prdne čeprou se sliš k ga spusti samo al pa da se še pokaka zravn user posted image

smo pa mi tud pršl do polovice ampak tko k sm prej pisala zdele se je že začeu 4 teden user posted image sam dej mi povej men je pediatrinja rekla da k pridem do 7 kapljic da se slišve in da se bove naprej pomenile user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 3.12.2009 10:43:04 >

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
3.12.2009 11:09:12   
katrin***
Hja, niti ni to blagor k ne more kakat - verjetno zaradi mleka kaj pa vem, pa mam prov takega za zaprtje pa očitno na našo ravno kontra deluje.

Lej meni je moja tko rekla k sva mele prvi pregled pri enem mesecu, pri drugem sva se šle sam tehtat, tretjega mave pa 18.12. Meni ni nč rekla, da se slišmo samo da potem skos po 8 kapljic do konca, dokler jih ne porabim. Pojma nimam. Vpraši jo, ne vem.user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
3.12.2009 11:53:26   
Emilly
Tudi moja skoz kaka in je čist nemogoče, da bi jo previla vedno, ko se pokaka. Se prov sliši ko se matra, potem pa fejst pokauser posted image

Ja nevem, a malo deluje tale polna luna al kaj, ker naša je bla zdajle ene 14 dni tako pridna, zdaj je pa že ene dva dni ena tečka. Skoz bi jokala.... No zdajle je celo malo zaspala, pa upam da bo tole trajalo nekaj časa, ker je že res čist utrujena.

Imamo pa mi še vedno tale sooruser posted image  pa to traja  že skoraj cel mesec....pa je boljš, pa se spet pojavi, še dobro da imamo jutri prvi pregled (upam no, ker nam skoz datum prestavljajo), da tole mal vprašam. Redno uporabljam daktarin, pa canesten, pa takole...

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
3.12.2009 12:15:23   
Anonimen
moja je tut skos kakala, zdej mi pa že 3 dni ni, pa pravjo da je to kao normalno in da dokler ne bo 5 dni, nj ne kličm dohtarce, k nov nč nardila ... me zanima kako bi se oni počutl, če 5 dni nebi šli na wc , bi jim rit zašila, pol pa da vidmo. No dons sm ji dala ful sladke kamilice, pa bomo vidl. Mi pa skos prdi pa ful lula ... saj neki user posted image

Drgač sm pa zdele jezna ko user posted image ... da razložim ... mi živimo v večstanovanjski hiši in pod nami živi ena pra...a stara, k skos nagaja, pa k je nikol nism marala, ker je hinavska, ... sploh ne bom nadaljevala, ker jo sovražm iz dna srca, pomojm edini človk na svetu, no in zdej se je spravla sekat drva user posted image , že 2. dons, pa  nebi blo problema, če bi jih sekala zuni, ne ona jih not, da se cela bajta trese in že 2. dons mi je tamalo zbudila, pa glih zaspala je. Pa že tko mi slabo spi, k jo šravfa, pa skos prdi ...user posted image user posted image user posted image pa k bi ji saj še jst lohk nagajala pa ropotala, pa ji ne morm, k ful slabo sliš user posted image babji. Pa že tko skos nagaja, ne sam men, tut babi pa dediju ... sam vse se vrne, tut njej se bo ... enkrat ... upam!!! Joj, tok sm jezna, da ne znam povedat!!!

kaplce ... men dohtarca ni nč rekla, razn to da nj ji jih probam dajat, pa če bo mela krče nj pa neham, v lekarni so mi pa rekl nj ji dajm 1 tedn po 1, pol pa po 2 do naslednjega pregleda user posted image

a boste ve dale tamale cept proti rota virusu? Jst razmišlam da bi mojo dala cept, sam ne zdj ampak pr 6. mescih

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 3.12.2009 12:20:46 >

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
3.12.2009 12:24:08   
majakla

Dober dan.

Danes smo imeli 2. posvetovalnico, no v bistvu
tehtanje in merjenje in kar napredujemo:
teža: 5.980 g (1.010 +),
dolžina: 59,5 cm (3,5 +).

Lepo, ne?
Aja stari smo pa 2 meseca in dan.
user posted image

Nikec ima plenico vsako previjanje polno lulanja,
kaka in prda pa med previjanjem. Tudi ponoči oz.
zjutraj ob 5h ga moram previt, ker takrat pa obvezno
med dojenjem kaka in to na glas.
user posted image

Tako pa izgleda pri nas, ko bi že jedli, mami pa še nima
zize perajt.
user posted image

Je na tej slikici ko mala žaba, v teh hlačkah, ne?

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
3.12.2009 12:28:23   
Februarka08
Dan.

Larisa v postli, Blaž na terasiuser posted image standarduser posted image jaz bi mogla mal pomest stanovanje, ampak se mi ne dauser posted image sem tako zaspana da komaj stojim... kosilo bo danes spet 1,2,3, bojo makaroni s tuno, ker nimam energije ne časa da bi kaj pacalauser posted image ko bo pa Blaž večji, bojo pa spet na sporedu kakšna slastna kosila, ki zahtevajo več dela. Zdaj bo pač vse bolj na hitrouser posted image ali ve kaj ful kuhate??? Tko mislim, da se ful matrate... jaz mam kar slabo vest, ampak ne sfolgam... včer sem kuhala z Blažem na joškiuser posted image user posted image
Spanje - standard - od 21h do 00.00 ima krčeuser posted image in to take da ne veš kaj bi, potem se umiri nekak in zaspi in spi cca. 6 ur, potem ena joška, spi še 2 uri, pa druga joška in še kakšno uro, uro in pol.
Kapljice proti krčem - danes sem naročila ene italijanske kapljice, baje so FUL DOBREuser posted image bomo vidli, če bojo pomagale, ves svet polupčkamuser posted image
Kapljice D vitamin - jaz sem mu dala 2 kapljice, zdaj sem pa nehala, ker sem mela občutek da je še bolj bogi kot je pa biluser posted image user posted image itak sva vsak dan zunaj, zdajle je na sončku na terasi, nekaj vitamina že dobiuser posted image ko se bojo pa krči nehali, mu bom pa začela spet dajat, tak mam planuser posted image
Kakanje - blagor vam ki vam lepo kakajo! Jaz bi dala vse, da bi mu parkrat zamenjala plenicouser posted image naš kaka 1x na tedenuser posted image user posted image je rekla dr. da je to normalnouser posted image user posted image user posted image meni se ne zdi. Zgleda vse porabi, ne vem... lula pa kar dost, vsaj to.

Nič, grem mal za koledarje pogledat ker jih morm naročit počas, pol se bo pa tko že sine zbudu. Lep dan!user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 3.12.2009 12:30:08 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
3.12.2009 12:38:25   
stuhica
user posted image
no evo še mene na brzino---morm si cajt vzet pa za nazaj prebrat- verjetn kje ktera napisala glede Antiflat kapljic ampak nisem uspela in nmam časa barat ker ste spet ful pridne čveke....

Naša buškica je še vedno prisotna... Pri pedatru smo bili v torek... je zrasla za 2 cm ima 53 cm, obseg glavice 36 in 1250 se je zredila in ima točno 4 kg.. Buško bomo imeli na opazovanju... upam le d an nič hudeg ain bo zginlo.

Krčki naša joka čez popoldne od 16 ure naprej pa do zvečrea, potem ji dam popldne kapljice Oleovit D3 pa s emi zdi daje potem bollje tud fu lepo spi... no ja senočem hvalt ker en dan prej smo imeli veselico na 2 ure, včeri pa je zaspala ob 21 in se zbudila ob 05user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem šla vmes kr gledat če je vse ok z njo... tako da upam da bomo imeli čimveč takih noči, prejšnjo noč pa tak  šmorn sem bila utrujena ko pes... kriza....

V glavnem zvija jo predvsem dokler s ene pokaka pol je pa skor u redu...

Mi imamo 3 obroka moja ostalo pa smo na adaptiranem mleku in sicer imamo Novalac... Majo zdej akcijo... 3 kupš dobiš 4 kom... Je pa še ena zadeva ljubljanske leakarne prodajajao celo 800 g pakungo za samo 2 eura dražje kot pa 400 g ki stane 8 eurov... Pr nas v naših leakrnah s ejo ne da dobit, v ljubljanski pa očitno jo imajo.. sm klicala na BP številko od medisa in so rekl da to oni ne uvažajo ampak nekdo drug?? user posted image Sploh niso vedl da taka pakunga obstaja...Mislim še 1x večja količina in le 2 eura dražja? tako da punce tiste ki ga uporabvljate NOVALAC se pozanimejte, drgač se pa tud ta akcija splača 3- 4 dobiš, čeprav po kolilčini je pa tm tko d akupiš 2 kom zaq 20 eurov pa maš količino za 4 pakuinge... Je pa ena napisla ada je ful manj te hrane notr...sem jest tud dobila zadnič škatlo na 3/4 polno je bilo ful manj notr... nisme pa tehtala...

V glavnem tolk za zdej grem mal počivat dokler naš ne pride  ss prehoda s tmaalo...

Me pa moj Alvin skrbi  v vrtcu je postal baje čist osamljen, ga je tale naša mal a lumpka čist šokirala.... mi je ful hudo zanga user posted image user posted image user posted image  pa tak cmerast je ratal... oh hudo mi je ful... ker drgač prej ni bil tak...
user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.12.2009 13:03:41   
Februarka08
Upokojenec iz Prekmurja po telefonu pokliče svojega sina v Ljubljano:
- Zdravo sinko, rad bi ti povedal, da se s tvojo mamo ločujeva po 45 letih zakona.
- Oče, o čem vendar govoriš?
- Čisto enostavno, sine. S tvojo mamo se niti gledati ne moreva več, sploh pa se mi ne ljubi razpravljati o tem, raje pokliči svojo sestro in ji povej.
Sin ves vznemirjen stori, kar mu je bilo naročeno. Sestra se začne dreti v slušalko:
- Pajade, da se bosta ločila! Ni možnosti, ker jima midva ne bova pustila! Bom že jaz uredila, da se ne bosta!
Takoj pokliče očeta v Prekmurje in se pokroviteljsko razburja:
- O čem ti vendar govoriš, stari, kakšna ločitev vendar? Glejta, da ne bosta ničesar naredila, prideva z bratom do vaju. Lepo pridna bodita in rada se imejta, sta razumela?
Zveza je bila prekinjena. Starček odloži slušalko, se obrne proti ženi in ji reče:
- Urejeno, prideta za moj rojstni dan, ampak zdaj me zanima, kaj si bova izmislila za Božič?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
3.12.2009 13:12:48   
KOZELJKA
Se javim še tu malouser posted image
No naša je tud danes po 2 dneh končno kakala. Sam je bil kakec tak čudn, kt ena mal bolj tekoča krema. user posted image
Bomo vidl kako bo naslednjič.
Je pa normalno, da ne kakajo vsak dan, tko, da to mene nič ne skrbi.

D3 kapljice - jaz jih še nisem začela dajat, verjetno po novem letu, da se stanje malo umiri. Ne bi sedaj reskirala še večjega dretja zvečer. Imamo pa navodilo, da začnemo s 4 kapljicami in povečujemo po eno na teden.

HM - kolk mate to pregledov, kr na vsak mesec. Tu imamo le takrat, ko je nujno. Pri 6 tednih, 3 mesecih, 6 mesecih, 1 letu,... Takrat ko so cepljenja.

Stuhica - dej čas Alvinu, sej se bo umiril. Pri nas je tud bla kriza, tud v vrtcu. Pa je zdej že OK.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
3.12.2009 13:27:39   
mashi
Čau punce
Kakanje in krči: našega najbolj šraufa takrat, ko ne more kakat in revež tuli in se zvija in imamo pestro. Prej je kakal skoraj vsako dojenje in potem en dan kar nič oz. samo enkrat in naslednji dan spet isto...in smo tulili in slabo spali. Potem sem kupila homeopatske kapljice proti krčem in kot bi odrezal. Petja zopet veliko kaka in nič ga ne zvija in lepo spi. Priporočam.

dojenje - ena je napisala, da opaža zvečer manj mlek ain posledično cmeravega otroka. Se je tudi pri nas že to zgodilo in ni in ni nehal vlečt oz. tulit, če sem mu joško vzela. Včeraj mi je pa film počil in sem mu naštimala eno dozico AM in poglej ga šmenta...popil 90ml in zaspal kot top. Tako da očitno imam rešitev. Sicer sem to zadevo sprva vzela kot poraz - da nimam dovolj mleka, da nahranim svojega otroka, danes pa si mislim - HB, da imamo AM in mu lahko dam, da je sit in oba dobro spiva!

Soor - mogoče opažam bele obloge na jezičku. Kako se daje Daktarin? Namaže na dudo in v usta? Sicer bom še malo počakala, da vidim, če je to res to...zna pa biti, ker ima glivice že tako ali tako na ritki.

Danes ga bom prvič pustila v varstvu za celo popoldne in mi je kar malo neprijetno. Pripravila sem vse: flaše načrpanega mleka, za previjanje, pumpico za sebe itd. samo najrajši kar nebi šla. Samo nimam izbire, ker grem na podelitev magistrske od mojega dragega in mu to zeeelo veliko pomeni. A nisem smotana, kljub temu da vem, da bo Petja v dobrih rokah in mu ne bo nič manjkalo.

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
3.12.2009 14:22:47   
Talika19
jaz imam tudi danes podelitev diplome za magistrsko, pa ful nisem vedela če bom šla, zdej sem se odločila da grem, razen, če bo kaj posebnega pri zdravniku kamor se gremo pokazat
rabim malo odklopa, v 4 dneh ko imam oba bolana se mi že kar meša, naj še moj malo prevzame, zdej itak nima skoraj nič zraven

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
3.12.2009 14:28:11   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Pa ritko ima danes vneto, smo dobili Canesten. Poznate??? Deluje???

Aja, pa glede popka, ki še vedno ni zaceljen - v petek ga gremo malo požgat, je bila debela popkovina in se kar noče posušiti. Ma, sam da sem slišala, da ga bodo žgal, so mi šli kar lasje pokonc - to ga bo ziher bolelo???? Kakšne izkušnje???

Mi smo zadnjič tudi dobili Canesten, ampak ni pomagal čisto nič. Sem pa potem kupila v lekarni Bepanten mazilo (modra škatlica in ima roza črtico narisano, ker so namreč tri različne stvari) in je bila vneta ritka v manj kot enem dnevu čisto pozdravljena. Res priporočam.

To glede popka pa smo mi dali skozi. Ne žgejo to tako kot si ti predstavljaš. Tako delajo kot piše majcy_m, ena taka siva palčka je (lapis) in potem potisnejo popek noter. Mislim pa, da boli, ker moja mala je fuuuuul jokala, tako da sem bila še jaz na pol solzna zraven. Jaz si predstavljam, da mora to boleti, če ti nekdo palčko v popek tišči, mene bi že bolelo. Res pa je da traja samo kako minutko ali še manj.

Gorenka jaz sem naredila povsem enako kot muca*maca, ker sem bila čisto na koncu z živci, mala pa 5 ur skupaj na joški. Sem pa to naredila, ko je bila stara nekje 10 dni in je pojedla 100 ml v trenutku, potem pa spala 6 ur. Po tistem je dobila dodatek še čez ene 3 dni, potem pa več ne. Očitno pride včasih kakšen tak dan, ko ni dovolj mleka, za user posted image  Sem pa trdno prepričana, da če ji enkrat daš dodatek, ne bo to nobeni od vaju škodilo, prej koristilo, ker ne boš več živčna.

Kapljice AD3 Pa kaj to vsak drugače reče in dela? Meni je samo napisala 5 kapljic na dan in čisto nič drugega. Bom pa raje začela z 1 kapljico in potem povečevala.

Kakanje naša tudi nonstop kaka, ponoči sicer večinoma ne, ampak proti jutru pa jo že slišim. Previjati pa je tudi ne morem čisto vsakič, ker se ful prebudi pri tem. Danes pa sploh že od jutra cel čas prda in kaka, ravno zdaj se je med spanjem prebudila, ampak zdaj je res ne mislim previti, ker še bo verjetno nazaj zaspala.

IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

a boste ve dale tamale cept proti rota virusu? Jst razmišlam da bi mojo dala cept, sam ne zdj ampak pr 6. mescih

Jaz bom jo dala že kar januarja, ker zdaj je ravno obdobje, ko se ta virus njabolj širi. Edino ne vem za katero varianto naj se odločim, ker sta dve različni cepivi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

ali ve kaj ful kuhate??? Tko mislim, da se ful matrate... jaz mam kar slabo vest, ampak ne sfolgam...

Kako bi šele jaz morala imeti slabo vest, ko sploh ne kuham. Saj mi je malo nerodno zaradi tega, pa drugače ful rada kuham in doma večinoma kuham že skoraj deset let. Sicer pa nisem sama kriva, ampak me naši tako razvajajo user posted image  Saj prav paše, ampak počasi bom pa morala jaz tudi kaj začeti kuhati.

IZVIRNO SPOROČILO: mashi

A nisem smotana, kljub temu da vem, da bo Petja v dobrih rokah in mu ne bo nič manjkalo.

Nič nisi smotana, ker se mi zdi, da smo skoraj vse podobne. Jaz sem šla v soboto za 2 uri na rojstni dan in sem bila čisto živčna tam. Pa je bila mala tudi v dobrih rokah, me to sploh ni skrbelo. Sem se odločila, da več ne grem brez nje, če ni res kaj nujnega user posted image

Mi smo tudi imeli včeraj posvetovalnico in tehta 5080 g, koliko meri pa ne vem, ker po njihovih meritvah, se je za 0,5 cm skrčila od zadnjega merjenja user posted image  Sem rekla, da jo bomo morali samo s hladno vodo umivati, da se ne bo več krčila user posted image

Se mi pa zdi, da so se tudi pri nas začeli nekaj malega pojavljati krči. Sicer potem ponavadi kaka in je boljše, ampak nekaj minutk pa je vsa rdeča in kriči. Upam da ne bo postalo slabše.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
3.12.2009 14:36:46   
najčka
ojla bejbe sam na brzino vas  mal pozdravim, tok da boste vedle da sem še tuuser posted image user posted image berem vas skoraj vsak dan za kaj napisat pa zmanjka časa. Našauser posted image se je zdej odločila da bo čez dan jedla na 3 ure ponoč pa na 2uri. No mislim da je to posledica tega da mam čez dan mleka za izvoz, zvečer pa sem že jaz takoo utrujena, da ga je malo manj in ga pač zahteva večkrat. Tko se meni zdi kaj pa ve mislite?
Majcy M user posted image user posted image Prav vem kako je če ti nekdo zbudiuser posted image ko ravno zadrema!! Tudi meni se je že zgodilo! (sam ni bla soseda)user posted image  

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
3.12.2009 14:41:01   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Nikec ima plenico vsako previjanje polno lulanja,
kaka in prda pa med previjanjem. Tudi ponoči oz.
zjutraj ob 5h ga moram previt, ker takrat pa obvezno
med dojenjem kaka in to na glas.
user posted image

maja moj je isti k tvoj user posted image user posted image user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi mamo tud mesečne preglede tko da ga mam drug tedn 8.12 mava slikanje za kolke 9.12 pa greva na 2 posvetovalnico

kar se tiče cepljenja proti rota virusu bi ga jst tud sam še razmišljam kej je vsako cepljenje 60eur morš ga pa 3x tko da se bom še pozanimala pa bomo vidl

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
3.12.2009 14:57:46   
kalypso
Ceoljenje za ROTO -  js ga bom dala, in sicer smo se odločli za tistega k ma 2 dozi, je baje mal dlje na tržišču k un ko ma 3 doze, dala pa ga bom cepit kar zdaj 21.12. To bo 1 teden po 2. mesecu, ker Rota najbolj razsaja nekje januarja, februarja, ko bo star 6 mesecev lahk da bo že prepozno, mamo pa enga lumpa še doma in mu lahko on kaj prnese, ga skor vsako drugo leto faše. Pa to pravzaprav ni "cepivo", ga popije, tak da jih to nič ne boli user posted image

Kakanje - hja, men so takole rekli: če je otrok POLNO dojen, lahko ima vsako plenico pokakano, ali pa ne kaka tudi do 7 dni, in ni nič narobe (no ja, jaz bi mu po 3 dneh že dala kaj ultra sladkega za spit, čaj ali cukrano vodo, ker si ne znam predstavljat kake muke more trpet po 7 dnehuser posted image ), če pa ni polno dojen (torej js tu razumem, tudi če se mu le dodaja AM) potem se mu da kaj sladkega za popit že prej, sicer je pa znano, da otroci k so na AM so bolj zaprti in pa tudi baje zelo žejni po AM (čist logično, glede na to, da je gostejše). Ravn zarad tega bi js dala jim še kak čaj večkrat na dan, ta hipp-ov je kr vredu, mal je sladek, kar je pa čist OK če ne kakajo pogosto...

Blah, sem zabluzla, upam, da vete kaj sem hotla povedat user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
3.12.2009 16:25:33   
gorenka
punce najlepša hvala za nasvet! user posted image smo kupil AM in če se bo dons spet ponovil jok in priklaplanje na joško vsako minuto bom ponucala vaš recept...sm poštudirala da bo gotou ravno to da mi zvečer zmanka mleka, se mi tut zdi da mi je tak bolj voden ratal zdej k mam antibiotikeuser posted image in se naša punca res ne naje...upam na uspeh

kuhanje - jst dobim za vikend ponavad kakšno pošiljko gov. župe al pa kšne prikuhe od tašče, drgač si pa sama kuham že skoz, kaj pa čem če sva z user posted image sami cel dan do ene 17huser posted image ..so pa zato te moje južne bolj hitre sorte al pa take za pogret, k drgač ne sfolgam...naša glih ne spi ne vem kolk čez dan, pa hoče bit več al manj na rokah...tko da se je tut že zgodl da sm bla do popoldneva sam na nekuhani hrani...

< Sporočilo je popravil gorenka -- 3.12.2009 16:30:18 >

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
3.12.2009 17:38:19   
malaMravljica
No, da mal pokomentiram, moj mali je ratal priden in tok spi ce mu nic ne manjka user posted image user posted image

No, danes praznuje 2 meseca. Ima 62 cm in 5.250 g, pa dolge laske, ki so se mu tudi posvetlili. Nic mu niso izpadli, sam rastejo in to tolk, da se mezlajo na zadnji strani glave, ne vem kaj drugega k rezat jih, sam pol pa tko grdo zgleda.

DM bonus. Aha, ocitno pride tudi kartica in po posti verjetn. Sem pa jaz dobila en kup zelo uporabnih kuponckov za popuste, full dobro.

Aniiita, moj je izkljucno dojen in mi spi zvecer od 21 ali 22 do 3h, je ze zdrzal tudi do 6h. Ej, ne poslusaj takih neumnosti kot jih trosijo nekateri. Ma za dojenje jaz delam tako, da ne poslusam nikogar, ce me kdo vprasa ce imam dosti mleka si recem pa kaksen norec, da to sprasuje, mali je velik, ni nek debelajsek ampak normalen, lepo kaka, je zdrav, nasmejan, ma kaj naj se obremenjujem z mlekom.

Plenice, men pa hoferjeve niso tok fajn, ma niso tko mehke, kaj vem. sem pa kupila tiste oranzne pamperske, sam morem hoferjeve prej porabit. Tiste nocne bodo pa kmalu verjetn tudi v Mariboru user posted image  men so za ponoc zakon, ne previjam vec ponoci in do jutra se ful polula, ma plenica je res cist suha.

Lindi, joj ne morem pogruntat kdo je reku, da je tvoj mali ociju podobn user posted image user posted image  ma ti ociji, ko je mali priden ima takoj to po ociju, moj ima tudi laske po ociju, pa ima barvo bolj po meni, ce smo ze na tem.

Februarka, a ce se katera kuha. Bejba moja, mi imamo firmo doma in sedaj ko sem doma pac kuham zame in za mojega, pa se iz pisarne vsak dan vsaj en, vecinoma pa dva ali tri. Imela sem tocno en teden pavze po porodu in sem ze kuhala za 5 oseb, verjemi da vem kako je to. Sam je ze veliko boljse sedaj, mali pridno gleda, jaz mu pa recepte razlagam, prve tedne se je bilo pa za zjikat. Aja, pa kar nekako sami se mi vabijo.

Kozeljka, kje pa si ti, da imas tako preglede. Mogoce izven Slo. Ce ja, proooooosim poves kje, lahko tudi na zasebno posto.

Spanje, nas je cist naudusen nad spanjem v svoji sobici. popolnoma brez problema. vceraj sem ga prvic odkar je tam dala budnega spat in sla cez 10 min pogledat, se ni spal, ma nic jokal, ne morem verjet, pol pa zaspal, brez dude in joka. Ma tko se mi smilite tiste, ki imate dramo zvecer in ponoci. Jih pa jaz ne bi dajala vec iz postelje ven, ko das spat. Ce joka pac popravljas dudo, ce si zeli mamice pa zaleze tudi rokica k njemu, pa eno cunco, ki disi po omami nekam nad glavo. No, tko sem v bistvu jaz naredila.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
3.12.2009 17:59:08   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca
Aja, pa glede popka, ki še vedno ni zaceljen - v petek ga gremo malo požgat, je bila debela popkovina in se kar noče posušiti. Ma, sam da sem slišala, da ga bodo žgal, so mi šli kar lasje pokonc - to ga bo ziher bolelo???? Kakšne izkušnje???

izkušnje in to konkretne. 3t sem ga vsak drugi dan vozila na lapizacijo popka. je neka palčka, namazana je z neko rjavo-črno tekočino. je podobno kot če bi žgali.
aja, počasi se suši, a so nam na koncu res bili prisiljeni še enkrat podvezati popek.

< Sporočilo je popravil Nončika -- 3.12.2009 18:01:11 >

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
3.12.2009 18:20:07   
naty6
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Upokojenec iz Prekmurja po telefonu pokliče svojega sina v Ljubljano:
- Zdravo sinko, rad bi ti povedal, da se s tvojo mamo ločujeva po 45 letih zakona.
- Oče, o čem vendar govoriš?
- Čisto enostavno, sine. S tvojo mamo se niti gledati ne moreva več, sploh pa se mi ne ljubi razpravljati o tem, raje pokliči svojo sestro in ji povej.
Sin ves vznemirjen stori, kar mu je bilo naročeno. Sestra se začne dreti v slušalko:
- Pajade, da se bosta ločila! Ni možnosti, ker jima midva ne bova pustila! Bom že jaz uredila, da se ne bosta!
Takoj pokliče očeta v Prekmurje in se pokroviteljsko razburja:
- O čem ti vendar govoriš, stari, kakšna ločitev vendar? Glejta, da ne bosta ničesar naredila, prideva z bratom do vaju. Lepo pridna bodita in rada se imejta, sta razumela?
Zveza je bila prekinjena. Starček odloži slušalko, se obrne proti ženi in ji reče:
- Urejeno, prideta za moj rojstni dan, ampak zdaj me zanima, kaj si bova izmislila za Božič?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je pa dobra user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
3.12.2009 19:58:59   
ninasiki
veste kaj sm pa jst ugotovila no vsaj upam da sem bomo vidl to noč pa jutrišnjo user posted image da če si spumpam mlek in ga po flaški nahranm spi od 9 do 3 zjutri prej se je pa sam tok najedu da je meu do 1 dost pol pa spet priklop tko da zgleda bom mogla zvečer spumpat pa ga po flaški nahrant sicer pa raj to kokr pa da se mi na tri ure zbuja (ob 1 ob 4 ob 6 ob 7...) tko da bomo pač tko delal se bova oba vsaj naspala

drgač pa gremo zdele skopat pol pa ajat sm pa mojmu omenla to cepljenje in je biu za tko da morm se sam še pri pediatrinji pozanimat

vas pridem še prebrat ko tamauga spravm ajat

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
3.12.2009 20:07:41   
LINDI
MM ja tašča je rekla,kdo pa drug,user posted image da je mali podoben očiju,siten je pa verjetno po mamiciuser posted image

AD3 KAPLJICE sem danes dobila...pa bolj ko berem,kako se dozirajo bolj mi je jasno,da se še med sabo ne znajo zmenitiuser posted image user posted image user posted image meni je rekla v lekarni 1 dan eno,drugi dan drugo,3 dan tretjo...5 dan peto,potem pa naprej ves čas 5 kapljic,je pa rekla,da povzročajo krčke,če bo hudo naj pridemo nazaj,bo dala druge kapljiceuser posted image Ampak meni so punce svetovale tako,prvi in drugi teden 1 kapljico,naslednji teden potem 2..potem spet naslednji 3...............

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
3.12.2009 20:23:37   
KOZELJKA
HAHA malaMravljica si me pa nasmejala.user posted image Sem kr lepo iz SLO, živimo v Kranju in tu imamo tudi pediatrinjo. Tko pač delajo v Kranju. In tko sem navajena in sem kr mal presenečena kolk pregledov imate drugje.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?