malaMravljica
|
No, da mal pokomentiram, moj mali je ratal priden in tok spi ce mu nic ne manjka No, danes praznuje 2 meseca. Ima 62 cm in 5.250 g, pa dolge laske, ki so se mu tudi posvetlili. Nic mu niso izpadli, sam rastejo in to tolk, da se mezlajo na zadnji strani glave, ne vem kaj drugega k rezat jih, sam pol pa tko grdo zgleda. DM bonus. Aha, ocitno pride tudi kartica in po posti verjetn. Sem pa jaz dobila en kup zelo uporabnih kuponckov za popuste, full dobro. Aniiita, moj je izkljucno dojen in mi spi zvecer od 21 ali 22 do 3h, je ze zdrzal tudi do 6h. Ej, ne poslusaj takih neumnosti kot jih trosijo nekateri. Ma za dojenje jaz delam tako, da ne poslusam nikogar, ce me kdo vprasa ce imam dosti mleka si recem pa kaksen norec, da to sprasuje, mali je velik, ni nek debelajsek ampak normalen, lepo kaka, je zdrav, nasmejan, ma kaj naj se obremenjujem z mlekom. Plenice, men pa hoferjeve niso tok fajn, ma niso tko mehke, kaj vem. sem pa kupila tiste oranzne pamperske, sam morem hoferjeve prej porabit. Tiste nocne bodo pa kmalu verjetn tudi v Mariboru men so za ponoc zakon, ne previjam vec ponoci in do jutra se ful polula, ma plenica je res cist suha. Lindi, joj ne morem pogruntat kdo je reku, da je tvoj mali ociju podobn ma ti ociji, ko je mali priden ima takoj to po ociju, moj ima tudi laske po ociju, pa ima barvo bolj po meni, ce smo ze na tem. Februarka, a ce se katera kuha. Bejba moja, mi imamo firmo doma in sedaj ko sem doma pac kuham zame in za mojega, pa se iz pisarne vsak dan vsaj en, vecinoma pa dva ali tri. Imela sem tocno en teden pavze po porodu in sem ze kuhala za 5 oseb, verjemi da vem kako je to. Sam je ze veliko boljse sedaj, mali pridno gleda, jaz mu pa recepte razlagam, prve tedne se je bilo pa za zjikat. Aja, pa kar nekako sami se mi vabijo. Kozeljka, kje pa si ti, da imas tako preglede. Mogoce izven Slo. Ce ja, proooooosim poves kje, lahko tudi na zasebno posto. Spanje, nas je cist naudusen nad spanjem v svoji sobici. popolnoma brez problema. vceraj sem ga prvic odkar je tam dala budnega spat in sla cez 10 min pogledat, se ni spal, ma nic jokal, ne morem verjet, pol pa zaspal, brez dude in joka. Ma tko se mi smilite tiste, ki imate dramo zvecer in ponoci. Jih pa jaz ne bi dajala vec iz postelje ven, ko das spat. Ce joka pac popravljas dudo, ce si zeli mamice pa zaleze tudi rokica k njemu, pa eno cunco, ki disi po omami nekam nad glavo. No, tko sem v bistvu jaz naredila.
|