|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
4.12.2009 12:50:03   
čebelica01
hvala hvala

sem hotla vas prašat , če veste kje imajo plesno podlago za kupit .user posted image user posted image

sicer sem že vse preiskala pa pregledala pa imajo samo eno majhno v BC .user posted image user posted image

pol sem pa tamali sam mikrofon kupila brez plesne podlage , nevem kje čem sploh še to iskatuser posted image user posted image  

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 826
4.12.2009 12:51:42   
čebelica01
http://www.arkadniples.si/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=39

nekaj takega iščem

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 827
4.12.2009 14:06:54   
rea27
kliči baby center v lj..mislm, da sem enkrat vidla tole zadevo. Se svet po muski, ne? Pol moraš pa skakat oz korakat po tem, a ne?
No, kot pravim, mislim da lj bc

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 828
4.12.2009 14:50:18   
Alex01
Eno pomoč rabim.

Naš Nejček je samo dojen , star je 4 mesece in pol, pa je danes že čerti dan ka ni kakal. Nekje sem zaseldila, da dojeni otroci lahko kakajo večkrat na dan ali pa do osem dni nič user posted image , sem prav zasledila al sm v zmoti. Nimam občutka, da ne bi mogel kakat, ampak me vseeno skrbi. Ponavadi je kakal 3x na dan, potem je začel 1x na dan, potem vsak drugi dan, zdaj pa že od ponedeljka niuser posted image .
Princeska, pa še ena, pa zdaj točno ne vem katera je enkrat omenjala, da je imela podobno situacijo s svojim user posted image , pa sem iskala nazaj, pa ne najdem.

Pozabila dopisat - "poka" fejst v plenico, ampak samo zrak

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 4.12.2009 14:52:22 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 829
4.12.2009 15:25:21   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Eno pomoč rabim.

Naš Nejček je samo dojen , star je 4 mesece in pol, pa je danes že čerti dan ka ni kakal. Nekje sem zaseldila, da dojeni otroci lahko kakajo večkrat na dan ali pa do osem dni nič user posted image , sem prav zasledila al sm v zmoti. Nimam občutka, da ne bi mogel kakat, ampak me vseeno skrbi. Ponavadi je kakal 3x na dan, potem je začel 1x na dan, potem vsak drugi dan, zdaj pa že od ponedeljka niuser posted image .
Princeska, pa še ena, pa zdaj točno ne vem katera je enkrat omenjala, da je imela podobno situacijo s svojim user posted image , pa sem iskala nazaj, pa ne najdem.

Pozabila dopisat - "poka" fejst v plenico, ampak samo zrak

mi nismo kakal 12 dni...vprašanje: ali mu daješ vetrovne kapljice? te baje zapirajo, pa kumina tudi...tako, da..poskusi s toplomerčkom pomočenim v riboderm čisto narahlo ga malo požgečkat, drugače pa slaaaadke kamilice pa bo..Drugače pa dojeni otroci tudi do 10 dni ne kakajo. Nič skrbet, sej bo..

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 830
4.12.2009 15:34:51   
Alex01
rea -hvalauser posted image .vetrovne če že, ne več kot 2 na dan, pa še to ne vsak dan. Dans še nič, nisem vedela da zapirajo.bomo probal tvoj nasvet.hvala še enkrat

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 831
4.12.2009 16:36:58   
majch
janežev čaj naši bjebi zmeraj pomaga. Če ne gre drugače ga zmešam z mlekom.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 832
4.12.2009 17:09:44   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

kupljen al doma skuhan iz janeža?

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 833
4.12.2009 18:01:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: majch

kupljen al doma skuhan iz janeža?

po moje je tud doma skuhan dober....

drugač pa kompot iz suhih češpelj

sladke kamilice

Moja bejba sicer ni več samo dojena, pa ne kaka vsak dan in imam občutek da je s to gosto hrano prebava še bolj ustavljena?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 4.12.2009 18:02:25 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 834
4.12.2009 18:32:56   
cukr07
Alex01 naš Lenart je imel probleme s kakanjem. Kakal ni pet dni in ga je ful napenjalo, se je revček kr zvijal, ko je prdel. Sem mu dala sladkane kamilice, pa sladkano vodo po žlički, toplomerček v ritko, vendar ni nič pomagalo. No potem sem šla v lekarno in povedala kako in kaj in mi je dala glicerinske svečke. Je rekla da se mu je čepek verjetno naredil višje gor, da mu tudi toplomerček ni sprožil kakanja. Po eni svečki se je čez dobre dve ure pokakal in v roku 4-ih ur napolnih šest pleničk.
Takrat je bil star dobra dva meseca in je pred tem kakal vsak dan. Po tem pa kaka na 3-4 dni, vendar ga nič ne napenja. Je pa tudi polno dojen.

Upam, da se čimprej rešite te težave in napolnite plenico.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 835
4.12.2009 18:39:44   
majch
domač čaj...janež iz vrečke (droga) kak ščepec daš v dva deci vrele vode...sicer pa lahko tudi bolj koncentriran. Ni panike.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 836
4.12.2009 21:32:13   
Anonimen
No, pa sm mislila, da ima naš Aljaž težave, ker je začel kakat ,,samo,, enkrat na dan (tut polno dojen). Je do zdej kakal po 3-4X na dan, zdej pa že dva dni sam 1X na dan. Upam, da ne bomo šli po vaših stopinjah Alexuser posted image . No, pa upam, da čim prej napolnete plenicouser posted image .

So se pa zdej pri Aljažu le pojavile koze, tako da se jim ne bomo izogniluser posted image . Pa sej pravijo, da je bol prej ko kasnej, sam sm kr mal utrujena, ker so pri Jakcu glih dobro minile (v pon. gre končno v vrtec) zdej pa jovonanovo.
Tako da če kdo rabi koze....vabljeni.user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 4.12.2009 21:33:06 >

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
4.12.2009 21:34:19   
Alex01
smo probal čaj, pa toplomerček, pa ni nilo nič. Bomo videli kaj bo jutri.Jutri bo peti dan, pa ne bi rada neki prehitevala, ker se mali obnaša tako kot ponavadi.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 838
4.12.2009 21:36:18   
Alex01
jaknik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Aljaža.

Alex je že cel teden doma, neka viroza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
4.12.2009 21:42:10   
Mateja4
hej!

Punce svo se dans z dragim potepala po LJ in sem v H&M našla oblekico za našo Božičkovkouser posted image user posted image user posted image zdej sem pa čist veselauser posted image user posted image user posted image

Jaknik user posted image za Aljaža

Alex upam da se Nejc čimprej pokakauser posted image

Princesi uau kok je že velika Manca

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 840
4.12.2009 21:44:22   
Alex01
mateja, potem nas bo gospodična Božičkova obiskalauser posted image

pa VSE NAJBOLJŠE Taji ka jutri praznuje user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 4.12.2009 21:45:28 >

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 841
5.12.2009 12:18:04   
Mateja4
Ja Alex zdej vas bo pa obiskala user posted image user posted image    je pa res ista oblekca kot v Nextu samo cenejša.. Jaz sem dala 13 €
hvala za čestitkeuser posted image
ja evo pa smo dopolnili 4 mesece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.12.2009 16:47:23   
Alex01
Napolnil smo pleničko user posted image user posted image user posted image user posted image mami je presrečnauser posted image . Sicer s pomočjo enega koščka svečke, ampak smo si odahnili. 

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.12.2009 17:15:40   
Alex01
Ampak so te glicerinske svečke ko maslo. Men se je zdrobila predno sem jo uspela pripravit. Tako, da si je verjetno mali mislu, se bom pa pokakal, da bo dala miruser posted image .
Danes ga je že kar matralo, se je tako napenjal.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 844
5.12.2009 17:16:26   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

Ja Alex zdej vas bo pa obiskala user posted image user posted image  

Super, že komaj čakamo. Smo bii tako pridni user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.12.2009 18:03:01   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejčka

Ja božičkovka ve da ste bli pridni. mi je že povedlalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.12.2009 20:27:46   
Mala_princeska

Alex boš za Miklavža dobila fejst pokakane pleničke user posted image user posted image user posted image No upam da se mu bo uspelo že prej pokakati, da se ne bo več napenjal

Evo našo Božičkouser posted image

boljše slikice pa v nadaljevanju decembra, to je bilo samo na hitrco

user posted image

user posted image

Pa še moja moja ribica user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tale je pa meni najbolj cute user posted image :

user posted image

Zdej sm vas pa zasula s slikicami za celo leto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 847
5.12.2009 20:29:34   
cukr07
Bravo za Nejca user posted image user posted image

Punce, da ne boste pozabile Miklavžu peharja nastavt. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 848
5.12.2009 21:02:59   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Punce, da ne boste pozabile Miklavžu peharja nastavt. user posted image

Hvala, ker si nas spomnila user posted image .

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 849
5.12.2009 21:13:44   
Alex01
 letos bo imel Božiček pa čudovito družbo, Manca, Tajauser posted image

user posted image

princesi - kako sta lepi user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......