|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
7.12.2009 13:22:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch
Celo dopoldne sva skakale okrog, vmes srečale Princesko in njeno taveliko princesko. (je blo luštno mal počvekat)

Se strinjam user posted image user posted image user posted image

Btw....tud jaz nabiram energijo - imam cel raztur user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 876
7.12.2009 15:24:10   
rea27
vaney..poznam!!!! Me je učila v 1. in 2. letniku!!!
No, ti le sporoči..

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.12.2009 17:35:54   
vaney
rea, sem se glih z mami pogovarjala in imajo jutri in v sredo neke nujne službene obveznosti v Ljubljani...v četrtek pa lahko, dela do 13.10. Zdaj pa povej, ti je prepozno, da prevzame paket in ti da denar v četrtek?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 878
7.12.2009 20:57:34   
Anonimen
Alex - dej mi prosim povej koliko približno je velik Alex in kolk tehta in če mu je devetka od nexta OK. Da vem za Nika kolk cifro naročit user posted image .

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
7.12.2009 20:58:45   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

rea, sem se glih z mami pogovarjala in imajo jutri in v sredo neke nujne službene obveznosti v Ljubljani...v četrtek pa lahko, dela do 13.10. Zdaj pa povej, ti je prepozno, da prevzame paket in ti da denar v četrtek?

ne bi bilo panike, samo v četrtek me pa ni...sori, sem v lj :) Tako, da...drugače bi šlo, res, brez problema..
Tako, da, zdej pa ti povej..Če lahko prideš do novega trga, ali pa jaz prinesem na Slavko Grumo ali kje si že doma..

lahko noč..

grem spat ker imam huuuuuud galvobol!!

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 880
7.12.2009 21:06:38   
Alex01
REA - še enkrat hvala za uslugo, cunje so super in po izgledu in po kvalitetiuser posted image user posted image user posted image . Danes sem poslala možička iskat cunje, naslednjič pa prideva midva z Nejčkom, pa gremo na user posted image

jaknik - Alex je dopolnil novembra 8 let, pa ima 38 kg in 135 cm, naročila sem mu za 9 let (majčke in trenirko), pa mu ni nič preveliko. Bom dala v sušilec, pa mu bo čisto prav. Ampak so res super stvari.

Danes sva "letala" za pomivalnim strojem po trgovinah in sva sedaj malo razmislila in ga greva jutri iskat, ker je stari pomivalni stroj vzel user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 881
7.12.2009 21:16:32   
Alex01

ojla

evo...sva dale čez pregled...končno. tudi pikico smo pogumno preživele, le puščanje krvi je bila kaplja čez rob.user posted image Se jo je najbrž slišalo na drugi konec mesta. Zdej menda imamo 71cm in 8310g. Recimo...če pa vse tako hitro poteka, da si ne folgam zapomnit. Celo dopoldne sva skakale okrog, vmes srečale Princesko in njeno taveliko princesko. (je blo luštno mal počvekat)..zdaj pa Živček drema..no zgleda bo konec...jaz pa nabiram energijo za gospodinjstvo...grrr...al sem crknjena pa se mi nič ne da...

p.s...slik še vedno ni...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico in en vrhan koš energije za mamico

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 882
7.12.2009 21:33:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

jaknik - Alex je dopolnil novembra 8 let, pa ima 38 kg in 135 cm, naročila sem mu za 9 let (majčke in trenirko), pa mu ni nič preveliko. Bom dala v sušilec, pa mu bo čisto prav. Ampak so res super stvari.

Hja, Nik ima 28 kil in 140 cm (je res suhec). A so zadeve široke?

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
7.12.2009 21:42:42   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Hja, Nik ima 28 kil in 140 cm (je res suhec). A so zadeve široke?

Kolk je star tvoj Nik 8 al 9? Men se ne zdijo široke stvari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
7.12.2009 22:02:25   
Anonimen
Devet. Sam je tak bol drobca fantek. V razredu je med manjšimi in sigurno najlažji user posted image . Pa ne mislit, da ne je, sam je trenutno eden tistih, ki jim vse v riti zgori. Ampak res vseuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
7.12.2009 22:04:49   
Anonimen
Evo, sm ga zmerla. Okrog pasu ima 59 cm, v razkoraku pa 65 cm. Če se ti da sam to zmert.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
7.12.2009 22:10:23   
Alex01
Naš Alex že od devetih spi, bom zmerila jutri, ko se vrne iz šole

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
7.12.2009 22:11:11   
Anonimen

Ne Aleksa, hlače user posted image .

OK, sej je res že pozno, pa jutri, nočko.

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 7.12.2009 22:12:14 >

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
7.12.2009 22:13:19   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ne Aleksa, hlače user posted image .

OK, sej je res že pozno, pa jutri, nočko.

Zdej bi pa kaml umrla od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na hlače tut pomisla nisem.
Počakaj, samo meter najdem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
7.12.2009 22:17:46   
Alex01
Obdek pasu na hlačah - trenirki user posted image user posted image user posted image - tam nekje okrog 64 cm (je elastika), razkorak (dolžina 62 cm)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 890
7.12.2009 22:20:19   
Alex01
Na zdej si mi pa ušla
user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 891
7.12.2009 22:24:13   
Anonimen
Sam do hladilnika sem šla po Milka Luflee user posted image .

Hmmmm, večni problem, prekratko in preširoko.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
8.12.2009 8:56:05   
rea27
vaney, prišla je tudi zadnja majčka :) !!!! Se danes vidimo?

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 893
8.12.2009 9:02:10   
Mateja4
hej babuške

vidim da je next tukaj =) Rea a lahko v petek po jakno pridem, ker imam šolo pa bom v NM, da nebi danes al pa jutri extra hodila? Pove če ti odgovarja drugače bom pa pač morala pridt =)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 894
8.12.2009 9:15:38   
vaney
rea, hec je v tem, da jaz ne živim v Nm, imam 55km do mesta, ampak živi mami na Slavki...a bi ti bilo prepozno potem v petek...saj drugače bi bilo super, če bi prinesla na Slavko, samo nima kdo prevzet, ker mame ni doma danes in jutri, hvala vseeno za prijaznostuser posted image A lahko v petek? Ti bo to prepozno?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 895
8.12.2009 9:59:42   
majch
user posted image

pa še sporočilo ni objavlo...v glavnem škratika je bubana...mamo vročino pa zaštofan nos...juhu

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 896
8.12.2009 10:00:51   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

rea, hec je v tem, da jaz ne živim v Nm, imam 55km do mesta, ampak živi mami na Slavki...a bi ti bilo prepozno potem v petek...saj drugače bi bilo super, če bi prinesla na Slavko, samo nima kdo prevzet, ker mame ni doma danes in jutri, hvala vseeno za prijaznostuser posted image A lahko v petek? Ti bo to prepozno?

ne, nič mi ne bo prepozno v petek, sej te stvari tako čakajo. Lahko bi pa jaz dala mojemu možu v četrtek, ker on bo doma in bi lahko tvoja mami že v četrtek prevzela. Drugače pa lahko tudi v petek.

Mateja4 ja, v petek je okej.

< Sporočilo je popravil rea27 -- 8.12.2009 10:01:12 >

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 897
8.12.2009 10:01:40   
Mala_princeska
Rea, da te še jaz malo zagnjavim z Nextom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nič se bat, nič ne bom preko tebe naročala user posted image user posted image user posted image , samo zanima me kdaj potem oni (Next) bremenijo credit card - v kolikšnem času? saj veš zakaj sprašujem, zaradi obračunskega obdobja, da se ne zakreditiram user posted image user posted image user posted image .

Pismooo grem v lekarno, pa je le ta preseljena user posted image - na Trebnje to mislim, Kaminek da je ne boš iskala -če jo nucaš, začasno je v novih stavbah ob cesti - smer proti Sparu, Mercatorju iz tvoje smeri.

nismo ušli smrkanju - kako pomagate user posted image user posted image user posted image user posted image Mančika ima čist zelen tekoč smrkelj user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 898
8.12.2009 10:02:03   
rea27

user posted image

pa še sporočilo ni objavlo...v glavnem škratika je bubana...mamo vročino pa zaštofan nos...juhu

uh..ste se prehladile?

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 899
8.12.2009 10:05:58   
majch
najprej sem misla, da je reakcija - sej možno da je tudi bla še poleg vsega...ker pa je mela že prej malo poln nosek, je pa ponoči butnilo ven...je sicer dobre volje, tako da bova samo nos zalivale pa sesale...valda bo minilo. Evo...pa danes mava z dragim zobarja, pa mislim, da bom odpovedala vsaj zase, ker male ne bi rada vlekla okrog d še kaj zraven pokasira...revica mora povsod zraven, ko nimava varuške pri roki.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......