|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
5.12.2009 21:26:02   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

sem hotla vas prašat , če veste kje imajo plesno podlago za kupit .user posted image user posted image

Kaka plesna podlaga te zanima? Jaz sem svojima kupla tisto za arkadni ples, lah na nintendo al na računalnik priključiš in zadeva total zažiga, če želiš ti lahko pošljem podatke oz poglej pod arkadni ples. Za dve smo plačali 89€, tamali dve sta navdušeni, sama sem probala, sam me moj buši ovira tak da smo skupi s tamalima dvema odplesaliuser posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 851
6.12.2009 7:36:29   
kaminek
dobro jutro!

vidim, da pridno čebljateuser posted image

mala_princeska: luštkane slikceuser posted image

alex: želim, da se prebava čimprej uredi. je pa res, da je naša bolj začela kakat, ko sm uvedla gh. našim sončkom se prebava spreminja, prav tako se še črevesje razvija, da bo pripravljeno.

danes ima pa tašča praznovanje 50. letnice, tko da gremo mal na luštno.

miklavž je tud nosu, k nam je prensu že včeraj; mami dobila domače rezance, jajca in čokolado. ati dobil čokolado in samokolnico. patricija pa je dobila knjigico o živalih na kmetiji, knjigico za v vodo in čiček-blazinico za pod rit, ko bo sedela.
danes zjutrej, okol 6.15 sm pa jst nesla pred vrata vrečke-sosedovim (družina od moža) in malo na prej po vasi (moževim sestričnam). me prav zanima, kakšni bojo komentarji, da so kao našle zjutrej na kljukiuser posted image user posted image

no, se grem kr počas mal uredit, si moram lase umit in mal zrihtat, da bom lepauser posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 852
6.12.2009 8:02:46   
Alex01
Jutro

Nas je tut obiskal user posted image user posted image user posted image user posted image . Otročkom eno majhno igračko, nama pa eno gajbico mandarinuser posted image

kaminek  - ti si pa res miklavžev pomagačuser posted image .pa lepo se imejte na praznovanju

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 853
6.12.2009 8:14:41   
Mateja4
jutro =)

Jeeeej Miklavž je prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je bil sicer mal bol priden in je že včeraj nosiluser posted image
Samo mi bolj čakamo na božička, ker imamo letos veze tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princesi kako lepo gospodično Božičkovo imateuser posted image Obe sta pravi lepotičkiuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 854
6.12.2009 11:24:38   
Anonimen
Ja, nas je tudi obiskal Miklavžuser posted image . Ko je Jakob videl ,,darilo,, je hitro šel čez okno gledat in je rekel:,, Mani, Bau ni-ni.,, (beri: mami, Miklavža ni). Pol je blo pa tolk veseljauser posted image . Men so ti otroc taki cukri, ko pokažejo tisto iskreno veselje.
Nosi pa pri nas ravno Miklavž naj-naj darila, pač navada iz otroštva. Božiček le kako malenkost, Dedek Mraz pa v službi.

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 6.12.2009 11:25:13 >

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
6.12.2009 11:26:31   
Anonimen
O Rea, vidim da si gor. A je tebe tudi kako darilce danes čakalouser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
6.12.2009 12:25:27   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

O Rea, vidim da si gor. A je tebe tudi kako darilce danes čakalouser posted image ?

okej napišem cel spis!!!!!! pa tkole!!!!! grrrrrr!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 857
6.12.2009 12:31:42   
rea27
no, jaknik1 da ti odgovorim: sem dobila miklavžka, sam da ne boste mislile, da me moj mož podkupuje, če vam povem...
Sem že mislila, da ne bo nič pri nas nosil, jaz sem se sicer naredila miklavžka in že dan prej prinesla dobrotice domov..Moj pa...nič-...
Potem pa včeraj zvečer mi gre nekaj kao pokazat v kuhinjo. In ker nisva prižgala luči, se ni nič kaj dobro videlo..no in mi pokaže vrečko...Pa sem si mislila, ja pa kaj mi pa to vrečko kažeš, sej vem da so m akaroni not, sej sem jih jaz včeraj kupila!?!?! In potem odmakne vrečko in pod njo dinarčki :) :) Je rekel, da ni imel časa it nič kupit, ker je res fuul veliko delal zadnje dni...
In uglavnem, da naj si kaj kupim in Evi Lani tudi...
Je rekel, da sem bila pridna ker sem praktično popolnoma sama skrbela za gospodinjstvo in Evico, ker je moj dragi skoooos delal pa še med vikendom je bil v ZGju na nekem tečaju..tako, da...sva bili res skos sami.. Sem bila prav prijetno presenečena..sam kaj ko sem ratala en butl odkar se je Eva rodila, in vsak centek nesem na kup, da slučajno ne bo Evica čez čaz kaj rabila..Zase pa ..nič. :) Sicer pa tudi ne rabim :)

Tako, pri nas je bil to miklavž..sicer bolj praznujemo dedka mraza..Pri prababici pracnujemo božička, pri babici pa dedka mraza...Pri drugi babici pa ne praznujemo ničesar ker je to njej pač..ne vem..blesavo al kaj?!?! A si predstavljate vnuke ko bodo čez čas vedeli kaj pomenijo darila..pa pri njej ne bo nič, tudi smrekice ne in nobenega vzdušja..No, ja..sarme bojo :) :) :) Dobre!!
Takle mamo..

kaj boste pa ve kuhale danes dobrega? In kaj je vam prinesel Miklavž?

čaos od meneeee

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 858
6.12.2009 19:36:02   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

sem hotla vas prašat , če veste kje imajo plesno podlago za kupit .user posted image user posted image

Kaka plesna podlaga te zanima? Jaz sem svojima kupla tisto za arkadni ples, lah na nintendo al na računalnik priključiš in zadeva total zažiga, če želiš ti lahko pošljem podatke oz poglej pod arkadni ples. Za dve smo plačali 89€, tamali dve sta navdušeni, sama sem probala, sam me moj buši ovira tak da smo skupi s tamalima dvema odplesaliuser posted image user posted image user posted image .

user posted image

hvala za informacije. bom mal pogledala po lj . bi rada za dedka mraza kupila , ker za rojstni dan nisem našla . bi pa zlo rada ker zlo rada pleše

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 859
6.12.2009 19:49:41   
lenčy
hey punce! spet jaz z enim vprašanjemuser posted image

kako je z 3d ultrazvokom v novomeškem zd? ali je res, da ga lahko opravimo samo do 25. tedna nosečnosti? danes me je namreč ena nosečnica prestrašla, češ da je to najbolj zanesljiv način za določitev spola. mi našega malčka že kličemo po imenu, tko da bi mal hecno izpalo, če bi bil nazadnje drugega spola....

kolk pa to stane v nm zd?

hvala za odgovor in lep večer še naprej!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 860
6.12.2009 21:09:11   
valentinčica30
Čebelica01 če bi se odločila za tako podlogo jo je najbolje kupit direk od uvoznika, ker sem sama mal gledala okol in cene so ubijalske. Slišala sem, da imajo v mercator centrih neke ugodne zadeve, pa poskusi preverit.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 861
6.12.2009 23:08:45   
Mala_princeska
Miklavžev večer je Manci prinesel špičko v ustih, tko da bo biserček (zobek) kmalu zunaj....Jeeeee ;-)Naj povem kako sem sploh to izvedelaaa :-) :-) :-) oz.ugotovila ;-)

Ma itak si že skoz non stop neki tlač v usta in sem rekla, da jo bom s kremico (Calgelom) namazala in upsaaalaaa
špica v ustih (leva enkica) rineee veen :-) No, proti jutru se je zbudila in me ob dojenju prav grdo ugriznila, da me je bolelo. In to je to...

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 6.12.2009 23:10:35 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 862
6.12.2009 23:22:59   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Miklavžev večer je Manci prinesel špičko v ustih, tko da bo biserček (zobek) kmalu zunaj....Jeeeee ;-)Naj povem kako sem sploh to izvedelaaa :-) :-) :-) oz.ugotovila ;-)

Ma itak si že skoz non stop neki tlač v usta in sem rekla, da jo bom s kremico (Calgelom) namazala in upsaaalaaa
špica v ustih (leva enkica) rineee veen :-) No, proti jutru se je zbudila in me ob dojenju prav grdo ugriznila, da me je bolelo. In to je to...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi danes vsi Nejcu gledali v usta, njegov zobek je čisto pod površjem,  ni pa še zunaj. Je pa videti zobek tik pod površjem - se belo sveti. Včeraj in danes se ful slini, tako, da slinčke (podložene) menjavamo kot po tekočem traku, mažemo dlesen s Calgelom, pa tako zelo me grize v brado, da bom po moje imela čisto plavo predno bo zobek zunuser posted image .

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 6.12.2009 23:24:13 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 863
6.12.2009 23:26:37   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

hey punce! spet jaz z enim vprašanjemuser posted image

kako je z 3d ultrazvokom v novomeškem zd? ali je res, da ga lahko opravimo samo do 25. tedna nosečnosti? danes me je namreč ena nosečnica prestrašla, češ da je to najbolj zanesljiv način za določitev spola. mi našega malčka že kličemo po imenu, tko da bi mal hecno izpalo, če bi bil nazadnje drugega spola....

kolk pa to stane v nm zd?

hvala za odgovor in lep večer še naprej!

3d slikco sem jaz dobila na UZ nekje po 20t, takrat ko je morfologija. Mi je ginekologinja sama dala slikco, drugače pa mislim, da 3d ne uporabljajo - vsaj takrat ga še niso (tako, da bi se lahko kar naročil na 3d UZ)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
7.12.2009 10:31:50   
rea27

PRIŠEL JE NEXT!!!!!!

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 865
7.12.2009 10:40:06   
Alex01
Kdaj lahk pridem iskat in kam?

jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 866
7.12.2009 11:07:12   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Kdaj lahk pridem iskat in kam?

jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HEEHEHEH, alex pridi, pridi...na novi trg v novo mesto...pri pošti se dobiva, tam stanujem, čez cesto namreč. Prideš danes?
Aha, tvoj paket je prišel v celoti, tako da pripravi natanko: 56,25 eur :) heheheh, lahko mi pa tudi nakažeš, kakor ti je lažje.
So pa fuuul super stvari..

Vaney, mislim, da jih ne boš mogla prodat, ko jih vidiš..res, ful lepe stvari!!!

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 867
7.12.2009 11:10:52   
Alex01
Dans pridem, denarček imam že pri pripravljen.Mi lahk dš številko, pa te pokličem, ker Nejc še spi ta trenutek, tak, da enkrat do večera sigurn pridem.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 868
7.12.2009 11:15:56   
rea27

Dans pridem, denarček imam že pri pripravljen.Mi lahk dš številko, pa te pokličem, ker Nejc še spi ta trenutek, tak, da enkrat do večera sigurn pridem.

ja, ni panik : 040 727 102

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 869
7.12.2009 11:17:50   
Alex01
Hvala, te pokličem predno pridem.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 870
7.12.2009 11:19:41   
rea27

Hvala, te pokličem predno pridem.

oki doki :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 871
7.12.2009 11:50:05   
vaney
rea, a zame je tudi prišel cel paket? Da vem, koliko ti moram dat...bi pa najrajši videla, da paket pobere moja mami, ker dela na ekon. šoli in gre vsak dan mimo, se bova najmanj lovili...ti je to ok? Pa ti bo kar ona plačala (če bo slučajno kako drugače, ti pa sporočim). A bi ti lahko prinesla k pošti ali mora kam drugam? Da ji znam naročit... Kdaj ti pa najbolj paše, ob kateri uri? Bom jo danes popoldne poklicala, pa ti povem, kdaj bo šla jutri domov (hodi peš na Slavka Gruma), ok?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 872
7.12.2009 12:19:48   
rea27
vaney, ni problema, tvoja mami lahko pride ored pošto, samo prej me pokliči, da vem, kdaj pridt ven..Ob 13.30 imamo nekje kosilo, potem pa lahko.
Kar pa se tiče paketa, je prišel v celoti, le ena majčka še potuje, sem že klicala. Tako da bi najraje videla, če bi mi lahko v celoti plačala, ker so tudi meni že trgali v celoti iz mastecarda, pa ko pride majčka ti jo lahko tudi prinesem na slavko grumo..

ej, katera pa je tvoja mami? Jst sem namreč tudi hodila na ekonomsko šolo..da jo bom menda spoznala, a? hehehe

040 727 102 je št. na kateri me dobiš :)

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 873
7.12.2009 12:39:18   
majch
ojla

evo...sva dale čez pregled...končno. tudi pikico smo pogumno preživele, le puščanje krvi je bila kaplja čez rob.user posted image Se jo je najbrž slišalo na drugi konec mesta. Zdej menda imamo 71cm in 8310g. Recimo...če pa vse tako hitro poteka, da si ne folgam zapomnit. Celo dopoldne sva skakale okrog, vmes srečale Princesko in njeno taveliko princesko. (je blo luštno mal počvekat)..zdaj pa Živček drema..no zgleda bo konec...jaz pa nabiram energijo za gospodinjstvo...grrr...al sem crknjena pa se mi nič ne da...

p.s...slik še vedno ni...user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 874
7.12.2009 12:53:57   
vaney
rea, če sem si prav zapomnila, imam potem 61.25€, ne? Dobiš... moja mami pa uči slovenščino in je prijazna, ampak precej stroga;) Ti je zdaj kaj več jasnouser posted image Marica R. (da ne bom vsega pisala)... Ti potem kasneje sporočim za uro, ker ne vem, do kdaj dela jutri...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......