|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
3.12.2009 16:07:14   
Dudica1
cveka tisto se dolg zbira do 31 marca

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
3.12.2009 16:09:10   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

punce, mentor mi odpisal, da je moja diploma ustrezna za oddajo!!!!!

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veseli debeli sloni!user posted image user posted image user posted image  meša se mi! sicer ni šans, da bi mi jo "vezali" do jutri, a vseeno... naslednji teden jo oddam, po novem letu bom imela pa zagovor... saj tam, pravijo, tako ali tako vsakega spustijo čez!

ju-hu! kar pleše se mi! (kljub utrujenostiuser posted image )

Uaaaaaaaaa!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam! Ful dobra novicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
3.12.2009 16:10:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

cveka; jst tega neupam delat...se bojim da nebo preveč preslano,ampak se spomnim,ko je mami delala moji sestri sam je bila stara skoraj 5 let...vodo je prekuhala in dala malo soli(pomoje je bolje da daš manj soli kot pa preveč)probaj in po okusu naredi!

aha pol sam prekuhaš vodo s soljo in to je to, bom šla prc narest, mi je T. šest ampulc spil, pa k je tojk dragauser posted image

prekuham en liter vode, vanjo dam pol male žličke soli. jo tudi pripravljam doma, ker jo gre ogromnooooo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
3.12.2009 16:17:54   
Anonimen

cveka tuki imaš postopek;
Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1 liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo.

sem si sprintala, k je možek reku da raje ne bi reskeruuser posted image ampak bom vseeno naredila, če ne druzga bo za T. da bo piluser posted image

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4704
3.12.2009 16:19:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

cveka tisto se dolg zbira do 31 marca

uff to je pa dolga user posted image bom še jaz zbiralauser posted image jaja sej vem papigauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4705
3.12.2009 16:33:21   
ledenka
a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
3.12.2009 16:38:34   
Anonimen

Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1 liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo.

sem si sprintala, k je možek reku da raje ne bi reskeruuser posted image ampak bom vseeno naredila, če ne druzga bo za T. da bo piluser posted image

kaj pa bi reskiral ? se ti ne zdi, da gre skozi nos še kaj hujšega kot voda in sol ? recimo po bazenih ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4707
3.12.2009 16:39:06   
majana79
k.tja gre user posted image pri nas so jih že prižgali, se lepo promenada vidi 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
3.12.2009 16:40:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mi si ne upamo v množicouser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
3.12.2009 16:43:55   
Anonimen

jz ne grem sm predeleč, pa še bolni smo vsi, to je bolj za vas k ste v LJ. bliz centrauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4710
3.12.2009 16:44:19   
lake
Berejo lahko že sedemmesečni dojenčki!Punce hitr v shoping.

Men je uspel še clo kopalnico pospravt, Tajo sm mogla pa zbudit, bi še kr spala, pol bo šla pa spet ob 11h spat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
3.12.2009 16:46:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

kaj pa bi reskiral ? se ti ne zdi, da gre skozi nos še kaj hujšega kot voda in sol ? recimo po bazenih ?

ma sej vem, sam zdej mam recept in bom naredila sama k vsak teden kupovat dve škatli je pa mal prevečuser posted image  

bom najprej probala na seb da ne bo preslano potem pa bom navalila na nikouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4712
3.12.2009 16:48:40   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Sej boste šli pa jutr popoldne v mesto pa jih boste vidl, mi tut ne gremo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
3.12.2009 16:50:23   
Dudica1
Jaz mam pa sterimar za kar nekaj časa...mam enga za T in enega za Maja...in full našpricam notr da teče iz vseh strani ven user posted image

Lučke bomo šli enkrat gledat sigurno samo danes ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
3.12.2009 16:52:49   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

po tem, ko sem pojedla, se mi niti najmanj ne da it ven... pa odkrila sem neki novega za jest - plasmon piškot pomakam v nutello user posted image user posted image user posted image

M. pa se približuje posodam z mačjo hrano... ajej. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
3.12.2009 16:57:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

po tem, ko sem pojedla, se mi niti najmanj ne da it ven... pa odkrila sem neki novega za jest - plasmon piškot pomakam v nutello user posted image user posted image user posted image

M. pa se približuje posodam z mačjo hrano... ajej. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pazi maček, izivalec prihajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4716
3.12.2009 16:59:14   
lake
Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
3.12.2009 17:00:12   
majana79
lake, sem isto pomisla user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
3.12.2009 17:01:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... user posted image user posted image user posted image

jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojeduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4719
3.12.2009 17:04:19   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
3.12.2009 17:06:33   
lake

jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojeduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kako je ne stradaš, ona si je mogla tud sama vzet piškot, ker ji ga ti nisi dala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
3.12.2009 17:08:49   
Dudica1

Ja kako je ne stradaš, ona si je mogla tud sama vzet piškot, ker ji ga ti nisi dala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
3.12.2009 17:12:21   
Anonimen

k ga včeraj ni hotela, pa sm misenla da ga ne mara, danes je pa kradlauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
3.12.2009 17:14:56   
lake
Ja hrana od soseda je vedno boljša. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
3.12.2009 17:19:17   
Anonimen

Ja hrana od soseda je vedno boljša. 

itak, sej T. tud hod raje k tašči na kosilo, kot da bi doma jeduuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?