|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
3.12.2009 14:15:00   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm-jaja tole nespanje je en hudič...no lepo da ti je nekaj uspelo nardit...jest sem začela kopalnco pucat pa ko sem do lijaka pršla je že cmizdrila...tko da ni blo nč use skp mogoče je pol ure spala...olje sm pa že naročila thanx

ja, fajn, si vsaj do lijaka pršla, jz sem včeri sam čistilo v sekret zlila, pa je bil že vriskanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 14:15:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3277
3.12.2009 14:15:26   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

a olje majo tud jest sm misnla da je sam krema ...čak grem hitr naročit

TANČY ŠE MEN

A JE ŠE KEJ UPORABNEGA.....trenutno mam: Materino dušico, Tea tree, kapljice 36 al kok že cifra, brinovo kremo......

31

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
3.12.2009 14:15:42   
Katjusa
Punce eno vprašanje.... materina dušica kaj je to, kako zgleda in zakaj točno se uporablja, kje se kupi.....?

vidla sem večkrat da jih mažete s tem milsim da ob prehladu našemu prav gnoj teče iz noseka in rahlo kašlja, vročine nima tak da gre pač za navaden prehladek..... zdej sem mu namazala mal majčko z VapoRub (piše da ni za otroke pred 2 letom tak da sem čist malo dala na majčko, ker meni to ful odpira kadar imam zabasan nos)
sej vem fizološka in izsesavanje ampak že ima čist rdeč nosek in se tako joka, da sem že čisto obupala..... čakam, da moj pride pa da mu on še enkrat spuca (on to obvlada boljše k jst pa nekak se po moško zmenita in je ful manj jokauser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
3.12.2009 14:16:21   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sjmm, tanci vem kako je met tacga user posted image ki zelo malo spi. Sem pri Nejcu vse sprobala in se mi je včasih zdelo da se še dobr okol nisem obrnila je bil že pokonci. Zdej pri Žigu je pa čist kontra, on rad spančka, ful se sam zamoti je res tak user posted image

tak je bil moj erik, sploh nisi vedu da ga maš...skos je sam zaspal sa v postlco sm ga dala pa kako igračko pa je lepo zaspančkal, tale vražiček pa če ni zize ni nč pa še to učasih ne pomaga.....

Tanci je bil pa Erik res priden. Ker Žiga morm jaz pred spanjem crklat /uspavat, sam zdej že točn sistem poznam in gre ponavadi hitro, ko pa zaspi pa ponavadi lepo spančka.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
3.12.2009 14:18:09   
simonakr
Boh'dej!

Vsem bolanim user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image

Ajvy - enkrat je res pametno k nevrologu it, da vsaj priporočilo napiše kaj naj ti osebni zdravnik napiše. Sej za terapijo se itak pol naprej z njim meniš.

Domače zdravilo za vnetje ušes je netresk (majhna zelena raztlinica z debelimi listi) in baje gretje - to men osebno čisto nič ne pomaga. Pa seveda čisti sinusi! Ker največkrat te povzročijo vnetej ušes.

Grem mal pospravt je bomba udarla user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 14:18:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3282
3.12.2009 14:18:55   
tanci29

sjmm, tanci vem kako je met tacga user posted image ki zelo malo spi. Sem pri Nejcu vse sprobala in se mi je včasih zdelo da se še dobr okol nisem obrnila je bil že pokonci. Zdej pri Žigu je pa čist kontra, on rad spančka, ful se sam zamoti je res tak user posted image

tak je bil moj erik, sploh nisi vedu da ga maš...skos je sam zaspal sa v postlco sm ga dala pa kako igračko pa je lepo zaspančkal, tale vražiček pa če ni zize ni nč pa še to učasih ne pomaga.....

Tanci je bil pa Erik res priden. Ker Žiga morm jaz pred spanjem crklat /uspavat, sam zdej že točn sistem poznam in gre ponavadi hitro, ko pa zaspi pa ponavadi lepo spančka.

ja kot dojencl je bil res neverjetno priden pa tak nezahteven res....pa mel smo nek ritem k si ga je sam ustvaru, zdej pa nč kukr vetr zapiha tko gremo še miuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
3.12.2009 14:19:15   
Urša08
Katjuša z materino dušico to je krema od Justa jih mažemo če kašljajo in pomaga.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 14:20:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3285
3.12.2009 14:24:07   
tanci29
pa ponavad grejo u vrtcu mal prej spat kt domauser posted image ...saj pr nas je tako

Neposredna povezava do sporočila: 3286
3.12.2009 14:25:36   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA vidm s tvoj Nejc še ful spi popoldne. Majkl za vikend ne spi nič, ker če gre spat smo pečeni do polnoči. Med tednom v vrtcu sicer spi, sam je mal večji tempo, sploh če popoldne še kam gremo, tako da zvečer zaspi cca ob 21h.

Kolumbo smo mel obdobje ene tri mesece k ni hotu it spat in potem sva z mojim rekla ma dobr pa naj ne gre in potem je dostkrat omagal okol 6 na kavču brez večerje, al je bil siten , včasih je bil pa ok. Zdej k je bil pa bolan kakih 10 dni nazaj je pa rabu spanc in sedaj mu med 12 in 13 rečem da bo šel pa mal počivat, mu dam dva bombončka in potem lepo zaspi. Se mi pa zdi da tud zvečer nimamo več problemov točn ve sistem, pidžama, večerja, zobki , pravljica in spanje. Bomo vidl kdaj bo spet štrajkat začeluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3287
3.12.2009 14:28:36   
Urša08
Sam men se je pa zadnje dni kr mešal, Žiga ponavadi omaga med pol deseto in deseto, ko se zbudi pa da nekaj poje, mi je Nejc omagal in potem spet Žiga in je bla temauser posted image user posted image user posted image user posted image pa je šel sprehod . Žiga nerad v vozku spi ampak sem dons kr oba popokala in smo šli, Žiga je v vozku spal sicer sam eno urco ampak boljš to kot bit skoz notr ker more it en spat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
3.12.2009 14:28:38   
Čebel@
hellow!

vidm da hvali te spanje vaših malčkov.....jaz naše tud slučajno ne upam,ker se mi hitro lahko obrneuser posted image

Hana pančka popoldansko rundico,ati je šel po mah,meni se pa  ne da več učit....danes imamše zadnje predavanje,drug teden 2 izpita,2 moram pa še ekam umes poturituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
3.12.2009 14:31:15   
Čebel@
aja:sem najdla svojo sanjsko banjo in jo bom tudi imelauser posted image user posted image user posted image jo grem drug teden v živo pogledat na Vič v Termotehniko,ker jo imajo le tam in v Metliki raztavljeno

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
3.12.2009 14:31:43   
Urša08
Kolumbo maš ZSuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
3.12.2009 14:32:08   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

aja:sem najdla svojo sanjsko banjo in jo bom tudi imelauser posted image user posted image user posted image jo grem drug teden v živo pogledat na Vič v Termotehniko,ker jo imajo le tam in v Metliki raztavljeno

Superca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
3.12.2009 14:33:19   
Urša08
Kosilo se lepo kuha, pospravljeno je tud kr ok, no razen igrač po celi dnevniuser posted image user posted image user posted image user posted image Popoldan pa močno upam da mi rata pridt do Mullerja, mam že kr precej dolg seznamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
3.12.2009 14:36:09   
tanci29

Kosilo se lepo kuha, pospravljeno je tud kr ok, no razen igrač po celi dnevniuser posted image user posted image user posted image user posted image Popoldan pa močno upam da mi rata pridt do Mullerja, mam že kr precej dolg seznamuser posted image user posted image user posted image

jest sem bla učeri...sva s hano komaj gor strogaleuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
3.12.2009 14:36:33   
tanci29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
3.12.2009 14:38:09   
tanci29

hellow!

vidm da hvali te spanje vaših malčkov.....jaz naše tud slučajno ne upam,ker se mi hitro lahko obrneuser posted image

Hana pančka popoldansko rundico,ati je šel po mah,meni se pa  ne da več učit....danes imamše zadnje predavanje,drug teden 2 izpita,2 moram pa še ekam umes poturituser posted image user posted image user posted image

jest se ne hvalim, ampak si samo želim da bi bla ista hana kot je bil erikuser posted image sam to pa ne gre ane....ma pa druge stvari k je bl cjut naprimer pusti se cartat pa še všeč ji je, ker erik se ni hotu niti podrazno....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
3.12.2009 14:42:29   
MIHAILO
ojla...midva z sprehoda,je bilo lustno ampak mislim ,da mihaila nervira bundica k je pol k medo in mu je veliko bolj prijetno ,ce je v vozicku v svetercku in breyrokavniku itak je pa pokrit se z deknico in imamo uno za veter,tko da mrzlo ni...spanje----smo mel prov dolocene ure zdj k je pa ponoci bolj slabo spal jih je mal zamenjal ampak vayno je da spi...jutri bova probala pa se nase ure spanja vrniti ...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
3.12.2009 14:42:52   
Čebel@

hellow!

jest se ne hvalim, ampak si samo želim da bi bla ista hana kot je bil erikuser posted image sam to pa ne gre ane....ma pa druge stvari k je bl cjut naprimer pusti se cartat pa še všeč ji je, ker erik se ni hotu niti podrazno....
pobožne želje torejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa na polno iskoristi cartanje......moja Hana se noče cartat-je rajš na tlehuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
3.12.2009 14:43:46   
Čebel@

jest sem bla učeri...sva s hano komaj gor strogaleuser posted image
ko gremo mi v millerja imava s Hano atija s sabo,da on troga po štengahuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
3.12.2009 14:43:51   
Urša08

hellow!

Tanci ja prav vsak otroček je unikat in ima svoje potrebe, drug karakter,... in me mormo vse to sprobat da nam ni dolgčas.user posted image user posted image user posted image Veš jaz šele zdej zastopim mamice k so pisale kakšne probleme majo z zobkiuser posted image pri Nejcu nisem vedla kdaj je ker prikukal ko ni mel s tem težav, Žiga se pa matra in mamo čist z vsakih zobkom težavice. Se pa kr malo bojim ker je bil Nejc do enega leta zahteven otrok potem pa kot bi odrezal čisti angelček, zdej se pa mal bojim da se pa Žigcu pri enem letu tud obrne in bo ratal zahtevenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?