|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
3.12.2009 11:09:43   
Leela
mirena- moj G pravi, da jo da samo pri močnih in bolečih menstruacijah, drugače pa je boljš navaden obroček. Pri mireni naj bi potem bilo več cist in je rekel, da je brezveze razkirat. pri navadnem obročku naj bi bile potem močnejš M ampak je spet od posameznice odvisno. Carezzete imajo nizko stopnjo hormona in najbrž zaradi tega krvaviš.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
3.12.2009 11:14:42   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

leela ja sem rekla da bom probala mu dat in mu je blo ušeč,tkoda itak mislim da počasi lahko začne tud to jest..že dolg nazaj mi je rekla P da lahko navadno skutko in notr umešam sadje...pol lahko tud to.Vem da je T full rad jedu te sadne skute.

kati vodo daš pri 6 mesecih ja.Jo nistauser posted image

ne....rekli so pri 9ih

ja pri 9 je že kri
no lahko je pri tvoji P drugače

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 3.12.2009 11:15:06 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
3.12.2009 11:16:15   
majana79

leela ja sem rekla da bom probala mu dat in mu je blo ušeč,tkoda itak mislim da počasi lahko začne tud to jest..že dolg nazaj mi je rekla P da lahko navadno skutko in notr umešam sadje...pol lahko tud to.Vem da je T full rad jedu te sadne skute.

kati vodo daš pri 6 mesecih ja.Jo nistauser posted image

ne....rekli so pri 9ih

ja pri 9 je že kri
no lahko je pri tvoji P drugače

Lih zadnjič sva se z lake pogovarjali o tem in v LJ ima vsak ZD svojo prakso...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
3.12.2009 11:16:45   
KatMat
rekli so da ce so kaksne bakterije v vodi je to okol 9 meseca...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
3.12.2009 11:18:04   
Leela
Pri nas se vodo in kri da pri 6 mesecih. Pri 9 pa nič.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
3.12.2009 11:21:20   
KatMat
moram malo spat dati...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
3.12.2009 11:22:50   
Dudica1
No pri nas pa vodo pri 6 kri pa pri 9 mesecihuser posted image ...itak ma najbrž vsak ZD svoj sistem

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
3.12.2009 11:55:53   
KatMat
a kera ve za kaksno spletno stran z kaksno slikico figurce ali nacina izdelave človeške figurice iz gline ali modelir mase

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
3.12.2009 12:04:58   
Dudica1
uf ne...pojma nimam

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
3.12.2009 12:55:01   
meduzica
dans sem mogla že na vrat na nos šibat do G ker mi je včeraj zmanjkalo KT za vzet ... in to sem opazila ob 3 ponč ko sem hotla it spat user posted image

zdej mi pa cel dan naš ritem podrlo, nisva telovadila, nisem imela sestanka s službo, zdej spi .. kosilo bo zgleda šele ob 16. jedu ... jaz se pa zdej s sirovim burekom bašem user posted image user posted image

hmmm posesat bi mogla nujno user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
3.12.2009 13:07:52   
Andrejka9386
ojla. po dolgem času se javljam user posted image

imamo že 6 zobkov user posted image

zanima me, če je katera že kupovala v trgovini Mothercare v LJ, ko se je zdaj ponovno odprla? Se splača it? Namen imamo v soboto v šoping, ker so nam vse stvari premale. Pa smo že na številko 80, ampak večina premalo. Upam, da se bo to zdaj upočasnilo, drugače bo kriza user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
3.12.2009 13:11:46   
Dudica1
andrejka  izkušenj nimam s to trgovino...ko boš pa šla pa le poročaj da bomo vedele če se splača user posted image

meduzica ob 3 ponoči user posted image ...v glavnem dobr da si jih šla lahko takoj danes iskat.

Zdej je šel Maj spat,pa grem jaz tud mal poležat ker sem neki švoh...pa še spomnla sm se da imava plesne dons user posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
3.12.2009 13:15:43   
FLASK_A
Ma glava me boli. Preveč spanja očitno. Ne, ne... Luna je bil včeraj. Groza, kako me ta user posted image zdelauser posted image user posted image user posted image

Sem že pospravila, pojedla kosilo, šla na sprehod... Malo počivala. No ja, kar ok dan moram reč.

Kaj dogaja drugače?

Aha, Christiana! Čakamo novice, čakamo. Upam da boste dobili kmalu datum. Pa super, da Klara Gloria rada je gosto hranouser posted image

A ste vse nekaj v darilih in prazničnem vzdušju? Mene še ni prijelo. Bohve če me letos sploh bo- pomoje bom prespala vse skupuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
3.12.2009 13:16:41   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
u-hu!!!user posted image user posted image user posted image  hvala, majana!
se vidimo!user posted image

Kje se dobimo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
3.12.2009 13:27:15   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
3.12.2009 13:42:31   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

??

Ja prižigajo se lučke danes ob 17h. Ktja gre, pa me zanima kje se dobimo. Pa če še katera pride.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
3.12.2009 14:02:17   
KatMat
aha

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
3.12.2009 14:09:51   
PapuaNG
uf kaj se mi je prej zgodilo...futram prejle malega, pa mi pozvoni poštar in grem odpret, pa sem mela neki za plačat in iščem dnar, ugotovim, da mi je moj pobral vso gotovino, ok, mi poštar napiše listek. Se vrnem nazaj v kuhinjo in vidim, kako mali lih pade iz stolčka na tlauser posted image Je jokal nekaj časa, ampak sem ga kar hitro uspela pomirit, sem ga potem kar podojila, pol je pa zaspal...za 15 minut. Zdejle pa čist normalen zgleda,tko da pomoje ni bilo hujšega. Ustrašila sem se pa ufffff...sploh ne vem, kako mu je uspelo, ker je stolček še malo nazaj nagnjen, zgleda se je nekako naprej porinil...ga bo res treba privezovat vsakič.  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
3.12.2009 14:13:10   
Anonimen
o marija papuaNGuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4669
3.12.2009 14:15:19   
KatMat
ooo sit...upam da ni nic narobe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
3.12.2009 14:19:56   
Anonimen
punce, mentor mi odpisal, da je moja diploma ustrezna za oddajo!!!!!

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veseli debeli sloni!user posted image user posted image user posted image  meša se mi! sicer ni šans, da bi mi jo "vezali" do jutri, a vseeno... naslednji teden jo oddam, po novem letu bom imela pa zagovor... saj tam, pravijo, tako ali tako vsakega spustijo čez!

ju-hu! kar pleše se mi! (kljub utrujenostiuser posted image )

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4671
3.12.2009 14:21:09   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veseli debeli sloni!user posted image user posted image user posted image  meša se mi! sicer ni šans, da bi mi jo "vezali" do jutri, a vseeno... naslednji teden jo oddam, po novem letu bom imela pa zagovor... saj tam, pravijo, tako ali tako vsakega spustijo čez!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
3.12.2009 14:22:33   
Anonimen
čist sem paf,.. kar ne morem verjeti,... moram se malo umiriti,... da speljem stvar do konca...

madona, po treh letih mi je vendarle uspelo (VZTRAJNOST SE SPLAČAuser posted image ) omg!

SE GREM UMIRIT,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4673
3.12.2009 14:33:46   
Anonimen
C: bravo, evo z vstrajnostjo ti je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo ščo sam na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa pekli medenjake in so mi končno uspeli, tako da jih T. skojz hodi jestuser posted image user posted image user posted image user posted image nikica je pa zaspana pa noče spatuser posted image se dereuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4674
3.12.2009 14:34:25   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?