Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 14:34:41
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG uf kaj se mi je prej zgodilo...futram prejle malega, pa mi pozvoni poštar in grem odpret, pa sem mela neki za plačat in iščem dnar, ugotovim, da mi je moj pobral vso gotovino, ok, mi poštar napiše listek. Se vrnem nazaj v kuhinjo in vidim, kako mali lih pade iz stolčka na tla Je jokal nekaj časa, ampak sem ga kar hitro uspela pomirit, sem ga potem kar podojila, pol je pa zaspal...za 15 minut. Zdejle pa čist normalen zgleda,tko da pomoje ni bilo hujšega. Ustrašila sem se pa ufffff...sploh ne vem, kako mu je uspelo, ker je stolček še malo nazaj nagnjen, zgleda se je nekako naprej porinil...ga bo res treba privezovat vsakič. Ojojjjj...upam, da bo vse ok.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 14:36:24
|
|
|
|
christiana21
|
k.tja, bravo!!!!!!
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 14:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja punce, mentor mi odpisal, da je moja diploma ustrezna za oddajo!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! veseli debeli sloni! meša se mi! sicer ni šans, da bi mi jo "vezali" do jutri, a vseeno... naslednji teden jo oddam, po novem letu bom imela pa zagovor... saj tam, pravijo, tako ali tako vsakega spustijo čez! ju-hu! kar pleše se mi! (kljub utrujenosti ) bravo bejba !!! se veselim s teboj, ker prekleto dober vem kako dober filing je to !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 14:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ah meni se pa malooo rola. skačem od enega do drugega, T še vedno kuha, jutri moram odstranit šive, pa T verjetno peljem do P, pa sneg napovedujejo in ne vem kako bom po teh hribih vozila, mož ne more dopusta vzet, trenutno sem pa res čist izmučena mah, grem kar na ene borovničke, sej ne vem več kaj naj delam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 14:51:06
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja papua lina na zdravje ...komaj čakam jutri in snegec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 14:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
papua: men je tako T. padu iz stolčka, tako da zdaj N. skojz pripenjam sem se na svoji napaki navadla, tako da te čist razumem kojk si se ustrašla jz sem se tud,
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:01:23
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz pa danes kuham samo zelenjavno juhico ker gre moj v vrtec po T. in gresta spotoma še mah nabrat . Mogoče bom še palačinke...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:03:39
|
|
|
|
Tanja_
|
k.tja a zato si bila danes tako tiha?Pa tok hitro si odšla-mail počekirat,a ne BRAVO
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:05:33
|
|
|
|
eelyy
|
sem si vzela malo časa za vas,je tian končno zaspal... danes je tako čudno vreme da bi samo spala! Tian je bolan malo kašllja upam da bo čimprej mimo.. kati; aha ja bila bi vesela,če bi te spoznala .......kako pa je ime kolegici,ki obiskuje skupno? Jst danes nisem šla,ker Tian kašlja in iz noska mu teče seveda....da nenalezeva ostale! potem se drug teden vidiva,če bo vse po sreči! ktja; super za diplomooooooooooo..čestitke christiana; nevem kaj naj ti rečem glede kirurgov,brezbesed sem....potem pa zahtevaj naj operirajo v MB seveda v LJ nočejo sprejeti ker se bojijo da so kej zasrali......tele MB bolnišnice so res toliko na udaru,da sploh ni več nobnemu za verjet.......a so res tok slabi zdarvniki...al kaj imajo....super za glorijo da papca.. grem po tleh pomit.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:09:34
|
|
|
|
eelyy
|
papunga; jst sem se včeraj tako ustrašla....zaspal je na naši postelji v spalnici in sem vse zagradila okoli s poušterji,in sva ga z mojim slišala ko se je zbudil,je tja prišel in se je držal posteje z rokami in seveda ni imel ravnotežja in je padel.......ko sem prišla v spalnico mi je šlo kar na jok........moj se je kar tresti začel,se je bal da ni kaj hujšega,ker kar nekaj časa ni zajokal.....zdej ga pa dajem skos v posteljo njegovo.... meni a je bilo žau zbujati,ker je tako lepo ajčkal!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:09:35
|
|
|
|
Dudica1
|
ČE KATERA NE ZBIRA KOD OD 1001 ČAJ BI SE PRIPOROČALA ZA NJIH
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
nimamo kej je treba začet mirkat na naše z-majčke, so ratal gibčni jz sem pa tud pospravla vse, sam tale kup cujn mi smrdi, se mi ne daga speglad
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:15:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ČE KATERA NE ZBIRA KOD OD 1001 ČAJ BI SE PRIPOROČALA ZA NJIH za kaj se že zberajo ????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:17:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ČE KATERA NE ZBIRA KOD OD 1001 ČAJ BI SE PRIPOROČALA ZA NJIH za kaj se že zberajo ???? skodelica,prt,nahrbtnik,grelnik...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:18:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ČE KATERA NE ZBIRA KOD OD 1001 ČAJ BI SE PRIPOROČALA ZA NJIH za kaj se že zberajo ???? skodelica,prt,nahrbtnik,grelnik... do kdaj?????'
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:34:52
|
|
|
|
BBAJA
|
Oj:) Že cel dan se vam nameravam kej oglasit,pa zmeri pride kej oz. kdo vmes:) Ja,vreme je...kr neki...že od jutra enako...megleno in ja,megleno:):):). Sm spekla jaffa tortico,da mal dvigne razpoloženje,ker na vreme ne gre računat...pa mene tud čaka kup cunj za zlikat:( A jutr bo pa kr sneg padal:):)...a do nižin?Jst bi bla ful vesela...sm kot otroček:)...ja,moram priznat,da me že kr mal daje praznično razpoloženje. k.tja,čestitke Papua, ,so tile naši z-majčki že res eni tolovajčki...povsod jih je dost:):):)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:35:16
|
|
|
|
majana79
|
k.tja, čestitke! papua, sedaj ga opazuj 24 ur, če bo slučajno bruhal, bil odsoten...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:38:12
|
|
|
|
BBAJA
|
A ima katera kak dober recept za piškote?Pa,da je enostavno&hitro&slastno...ma,sm jst zahtevna:):):)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:42:05
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA A ima katera kak dober recept za piškote?Pa,da je enostavno&hitro&slastno...ma,sm jst zahtevna:):):) Jst sovražim delat piškote, k mi je preveč zamudno, če in ko jih naredim, pa naredim Makadamijine grmadice-ful dobri piškoti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA A ima katera kak dober recept za piškote?Pa,da je enostavno&hitro&slastno...ma,sm jst zahtevna:):):) medenjaki, so hitro in enostavno, slastno, jih že jemo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:46:56
|
|
|
|
lake
|
Taja spi, men se seveda nič ne da. K.tja, Petrazg Lepo vaju je blo vidt spet po dolgem cajtu. K.tja Čestitam za diplomo, zdej si pa morš enga kuhančka prvoščt če greste v mesto lučke gledat. Jst bi tud pršla, samo je mal premrzl. Jst sm Tajo tud do zdej dala čez dan spat na najino pojstlo, pa jo fajn zagradila z kovtrom in povštri ob straneh, ampak sm zanč vidla kako je že začela plezat čez povštre in jo zdej vedno dam v njeno postlco.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
rabim pomoč, nujno rabim recept, kako doma narest fiziološko raztopino??????????????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:55:12
|
|
|
|
eelyy
|
cveka; jst tega neupam delat...se bojim da nebo preveč preslano,ampak se spomnim,ko je mami delala moji sestri sam je bila stara skoraj 5 let...vodo je prekuhala in dala malo soli(pomoje je bolje da daš manj soli kot pa preveč)probaj in po okusu naredi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 15:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy cveka; jst tega neupam delat...se bojim da nebo preveč preslano,ampak se spomnim,ko je mami delala moji sestri sam je bila stara skoraj 5 let...vodo je prekuhala in dala malo soli(pomoje je bolje da daš manj soli kot pa preveč)probaj in po okusu naredi! aha pol sam prekuhaš vodo s soljo in to je to, bom šla prc narest, mi je T. šest ampulc spil, pa k je tojk draga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:00:27
|
|
|
|
eelyy
|
cveka tuki imaš postopek; Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1 liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?