|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
3.12.2009 14:34:41   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

uf kaj se mi je prej zgodilo...futram prejle malega, pa mi pozvoni poštar in grem odpret, pa sem mela neki za plačat in iščem dnar, ugotovim, da mi je moj pobral vso gotovino, ok, mi poštar napiše listek. Se vrnem nazaj v kuhinjo in vidim, kako mali lih pade iz stolčka na tlauser posted image Je jokal nekaj časa, ampak sem ga kar hitro uspela pomirit, sem ga potem kar podojila, pol je pa zaspal...za 15 minut. Zdejle pa čist normalen zgleda,tko da pomoje ni bilo hujšega. Ustrašila sem se pa ufffff...sploh ne vem, kako mu je uspelo, ker je stolček še malo nazaj nagnjen, zgleda se je nekako naprej porinil...ga bo res treba privezovat vsakič.  

Ojojjjj...upam, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
3.12.2009 14:36:24   
christiana21
k.tja, bravo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
3.12.2009 14:44:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

punce, mentor mi odpisal, da je moja diploma ustrezna za oddajo!!!!!

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veseli debeli sloni!user posted image user posted image user posted image  meša se mi! sicer ni šans, da bi mi jo "vezali" do jutri, a vseeno... naslednji teden jo oddam, po novem letu bom imela pa zagovor... saj tam, pravijo, tako ali tako vsakega spustijo čez!

ju-hu! kar pleše se mi! (kljub utrujenostiuser posted image )

bravo bejba !!!user posted image user posted image user posted image user posted image  se veselim s teboj, ker prekleto dober vem kako dober filing je to !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4678
3.12.2009 14:46:42   
Anonimen
ah meni se pa malooo rola. skačem od enega do drugega, T še vedno kuha, jutri moram odstranit šive, pa T verjetno peljem do P, pa sneg napovedujejo in ne vem kako bom po teh hribih vozila, mož ne more dopusta vzet, user posted image user posted image user posted image  trenutno sem pa res čist izmučena

mah, grem kar na ene borovničke, sej ne vem več kaj naj delamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4679
3.12.2009 14:51:06   
Dudica1
ktja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papua user posted image user posted image user posted image user posted image

lina
na zdravje user posted image ...komaj čakam jutri in snegec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
3.12.2009 14:58:33   
Anonimen
papua:user posted image user posted image user posted image user posted image men je tako T. padu iz stolčka, tako da zdaj N. skojz pripenjamuser posted image sem se na svoji napaki navadla, tako da te čist razumem kojk si se ustrašlauser posted image jz sem se tud, 

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4681
3.12.2009 15:01:23   
Dudica1
Jaz pa danes kuham samo zelenjavno juhico ker gre moj v vrtec po T. in gresta spotoma še mah nabrat user posted image .
Mogoče bom še palačinke...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
3.12.2009 15:03:39   
Tanja_
k.tja a zato si bila danes tako tiha?Pa tok hitro si odšla-mail počekirat,a neuser posted image BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
3.12.2009 15:05:33   
eelyy
sem si vzela malo časa za vas,je tian končno zaspal... danes je tako čudno vreme da bi samo spala!
Tian je bolan malo kašllja upam da bo čimprej mimo..

kati;
aha ja bila bi vesela,če bi te spoznala .......kako pa je ime kolegici,ki obiskuje skupno? Jst danes nisem šla,ker Tian kašlja in iz noska mu teče seveda....da nenalezeva ostale!
potem se drug teden vidiva,če bo vse po sreči!

ktja; super za diplomooooooooooo..čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

christiana; nevem kaj naj ti rečem glede kirurgov,brezbesed sem....potem pa zahtevaj naj operirajo v MB seveda v LJ nočejo sprejeti ker se bojijo da so kej zasrali......tele MB bolnišnice so res toliko na udaru,da sploh ni več nobnemu za verjet.......a so res tok slabi zdarvniki...al kaj imajo....super za glorijo da papca..

grem po tleh pomit.....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
3.12.2009 15:09:34   
eelyy
papunga; jst sem se včeraj tako ustrašla....zaspal je na naši postelji v spalnici in sem vse zagradila okoli s poušterji,in sva ga z mojim slišala ko se je zbudil,je tja prišel in se je držal posteje z rokami in seveda ni imel ravnotežja in je padel.......ko sem prišla v spalnico mi je šlo kar na jok........moj se je kar tresti začel,se je bal da ni kaj hujšega,ker kar  nekaj časa ni zajokal.....zdej ga pa dajem skos v posteljo njegovo....
meni a je bilo žau zbujati,ker je tako lepo ajčkal!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
3.12.2009 15:09:35   
Dudica1
ČE KATERA NE ZBIRA KOD OD 1001 ČAJ BI SE PRIPOROČALA ZA NJIH user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
3.12.2009 15:14:55   
Anonimen
nimamo kej je treba začet mirkat na naše z-majčke, so ratal gibčniuser posted image

jz sem pa tud pospravla vse, sam tale kup cujn mi smrdi, se mi ne daga spegladuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4687
3.12.2009 15:15:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

za kaj se že zberajo ????

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4688
3.12.2009 15:17:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

skodelica,prt,nahrbtnik,grelnik...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
3.12.2009 15:18:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

skodelica,prt,nahrbtnik,grelnik...

do kdaj?????'

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4690
3.12.2009 15:34:52   
BBAJA
Oj:)

Že cel dan se vam nameravam kej oglasit,pa zmeri pride kej oz. kdo vmes:)
Ja,vreme je...kr neki...že od jutra enako...megleno in ja,megleno:):):).
Sm spekla jaffa tortico,da mal dvigne razpoloženje,ker na vreme ne gre računat...pa mene tud čaka kup cunj za zlikat:(
A jutr bo pa kr sneg padal:):)...a do nižin?Jst bi bla ful vesela...sm kot otroček:)...ja,moram priznat,da me že kr mal daje praznično razpoloženje.

k.tja,čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Papua,user posted image user posted image user posted image ,so tile naši z-majčki že res eni tolovajčki...povsod jih je dost:):):)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
3.12.2009 15:35:16   
majana79
k.tja, čestitke! user posted image user posted image  user posted image

papua
, sedaj ga opazuj 24 ur, če bo slučajno bruhal, bil odsoten... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
3.12.2009 15:38:12   
BBAJA
A ima katera kak dober recept za piškote?Pa,da je enostavno&hitro&slastno...ma,sm jst zahtevna:):):)

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
3.12.2009 15:42:05   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

A ima katera kak dober recept za piškote?Pa,da je enostavno&hitro&slastno...ma,sm jst zahtevna:):):)

Jst sovražim delat piškote, k mi je preveč zamudno, če in ko jih naredim, pa naredim Makadamijine grmadice-ful dobri piškoti.

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
3.12.2009 15:44:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

medenjaki, so hitro in enostavno, slastno, jih že jemouser posted image

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4695
3.12.2009 15:46:56   
lake
Taja spi, men se seveda nič ne da.

K.tja, Petrazg Lepo vaju je blo vidt spet po dolgem cajtu.
K.tja Čestitam za diplomo, zdej si pa morš enga kuhančka prvoščt če greste v mesto lučke gledat. Jst bi tud pršla, samo je mal premrzl.

Jst sm Tajo tud do zdej dala čez dan spat na najino pojstlo, pa jo fajn zagradila z kovtrom in povštri ob straneh, ampak sm zanč vidla kako je že začela plezat čez povštre in jo zdej vedno dam v njeno postlco.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
3.12.2009 15:51:21   
Anonimen
rabim pomoč, nujno rabim recept, kako doma narest fiziološko raztopino??????????????

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4697
3.12.2009 15:55:12   
eelyy
cveka; jst tega neupam delat...se bojim da nebo preveč preslano,ampak se spomnim,ko je mami delala moji sestri sam je bila stara skoraj 5 let...vodo je prekuhala in dala malo soli(pomoje je bolje da daš manj soli kot pa preveč)probaj in po okusu naredi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
3.12.2009 15:57:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

cveka; jst tega neupam delat...se bojim da nebo preveč preslano,ampak se spomnim,ko je mami delala moji sestri sam je bila stara skoraj 5 let...vodo je prekuhala in dala malo soli(pomoje je bolje da daš manj soli kot pa preveč)probaj in po okusu naredi!

aha pol sam prekuhaš vodo s soljo in to je to, bom šla prc narest, mi je T. šest ampulc spil, pa k je tojk dragauser posted image

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4699
3.12.2009 16:00:27   
eelyy

cveka tuki imaš postopek;
Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1  liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?