majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Flaska, zakaj pa žalostni smeško? Punce, kaj naj. Že dva meseca jemljem tablete Cerazette...jemljejo se skozi, brez prestanka. Nekje, ko ostanejo 4 tablete v zavojčku se dobi menstruacija, ali je pa sploh ni. Jaz jo pa imam 4 dni, pa 2 ali 3 dni pavze, pa spet krvavim nekaj dni, pa spet pavza,... v roku 2 mesecev jo imam že petič ali šestič, čeprav tabletke jem redno. Enkrat ful krvavim, drugič pa čist mal, da niti vložka ne rabim. Libido mi je čist padel, depresivna sem,... bi ve na mojem mestu nehale jemati tabletke? Mirene mi še ginekolog ne da, ker sem rodila s CR in me preventivno pušča čakat dlje na vstavitev mirene, da se rez vse čisto zaceli, dobim jo čez nekja 4. mesece. Ampak bojim se, da bom tudi po mireni krvavela, to pa niso tabletke, da lahko kar nehaš jemati. Ima katera kaj izkušenj z njo? Jaz jih jemljem že od začetka, pa sem imela samo prvi mesec res blage krvavitve, kot malo večji izcedek. Po tistem pa nič več (me je vmes že skrbelo, da nismo kaj uštimali ) Za te tabletke so značilne neredne krvavitve (to v bistvu ni menstruacija, ampak vmesna krvavitev), zaradi same sestave tabletk... Če se ne počutiš dobro, jih kar zamenjaj. Saj če ne dojiš, lahko dobiš katere druge nizkodozne KT, jih je polno. Pogovori se z G, sej zato so tam... Aja, sodelavka je isto krvavela ko je jemala KT, po mireni je pa vsa vesela, ker so se ji uredile menstruacije, niso več tako močne, ipd. Jo ful pohvali. Tako kot sem že napisala, velika možnost je, da zdaj krvaviš samo zaradi cerazette, ker so drugačne sestave. Mogoče ti še Tanja kaj več napiše.
< Sporočilo je popravil majana79 -- 3.12.2009 9:20:52 >
|