Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 7:27:40
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro!!! Jaz že veselo pijem kavico in uživam ...upam, da celi dan ostane tako asso...sem slišala po radiu, da je zaprta cesta proti šmarjam zaradi ropa...a si prišla do službe
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 8:30:41
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro, jaz pa pijem čajček in uživam......dokler me kdo ne vrže iz tira Naša noč je bila katastrofa, Matia se je zbudil ob 23:00 in jok-jok-jok...smo zaspali okoli 1h, potem ob 4h je moral it kakat.... Sicer mi je neki sumljiv, ima full podočnjake, bomo vidli kam pelje... IZVIRNO SPOROČILO: n€na asso...sem slišala po radiu, da je zaprta cesta proti šmarjam zaradi ropa...a si prišla do službe aja, kje pa so ropali?? Benzinska?
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 8:38:20
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss aja, kje pa so ropali?? Benzinska? pojma nimam Matia...da nebi bilo nič resnega...da bi bil samo lažni alarm
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 8:51:22
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na asso...sem slišala po radiu, da je zaprta cesta proti šmarjam zaradi ropa...a si prišla do službe Jutro Sem tudi jaz slišala po radiu ja, ko sem bila glih v Kopru... čeprav nisem po poti nič zasledila, da se bi kaj dogajalo...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 11:40:26
|
|
|
|
asso
|
Štorja Next... ker nisem dobila njihovega odgovora po mailu sem jim danes vseeno odposlala in v "paket" priložila kopijo maila in sliko... Plačala sem po ceniku... okoli 12€... Sicer se splača dodati prednostno (+0,40€), da pride hitreje (2-3 dni)... Vam sporočim epilog
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 12:23:16
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Štorja Next... ker nisem dobila njihovega odgovora po mailu sem jim danes vseeno odposlala in v "paket" priložila kopijo maila in sliko... Plačala sem po ceniku... okoli 12€... Sicer se splača dodati prednostno (+0,40€), da pride hitreje (2-3 dni)... Vam sporočim epilog ma ni lih tako poceni ta poštnina..
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 14:07:38
|
|
|
|
dskubin
|
Pismu, jaz sem poslla paket iz Anglije za 10 funtov, težek 2 kili . Vseeno ne bi mislila, da za eno srajčko tolk košta No, upam, da ti vrnejo, jaz bi se borila in grizla do konca
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 14:44:50
|
|
|
|
dskubin
|
Aja, še neki, ker dan greste na vlak z vrtcem?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 15:03:56
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Aja, še neki, ker dan greste na vlak z vrtcem? mi naj bi šli 15.12. greste?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 18:18:28
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Štorja Next... ker nisem dobila njihovega odgovora po mailu sem jim danes vseeno odposlala in v "paket" priložila kopijo maila in sliko... Plačala sem po ceniku... okoli 12€... Sicer se splača dodati prednostno (+0,40€), da pride hitreje (2-3 dni)... Vam sporočim epilog Sem se ravno danes spomnila kako si kaj uredila....pa si me prehitela kr drago pride tole vračanje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 18:19:08
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Aja, še neki, ker dan greste na vlak z vrtcem? mi gremo 17.12.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 20:22:47
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Pismu, jaz sem poslla paket iz Anglije za 10 funtov, težek 2 kili . Vseeno ne bi mislila, da za eno srajčko tolk košta No, upam, da ti vrnejo, jaz bi se borila in grizla do konca Ja, pri nas je itak draga poštnina in drugje (Italija) nič ceneje. Najcenejša je Anglija... in to tudi za pošiljanje v tujino... Ja, naneslo je full, ker je tarifa od 500 do 1000g... srajčka je bila pa še z obešalnikom tako, da to tudi nanese, pa vrečko sem še not dala... in dva para otroške trenirke, kar tudi nanese na teži, pa še dva papiraja... no, vseeno raje dam dvanajst evrov, kot imet doma in zgubit 66€... Ma po moje ne bo problemov in bom dobila, no edino poštnine ne... sicer fer z njihove strani bi bilo, da mi povrnejo vsaj njihovo poštnino 5€... no bo kar bo
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 20:27:51
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Aja, še neki, ker dan greste na vlak z vrtcem? mi gremo 17.12. To lahko rečem, da je še poceni... če bi imela paket... tipo kakšne čevlje v škatli bi prišlo 30€ tako, da kar je debelejše se ne splača...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.12.2009 21:45:04
|
|
|
|
dskubin
|
mi naj bi šli 15.12. greste? Ah brez veze, sm že mislila se vam pridružit, ma grejo naši 16. Itak pa sem v pon. taprvo vprašala v vrtcu če je kaj novega, za se kaj vpisat, prnest,... pa ni blo nič, danes pa reče zjutraj mojemu, da če hočemo na vlak da naj čimprej povemo, ko pa pridem jaz po tamalega je pa bil vlak že poln (sej ne, da se je blo za prijavit do prejšnjega tedna) in lahko čakamo, če kdo odpove Jaz ne zastopim, naj me en po glavi lopne
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 8:04:37
|
|
|
|
zrak
|
dobro jutro.. kakko ste??? Mi smo bli malce na oblniški.. Enei je bruhal in driskal... pa smo mogli biti doma in sicer dva dni je mogu biti čisto zdrav, tako da zadnje dva dni smo uživali.. Nena .. nimam trebuščka imam trebušon Samo malce bi pripomnila na debato Helena... res , mogoče ste to nekatere slučajno opazile.. to pa ne velja za vse.. in "nekatere" gredo prav špijunirat.. pa ne samo po forumu RR, še na drugih... zdaj pa grem po kofiii
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 8:20:44
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro!!! Nas pa luna meče že dva dni imamo zvečer težave...in si izmišljuje tisoč in eno stvar samo da nebi šla spat...sem bla včeraj zvečer ob 22:30 uri že na koncu z živci..sem bla zaspana za znoret, tamala pa živa ko sam vragec .....Na koncu sem bila že čisto izmučena in sem ji rekla, da gre mamica stran in da bo morala zaspati sama in sem šla ven, ugasnila luć in priprla vrata, da je imela malo svetlobe, ker čiste teme jo je strah....in po dveh minutah je spala ko hrček ... thaiss...kako je Matičko? sem v pon. taprvo vprašala v vrtcu če je kaj novega, za se kaj vpisat, prnest,... pa ni blo nič, danes pa reče zjutraj mojemu, da če hočemo na vlak da naj čimprej povemo, prav nesramno od njih Mi smo bli malce na oblniški.. Enei je bruhal in driskal... pa smo mogli biti doma in sicer dva dni je mogu biti čisto zdrav, tako da zadnje dva dni smo uživali.. supet, da ste boljši...in da lahko že lepo uživate nimam trebuščka imam trebušon bi prav rada vidla kakšen trebušon imaš se nismo že dolgo videli...a lahko prideva z Zalo kaj okoli
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 8:29:27
|
|
|
|
thaiss
|
dobro jutro mi smo spali super, tako da sem prenesla not še prejšnjo noč. Sem šla že takoj po 22.uri v posteljo, da ki bom gledala XFactor, ma sem takoj zaspala. Kdo je zmagal???...Marco... Matia je super, hvala!! zrak- joj te moram res videt s trebuhonom kaj zdej punce, se ne bomo nič srečale na pijački za konec leta??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 8:31:29
|
|
|
|
thaiss
|
še to, Mati ima naslednji teden okulista (v bolnici), pa razmiušljam da bi raje preložila, ker mi ni do tega, da bi v tem cajtu gripe tri ure čepela tam v čakalnici....on pa itak nima mira da bi tam sedel in prešlata vse kljuke, klopi..... sej vem, da če ima kej za dobit, bo dobil......kaj pravite??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 8:35:07
|
|
|
|
thaiss
|
NAVT- imaš ZS
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 8:48:11
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss še to, Mati ima naslednji teden okulista (v bolnici), pa razmiušljam da bi raje preložila, ker mi ni do tega, da bi v tem cajtu gripe tri ure čepela tam v čakalnici....on pa itak nima mira da bi tam sedel in prešlata vse kljuke, klopi..... sej vem, da če ima kej za dobit, bo dobil......kaj pravite?? Mi tudi imamo za ščitnico pregled in sem tudi jaz razmšljala, da bi prestavila.....samo spet takooooo, dolgo čakat na datum...sej nisem pametna in pravijo, da bo po praznikih še hujši naval gripe...in zdej kok je za verjet
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 9:07:59
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss še to, Matia ima naslednji teden okulista (v bolnici), pa razmiušljam da bi raje preložila, ker mi ni do tega, da bi v tem cajtu gripe tri ure čepela tam v čakalnici....on pa itak nima mira da bi tam sedel in prešlata vse kljuke, klopi..... sej vem, da če ima kej za dobit, bo dobil......kaj pravite?? Mi tudi imamo za ščitnico pregled in sem tudi jaz razmšljala, da bi prestavila.....samo spet takooooo, dolgo čakat na datum...sej nisem pametna in pravijo, da bo po praznikih še hujši naval gripe...in zdej kok je za verjet Matia ima okulista enx letno, in zdej mi res ni da bi tja lazla...enkrat marca naj ga naročijo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 9:09:32
|
|
|
|
n€na
|
meni pa ne delajo ZS-ji austen, thaiss....kdaj danes kofi tajm ...včeraj nisem mogla, ker sem čakala, da mi pridejo neki zrihtat....čakala sem jih do 12.30 in ko sem mela vsega dovolj sem šla ven...in glej ga zlomka....tipica pride ravno ko sem odšla in pol se je full pizdila, da kje sem da me je čakala pol ure....sem rekla,...si me klicala že bo 8 uri da prideš in sem čakala to 12.30 in ker te do takrat ni bilo sem odšla na malico...mislim ej....pa kaj misli, da jo bom čakala v nedogled
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 9:12:02
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss še to, Matia ima naslednji teden okulista (v bolnici), pa razmiušljam da bi raje preložila, ker mi ni do tega, da bi v tem cajtu gripe tri ure čepela tam v čakalnici....on pa itak nima mira da bi tam sedel in prešlata vse kljuke, klopi..... sej vem, da če ima kej za dobit, bo dobil......kaj pravite?? Mi tudi imamo za žrelnico in ne ščitnico kot sem prej napisala pregled in sem tudi jaz razmšljala, da bi prestavila.....samo spet takooooo, dolgo čakat na datum...sej nisem pametna in pravijo, da bo po praznikih še hujši naval gripe...in zdej kok je za verjet Matia ima okulista enx letno, in zdej mi res ni da bi tja lazla...enkrat marca naj ga naročijo jaz bom klicala P, da mi pove koliko je nujno za žrelnico in če mi reče, da ni nujno pol jo pom prenaročila...če pa je nujno jo bom pač mogla peljat...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 9:18:03
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na bi prav rada vidla kakšen trebušon imaš se nismo že dolgo videli...a lahko prideva z Zalo kaj okoli Nena: ITAK Thaiss: jaz bi na tvojem mestu prestavila, stanje itak se nebo spremenilo karkoli je
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 9:42:48
|
|
|
|
zrak
|
dajte mi kakšno dobro stran o pobarvankah,,,..... prosim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?