|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
2.12.2009 7:27:40   
n€na
Dobro jutro!!!

Jaz že veselo pijem kavico in uživamuser posted image user posted image user posted image ...upam, da celi dan ostane takouser posted image user posted image

asso...sem slišala po radiu, da je zaprta cesta proti šmarjam zaradi ropa...a si prišla do službe

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
2.12.2009 8:30:41   
thaiss
Jutro,

jaz pa pijem čajček in uživam......dokler me kdo ne vrže iz tirauser posted image
Naša noč je bila katastrofa, Matia se je zbudil ob 23:00 in jok-jok-jok...smo zaspali okoli 1h, potem ob 4h je moral it kakat....user posted image user posted image user posted image
Sicer mi je neki sumljiv, ima full podočnjake, bomo vidli kam pelje...

IZVIRNO SPOROČILO: n€na
asso...sem slišala po radiu, da je zaprta cesta proti šmarjam zaradi ropa...a si prišla do službe

aja, kje pa so ropali?? Benzinska?

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
2.12.2009 8:38:20   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

aja, kje pa so ropali?? Benzinska?

pojma nimamuser posted image user posted image

Matia...da nebi bilo nič resnega...da bi bil samo lažni alarmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
2.12.2009 8:51:22   
asso

Jutro

Sem tudi jaz slišala po radiu ja, ko sem bila glih v Kopru... čeprav nisem po poti nič zasledila, da se bi kaj dogajalo...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
2.12.2009 11:40:26   
asso
Štorja Next... ker nisem dobila njihovega odgovora po mailu sem jim danes vseeno odposlala in v "paket" priložila kopijo maila in sliko...
Plačala sem po ceniku... okoli 12€...
Sicer se splača dodati prednostno (+0,40€), da pride hitreje (2-3 dni)...
Vam sporočim epilog user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
2.12.2009 12:23:16   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Štorja Next... ker nisem dobila njihovega odgovora po mailu sem jim danes vseeno odposlala in v "paket" priložila kopijo maila in sliko...

ma ni lih tako poceni ta poštnina..user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
2.12.2009 14:07:38   
dskubin
Pismu, jaz sem poslla paket iz Anglije za 10 funtov, težek 2 kili user posted image . Vseeno ne bi mislila, da za eno srajčko tolk košta user posted image No, upam, da ti vrnejo, jaz bi se borila in grizla do konca user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
2.12.2009 14:44:50   
dskubin
Aja, še neki, ker dan greste na vlak z vrtcem?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
2.12.2009 15:03:56   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

mi naj bi šli 15.12.

greste?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
2.12.2009 18:18:28   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Sem se ravno danes spomnila kako si kaj uredila....pa si me prehitelauser posted image user posted image

kr drago pride tole vračanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
2.12.2009 18:19:08   
n€na

mi gremo 17.12.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
2.12.2009 20:22:47   
asso

Pismu, jaz sem poslla paket iz Anglije za 10 funtov, težek 2 kili user posted image . Vseeno ne bi mislila, da za eno srajčko tolk košta user posted image No, upam, da ti vrnejo, jaz bi se borila in grizla do konca user posted image

Ja, pri nas je itak draga poštnina in drugje (Italija) nič ceneje. Najcenejša je Anglija... in to tudi za pošiljanje v tujino...
Ja, naneslo je full, ker je tarifa od 500 do 1000g... srajčka je bila pa še z obešalnikom tako, da to tudi nanese, pa vrečko sem še not dala... in dva para otroške trenirke, kar tudi nanese na teži, pa še dva papiraja... no, vseeno raje dam dvanajst evrov, kot imet doma in zgubit 66€...

Ma po moje ne bo problemov in bom dobila, no edino poštnine ne... sicer fer z njihove strani bi bilo, da mi povrnejo vsaj njihovo poštnino 5€... no bo kar bouser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
2.12.2009 20:27:51   
asso

mi gremo 17.12.

To lahko rečem, da je še poceni... če bi imela paket... tipo kakšne čevlje v škatli bi prišlo 30€user posted image  tako, da kar je debelejše se ne splača...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
2.12.2009 21:45:04   
dskubin
mi naj bi šli 15.12.

greste?

Ah brez veze, sm že mislila se vam pridružit, ma grejo naši 16. user posted image Itak pa sem v pon. taprvo vprašala v vrtcu če je kaj novega, za se kaj vpisat, prnest,... pa ni blo nič, danes pa reče zjutraj mojemu, da če hočemo na vlak da naj čimprej povemo, ko pa pridem jaz po tamalega je pa bil vlak že poln (sej ne, da se je blo za prijavit do prejšnjega tedna) in lahko čakamo, če kdo odpove user posted image user posted image user posted image Jaz ne zastopim, naj me en po glavi lopne user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
3.12.2009 8:04:37   
zrak
dobro jutro.. kakko ste???

Mi smo bli malce na oblniški.. Enei je bruhal in driskal... pa smo mogli biti doma in sicer dva dni je mogu biti čisto zdrav, tako da zadnje dva dni smo uživali..

Nena .. nimam trebuščka user posted image user posted image  imam trebušon user posted image user posted image

Samo malce bi pripomnila na debato Helena... res , mogoče ste to nekatere slučajno opazile.. to pa ne velja za vse.. in "nekatere" gredo prav špijunirat.. pa ne samo po forumu RR, še na drugih...

zdaj pa grem po kofiii

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
3.12.2009 8:20:44   
n€na
Dobro jutro!!!

Nas pa luna mečeuser posted image user posted image

že dva dni imamo zvečer težave...in si izmišljuje tisoč in eno stvar samo da nebi šla spat...sem bla včeraj zvečer ob 22:30 uri že na koncu z živci..sem bla zaspana za znoret, tamala pa živa ko sam vragecuser posted image user posted image user posted image .....Na koncu sem bila že čisto izmučena in sem ji rekla, da gre mamica stran in da bo morala zaspati sama in sem šla ven, ugasnila luć in priprla vrata, da je imela malo svetlobe, ker čiste teme jo je strah....in po dveh minutah je spala ko hrčekuser posted image user posted image ...

thaiss...kako je Matičko?

sem v pon. taprvo vprašala v vrtcu če je kaj novega, za se kaj vpisat, prnest,... pa ni blo nič, danes pa reče zjutraj mojemu, da če hočemo na vlak da naj čimprej povemo,

prav nesramno od njihuser posted image user posted image user posted image

Mi smo bli malce na oblniški.. Enei je bruhal in driskal... pa smo mogli biti doma in sicer dva dni je mogu biti čisto zdrav, tako da zadnje dva dni smo uživali..

supet, da ste boljši...in da lahko že lepo uživate

nimam trebuščka user posted image user posted image  imam trebušon user posted image user posted image

bi prav rada vidla kakšen trebušon imašuser posted image user posted image  se nismo že dolgo videli...a lahko prideva z Zalo kaj okoliuser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
3.12.2009 8:29:27   
thaiss
dobro jutro

mi smo spali super, tako da sem prenesla not še prejšnjo noč.
Sem šla že takoj po 22.uri v posteljo, da ki bom gledala XFactor, ma sem takoj zaspala. Kdo je zmagal???...Marco...

Matia je super, hvala!!

zrak- joj te moram res videt s trebuhonomuser posted image user posted image

kaj zdej punce, se ne bomo nič srečale na pijački za konec leta??

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
3.12.2009 8:31:29   
thaiss
še to, Mati ima naslednji teden okulista (v bolnici), pa razmiušljam da bi raje preložila, ker mi ni do tega, da bi v tem cajtu gripe tri ure čepela tam v čakalnici....on pa itak nima mira da bi tam sedel in prešlata vse kljuke, klopi.....
sej vem, da če ima kej za dobit, bo dobil......kaj pravite??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
3.12.2009 8:35:07   
thaiss
NAVT- imaš ZS

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
3.12.2009 8:48:11   
n€na

še to, Mati ima naslednji teden okulista (v bolnici), pa razmiušljam da bi raje preložila, ker mi ni do tega, da bi v tem cajtu gripe tri ure čepela tam v čakalnici....on pa itak nima mira da bi tam sedel in prešlata vse kljuke, klopi.....

Mi tudi imamo za ščitnico pregled in sem tudi jaz razmšljala, da bi prestavila.....samo spet takooooo, dolgo čakat na datum...sej nisem pametnauser posted image  in pravijo, da bo po praznikih še hujši naval gripe...in zdej kok je za verjetuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
3.12.2009 9:07:59   
thaiss

še to, Matia ima naslednji teden okulista (v bolnici), pa razmiušljam da bi raje preložila, ker mi ni do tega, da bi v tem cajtu gripe tri ure čepela tam v čakalnici....on pa itak nima mira da bi tam sedel in prešlata vse kljuke, klopi.....

Mi tudi imamo za ščitnico pregled in sem tudi jaz razmšljala, da bi prestavila.....samo spet takooooo, dolgo čakat na datum...sej nisem pametnauser posted image  in pravijo, da bo po praznikih še hujši naval gripe...in zdej kok je za verjetuser posted image

Matia ima okulista enx letno, in zdej mi res ni da bi tja lazla...enkrat marca naj ga naročijo

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
3.12.2009 9:09:32   
n€na
meni pa ne delajo ZS-jiuser posted image user posted image

austen, thaiss....kdaj danes kofi tajmuser posted image user posted image user posted image ...včeraj nisem mogla, ker sem čakala, da mi pridejo neki zrihtat....čakala sem jih do 12.30 in ko sem mela vsega dovolj sem šla ven...in glej ga zlomka....tipica pride ravno ko sem odšla in pol se je full pizdila, da kje sem da me je čakala pol ure....sem rekla,...si me klicala že bo 8 uri da prideš in sem čakala to 12.30 in ker te do takrat ni bilo sem odšla na malico...mislim ej....pa kaj misli, da jo bom čakala v nedogleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
3.12.2009 9:12:02   
n€na

še to, Matia ima naslednji teden okulista (v bolnici), pa razmiušljam da bi raje preložila, ker mi ni do tega, da bi v tem cajtu gripe tri ure čepela tam v čakalnici....on pa itak nima mira da bi tam sedel in prešlata vse kljuke, klopi.....

Mi tudi imamo za žrelnico in ne ščitnico kot sem prej napisala pregled in sem tudi jaz razmšljala, da bi prestavila.....samo spet takooooo, dolgo čakat na datum...sej nisem pametnauser posted image  in pravijo, da bo po praznikih še hujši naval gripe...in zdej kok je za verjetuser posted image

Matia ima okulista enx letno, in zdej mi res ni da bi tja lazla...enkrat marca naj ga naročijo

jaz bom klicala P, da mi pove koliko je nujno za žrelnico in če mi reče, da ni nujno pol jo pom prenaročila...če pa je nujno jo bom pač mogla peljat...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
3.12.2009 9:18:03   
zrak

bi prav rada vidla kakšen trebušon imašuser posted image user posted image  se nismo že dolgo videli...a lahko prideva z Zalo kaj okoliuser posted image user posted image

Nena: ITAK

Thaiss:  jaz bi na tvojem mestu  prestavila, stanje itak se nebo spremenilo karkoli je

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
3.12.2009 9:42:48   
zrak
dajte  mi  kakšno dobro stran o pobarvankah,,,..... prosim

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?