Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 9:44:39
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na austen, thaiss....kdaj danes kofi tajm pri meni slabo kaže... Thaiss: jaz bi na tvojem mestu prestavila, stanje itak se nebo spremenilo karkoli je sej tako tudi jaz razmišljam
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 9:53:09
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na austen, thaiss....kdaj danes kofi tajm pri meni slabo kaže... pa lih danes ko mam jaz viška cajta ...nimam neke gužve
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 12:33:18
|
|
|
|
thaiss
|
nova gripa - se bo katera cepla??? Mene je danes kar malo streslo, ker je od sodelavke mož umrl zaradi gripe
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 12:40:37
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nova gripa - se bo katera cepla??? Mene je danes kar malo streslo, ker je od sodelavke mož umrl zaradi gripe fa.k.....zdej pa res ne vem več kaj naj si mislim o tej gripi ....čeprav je pa po nekih raziskavah umrljivost za novo gripo enaka kot pri navadni gribi..samo, da zaradi navadne gripe ne delajo haloja IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kaj zdej punce, se ne bomo nič srečale na pijački za konec leta?? a se dobimo v Primaveri v soboto 12.12.2009...je še ravno dovolj časa za si splanirat prosto popoldne
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 12:59:51
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nova gripa - se bo katera cepla??? Mene je danes kar malo streslo, ker je od sodelavke mož umrl zaradi gripe fa.k.....zdej pa res ne vem več kaj naj si mislim o tej gripi ....čeprav je pa po nekih raziskavah umrljivost za novo gripo enaka kot pri navadni gribi..samo, da zaradi navadne gripe ne delajo haloja se strinjam, razlika pa je tudi da se je ta razpasla v pandemijo, kar pomeni da je je dosti več oz. hitreje napreduje-se prenaša kot epidemija. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kaj zdej punce, se ne bomo nič srečale na pijački za konec leta?? a se dobimo v Primaveri v soboto 12.12.2009...je še ravno dovolj časa za si splanirat prosto popoldne lahko!!!! ...vsaj ena ki ni ignorirala mojega posta
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 13:12:24
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss lahko!!!! ...vsaj ena ki ni ignorirala mojega posta Sva že dve No sedaj se pa lepo po vrsti dajte na seznam...uro se pa bomo že zmenile, verjetno pa pred 21 uro odpade..... thais, če se nobena ne javi greva pa sami
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 14:49:28
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss lahko!!!! ...vsaj ena ki ni ignorirala mojega posta Sva že dve No sedaj se pa lepo po vrsti dajte na seznam...uro se pa bomo že zmenile, verjetno pa pred 21 uro odpade..... thais, če se nobena ne javi greva pa sami Jaz žal ne morem... vikendi so za familjo rezervirani
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.12.2009 15:02:16
|
|
|
|
asso
|
Nova gripa? Mah, veliko panike se dela okrog nje... res, da se lahko razvije v kar koli, ampak z skoraj vsako boleznijo je tako, da se zna zakomplicirati... Jaz se cepla absolutno ne bom, zdravilo ni niti najmanj preiskušeno oz. preiskušeno je, ampak dolgoročne posledice niso še znane tako, da... pač bom prepustila toku, da pelje kot ima za peljat... Poznam jih kar precej, ki so zboleli tako, da... pravijo, da ni take panike.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 7:12:51
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro!! Upam, da se ne bo ponovil včerajšnji dan...ker, če nimam nič konkretnega se mi vleeeeeeeče
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 7:29:51
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss NAVT- imaš ZS Al ga ni al ga pa ne najdem
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 7:34:55
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nova gripa - se bo katera cepla??? Mene je danes kar malo streslo, ker je od sodelavke mož umrl zaradi gripe Mislim, da ni poglaviten vzrok smrti gripa, ampak pljučnica in pljuča so mu počila in nazadnje je dobil še gripo.. Se pa širijo info, da je umrl zaradi gripe... Zdrav 30 letnik težko umre zaradi gripe.. Vprašaj osebnega zdravnika ,, če ti svetuje cepljenje in boš dobila odgovor , da NE.-. Glede srečanja, bi tudi jaz raje med tednom, sploh decembra... 21 ura pa se mi zdi prepozna .. jaz sem krepko na toplem ob tej uri...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 7:57:06
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT IZVIRNO SPOROČILO: thaiss NAVT- imaš ZS Al ga ni al ga pa ne najdem na vrhu levo ti zraven napisa MOJA RINGARAJA utripa kuverta... ...upam, da sem ti kaj pomagala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 8:25:36
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nova gripa - se bo katera cepla??? Mene je danes kar malo streslo, ker je od sodelavke mož umrl zaradi gripe Mislim, da ni poglaviten vzrok smrti gripa, ampak pljučnica in pljuča so mu počila in nazadnje je dobil še gripo.. Se pa širijo info, da je umrl zaradi gripe... Zdrav 30 letnik težko umre zaradi gripe.. Vprašaj osebnega zdravnika ,, če ti svetuje cepljenje in boš dobila odgovor , da NE.-.Jaz sem iak PROTI, ker zdravilo ni preiskušeno, tako da svojega dr. sploh za mnenje ne bom vprašala. jaz sem govorila z A prejšnji teden ko je bil še v Izoli in ni bilo nobenih znakov pljučnice, ampak potrjena gripa...je pa res da je bil en teden doma slab, zdravnik ga ni hotel sprejet, dokler ni ona popi**la in ga sama skipala v bolnico...in stanje je bilo že kritično. Mene jezi to, da zdravniki kar vse po telefonu odpikajo. Moj oče je bil tudi cel teden slab, visoka vročina itd in so ga kar po telefonu odpravli da je nova gripa
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 8:25:55
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: NAVT IZVIRNO SPOROČILO: thaiss NAVT- imaš ZS Al ga ni al ga pa ne najdem na vrhu levo ti zraven napisa MOJA RINGARAJA utripa kuverta... ...upam, da sem ti kaj pomagala NAVT- si našla?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 8:41:22
|
|
|
|
n€na
|
Moj oče je bil tudi cel teden slab, visoka vročina itd in so ga kar po telefonu odpravli da je nova gripa res ne vem, kako lahko kar po telefonu diagnozo postavijo...po možnosti kar sestre je pa res da je bil en teden doma slab, zdravnik ga ni hotel sprejet, dokler ni ona popi**la in ga sama skipala v bolnico...in stanje je bilo že kritično. tega pa niti ne bim komentirala...tu bi se lahko iskala morebitna odgovornost
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 9:02:13
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nova gripa - se bo katera cepla??? Mene je danes kar malo streslo, ker je od sodelavke mož umrl zaradi gripe Mislim, da ni poglaviten vzrok smrti gripa, ampak pljučnica in pljuča so mu počila in nazadnje je dobil še gripo.. Se pa širijo info, da je umrl zaradi gripe... Zdrav 30 letnik težko umre zaradi gripe.. Vprašaj osebnega zdravnika ,, če ti svetuje cepljenje in boš dobila odgovor , da NE.-.Jaz sem iak PROTI, ker zdravilo ni preiskušeno, tako da svojega dr. sploh za mnenje ne bom vprašala. jaz sem govorila z A prejšnji teden ko je bil še v Izoli in ni bilo nobenih znakov pljučnice, ampak potrjena gripa...je pa res da je bil en teden doma slab, zdravnik ga ni hotel sprejet, dokler ni ona popi**la in ga sama skipala v bolnico...in stanje je bilo že kritično. Mene jezi to, da zdravniki kar vse po telefonu odpikajo. Moj oče je bil tudi cel teden slab, visoka vročina itd in so ga kar po telefonu odpravli da je nova gripa Ja to sem pa že slišala... tudi pri otrocih...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 9:13:43
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na je pa res da je bil en teden doma slab, zdravnik ga ni hotel sprejet, dokler ni ona popi**la in ga sama skipala v bolnico...in stanje je bilo že kritično. tega pa niti ne bim komentirala...tu bi se lahko iskala morebitna odgovornost itak v zdravstvu nikoli nihče ne prevzame odgovornost....žalostno ampak res
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 9:27:32
|
|
|
|
asso
|
Jutro, končno petek in Miklavž pred nami :) ja, spet ta nova gripa... jaz pravim tako, pri vsaki bolezni se lahko zakomplicira, če se ima za zakomplicirat. Pač, če je taka usoda... boh pomagi... To pa, da doktorji nočejo sprejemat je pa res žalostno... sicer je dosti na nas samih, da če vidimo, da nismo v redu in ali naši bližji, če te nočejo sprejet se obleči in pojdi... magari ponoči na urgenco, če je treba... to ne smejo odklonit!
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 9:49:44
|
|
|
|
thaiss
|
in, bo nosil kej naokoli Miklavž??? jaz nisem še ničesar kupla, pomoje bom šla danes po službi, ma nimam ideje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 9:58:51
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss in, bo nosil kej naokoli Miklavž??? jaz nisem še ničesar kupla, pomoje bom šla danes po službi, ma nimam ideje mandrine, jabolka, kakije, suho sadje, in kak želiran bombon.....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 10:25:55
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss in, bo nosil kej naokoli Miklavž??? jaz nisem še ničesar kupla, pomoje bom šla danes po službi, ma nimam ideje mandrine, jabolka, kakije, suho sadje, in kak želiran bombon..... sem se odločla da mu bo knjigico prinesel, bomboni pri nas niso aktualni, mogoče kake brusnice in kinder jajček kaj pa druga dva moža?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 10:48:10
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss in, bo nosil kej naokoli Miklavž??? jaz nisem še ničesar kupla, pomoje bom šla danes po službi, ma nimam ideje mandrine, jabolka, kakije, suho sadje, in kak želiran bombon..... sem se odločla da mu bo knjigico prinesel, bomboni pri nas niso aktualni, mogoče kake brusnice in kinder jajček kaj pa druga dva moža? pri nas bo samo miklavž...drugih dveh mož ne bo...ker da za vsakega moža kaj kupim se spufam bo pa Zala dobila knjigico, kinder jajček in mandarine...ostali otroci pa kakšno malenkost, mandarine in kinder jajček...darilo bo pa v vrednosti do 10€...pa zlata šiba ne sme manjkati
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 11:15:43
|
|
|
|
austen
|
oj dobri možje.....pri nas bojo hodli vsi trije ...... nosili pa bolj kot ne malenkosti. Pri nonah pa pri eni Miklavž pri drugi pa DM babji večer......meni 12.12. ustreza, mi pa ustreza tudi kak drugi dan.....se prilagajam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?