|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 14:08:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
   RE: Majčice 2010
2.12.2009 14:15:18   
m_o_i
pri nas pa smo se odlocli, da bo dete lepo po atiju in pametno po mamici user posted image  moj pravi, da bi naj bilo obratno, samo jaz ne bi reskirala user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
2.12.2009 14:16:53   
frcefela
pri nas bo pa dete po meni, po atiju ima pa lahko ... ne vem, plačo user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
2.12.2009 14:20:45   
m_o_i
user posted image  si po mizi vsekala,aneuser posted image
zdej ce bi se sli neke idealne situacije, bi tudi pri nas moglo bit tak, samo jaz pravim, da ce je dete cist popolno, mu ne bi blo lahko v druzbi...se ne bi mogu vklopit, najt prijateljev in vse tako...
tak da sem malo popustila noo user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 14:22:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frcefela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
2.12.2009 14:28:30   
bubolin
user posted image user posted image Frcefela jaz tudi tako pravim user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Noo drugače pa jaz sem se vrnila s pregleda. Vse je ok - fuuul happy... Srčka poslušali. Ga je G komaj ujela - je rekla da se tako izmika da bo to ziher en nagajivec user posted image

Za seznamček: naslednji pregled, ki je tudi morfologija je 11.1. 2010

Glede prisotnosti user posted image pri porodu - moj bo z mano šel, če bo pa zdržal bomo pa vidli user posted image

Zapitje novega člana: jah pri mojemu najbrž bo malo, preveč pa po moje tudi ne. Noo bomo vidli (lahko pa da se motim).

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
2.12.2009 14:40:47   
frcefela
m-o-i , se strinjam, potem je otrok že preveč kičast. Že jaz sem imela težave kot otrok hahahahaha. Malo heca mora bit. user posted image Drugače pa ne odstopam od tega, da je minimalno 80% po meni user posted image

Moj bo pri porodu navzoč, ampak bo imel podrobna navodila, kaj sme in česa ne.user posted image Ker niti slučajno ne potrebujem zraven histerika, ki mi bo govoril, da naj se neham dreti, da ni tako grozno user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
2.12.2009 14:58:25   
Angel_Tian
tolk smeha kot danes pa že tule dolgo ne user posted image

zivepo - pia se je res zelo spremenila, pa saj ni otroka, ki se ne bi. Naš je bil prve dni čisti dedi (možev oče). Dobro, da nisem bila še kake nezvestobe obtožena user posted image

...pol je pa vedno tak, da mamcini sorodniki in znanci pravijo, da je dete cela mami, očetovi pa pravijo, da je dete celi ati user posted image ... Ja saj, logično, če sta ga pa ati in mami naredla user posted image
Naš Tian ima ogromno "slabih" karakteristik po atiju, ampak drži pa vedno z mano user posted image . In ker je moj mož 5 let mlajši od mene, lahko kar oba vzgajam v "boljše" osebe hahahaha (kolk jih bom zdaj po gofli dobla) user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 16:03:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
2.12.2009 16:14:53   
@mber
Evo, direkt s pregleda. Vse ok, naj bi bla user posted image , še enkrat isto kot so mi nazadnje rekli, ampak ni milijon %... sam tud jst tak čutim... user posted image Je bila pa dans veeelik bolj živa, je kr prevale delala... pa res super se je vidlo.. Sm omenla, da mam rojstni dan, pa se je G mal bolj potrudil, sva kr dolg gledala v ekran... :)
Tak, da je bilo to res najlepše user posted image za rojstni dan.

Naslednja je morfologija: 4.1.2010

Tud jst ravn s pico pred ekranom, ne morem brez vas in da ne bi počekirala.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3485
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 16:27:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu @mber)
  Neposredna povezava do sporočila: 3486
2.12.2009 17:01:49   
MiniMiska
Dober dan. Danes sem res vesela, ker sem izvedela (po tel.), da bomo dobili zdravega fantka user posted image user posted image uraden izvid horionske biopsije pride po pošti. Zdaj me čaka še UZ srčka ploda, se moram naročit, ki bo tudi upam pokazal, da je z našim razgrajačem vse OK.
Hvala punce, ker ste držale pesti, se priporočam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3487
2.12.2009 17:03:26   
MiniMiska
@mber - vse najboljše in res si dobila najlepše darilo za rojstni dan! Od mene še ena user posted image in veliko vsega tistega, kar si sama želiš!

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 17:06:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MiniMiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
2.12.2009 17:27:05   
Animus
MIniMiškauser posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO za fantka in predvsem za ZDRAVEGA!!!  Bomo tudi za srček držali pesti. Seveda, da bo vse OK!!

@amber - VSE NA NAJ še iz moje strani in čestitke za punčico user posted image

Same lepe novičke danes!!

Jst bom tudi svojega  lubega z veseljem imela pri porodu. Je bil v prvo super. Nič mi ni težil z osladno prijaznostjo. Sam tam je bil s svojo roko, ki me je božala in mirila in seveda, da sem jo stisnila, ko je bolelo. Res sem ponosna nanj user posted image O tem se prej nisva nič pogovarjala. Pustil mi je,da sem si napakirala vse od CD-jev z mojo musko, do križank, PSP-ja,... Je bil pa verjetno bolj živčen kot jst, sam mi tega ni povedal.

Neposredna povezava do sporočila: 3490
2.12.2009 17:37:07   
milena2222
Da vas še jaz pozdravim, ste tk priden s pisanjem,da vas sploh ne dohajam.
@mber-vse naj naj za rojstni danuser posted image
MiniMiska-čestitke za rezultateuser posted image user posted image user posted image
bubolin-čestitke tudi zate za pregleduser posted image
Angel_Tian- se v vsem strinjam s tabo glede krem...
Glede brcanja pa sporočam,da nekaj sicer že čutim...tako kot nekakšno plavanje ali nekaj podobnega, ni pa še brc,upam,da bodo kmalu.
Kar se pa prisotnosti pri porodu tiče,pa je moj prej govoril,da ne želi biti,no zdej pa si je zgleda premislil,ampak ne vem,če bo kaj koristil al pa bo paniko zganjal...
Jaz imam pa jutri zjutraj zobozdravnikauser posted image sta mi že dva zoba ven padla,ne vem kaj je to,še sreča da sta bolj med ta zadnjimi, da se ne vidi tako.Zdej pa sem si nabavila kalcijeve tablete,upam,da jih ne zgubim še več...

Neposredna povezava do sporočila: 3491
2.12.2009 18:23:52   
JB007
Danes sem imela pregled in je bilo vse v redu. Dete je svoj spol skrivalo in se cisto malo premikalo. Je bil nazadnje bolj zivahen. Naslednji pregled in to je morfologija imam  4.1.10. Upam da se bo takrat kaj vec videlo.
Jaz se pa glede poroda se nisem odlocila. Vprvo sem imela zaradi hrbta carski rez in ce kaj vem ga imam tudi sedaj lahko. Ce pa zelim grem pa lahko naravno. Me to zadnje skoraj bolj mika. Sploh bi mi pa bilo vsec, da bi bila prisebna ko bom prvic videla otrocka. Samo me malo skrbijo tisti dolgi porodi, ko je zenska ze cisto na koncu. No saj imam se kar nekaj casa. Bo pa sel moz v vsakem primeru z mano. Za podporo.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
2.12.2009 18:36:18   
nusi
Minimiska - cestitam, ful sm vesela zate user posted image user posted image user posted image , no zdej pa lahko začneš nakupovat user posted image user posted image user posted image

@mber - tebi tudi čestitke za punčico user posted image user posted image user posted image

Pa še JB007 in bubolin user posted image

Evo, dobrih novic sem se naužila, zdej grem pa še malo delat user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 2.12.2009 18:37:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 3493
2.12.2009 19:05:43   
bubolin
user posted image user posted image user posted image za minimiško, JB007 in @mber user posted image user posted image user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
2.12.2009 19:07:12   
m_o_i
vsem user posted image  za uspesne preglede in...

user posted image user posted image user posted image  za mulcka, ki je verjel v nase pesti, prekrizane prste in pikapoke - minimiska, zdej pa razglasit naokoliuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
2.12.2009 19:08:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: bubolin

user posted image user posted image user posted image za minimiško, JB007 in @mber user posted image user posted image user posted image

Ne me tožt za avtorske pravice, ampak v naglici bi samo tole podpisala. user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
2.12.2009 19:55:52   
nusi
Evo, končno sem končala seminarsko, res sem je imela že poln kufer user posted image

Aja, danes sva šla spet na ogled za stanovanje in je bil kr ok, samo ene 15.000 € bi mogla zihr še najmanj vloži, cena pa 145.000 € user posted image pa seštejte in povejte kdo ma sploh še tolk dnarja. Pa ni to ne vem kolk nobel in velko stanovanje, sam vsak let se mi pa tut ne da več selit, bi rada da je vsaj za 2 otroka placa. Tko, da bova še mal iskala user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
2.12.2009 20:54:15   
carly
Ojla, uf ste se razpisale,..user posted image
Partner pri porodu, moj bo zraven, razen če bi ravno kej takega vmes prišlo da ne bi mogla kam tamalo dat.Je bil tud v prvo, pa sem bila ful vesela ker sem imela kar težek porod in ne vem kaj bi brez njega.Pa je potem tako ponosno tamalo pestoval ko je čakal da se jaz zbudim (so me mogl potem uspavat ker se mi posteljca ni porodila, da so jo odstranili ).
Zapili so jo pa tudi v mejah normale, je pri nas običaj da se povabi kolege pa žlahto, ampak ker je bilo med tednom, pa itak je bil ves zmatran od porodauser posted image , ni blo nč hudga.Tko da bo zdej najbrž tud kej takega, odvisno kolk bo takrat tamala s spanjem pridna, ker zdej se še kar zbuja, pa kdaj bo od brata punca rodila k mava dva dni narazen rok.
Drgač pa jest tudi ne poznam te zabave pred rojstvom, otroka pač zapijejo tist dan po rojstvu, potem pa prijatlji in sorodniki pridejo na obisk pač ko komu paše in ponavadi takrat kej prinesejo.Jest sicer nisem želela ful obiskov takoj ko sem dam prišla, tako da je ene tri mesece trajalo da so nas vsi ki so hoteli prišli pogledat.

Minimiška čestitam za dobre rezultate, pa ostalim za preglede.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
3.12.2009 8:01:55   
nusi
Jutro majčice user posted image .

Jaz sem pa danes malo zaspala user posted image , ampak sem se pa potem tolk hitrej zbudila. Kako so kaj vaši trebuščki, a jih že imate kaj, nekatere sicer vem da ja, ampak jaz ga še nič nimam, kako to? Kdaj naj bi se to zgodilo 5/6 m?

Očka bo v mojem primeru kar lepo v porodni sobi, je tudi sam izrazil to željo, jaz pa tudi ne bi želela ostati tam sama, vsaj prvič ne.
Še vedno tut čakam brcike user posted image .

Skratka lep dan vsem

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
3.12.2009 8:08:39   
m_o_i
bro jutro user posted image user posted image user posted image

evo pri meni se je pa spet zacelo krvavenje iz nosa user posted image  danes ponoci sem se dvakrat zbudila, ker sem mela nos popolnoma zabit in ko sem se usmrknla, se je sama kri vlila...
tole s krvjo mi je pa RES zoprno!

si morm kr en snickers privoscit, da se mal potolazimuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.