Angel_Tian
|
Dobro jutro vsem fiška33 - čestitam za "vidnost" (oz po tvoje - za pravo nosečko) m_aja - zanimiv izbor imen :) ...še eno ime, ki mi je za fanta všeč, ampak ga je uporabila ena prijateljica za sina = Kilian vsem celulitkam - brez tega ne moremo, tako kot ne moremo brez naših moških . Pa tudi suhice se mu ne moremo odrečt. In nekako se mi zdi, da smo vse zarad tega malo zakompleksane, ampak se pa tudi sprijaznemo s to nadlogo. Lahko pa svoje moške prepričate v masažo ritke in bedrc, tak lepo ob večerih. Pa veliko seksa tudi pomaga (moj dragi je tako masažo prakticiral med mojo prvo nosečnostjo, zdaj se mu na žalost ne da več). milena2222 - glede kreme proti strijam se mi zdi, da niti ni tako pomembno, da je krema namenjena samo temu (jaz sem si sicer v prvi nosečnosti nekaj časa mazala z eno, ki sem jo kupila v DM, ampak se ne spomnim katero). Bolj mislim, da je važno le to, da koža dobi dovolj vlage pri vsem tem raztezanju. Vem, da so ene bolj nagnjene k strijam in si lahko ves čas mažejo trebuh, pa se jim kljub temu ne morejo izognit, ene imamo malo več sreče in se nam kljub nezadostni negi ne naredijo. Kaj pa vem, ne mi zamerit, ampak jaz vse te kremice jemljem bolj tak tak. Isto so mi kreme proti celulitu, ki jih je na milijone in so za spufat, ampak povejte mi, če katera res tako pomaga kot na reklamah snovalka - ti bom dala jaz "staro" Joj, naj vam povem kr eno anekdoto na te "pre"mlade mamice. Pač moja mami starejša od mene teh bogih 17 let in seveda se v svoji mladosti ni tolk znorela ven, če ni blo časa. Kaj se je potem dogajalo? Ko sem jaz začela ven hodit s svojimi prijatelji, le koga smo povsod srečali (ja, tudi v diskotekah)? Bravo za točen odgovor - mojo mamico in njeno klapo seveda . Pa kaj je večji hec? Da so se ona in njena družba včasih tudi bolj zabavali kot pa mi hihihi. Ampak za pijačo je pa vedno dala . barvar - enostavno ti moram čestitat za tvoje kg. Važno je, da se ti z njimi dobro počutiš in da je tvoj zadovoljen z njimi, četudi tabela pravi,d a imaš kak kg preveč. Te tabele so itak napisane za hmmmmm, ne vem koga. Za "večno lačne" mnda . Pa še pohvala glede tvoje telovadbe in vsem ostalim, ki ste tako pridne glede takega miganja. K_a_t_i - tale tvoj prispevek me je v celoti nasmejal. Saj ni smešno to, da nimajo v ZD razkužila, ampak nekak način, kako si ti to vse napisala. JB007 - triletnik je tudi moja telovadba, tako da se tudi s tem tolažim , nisi edina. Pa velik lepih podatkov danes na pregledu ti želim ;) @mber - VSE NAJBOLJŠE in ne skrbi, na pregledu bo vse ok :) sabri - čestitke za brcike še z moje strani. Počasi nas bo od teh nogic pa rokic itak vse bolelo Melia - za danes ti želim prav lep dan in uživaj na podelitvi diplome. Moški morajo malo sodelovat pri redenju, ker bi se nam drugače preveč poznalo . Tudi moj se je zredil za kar 10 kg med najino prvo nosečnostjo, po njej pa še malo. Je pa tudi bil prej čisto preveč suh. Kot praviš, tapravi dec mora met nekaj mesa ne sebi in če je mal trebuščka, je za cartanje tudi lepo ;) Da še ti glede party-a odgovorim. Jaz nisem nič takega imela in tudi tokrat nič ne bo. Itak otrok pol od vseh nekaj dobi, ko vsi tudi vejo, kake barve cotke recimo morjo kupit. Meni to nekak ni "in", tudi če je ameriško :P Tak, zdaj sem pa na dolgo in široko zabluzla (ampak sem tole vse skupaj pisala dobro urco - presneta služba, ko je treba vmes kaj naredit ) Lepo mi bodite na ta sončen dan