Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 18:42:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ne, mami ji je enako nardila Novalac. Dala pa jo je res mal bolj pouzno spat. Pa tam je spala 2-krat popoldan, ko pr nas doma max.1krat. Mogoče je pa to kljulč do rešitve problema. Ti jo daješ kar zgodaj spat, ne? Ja, prej smo jo dali okoli 19h, zadnje dni okol 19.30,mami pa jo je dala okol 20.15 Probaj še ti po osmi, mogoče ji pa tako bolj paše. bomo danes probali..itak
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 18:44:57
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 18:57:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz nisem na štrajku samo se nobeden noče z mano pogovarjat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 19:13:58
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pomojem je vreme takšno, da se nobeni ne da nič, tud pisat ne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 19:14:59
|
|
|
|
mmmc
|
Persida, se bom jaz pogovarjala s tabo, dokler se ne gremo kopat. A bauca spita?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 19:18:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz nisem na štrajku samo se nobeden noče z mano pogovarjat Jaz se hočem, sam nikdar te ne ulovim A se bomo jutri dobili pa gremo skup do Tuša? No, nekje tam se dobimo...mi bomo šli z avtom, ker je že tema
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 19:18:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Pomojem je vreme takšno, da se nobeni ne da nič, tud pisat ne... ja saj, samo mamo še samo 2 strani za popidat pa smo na novem delu.. to pa se bomo le potrudli a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 19:49:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 19:54:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- tega pa jaz ziher ne bi jedla...na oni ndrugi sliki pa tudi jaz mislim kot Tasa in Persida. Aja, maš še ti Zlata pravila, ker jaz jih ne najdem, pa bi te prosila, da mi posreduješ tisti link do slikic. Hvala! bom poiskala. mislim, da imam še nekje na mailu, ko si mi ti pošiljala jaz ti tega nisem pošiljala...ker sem imela v tiskani obliki le.. Drugače, pa ni treba, ker mi je že Marjeta poslala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 19:54:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica smo se imeli fajn na kofici klara je razturala - ful je bla dobre volje. pa še skledico je zlomila, ki jo je ati prinesel iz japonske... pa bomo že preživeli.... ja, jaz pa se mal krivo počutim, ker je nisem ulovila eh daj no. saj pa bi lahko jaz sama bolj pametno presodila, kot pa da dajem Klari v roke, ko itak vse po tleh meče...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 19:56:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ super, da Klari gre GH malo bolj v usta. Nika je tud malo bolj pridna na tem področju, čeprav je ne smem nič pohvalit, ker pol je takoj narobe. saj jaz sem se tudi potem spomnila, ko sem se že zadrla, da je ne smem prehitro hvaliti. ampak je pa vseeno lepo jedla večerjo kaj je možno da je povečan apetit povezan z izrastom zob? namreč ima vse druge znake zelo izrazite od prejšnjega tedna - ekstremno slinjenje pa ekstremno čohanje dlesni.... ali bi lahko povečan apetit pasal zraven?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 19:59:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica hmmm. plavanje ali miklavž - to je sedaj vprašanje miklavžžžžž in druženje z namiii oboje je zelo privlačno. tak da res ne vem kaj bi...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:01:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- tega pa jaz ziher ne bi jedla...na oni ndrugi sliki pa tudi jaz mislim kot Tasa in Persida. Aja, maš še ti Zlata pravila, ker jaz jih ne najdem, pa bi te prosila, da mi posreduješ tisti link do slikic. Hvala! bom poiskala. mislim, da imam še nekje na mailu, ko si mi ti pošiljala jaz ti tega nisem pošiljala...ker sem imela v tiskani obliki le.. Drugače, pa ni treba, ker mi je že Marjeta poslala. ajaaa. seveda mi je ona poslala. vidiš, zdaj bi pa jaz tudi našla. ker sem prej pod tebe iskala namesto pod njo se opravičujem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:02:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
danes se pa midva z mojim družima. tak da lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:04:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica danes se pa midva z mojim družima. tak da lahko noč uživajta!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:06:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ super, da Klari gre GH malo bolj v usta. Nika je tud malo bolj pridna na tem področju, čeprav je ne smem nič pohvalit, ker pol je takoj narobe. saj jaz sem se tudi potem spomnila, ko sem se že zadrla, da je ne smem prehitro hvaliti. ampak je pa vseeno lepo jedla večerjo kaj je možno da je povečan apetit povezan z izrastom zob? namreč ima vse druge znake zelo izrazite od prejšnjega tedna - ekstremno slinjenje pa ekstremno čohanje dlesni.... ali bi lahko povečan apetit pasal zraven? Ne bi vedla, ponavad je ravno obratno in nočejo jest. Mogoče pa Klari paše jest, ker se s tem čoha po dlesnih, kaj vem. V glavnem, super da lepo je. Nika je tud za večerjo jedla skuto in kosilo je lepo jedla, pa malice... sem prav vesela. Samo to mi je čudno, da je šla nekaj gramov dol.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:07:44
|
|
|
|
Najaa
|
tasa ne pozabi poročat, kako sta dala Lijo spat. ooo kokič, kako kaj? Grem malo hrbtenico zravnat na kavč pa pridem nazaj. Medtem pa zrihtajte že ta 7. del!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:08:48
|
|
|
|
trezika
|
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:09:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica hmmm. plavanje ali miklavž - to je sedaj vprašanje miklavžžžžž in druženje z namiii oboje je zelo privlačno. tak da res ne vem kaj bi... tu pač ni kakšnega dvoma...MIklavž valda
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:14:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najič... hvala..sem okej...v gužvi a je že bolje... MČ- super za Klaro! Jaz pa imam jutri ob 16h frizerja in ne bova mogla iti k Miklavžu. Pa ne mo rečti, da naj frizerja spustim, ker RES ne morem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:21:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najič... hvala..sem okej...v gužvi a je že bolje... Kaj pa delaš? Kej za službo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:22:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa imam jutri ob 16h frizerja in ne bova mogla iti k Miklavžu. Pa ne mo rečti, da naj frizerja spustim, ker RES ne morem. zato ga imam pa js v petek dopoldan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:28:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najič... hvala..sem okej...v gužvi a je že bolje... Kaj pa delaš? Kej za službo? bi se lahko reklo ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:29:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa imam jutri ob 16h frizerja in ne bova mogla iti k Miklavžu. Pa ne mo rečti, da naj frizerja spustim, ker RES ne morem. zato ga imam pa js v petek dopoldan zame pa je to prepozno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:36:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najič... hvala..sem okej...v gužvi a je že bolje... Kaj pa delaš? Kej za službo? bi se lahko reklo ja.. kokica, pa ti še na porodniški nemreš met pauze ha?
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.