Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 10:43:23
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Gre katera jutri na Miklavža v Planet Tuš ali Evropark? Z Marušo greva malo naokoli... ati se sicer že pritožuje koliko zatankava ampak vseeno morava izkoristit dokler lahk
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 10:58:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: zorica MOJ SONČEK PA IMA DANES 9.MESECEV Čestitke!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 10:58:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ziher luft... Mi smo tud že ouf. Pride kdo na kofe? bom jest drug teden pršla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 12:01:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Gre katera jutri na Miklavža v Planet Tuš ali Evropark? Z Marušo greva malo naokoli... ati se sicer že pritožuje koliko zatankava ampak vseeno morava izkoristit dokler lahk Midve greva v Tuša
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 12:02:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ne, mami ji je enako nardila Novalac. Dala pa jo je res mal bolj pouzno spat. Pa tam je spala 2-krat popoldan, ko pr nas doma max.1krat. Mogoče je pa to kljulč do rešitve problema. Ti jo daješ kar zgodaj spat, ne? Ja, prej smo jo dali okoli 19h, zadnje dni okol 19.30,mami pa jo je dala okol 20.15
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 12:30:48
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Gre katera jutri na Miklavža v Planet Tuš ali Evropark? Z Marušo greva malo naokoli... ati se sicer že pritožuje koliko zatankava ampak vseeno morava izkoristit dokler lahk Midve greva v Tuša Mi tudi se mogoče vidimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 12:55:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Gre katera jutri na Miklavža v Planet Tuš ali Evropark? Z Marušo greva malo naokoli... ati se sicer že pritožuje koliko zatankava ampak vseeno morava izkoristit dokler lahk Midve greva v Tuša Mi tudi se mogoče vidimo jeeeeiiiii, saj bom vidla kdo se bo najbolj gužvo, te bom vedla da si ti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 12:56:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Ekola, speglala sem vse, zdaj imam spet par dni za zabušavanje Zdaj grem nek sendvič pojest, te pa počasi k čebeli na kofe , pol poberem seko pred šolo in šibam proti Lenartu po mojo ljubico, ki je baje zelooo pridna. Sploh ne vedo da jo imajo, razen takrat, ko za mačko plazi in se joče, ker Mace ne dobi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 13:19:12
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Gre katera jutri na Miklavža v Planet Tuš ali Evropark? Z Marušo greva malo naokoli... ati se sicer že pritožuje koliko zatankava ampak vseeno morava izkoristit dokler lahk Midve greva v Tuša Mi tudi se mogoče vidimo jeeeeiiiii, saj bom vidla kdo se bo najbolj gužvo, te bom vedla da si ti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 14:20:37
|
|
|
|
mediuhec
|
Zdaj po novem se ne briše ampak v zvezek piše neupravičene IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec ejga, samo ne me briiiisat! Kirga to? Noben te ne bo brisal, se nimaš kaj bat pa tud vse ostale ne.Tak da vam ni treba omenjat v vsakem postu. Zdaj po novem se ne briše ampak v zvezek piše neupravičene aja, eh to se pa ne sekiram preveč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 14:22:51
|
|
|
|
mediuhec
|
. Sploh ne vedo da jo imajo, razen takrat, ko za mačko plazi in se joče, ker Mace ne dobi. IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ekola, speglala sem vse, zdaj imam spet par dni za zabušavanje Zdaj grem nek sendvič pojest, te pa počasi k čebeli na kofe , pol poberem seko pred šolo in šibam proti Lenartu po mojo ljubico, ki je baje zelooo pridna. Sploh ne vedo da jo imajo, razen takrat, ko za mačko plazi in se joče, ker Mace ne dobi. ha, ha, naš ej pa zadnjič taščinega psa ganjal, bogi revež - pes mislim- celih 45 minut!!! potem mu je uspešno pobegnil na posteljo! tuš jutri: kdaj pa je miklavž, ob keri uri?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 14:29:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Gre katera jutri na Miklavža v Planet Tuš ali Evropark? Z Marušo greva malo naokoli... ati se sicer že pritožuje koliko zatankava ampak vseeno morava izkoristit dokler lahk Mi gremo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 15:01:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Gre katera jutri na Miklavža v Planet Tuš ali Evropark? Z Marušo greva malo naokoli... ati se sicer že pritožuje koliko zatankava ampak vseeno morava izkoristit dokler lahk kdaj pa je - ob kolkih? jaz sem bolj za tuša. v europarku je klara ponavadi živčna....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 15:03:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ekola, speglala sem vse, zdaj imam spet par dni za zabušavanje Zdaj grem nek sendvič pojest, te pa počasi k čebeli na kofe , pol poberem seko pred šolo in šibam proti Lenartu po mojo ljubico, ki je baje zelooo pridna. Sploh ne vedo da jo imajo, razen takrat, ko za mačko plazi in se joče, ker Mace ne dobi. smo se imeli fajn na kofici klara je razturala - ful je bla dobre volje. pa še skledico je zlomila, ki jo je ati prinesel iz japonske... pa bomo že preživeli....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 15:07:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Gre katera jutri na Miklavža v Planet Tuš ali Evropark? Z Marušo greva malo naokoli... ati se sicer že pritožuje koliko zatankava ampak vseeno morava izkoristit dokler lahk kdaj pa je - ob kolkih? jaz sem bolj za tuša. v europarku je klara ponavadi živčna.... Tuš ob 17h
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 15:12:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
mediuhec - ti kar določi dan pa boma poskusile priti. jaz se nič ne grebem za gostiteljstvo, ker imam trenutno precej razmetano (še zdaj pospravljamo od potovanja in mini dopusta in na veliko peremo) - bo tasa potrdila, da stanovanje ni preveč primerno za velike obiske. sploh pa za spidija kot je Matevž, ker mam povsod polno ropotije ali se lahko zaredem - KLARA JEEEEEE nisem še imela kosila skuhanega in je pravkar pojedla eno MU skuto junior skoraj celo - ta skutica je sicer zelo mala in verjetno drugi pojejo tri take, ampak za nas je to ful dosežek. še največja fora pa je, da ji sploh ni bila dobra, ker se je ful kremžila zraven, samo drugega nisem imela nič pri roki, oz. je bilo v hladilniku - mrzlo, ali pa se je razlilo iz nove super japonske skledice, ki očitno ni tako super, ker se je v rukzaku odprla .... v glavnem Klara raztura to je to. zdaj pa kuhat. popoldne po nova očala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 15:23:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Gre katera jutri na Miklavža v Planet Tuš ali Evropark? Z Marušo greva malo naokoli... ati se sicer že pritožuje koliko zatankava ampak vseeno morava izkoristit dokler lahk kdaj pa je - ob kolkih? jaz sem bolj za tuša. v europarku je klara ponavadi živčna.... Tuš ob 17h hmmm. plavanje ali miklavž - to je sedaj vprašanje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 15:30:49
|
|
|
|
mediuhec
|
mala čebelica: ja, saj Matevž bi ti le fajn zglancal tla... veš kaj je pri meni priden, vse vogale popuca, he he (škoda da ne doseže še polic ) srečanje drug teden: bom sporočila. upam da ste druge tudi za! tuš jutri: 17.00? joj, moj se bo spet bunu, da v gužbo pa on ne gre.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 15:42:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec mala čebelica: ja, saj Matevž bi ti le fajn zglancal tla... veš kaj je pri meni priden, vse vogale popuca, he he (škoda da ne doseže še polic ) srečanje drug teden: bom sporočila. upam da ste druge tudi za! tuš jutri: 17.00? joj, moj se bo spet bunu, da v gužbo pa on ne gre. samo jaz mam tak naloženo vse, da se tla niti ne vidijo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 16:12:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ziher luft... Mi smo tud že ouf. Pride kdo na kofe? bom jest drug teden pršla It's a deal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 16:12:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ne, mami ji je enako nardila Novalac. Dala pa jo je res mal bolj pouzno spat. Pa tam je spala 2-krat popoldan, ko pr nas doma max.1krat. Mogoče je pa to kljulč do rešitve problema. Ti jo daješ kar zgodaj spat, ne? Ja, prej smo jo dali okoli 19h, zadnje dni okol 19.30,mami pa jo je dala okol 20.15 Probaj še ti po osmi, mogoče ji pa tako bolj paše.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 16:14:17
|
|
|
|
Najaa
|
MČ super, da Klari gre GH malo bolj v usta. Nika je tud malo bolj pridna na tem področju, čeprav je ne smem nič pohvalit, ker pol je takoj narobe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 17:52:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec mala čebelica: ja, saj Matevž bi ti le fajn zglancal tla... veš kaj je pri meni priden, vse vogale popuca, he he (škoda da ne doseže še polic ) srečanje drug teden: bom sporočila. upam da ste druge tudi za! tuš jutri: 17.00? joj, moj se bo spet bunu, da v gužbo pa on ne gre. midve sva vedno za se bo mel moj še bolj za pritoževat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 18:42:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica smo se imeli fajn na kofici klara je razturala - ful je bla dobre volje. pa še skledico je zlomila, ki jo je ati prinesel iz japonske... pa bomo že preživeli.... ja, jaz pa se mal krivo počutim, ker je nisem ulovila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 18:42:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica hmmm. plavanje ali miklavž - to je sedaj vprašanje miklavžžžžž in druženje z namiii
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.