Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:23:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kak je pa danes zunaj mrzlo! Uffff! Bova še malo počakala s sprehodom. Spali smo v enem od 19h do 03.30, nato AM in nato še do 07h. Se ne bunim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:26:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ- tega pa jaz ziher ne bi jedla...na oni ndrugi sliki pa tudi jaz mislim kot Tasa in Persida. Aja, maš še ti Zlata pravila, ker jaz jih ne najdem, pa bi te prosila, da mi posreduješ tisti link do slikic. Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:34:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ziher luft... Mi smo tud že ouf. Pride kdo na kofe? a lahko jaz pridem na kofe? A veš kdaj mi vlak pela?? Pridi. Škoda, si zamudila tistega IC, ki je direkt. Aja polna luna, vidiš. Me smo pa spale super. Kdo bi razumel te otroke in polne lune itd?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:36:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridi. Škoda, si zamudila tistega IC, ki je direkt. Škoda ja... Kaj te veš mogoče, te kdaj presenetim Aja polna luna, vidiš. Me smo pa spale super. Kdo bi razumel te otroke in polne lune itd? Lija, je tud dobro spala, mami pravi da do 6h in pol ob 7,30 je že dalje. Doma pa je jok in stok ko mora spat . Jaz pa sem se sam premetavala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:37:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Evo, jaz sem že auf. Danes ponoči sem ful slabo spala, samo sem se premetavala. Ne vem kaj je to. Je pa mi mami sporočila, da so spali vso noč od 20.10-6h Zdaj pa ne vem ali res Dormeo tal dobro vpliva na Lijo, ali Lenarški luft? Grem mal pobrskat, kolk kaj Dormeo za otroško posteljo stane... Mogoče,pa vidva cele noči skačeta ,da otrok ne more spat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:38:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Evo, jaz sem že auf. Danes ponoči sem ful slabo spala, samo sem se premetavala. Ne vem kaj je to. Je pa mi mami sporočila, da so spali vso noč od 20.10-6h Zdaj pa ne vem ali res Dormeo tal dobro vpliva na Lijo, ali Lenarški luft? Grem mal pobrskat, kolk kaj Dormeo za otroško posteljo stane... Mogoče,pa vidva cele noči skačeta ,da otrok ne more spat ti pa si ena smešna oseba
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:39:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridi. Škoda, si zamudila tistega IC, ki je direkt. Škoda ja... Kaj te veš mogoče, te kdaj presenetim Aja polna luna, vidiš. Me smo pa spale super. Kdo bi razumel te otroke in polne lune itd? Lija, je tud dobro spala, mami pravi da do 6h in pol ob 7,30 je že dalje. Doma pa je jok in stok ko mora spat . Jaz pa sem se sam premetavala Preseneti me skupaj s Persido. Ker takrat bom vedla, da je tud ona naspana. Veš kako je, drugje je vse lepše kot doma. A je tvoja mama kaj drugače naredila kot ti zvečer? Ji je dala kaj takega za jest, da jo je celo noč držalo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:41:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
Zorica- čestitke tasa - piši božičku za dormeo kokica - kaj gužva je že mimo? In dobro jutro vsem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:42:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa- danes bi lahko prišle samo to ne šteje ne ,če sem samo jaz spala celo noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:43:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
Bi čvekala z vami a moj nočni budilec je sedaj spal celih 30 minut,vau........
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:44:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Preseneti me skupaj s Persido. Ker takrat bom vedla, da je tud ona naspana. Veš kako je, drugje je vse lepše kot doma. A je tvoja mama kaj drugače naredila kot ti zvečer? Ji je dala kaj takega za jest, da jo je celo noč držalo? Ma če me toti mali bauc Anže, sploh nea resno jema, ko mu pravim, da je treba vso noč prespat, ker bi mami radi šle mal na lušno. Bom mogla mogoče z bolj temnim tonom mu povedat, zadnjič sem mu tak na lep in miren način Ne, mami ji je enako nardila Novalac. Dala pa jo je res mal bolj pouzno spat. Pa tam je spala 2-krat popoldan, ko pr nas doma max.1krat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:45:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - piši božičku za dormeo Nima božiček tolk € ker pol bo spet sam Lija dobil, jaz pa bom ven padla. A jaz naj pol se tud k njej v kinderpet tišim al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:45:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bi čvekala z vami a moj nočni budilec je sedaj spal celih 30 minut,vau........ bravo Anže zdaj si je full spočil
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:45:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa- danes bi lahko prišle samo to ne šteje ne ,če sem samo jaz spala celo noč Kako ti je pa to uspelo? Imaš akšno varuško doma al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:46:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ne, mami ji je enako nardila Novalac. Dala pa jo je res mal bolj pouzno spat. Pa tam je spala 2-krat popoldan, ko pr nas doma max.1krat. Mogoče je pa to kljulč do rešitve problema. Ti jo daješ kar zgodaj spat, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:53:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa- danes bi lahko prišle samo to ne šteje ne ,če sem samo jaz spala celo noč Kako ti je pa to uspelo? Imaš kakšno varuško doma al kaj? Bila in odšla (superbabi)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 9:02:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa- danes bi lahko prišle samo to ne šteje ne ,če sem samo jaz spala celo noč Kako ti je pa to uspelo? Imaš kakšno varuško doma al kaj? Bila in odšla (superbabi) za babi in da si mami mal spočije. To je velik vredno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 9:15:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- tega pa jaz ziher ne bi jedla...na oni ndrugi sliki pa tudi jaz mislim kot Tasa in Persida. Aja, maš še ti Zlata pravila, ker jaz jih ne najdem, pa bi te prosila, da mi posreduješ tisti link do slikic. Hvala! bom poiskala. mislim, da imam še nekje na mailu, ko si mi ti pošiljala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 9:19:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- tega pa jaz ziher ne bi jedla...na oni ndrugi sliki pa tudi jaz mislim kot Tasa in Persida. Aja, maš še ti Zlata pravila, ker jaz jih ne najdem, pa bi te prosila, da mi posreduješ tisti link do slikic. Hvala! bom poiskala. mislim, da imam še nekje na mailu, ko si mi ti pošiljala ne najdem več
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 9:37:15
|
|
|
|
mediuhec
|
mediuhec, ti si pa za Guinnessovo knjigo rekordov P.s.: poglej ticker ja, nimam pojma, kako mi rata. saj berem pa bolj pogosto, he he he!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 9:47:26
|
|
|
|
mediuhec
|
ejga, samo ne me briiiisat! seznam: 70 cm, 7750 g, naslednji pregled- tik pred vstopom v vrtec..... kil ma malo, ker ful miga, tko da ni panike. četrtek: a katera pride kaj na obisk, midva z matevžem malo pogrešava družbo tasa, daj sporoči, če bo 2. teden pri tebi (pa kateri dan, da si malo planiram, sploh če bo slabo vreme- da se za avto zagrebem), če ne vas res jaz povabim! mala čebelica: ooojeee, jaz nimam pojma kaj bi na japonskem jedla, bi mela kar shujševalno, he he kašelj: naš je malo kašljal, pa smo mu v lekarni vzeli Panatus- P pa je bila huda in je rekla, da je za tamale nekaj drugega (sinakol??). zelo sem jezna na te lekarnarje- samo da nekaj prodajo!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 10:09:10
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica MOJ SONČEK PA IMA DANES 9.MESECEV PS :Sem htela dati kakšno slikico gor, pa mi ne gre
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 10:29:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec ejga, samo ne me briiiisat! Kirga to? Noben te ne bo brisal, se nimaš kaj bat pa tud vse ostale ne.Tak da vam ni treba omenjat v vsakem postu.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 2.12.2009 10:36:15 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 10:35:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec ejga, samo ne me briiiisat! Kirga to? Noben te ne bo brisal, se nimaš kaj bat pa tud vse ostale ne.Tak da vam ni treba omenjat v vsakem postu. Zdaj po novem se ne briše ampak v zvezek piše neupravičene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 10:36:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec ejga, samo ne me briiiisat! Kirga to? Noben te ne bo brisal, se nimaš kaj bat pa tud vse ostale ne.Tak da vam ni treba omenjat v vsakem postu. Zdaj po novem se ne briše ampak v zvezek piše neupravičene Za to ni Tudi prav. Tega pa nimam jaz čez.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.