|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
2.12.2009 8:23:37   
KOKICA32
Kak je pa danes zunaj mrzlo! Uffff! Bova še malo počakala s sprehodom. user posted image

Spali smo v enem od 19h do 03.30, nato AM in nato še do 07h. Se ne bunim...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
2.12.2009 8:26:11   
KOKICA32
- tega pa jaz ziher ne bi jedla...na oni ndrugi sliki pa tudi jaz mislim kot Tasa in  Persida. user posted image

Aja, maš še ti Zlata pravila, ker jaz jih ne najdem, pa bi te prosila, da mi posreduješ tisti link do slikic. user posted image Hvala!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
2.12.2009 8:34:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa, ziher luft... user posted image

Mi smo tud že ouf. Pride kdo na kofe?user posted image

a lahko jaz pridem na kofe?
A veš kdaj mi vlak pela?? user posted image user posted image user posted image

Pridi. Škoda, si zamudila tistega IC, ki je direkt. user posted image
user posted image

Aja polna luna, vidiš. Me smo pa spale super. user posted image Kdo bi razumel te otroke in polne lune itd? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
2.12.2009 8:36:56   
tasa_m
Pridi. Škoda, si zamudila tistega IC, ki je direkt. user posted image    Škoda ja...user posted image Kaj te veš mogoče, te kdaj presenetim user posted image
user posted image

Aja polna luna, vidiš. Me smo pa spale super. user posted image Kdo bi razumel te otroke in polne lune itd? user posted image   Lija, je tud dobro spala, mami pravi da do 6h in pol ob 7,30 je že dalje. Doma pa je jok in stok ko mora spat user posted image . Jaz pa sem se sam premetavala

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
2.12.2009 8:37:10   
PERSIDA

Dobro jutro.
Evo, jaz sem že auf. Danes ponoči sem ful slabo spala, samo sem se premetavala. Ne vem kaj je to.

Je pa mi mami sporočila, da so spali vso noč od 20.10-6h user posted image
Zdaj pa ne vem ali res Dormeo tal dobro vpliva na Lijo, ali Lenarški luft? user posted image
Grem mal pobrskat, kolk kaj Dormeo za otroško posteljo stane...

Mogoče,pa vidva cele noči skačeta ,da otrok ne more spatuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
2.12.2009 8:38:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dobro jutro.
Evo, jaz sem že auf. Danes ponoči sem ful slabo spala, samo sem se premetavala. Ne vem kaj je to.

Je pa mi mami sporočila, da so spali vso noč od 20.10-6h user posted image
Zdaj pa ne vem ali res Dormeo tal dobro vpliva na Lijo, ali Lenarški luft? user posted image
Grem mal pobrskat, kolk kaj Dormeo za otroško posteljo stane...

Mogoče,pa vidva cele noči skačeta ,da otrok ne more spatuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa si ena smešna oseba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
2.12.2009 8:39:16   
Najaa

Pridi. Škoda, si zamudila tistega IC, ki je direkt. user posted image    Škoda ja...user posted image Kaj te veš mogoče, te kdaj presenetim user posted image
user posted image

Aja polna luna, vidiš. Me smo pa spale super. user posted image Kdo bi razumel te otroke in polne lune itd? user posted image   Lija, je tud dobro spala, mami pravi da do 6h in pol ob 7,30 je že dalje. Doma pa je jok in stok ko mora spat user posted image . Jaz pa sem se sam premetavala

Preseneti me skupaj s Persido. user posted image Ker takrat bom vedla, da je tud ona naspana.

Veš kako je, drugje je vse lepše kot doma. A je tvoja mama kaj drugače naredila kot ti zvečer? Ji je dala kaj takega za jest, da jo je celo noč držalo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
2.12.2009 8:41:20   
PERSIDA
Zorica- čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa - piši božičku za dormeouser posted image

kokica - kaj gužva je že mimo?user posted image

In dobro jutro vsem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
2.12.2009 8:42:29   
PERSIDA
Najaa- danes bi lahko prišle samo to ne šteje ne ,če sem samo jaz spala celo nočuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
2.12.2009 8:43:46   
PERSIDA
Bi čvekala z vami a moj nočni budilec je sedaj spal celih 30 minut,vau........

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
2.12.2009 8:44:02   
tasa_m
Preseneti me skupaj s Persido. user posted image Ker takrat bom vedla, da je tud ona naspana.

Veš kako je, drugje je vse lepše kot doma. A je tvoja mama kaj drugače naredila kot ti zvečer? Ji je dala kaj takega za jest, da jo je celo noč držalo?

Ma če me toti mali bauc Anže, sploh nea resno jema, ko mu pravim, da je treba vso noč prespat, ker bi mami radi šle mal na lušno. user posted image Bom mogla mogoče z bolj temnim tonom mu povedat, zadnjič sem mu tak na lep in miren način user posted image

Ne, mami ji je enako nardila Novalac. Dala pa jo je res mal bolj pouzno spat. Pa tam je spala 2-krat popoldan, ko pr nas doma max.1krat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
2.12.2009 8:45:08   
tasa_m

tasa - piši božičku za dormeouser posted image
Nima božiček tolk € user posted image ker pol bo spet sam Lija dobil, jaz pa bom ven padla. A jaz naj pol se tud k njej v kinderpet tišim al kak? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
2.12.2009 8:45:28   
tasa_m

Bi čvekala z vami a moj nočni budilec je sedaj spal celih 30 minut,vau........
bravo Anže user posted image user posted image
zdaj si je full spočil user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
2.12.2009 8:45:39   
Najaa

Najaa- danes bi lahko prišle samo to ne šteje ne ,če sem samo jaz spala celo nočuser posted image

user posted image user posted image user posted image Kako ti je pa to uspelo? Imaš akšno varuško doma al kaj?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
2.12.2009 8:46:38   
Najaa

Ne, mami ji je enako nardila Novalac. Dala pa jo je res mal bolj pouzno spat. Pa tam je spala 2-krat popoldan, ko pr nas doma max.1krat.

Mogoče je pa to kljulč do rešitve problema. Ti jo daješ kar zgodaj spat, ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
2.12.2009 8:53:17   
PERSIDA

user posted image
user posted image user posted image   Kako ti je pa to uspelo? Imaš kakšno varuško doma al kaj?

Bila in odšlauser posted image (superbabi)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
2.12.2009 9:02:29   
Najaa

user posted image
user posted image user posted image   Kako ti je pa to uspelo? Imaš kakšno varuško doma al kaj?

Bila in odšlauser posted image (superbabi)

user posted image user posted image user posted image za babi in da si mami mal spočije. To je velik vredno.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
2.12.2009 9:15:26   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

- tega pa jaz ziher ne bi jedla...na oni ndrugi sliki pa tudi jaz mislim kot Tasa in  Persida. user posted image

Aja, maš še ti Zlata pravila, ker jaz jih ne najdem, pa bi te prosila, da mi posreduješ tisti link do slikic. user posted image Hvala!

bom poiskala. mislim, da imam še nekje na mailu, ko si mi ti pošiljala

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
2.12.2009 9:19:18   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

bom poiskala. mislim, da imam še nekje na mailu, ko si mi ti pošiljala

ne najdem več user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
2.12.2009 9:37:15   
mediuhec
mediuhec, ti si pa za Guinnessovo knjigo rekordov

P.s.: poglej ticker

ja, nimam pojma, kako mi rata. saj berem pa bolj pogosto, he he he!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
2.12.2009 9:47:26   
mediuhec
ejga, samo ne me briiiisat!

seznam: 70 cm, 7750 g, naslednji pregled- tik pred vstopom v vrtec.....user posted image     kil ma malo, ker ful miga, tko da ni panike.

četrtek: a katera pride kaj na obisk, midva z matevžem malo pogrešava družbo user posted image user posted image
tasa, daj sporoči, če bo 2. teden pri tebi (pa kateri dan, da si malo planiram, sploh če bo slabo vreme- da se za avto zagrebem), če ne vas res jaz povabim!

mala čebelica: ooojeee, jaz nimam pojma kaj bi na japonskem jedla, bi mela kar shujševalno, he he

kašelj: naš je malo kašljal, pa smo mu v lekarni vzeli Panatus- P pa je bila huda in je rekla, da je za tamale nekaj drugega (sinakol??). zelo sem jezna na te lekarnarje- samo da nekaj prodajo!!!

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
2.12.2009 10:09:10   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

MOJ SONČEK PA IMA DANES 9.MESECEV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PS :Sem htela dati kakšno slikico gor, pa mi ne gre user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
2.12.2009 10:29:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

Kirga to? user posted image user posted image user posted image

Noben te ne bo brisal, se nimaš kaj bat pa tud vse ostale ne.Tak da vam ni treba omenjat v vsakem postu. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 2.12.2009 10:36:15 >

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
2.12.2009 10:35:49   
PERSIDA

Noben te ne bo brisal, se nimaš kaj bat pa tud vse ostale ne.Tak da vam ni treba omenjat v vsakem postu.

Zdaj po novem se ne briše ampak v zvezek piše neupravičeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
2.12.2009 10:36:52   
Najaa

Noben te ne bo brisal, se nimaš kaj bat pa tud vse ostale ne.Tak da vam ni treba omenjat v vsakem postu.

Zdaj po novem se ne briše ampak v zvezek piše neupravičeneuser posted image user posted image user posted image user posted image   Za to ni

Tudi prav. Tega pa nimam jaz čez.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.