Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:36:56
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridi. Škoda, si zamudila tistega IC, ki je direkt. Škoda ja... Kaj te veš mogoče, te kdaj presenetim
Aja polna luna, vidiš. Me smo pa spale super. Kdo bi razumel te otroke in polne lune itd? Lija, je tud dobro spala, mami pravi da do 6h in pol ob 7,30 je že dalje. Doma pa je jok in stok ko mora spat . Jaz pa sem se sam premetavala
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:37:10
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Dobro jutro. Evo, jaz sem že auf. Danes ponoči sem ful slabo spala, samo sem se premetavala. Ne vem kaj je to.
Je pa mi mami sporočila, da so spali vso noč od 20.10-6h Zdaj pa ne vem ali res Dormeo tal dobro vpliva na Lijo, ali Lenarški luft? Grem mal pobrskat, kolk kaj Dormeo za otroško posteljo stane...
Mogoče,pa vidva cele noči skačeta ,da otrok ne more spat
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:38:00
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA
Dobro jutro. Evo, jaz sem že auf. Danes ponoči sem ful slabo spala, samo sem se premetavala. Ne vem kaj je to.
Je pa mi mami sporočila, da so spali vso noč od 20.10-6h Zdaj pa ne vem ali res Dormeo tal dobro vpliva na Lijo, ali Lenarški luft? Grem mal pobrskat, kolk kaj Dormeo za otroško posteljo stane...
Mogoče,pa vidva cele noči skačeta ,da otrok ne more spat
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:39:16
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pridi. Škoda, si zamudila tistega IC, ki je direkt. Škoda ja... Kaj te veš mogoče, te kdaj presenetim
Aja polna luna, vidiš. Me smo pa spale super. Kdo bi razumel te otroke in polne lune itd? Lija, je tud dobro spala, mami pravi da do 6h in pol ob 7,30 je že dalje. Doma pa je jok in stok ko mora spat . Jaz pa sem se sam premetavala
Preseneti me skupaj s Persido. Ker takrat bom vedla, da je tud ona naspana.
Veš kako je, drugje je vse lepše kot doma. A je tvoja mama kaj drugače naredila kot ti zvečer? Ji je dala kaj takega za jest, da jo je celo noč držalo?
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:44:02
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Preseneti me skupaj s Persido. Ker takrat bom vedla, da je tud ona naspana.
Veš kako je, drugje je vse lepše kot doma. A je tvoja mama kaj drugače naredila kot ti zvečer? Ji je dala kaj takega za jest, da jo je celo noč držalo?
Ma če me toti mali bauc Anže, sploh nea resno jema, ko mu pravim, da je treba vso noč prespat, ker bi mami radi šle mal na lušno. Bom mogla mogoče z bolj temnim tonom mu povedat, zadnjič sem mu tak na lep in miren način
Ne, mami ji je enako nardila Novalac. Dala pa jo je res mal bolj pouzno spat. Pa tam je spala 2-krat popoldan, ko pr nas doma max.1krat.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 9:47:26
mediuhec
ejga, samo ne me briiiisat!
seznam: 70 cm, 7750 g, naslednji pregled- tik pred vstopom v vrtec..... kil ma malo, ker ful miga, tko da ni panike.
četrtek: a katera pride kaj na obisk, midva z matevžem malo pogrešava družbo tasa, daj sporoči, če bo 2. teden pri tebi (pa kateri dan, da si malo planiram, sploh če bo slabo vreme- da se za avto zagrebem), če ne vas res jaz povabim!
mala čebelica: ooojeee, jaz nimam pojma kaj bi na japonskem jedla, bi mela kar shujševalno, he he
kašelj: naš je malo kašljal, pa smo mu v lekarni vzeli Panatus- P pa je bila huda in je rekla, da je za tamale nekaj drugega (sinakol??). zelo sem jezna na te lekarnarje- samo da nekaj prodajo!!!