Anuš
|
BRAVO ANAJ IN DOBRODOŠEL NEJC . Tole so ble pa poštene mere Tale novica mi je za trenutek otrdila trebuh . Anaj: zdej pa nič ne bo s pasuljem in zeljem Puffy: strije po porodu se samo bolj pokažejo, ker koža ni več tako napeta in skoči skupaj v "strijne" gube. Po moje ni logično, da se ti potem delajo. Sej se delajo zaradi preraztegnjenosti in slabše elastičnosti kože. Ne skrbi- boš pa za maškare 3-glava brkata mucka (zgoraj brez) od peat shopgirl: ne, niti ni gripe v njenem vrtcu. Samo itak ne vejo starši al je samo viroza al je ta gripa, ker zdravniki ne jemljejo brisov (to stane ) mojca&maya: prvega v mesecu sem zamudila, pa tudi, ko sem klicala v vrtec v zvezi s tem, mi niso nič omenili o kakšnih -50%. Tko, da včeraj je bla doma in sem bla tolk zmatrana pol, da je dons že v vrtcu. Sploh ne sledim, prav dolgočasna sem ji, ker na sprehodu hodim tolk počasi in se ne morem lovit več. Doma pa skor spim zraven, ko se kaj igrava . Dons je komi čakala, da gre v vrtec Čeprav sem drugič, se mi ni sanjal od kje kar naenkrat tolk izcedka . Lepo, da vse švicamo down there . Še kar grose je, ko vstanem in se vlije kot bi dobila menstruacijo . Tincy: mene je tud sex ta prvič pognal. Ti rečem, da deluje. Punce, ki ste na vrsti, čas je za AKCIJO marusi: brez lupince pa res ne gre, a ne? . Jst bom po moje še na hitrco šla domov psa na sprehod pelat, pa posesat in pomit posodo in po tleh. Pa mogoče še pralni stroj zalaufat in v sušilca zmetat mokre cunje
|