|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
2.12.2009 8:08:04   
vagica
iskrene čestitke anaj za Nejca!!!user posted image user posted image user posted image

pa obilo nepozabnih trenutkov z malo štručko, joj, jst tud že komiiiiiiiiiiii čakam, mojga miškota malega user posted image

lep danuser posted image

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
2.12.2009 8:11:13   
taraji
Iiiiiiiiiiiiiiii, pa ga imamo - prvega pravega decemberčka.

Anaj - čestitke za malega (velikegauser posted image )Nejca, veliko lepih trenutkov vama, da gresta čimprej domov in uživata skupaj s preostalo družinico.

La vita e bella

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
2.12.2009 8:15:30   
kaja13
user posted image user posted image user posted image Bravo Anaj, user posted image user posted image user posted image Nejc.... no, pa se je začelo.

Punce, a ni danes polna luna... me prav zanima če bo še kakšnega decemberčka ven potegnilouser posted image .

Jaz sem bila včeraj tok slabe volje, da se mi tud pisat ni dal. Rok pa nuhalni je mimo, pri nas pa nič novegauser posted image .

Tinchy.... mal rjavo krvavega izcedka ni nič. Če bi orng zakrvavela, je treba pa v P.

Marusi... jaz sem tiste cifre na CTG opazovala in se mi zdi, da se tudi na premikanje bebice odzivajo. Sam več kot 20 jaz nisem imela, večinoma je bilo pa itak pod 10.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
2.12.2009 8:30:11   
Zibka
Čestitke mamici in Nejcu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
2.12.2009 8:52:35   
summmer725
Anaj čestitke za Nejcauser posted image !!! Čim več lepih trenutkov vam želim  pa čim hitrejši prihod domov!!!!!!!!!!!!

Grem likat potem pa k zdravniku, da vidmo če se tud pri nam že kaj dogaja. lp

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
2.12.2009 8:53:47   
METULJ1
Iskrene čestitke mamici Anaj in korenjaku Nejcu.  Obilo cartanja vam želim pa pošiljam nekaj user posted image user posted image user posted image za srečo in uspeh pri navajanju na skupno življenje.

Pozdravčki vsem.

Mi imamo pa jutri 1 CTG. Danes se začel 37. teden (PDP 30.12.). Še vedno prisotni hemeroidi, pojavile so se prve strije na trebuhu-kljub mazanju in to je zaenkrat to. Me pa zanima, če bo jutri CTG kej pokazal, ker se mi že 2 dni zdi, da imam rahle popadke.

Skratka pozdravčki vsem do jutri

Pa srečno vsem tistim, ki ste že v nizkem štartu

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
2.12.2009 8:55:20   
neanja duo
user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Oh,jaz tudi komaj čakam.....sem že sita vsega....

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
2.12.2009 9:13:49   
vijolca
Tako, Anaj je uradno začela decembrsko sezono user posted image user posted image user posted image ! Kakšna novica, mene pa nič za računalnikom! user posted image
Anaj in Nejc, čestitke in veliko užitkov in veselja celi družini! user posted image

Pri nas že tako odštevamo dneve, včeraj mi je šel moj user posted image po dve škatli malinovega čaja in zdaj govori v trebuh, da ne gremo nikamor, dokler ga ne spijem... user posted image Tako da kuham velike doze tega čaja...

Maruši, to pa je šok, mene bi tudi malo panika zagrabila, če si šele v 37. tednu, vzemi si zdaj nekaj dni počitka, pa ne se obremenjevat, kaj boš počela, rajši pomisli, da se tega kmalu nekaj let verjetno ne boš več spraševala in odklopi! (Poišči kakšno revijo, knjigo, poglej kakšen star album s slikami recimo...)

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
2.12.2009 9:13:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Oh,jaz tudi komaj čakam.....sem že sita vsega....

se ti lahko pridruzim...sploh ne vem,kako bom se do konca mesca zdrzalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4384
2.12.2009 9:14:07   
Puffy
Čestitke Anaj in Nejc user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz komaj čakam, ker me že vse tišči, po drugi strani me je pa kar malo strah, ker sploh ne vem kaj pričakovat od poroda. Se trudim psihično pripravljat že par dni, pa mi kar ne uspeva user posted image

Ta notranja stran stegen (gor pri vrhu) me zmeraj bolj boli...To je zaradi tega, ker otrok pritiska dol al kaj? Če ležim, sedim, stojim je vedno isto, boli ku user posted image . Rabim kar en čas, da se poberem s postelje ko ustajam sredi noči - mi gre kar na jok na momente od bolečin user posted image

Strij po trebuhu nisem dobila, jih mam pa ene par po joških (zgleda kot da majo mačje brke user posted image ). Mi je pa rekla frendica, da ona je dobila dosti strij po trebuhu šele po porodu, prej da jih ni mela nič.

Neposredna povezava do sporočila: 4385
2.12.2009 9:16:37   
maya2
Čestitke Anaj za Nejca user posted image user posted image user posted image je pa res velik fant user posted image

Danes je polna luna.... mogoče bo šla še katera user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
2.12.2009 9:20:07   
terida
anaj, iskrene čestitke za Nejca! user posted image user posted image user posted image To je pa fant in pol!

Jaz imam rok danes, dogaja se pa čisto nič... Me prav zanima kaj bo rekel G na današnjem pregledu. Pa zanima me ali mi bo sploh naredil CTG. Prejšnjič sem šla 12 dni čez rok in mi je naredil CTG šele, ko sem bila že en teden čez rok...

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
2.12.2009 9:47:11   
vijolca
Terida, meni je CTG napovedal šele na pregledu 5 dni čez rok. A kar 12 dni čez rok si šla? Pa na preglede si tudi potem še hodila k njemu? Mislim, da mene tudi čaka malo daljše čakanje, pa mi kar ustreza, da mi ni treba na preglede v P, grem raje h G... Držim pesti, da bo kaj akcije kmalu!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
2.12.2009 9:51:46   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: vijolca

Terida, meni je CTG napovedal šele na pregledu 5 dni čez rok. A kar 12 dni čez rok si šla? Pa na preglede si tudi potem še hodila k njemu? Mislim, da mene tudi čaka malo daljše čakanje, pa mi kar ustreza, da mi ni treba na preglede v P, grem raje h G... Držim pesti, da bo kaj akcije kmalu!

Če se prav spomnim, je bilo tako, da sem od roka pa do 7 dni čez rok hodila na preglede k njemu (preglede sem imela na dva dni ali nekaj podobnega), potem pa v P. Mislim, da je to eno splošno pravilo. Tudi meni je tako ustrezalo, ker sem iz Ljubljane, izbrala pa sem si Postojnsko porodnišnico in res se mi ni dalo na dva dni v Postojno hodit. Že tako sem potem bila ene dvakrat tam, ko sem bila že več kot teden čez rok...
Upam, da tokrat ne pride do tega!

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
2.12.2009 9:59:50   
Anuš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO ANAJ IN DOBRODOŠEL NEJCuser posted image user posted image user posted image . Tole so ble pa poštene mereuser posted image

Tale novica mi je za trenutek otrdila trebuhuser posted image user posted image user posted image . Anaj: zdej pa nič ne bo s pasuljem in zeljemuser posted image

Puffy: strije po porodu se samo bolj pokažejo, ker koža ni več tako napeta in skoči skupaj v "strijne" gube. Po moje ni logično, da se ti potem delajo. Sej se delajo zaradi preraztegnjenosti in slabše elastičnosti kože. Ne skrbi- boš pa za maškare 3-glava brkata mucka (zgoraj brez)user posted image user posted image user posted image
od peat
shopgirl: ne, niti ni gripe v njenem vrtcu. Samo itak ne vejo starši al je samo viroza al je ta gripa, ker zdravniki ne jemljejo brisov (to staneuser posted image )

mojca&maya: prvega v mesecu sem zamudila, pa tudi, ko sem klicala v vrtec v zvezi s tem, mi niso nič omenili o kakšnih -50%. Tko, da včeraj je bla doma in sem bla tolk zmatrana pol, da je dons že v vrtcu. Sploh ne sledim, prav dolgočasna sem ji, ker na sprehodu hodim tolk počasi in se ne morem lovit več. Doma pa skor spim zraven, ko se kaj igravauser posted image . Dons je komi čakala, da gre v vrtecuser posted image

Čeprav sem drugič, se mi ni sanjal od kje kar naenkrat tolk izcedkauser posted image . Lepo, da vse švicamo down thereuser posted image . Še kar grose je, ko vstanem in se vlije kot bi dobila menstruacijouser posted image . Tincy: mene je tud sex ta prvič pognal. Ti rečem, da deluje. Punce, ki ste na vrsti, čas je za AKCIJOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marusi: brez lupince pa res ne gre, a ne?user posted image user posted image user posted image . Jst bom po moje še na hitrco šla domov psa na sprehod pelat, pa posesat in pomit posodo in po tleh. Pa mogoče še pralni stroj zalaufat in v sušilca zmetat mokre cunjeuser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
2.12.2009 10:00:36   
tulpika

Anaj in Nejc...čestitke !!! woooowwwww.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . oooo....full sem vesela!

Jaz sem pa ob 4 vstala, šla brat in ob 7 nazaj spat...zdej sem se pa lepo zbudila user posted image . Nekak na obroke spim.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
2.12.2009 10:21:06   
Tincy90
Jutroo!user posted image
Ooo vidm d mamo že prvega decembrčka, fuuul lepo!!user posted image user posted image user posted image Čestitke mamici anaj in njeni mali Štručki Nejcu!user posted image user posted image user posted image user posted image velik, velik lepih trenutkov in cartanja vama želim, pa družinici na sploh.user posted image user posted image user posted image
No js sm se pa dans lepo naspala klub včerejšnji paniki k me je mal zagrabla zard izcedka. Sm klicala potem se v bolnco pa je rekla d naj sama presodm al pridem al ne, kr pa nism mela sluzi nisem potem nikamor šla. Ponoči sm si dala vložek je blo še mal rjavkasto sm zjutri opazila in pol sm šla se lulat pa je blo mal rjave sluzi. Zdj vas bom spet vprašala, ko in če se ti čep odlušči moraš takoj v P al kako? Kr sm prvorodka so mi vse te stvari tuje in se sama sebi zdim kt da sm stupid.user posted image lepo prosim, če mi pomagate z nasveti in hvala za nasvete za nazaj.user posted image Aja še to...men je to čudn kko mate vse neki PDP-je po nuhalni, kr js za ta PDP ne vem, vem sam za PDP po UZ k je 12.12., PDP po menstrualnem koledarčku mam pa dans 2.12. Čist sm zmedena, ampak nekak bolš volje kt učeri zvečer.user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
2.12.2009 10:22:40   
ShopGirl
Naša Anaj že crklja, kok lepo user posted image  Sem ji sicer čestitala na "Rodili smo", ampak morm še enkrat: srečno vsej družinici in obilo lepih trenutkov vam želim, upam da bo Jaka vesel svojega bratca Nejcauser posted image  

Obe imeni sta mi full všeč - Jaka in Nejc (waw)...naaajs.

Tincy, tko kot so napisale že ostale, mal izcedka ni panike. Sta zmehčala MV z akcijo user posted image   Sem brala pri novemberkah da so nekatere ob koncu nosečnosti mele kr obilne izcedke sluzi (luščenje čepa). Porod se bliža user posted image

marusi, mene bi tut šokiralo, če bi me kr rodit poslali - AMPAK 37. teden je že porodni termin, tko da ni nč prehitro za rodit. Zdej loh pričakuješ porod kadarkoli v bistvu... Tko da, brez izgovorov user posted image

terida, zatež za CTG... more ti ga nardit - to ni odvisno od njegove dobre volje. Pa srečno - jst full upam da se kej začne dogajat in da kmalu rodiš user posted image

dreamz, good luck pri porodu, oglasi se nam še kaj!!!
in če sem katero spustila, ki ma napovedan porod - srečno tudi njej...in štručki seveda.

No pri men se še nč ne dogaja, učer par popadkov sem in tja and that's it.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
2.12.2009 10:27:07   
ShopGirl
tincy ti kr odgovorim, ko sem že v elementu user posted image

ko se ti odlušči čep ti ni treba nikamor, čaki na redne popadke... loh se pojavijo kmal, loh pa še traja predn se karkol začne.
PDP po nuhalni jst upoštevam zato ker ga je določil Pušenjak user posted image  ma neumno vem... Pr  men je blo tko da mi je G rekla naj si izberem en datum med 14. (PDP po zadnji menstruaciji) in 8. (PDP po nuhalni), in sva izbrale 10. user posted image

Sam jst navijam za 8. ker je prej user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
2.12.2009 10:32:27   
*nivea
Anaj čestitke za Nejca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
2.12.2009 10:37:22   
Tincy90
Hehe...ok ful hvala Shopgirl.user posted image user posted image pol lahk še zmer doma zabušavam, pa se namakam v vročih kopelih in sitnarm mojmu.user posted image Zakon!user posted image js sm upam d me bebica ne bo prehitela kr bi rada najprej dočakala 19.rojstni dan (k ga mam 4.12.user posted image ) predn bi mogla it rodit, če je zdržala tok dolg v bušiju naj počaka še dva dni.user posted image user posted image jooj ta letošnji december pa bo napet!user posted image mislm d sm tuki pr vas najmlajša k bo mami ane?user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
2.12.2009 10:41:56   
ShopGirl
Pa sej ti si še mladiček user posted image  Mislm da si res najmlajša nosečka med decemberkami. Uuu upam da dočakaš rojstni dan 2v1 - jst sm ga mela maja in mi je blo full neki posebnega... 25. rojstni dan, pa še nosečka... Prvič po dolgem času sem praznovala trezna user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
2.12.2009 10:42:02   
Anonimen
tincy,kolk super,taka mlada mamicauser posted image Saj si samo par let starejsa od moje hcere,pa sama zase vecx mislim da sem se mulcuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
  Neposredna povezava do sporočila: 4398
2.12.2009 10:44:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Pa sej ti si še mladiček user posted image  Mislm da si res najmlajša nosečka med decemberkami. Uuu upam da dočakaš rojstni dan 2v1 - jst sm ga mela maja in mi je blo full neki posebnega... 25. rojstni dan, pa še nosečka... Prvič po dolgem času sem praznovala trezna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sama tut zadnja 3leta nekaj abstiniram...user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
2.12.2009 10:47:38   
Anuš
user posted image user posted image user posted image tincy90: ja po moje si kar winnerkauser posted image user posted image user posted image . Si pa zgodi začela, boš lahk prej končalauser posted image user posted image user posted image . Pa ziher vse skupaj lažje prenašaš kot kakšne, ki so že 30user posted image . Čeprav se tud ta stare dobr držimo, a ne češplje?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Starost vaše/ga prvorojenca/ke
Ela123

Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?

0-5 (61%)

5-10 (17%)

10-15 (10%)

15-20 (5%)

več, kot 20 (8%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!