|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
2.12.2009 8:11:01   
bačko
Jutro!
Hanuši najprej čestitke tvoji prijateljica za sineka Blaža.user posted image user posted image user posted image Se pa strinjam glede kuhanja kosila.Tudi jaz sem samo za štedilnikom.Jaz bom pa jutri ji verjetno dala malo piščančka.Zelorada je ampak tudi zelo ne rada pije čaj.Čez dan mi uspe da spije vsaj ene 50-80 ml.Saj bo.
Bjondi vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image Se opravičujem za zamudo.user posted image
Lora je malo smrkava ampak bo.
Mojjaka in tvojemu srčku vse naj naj za 6 mesecev. (z zamudo)user posted image user posted image user posted image
Vse naj naj Klari in njeni mamici Princ princeska za 6 mesecev!user posted image user posted image user posted image
Betea pozdravljena med nami in upam da bodo noči kmalu boljše.user posted image
Ni mi imamo pa jutri pregled in moram vprašati za Žano in cepljenje proti pandemski gripi.
Aja Lora bo kmalu dobila zobka.Se že vidi belo samo še ni ven pokukal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 701
2.12.2009 8:43:54   
manna
Živjo,
betea dobrodošla!! Poznamo take noči ja, le da pri nas ni vreščanja, vsaj to. user posted image user posted image

mojjaka Z ZAMUDO VSE NAJBOLJŠE!! user posted image user posted image user posted image

Nam se pa spet pozna polna luna - že tretji mesec spremljam kdaj bo luna in vedno se izkaže da nekaj dni prej naša punčka noče spati, pa tudi jesti ne kaj dosti. Nevem ali si samo misllim ali je res luna, upam pa da bo zdaj ko mine luna, boljše. Je pa tudi naši že videt belkasto na dlesni, že čakam kdaj bo kaj več videt.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 702
2.12.2009 9:31:27   
lino
Dan.

Najprej bi zažela VSE NAJBOLJŠE HANUŠI, ki ji ob tej priložnosti želim zdravja, ljubezni, uspeha, prijatelje-taprave, ...eno željo si lahko sama zaželiuser posted image user posted image user posted image
Prav tako želim VSE NAJNAJBOLJŠE tudi mali Klari in mamici princ_princeska...uuuuuuu pol leta, pol tortice....Želim vama zdravja, sreče, smeha, prespanih noči in veliiiiiiiiko igre!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa je za sedaj tudi vse, ker se naš mali Maksi zelo uspešno uči cviljenja...je ko taka cvileča babnca....jooooj kr para ušesa, pa moram it, da se sosedom ne odparauser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.12.2009 9:34:25   
Hanuši
lino po moje si malo zamenjala, ker vsaj mislim, da mi danes nič ne praznujemo user posted image user posted image user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 704
2.12.2009 11:25:39   
bačko
Hanuši kako ste?

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.12.2009 11:30:32   
bačko
Evo moji lubici!
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 706
2.12.2009 11:52:37   
mk8
Živjo punce!

Se vam končno spet malo oglasim. Mi smo prišli iz čatežkih toplic, imeli smo se noro super. Jaz bi bila kar še, tko je hudo pridet domov iz počitnic user posted image . Naša Veronika je bila ful pridna, skos smo čofotali v bazenih, še po toboganu sta se z očitom ene parkrat spustila (po tistem čisto kratkem in počasnem). Je tko začudeno gledala, kaj se dogaja user posted image . Spala je super, predvidevam da jo je voda utrudila, ko smo pa prišli domov, se pa zgodba neprespanih noči ponavlja. Sem se že sprijaznila in upam, da bo kmalu bolje. Tudi jest je začela ful lepo, sadja, ki ji ga dam zjutraj sicer ne mara preveč, tako da ji ponavadi vmešam kar med kašico. Kosilo smo že čisto zamenjali za gosto hrano, očitno ji zelenjava bolj diši. Sva pa zaenkrat probali krompir, korenček in brokoli, vse ima ful rada. Morem začeti še z bučkami in cvetačo. Zvečer dobi kašico za lahko noč, preden gre spat pa se še podojive, ampak ne veliko. Dojive se še ponoči, zjutraj, po dopoldanskem spanju in po popoldanskem spanju. Sem vesela, ker očitno vsaj je rada, če že spi ne preveč dobro. Pa upam, da tako ostane user posted image .

Čestitke vsem za nazaj, pa Jakatu in Klari za pol tortice!!! user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.12.2009 13:09:55   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Živjo punce!

Se vam končno spet malo oglasim. Mi smo prišli iz čatežkih toplic, imeli smo se noro super. Jaz bi bila kar še, tko je hudo pridet domov iz počitnic user posted image .

Mk, kje ste pa bivali? Če nam bo usoda naklonjena, bomo šli tudi mi še letos tja za par dni. Če bo očka dobil dopust, pa če ne bo gripa razsajala, pa če...

No, mi smo s pregleda. Očka, ki je imel nočno, pridno spi. Tudi Srečko pridno spi. Sva zunaj šetala eno uro in tričetrt, zdaj pa nadaljuje kar v očkovi delovni sobi ob odprtem oknuuser posted image Mama bo lahko pa kaj skuhala.

Za seznam:
6. mesec, 7200 g, 71 cm
Bjondi
pa še to te prosim. Prejšnje podatke imam vpisane 4 mesece. Izmerjeni so bili pa pri 4.5. Ker sem pri nekaterih puncah videla, da se je podatek o mesecu popravljal, te prosim, če to narediš še pri Srečkotu. Da bo tako kot mora bit.

Pregledali mu bodo pa samo urin (ga moramo loviti doma).
Pa še ta nasvet mi je dala pediatrinja: (govejo) juho in meso mu je treba začet uvajat kmalu po 6. mesecu. O nasvetih sestre pa ne bi. So malo kontra pediatrinji in ostalim nasvetom.
Ker naš Srečko še ne kaže neke blazne želje po sedenju, mi je rekla tudi, naj ga parkrat na dan dam sedet ob oporo. Pa nič igrač v roke, da bo lahko z rokicami lovil ravnotežje in se počasi navajal na sedenje. Tudi to začnemo prakticirat, ko bo dopolnil pol leta.

Je pa P preverila, ali se stegne proti ropotuljici (jo hoče zagrabit), ali prenese težo na noge, če ga postavi in sedenje.
Je bil pa Srečko danes pri zdravniku naspan in dobro nahranjen, tako da je bil zelo živahen in se je P skoraj odkotalil iz mize. Tako da je bil pohvaljen, jaz pa kar malo po luftu hodim.user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 708
2.12.2009 16:25:28   
manna
Živjoo
bjondi, tudi naši zadnji podatki so za 4,5 mesecev ne pa za 4.mesec. Če boš popravljala... pa hvala da nam urejaš seznamček user posted image
tecka, super za Srečkota da je tako raztural na pregledu user posted image A pri tem pregledu že P poskusi če dojenček sedi sam ? To mi je nenavadno da naj ga kar daš sedet ob oporo - a ni blo do zdaj rečeno da se ne sme otroka posedatuser posted image

Ja vsaka vam čast za hranjenje da tako papate, pri nas se še matramo. Danes je sicer še kar odpirala ustka, je namreč dobila riževo mlečno kašico in noter vmešano banano. Je bla res dobra. Ampak ti šment, ko je končala jest (po enih 10-ih žličkah) se pa ni hotla dojit!? No ja bo že.

Sem bla pa danes na ultra dolgem sprehodu, me zdaj tko noge bolijo kot da bi me stepli... Pri nas je bil namreč sonček.
Kje ste vse?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 709
2.12.2009 16:26:40   
manna
bačko, ful sta luštni pupi! user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 710
2.12.2009 16:28:50   
mk8
Tečka bivali smo v hotelu Čatež, najprej sva imela rezervirano navadno sobo, potem smo pa tja prišli, sem se pa odločila, da bomo vzeli superior sobo - je malo večja, da sem lahko ob najino posteljo postavila še prenosno posteljico pa kopalnica je lepša). So ravno imeli eno akcijo 25 % popust na superior sobe + še kosilo smo zraven dobili (drugače bi imeli samo polpenzion). Nama je bilo super, kopanje je v hotelskem bazenu neomejeno, v zimski termalni rivieri pa je omejeno na tri ure. Ampak nam je bilo čisto dovolj, edino nerodno je bilo to, da si mogel iz zimske riviere ven do našega hotela. Ampak sem jo fejst zadekala, pa je šlo. Nam je bilo super, je bilo pa tako, da nam je bil bolj všeč hotelski bazen, ker ni bilo takšne gužve, pa Veronika itak še ni dovolj stara, da bi jo tisti tobogani, valovi in gusarji preveč zanimali. 

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
2.12.2009 16:32:57   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: fejči

kaminek saj bolj na hitro berem ampak ker sem zasledila vročinski krč me kar stisne saj imam sina ki je imel letos že trikrat saj se ga zdaj sploh ob teh okužbah ne upam v vrtec dat hvala bogu da imamo še enega pa sem doma me pa zanima v drugem razredu je pa še kar vročinski krči saj naj bi do petega leta izveneli ali je imela že večkrat....... ter kako.....

imaš prav, naj bi to že pri njej moglo oditi, pa vendar jih še ima, in vročino ima ob vsakem nahodu al pa če ji kaj ni prav. tko, da je ubožček. ne vem, mal mi je vse sumljivo to. sama sploh nima nobene prave barve v obraz, je tko bolj dovzetna za vse stvari. pa da ne govorim o mamici, k sploh kej preveč pozornosti ne daje nanjouser posted image . mal bolj bi jo mogla pazit, da se neb tolkrat prehladila. pa sej ni čudno, če pa mi je zadnjič rekla v smehu, a veš, da naša tamala je šla v šolo brez zoknčkov, kr bosa. pa še smejala se je zraven, kot da je to tolk smešn. čez 2 dni je pa vročino fasala. ah, brezveze. sam otroček je pa bogi.

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 712
2.12.2009 16:33:04   
mk8
No mi smo imeli danes za kosilo korenček in brokoli zmešan skupaj ter krompir zraven. Sem ji precej naredila in je pridna punca vse popapalauser posted image . Sem kar ponosna nanjouser posted image  Drugače sem ji danes to hrano ločila, prej sem vedno zmešala vse skupaj v eno kašico, danes je pa dobila brokoli in korenček, krompir je bil pa posebej. A ve vse to skupaj zmešate ali dajete ločeno?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 713
2.12.2009 17:57:27   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

lino po moje si malo zamenjala, ker vsaj mislim, da mi danes nič ne praznujemo user posted image user posted image user posted image

hja, sem se odločila, da bo še 1x november, da ne bo prehitro novo leto, ker potem se tudi jst počasi postaram...user posted image tk malo za šalo...pa upam, da ne zameriš, ni bilo nalašč, sam mal me že meseci matrajo...user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 714
2.12.2009 17:58:17   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Ja, res sta lepotički!!!!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 715
2.12.2009 17:59:14   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Res sta lepotički!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 716
2.12.2009 18:57:49   
Hanuši
bačko, pravi mali navihanki. Tko sta cortik. Drugače smo mi super, sam jezna sem kot ris user posted image . Imam Gmail in mi shranjeno geslo noče sprejet. Napiše, da ni pravilno. Pa kako za hudiča, če je shranjeno in ga nisem nič spreminjala. In sedaj ne morem do maila. Pol ti, da pa ful opcij, sam kaj ko si jaz tistih varnostnih vprašanj nisem zapisala. GGRRRRRRR

Lej lino kar se daril tiče, bi ga imela jaz tut še enkratuser posted image user posted image user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 717
2.12.2009 19:12:08   
mojjaka
Hvala vsem za čestitke in za pol torticeuser posted image ja kako čas mine....
Smo se pa šli včeraj fotografu slikat in je bil tako zlat...ko dobim CD vam pokažem, potem pa smo šli še na tortico.
Mi gremo pa v ponedeljek v terme Olimia za 5dni, komaj čakam!!!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 718
2.12.2009 20:12:52   
manna
Dobr večer
naša frajla že spi, verjetno bo pa kmalu prva budnica že, glede na prejšnje noči.
Joj toplice tud mene tko matrajo, povsod kamor pogledam so vabila in reklame za neke toplice! Morm se podvizat da spravim še jaz mojga da gremo. Saj je rekel da je za, ampak zdaj zaključuje diplomo (žal pa ne bo pred novim letom) in skoz govori da PO diplomi lahko greva...jaz pa čakam pa čakam... Punce, ve se bolj spoznate, v katere toplice je najboljš it z dojenčkom?  Meni te Terme Olimia zgledajo super!  A je fino met polpenzion ali polni, tudi s kosilom? Kolk prej pa je treba rezervirat - ful prej al kako? Vam moram priznat da nisem bla še nikol v toplicah user posted image user posted image Ne se smejat, res nisem bla. Ker mi smo zmer hodili smučat, pol pa so bli tam kakšni bazeni (recimo v avstriji), toplice pa nikol niso ble aktualne.

Letos pa morva z lubijem tudi smrekico nabavit (umetno) ker do zdaj jo sploh nisva mela, zdaj pa ko mava otročka bo pa treba, kam bi sicer dali tisto goro daril za Manco user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
2.12.2009 21:46:56   
*alina*
Dober večer,

ob tem pisanju o toplicah je še mene prijelo, da bi kam šla. No, saj verjetno se kam odpravimo, ampak po novem letu...Tud jaz nisem ravno redna obiskovalka toplic, tako da ne znam preveč povedat v tej smeri. Ne bi želela, da je prevelika gužva, to je pa tudi vse.

Danes sem bila v BC, ker sem imela še bon, ki ga moram porabit do konca leta, pa sem prav "na silo" nekaj kupovala. Sem si naredila zalogo kašic, če ne drugega...Sem jih tud jaz vzela nekaj od Sunvala, da probamo...malo sem bila presenečena, ko sem vidla, da imajo na policah cel kup žitnih kašic (Sunval) s pretečenim rokom. Še dobro, da sem takoj vidla, drugače bi morala it spet nazaj menjat...

Bačko, res sta luškani tvoji punciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 720
2.12.2009 22:26:14   
bjondi
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1. Alina*                  (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43 cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4. mesec: 6380 g, 62 cm
5. mesec: -
6. mesec: 7210g, 63,5cm     -UVAJANJE GH
7. mesec: 7900g, 66,5cm
Naslednji pregled:
2. mesec: 4350 g
3. mesec: 5050 g, 57 cm
4. mesec: 6000 g, 60 cm
5. mesec: 6700 g, 64 cm      -UVAJANJE GH
Naslednji pregled:

1. mesec:
  -
2. mesec:
 -
3. mesec:
 -
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled :
4830 g, 54 cm
2. mesec: 6090 g, 62 cm
3. mesec:  -
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 08.10.
  4700 g, 56 cm 
2. mesec:  5640 g, 60 cm
3. mesec:  6740 g, 63 cm    - UVAJANJE GH
4. mesec:  
7600 g, 66 cm
5. mesec:  7900 g, 68cm
5.5 mesec:8200g,  69,5cm 

Naslednji pregled: 
2. mesec: 5900 g, 59 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
   3910g,55,5cm
2. mesec:    -
3. mesec:   4850g,62 cm
4,5 mesec: 5620g,65cm     -PRVI ZOBEK
5. mesec:

Naslednji pregled: 03.12
5400 g
2. mesec: 6100 g, 59 cm
3. mesec: 7000 g, 65 cm
4. mesec:    -
5. mesec: 8500g, 69cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:
  13.01
2. mesec: 4800g,63cm
3. mesec:   -
4. mesec:   -                            -UVAJANJE GH
5. mesec: 6000g,71cm
Naslednji pregled: 16.12
  4560 g, 56 cm
2. mesec:  6420 g, 60 cm
3. mesec:  7640 g, 65 cm
4.5 mesec: 9150g,  70cm      -PRVI ZOBEK                     
5. mesec:                              -UVAJANJE GH
Naslednji pregled:
 14.12
4420 g, 56,5 cm
2. mesec: 5240 g, 58 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec: 6600g, 66cm
5. mesec:                             -UVAJANJE GH
6. mesec: 7490g,69cm
Naslednji pregled: 08.03
  3540 g, 53 cm
2. mesec:  4560 g, 55 cm
3. mesec:  5590 g, 60 cm
4.5 mesec: 6680 g, 65cm   
Naslednji pregled:
1. mesec:

3600 g, 51 cm
2. mesec: 
4480 g, 53 cm
3. mesec:  4880 g, 58 cm
4.5 mesec: 5750 g, 61cm     
5. mesec:
Naslednji pregled
: 08.12
 5600g, 60,5 cm 
2. mesec:   -
3. mesec: 7870g, 67cm
4. mesec:   -                           -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
5. mesec:
9100g,70,5cm
Naslednji pregled:  
 4880g, 58 cm  
2. mesec:      -
3,5 mesec:
7200g, 67 cm 
4. mesec:     -
5. mesec:  8190g, 71cm       -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:  17.12
4360g ,56 cm
2. mesec: 5330g, 59,5 cm
3. mesec: 6590g, 63,5 cm
4. mesec: 7400g, 66cm
5. mesec:
Naslednji pregled:  09.12
  -        
2. mesec: 5670g,  59 cm
3. mesec: 6940g,  64cm
4. mesec: 8190g,  70cm
5. mesec:                           -UVAJANJE GH 
Naslednji pregled:

2. mesec:  4690g,58cm
3. mesec:  5420g,60cm 
4.5 mesec: 6150g,64cm
5. mesec:                           -UVAJANJE GH
Naslednji pregled:

2. mesec: 5500g, 56cm
3. mesec: 7100G,62cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
  3880 g, 54 cm 
2. mesec:  5000 g, 56 cm
3,5 mesec: 6000g, 61cm
4,5mesec:  7200g, 65,5 cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:
Naslednji pregled:  15.12.2009
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440g, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec: 6480g,  -
5. mesec:
Naslednji pregled: 06.12
  4725 g, 55 cm
2. mesec:      -
3. mesec:    6540 g, 62,5 cm
4.5 mesec:  7120 g,   - 
5. mesec:    7400 g, 67cm    -UVAJANJE GH
6. mesec:
Naslednji pregled:  03.12
2. mesec:  4850 g, 56,5 cm
3. mesec:  5630 g, 59,5 cm
4.5 mesec: 6460g, 63cm
5. mesec:
Naslednji pregled:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4.5 mesec: 6520 g, 67 cm
5. mesec:                               -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g,71 cm
Naslednji pregled:

- 
2. mesec: 6140g,61cm
3. mesec: 7070g,63cm         -UVAJANJE GH
4. mesec:   -                     
5. mesec: 7750g,66cm
Naslednji pregled: 09.12
  4425g, 55cm
2. mesec:  5210g, 60 cm
3. mesec:   -
4.5 mesec: 6390g,65cm 
6. mesec: 7200g ,67,5cm
Naslednji pregled:

2. mesec: 6887g,64cm
3. mesec: 7660g,65,5cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:

3940g, 53 cm
2. mesec:      -
3. mesec:   5300g,60cm
4.5 mesec: 5870g,62cm      -UVAJANJE GH
5. mesec:

Naslednji pregled: 10.12
   4255g, 54,5cm
2. mesec:   5400g, 60cm
3,5 mesec: 6280g,62cm
4. mesec:                             - UVAJANJE GH
5. mesec:
Naslednji pregled:
1. mesec: 
5350g , 59cm
2. mesec:
6500g,  62,5cm
4. mesec:  8170g ,71cm           -UVAJANJE GH
5. mesec:

Naslednji pregled: 17.12
2. mesec:  -
3. mesec: 7300g,63cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:
 polno doji
1. mesec:  4530g, 54,5cm

2. mesec:  
5310g, 57,5cm
3. mesec:  6280g, 60,5cm
4. mesec: 
7150g, 62,5cm
5. mesec:
Naslednji pregled
:

NICK         (PDP)     RODILA     PODATKI  
33.10ka     (30.06.)    19.06.     Katja (3400 g, 51 cm)  polno doji
1. mesec:
3920 g, 55 cm 
2. mesec: 5030 g, 60 cm
3. mesec: 5590 g, 64 cm
4. mesec:    -
5. mesec: 6530g, 68cm      -UVAJANJE GH
Naslednji pregled

5405g, 59 cm
2. mesec:  5995g, 62 cm
3. mesec:  6850g, 66cm
4.5 mesec: 7850g, 69cm    -UVAJANJE GH
5. mesec:
Naslednji pregled: 
2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec: 6180g,62cm
4. mesec: 6860g,  -               -UVAJANJE GH 4,5m
5. mesec:

Naslednji pregled: 16.12
4240 g, 52 cm
2. mesec: 5470, 60 cm
3. mesec: 6830g,61cm              
4,5 mesec:8100g,70cm         -UVAJANJE GH
5. mesec:
Naslednji pregled:  11.01
4800 g, 56 cm
2. mesec: 6400 g, 59,5 cm
3. mesec: 7700 g, 64,5 cm
4. mesec:   -             -
5. mesec: 8670g, 68,5cm
Naslednji pregled: 05.01
2. mesec:  5390 g, 59 cm
3. mesec:  6720 g, 62,5 cm 
4. mesec:  7620g,    -
5. mesec:
Naslednji pregled: 24.12
2. mesec: 6220 g, 62 cm
3. mesec: 6987g,  64 cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled: 17.11

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 721
2.12.2009 22:35:27   
bjondi
user posted image

JANUAR
kaminek -4.1.1982
Tira         -13.1.1982

FEBRUAR
lino        - 19.2.1978
Majana79  - 24.02.1979
mk8        - 28.2.1985

MAREC

Janci F    - 4.3.1981
Bačko      - 9-3-1979
july08      - 9.3.1978

APRIL
princ_princeska
mojjaka        - 9.4.1979 
smrketa84     - 14.4.1984
Snoopyka     -17.4.1991

MAJ
dreamhorse   - 5.5.1982 
manna    - 27.5.

JUNIJ
kalanteja         - 16.06.1983
blu        - 20.6

JULIJ

AVGUST
jabolka         - 17.8.1981

SEPTEMBER
lenika          - 23.9.1978
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever    - 2.10.1985
bamoocham     - 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši           - 2.11.1976
tinca84            - 10.11.1984
Fragola            - 25.11.1981
bjondi             - 30.11.1975

DECEMBER 
  luši              -19.12.1988
deja777      - 26.12.1984

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 722
2.12.2009 22:47:31   
bjondi
user posted image  vsem za preglede in lepe mere vaših sončkov...

...upam ,da nisem kaj pozabila dodat za seznam,ker sem samo preletela vse skupaj in če ni debelo obarvano lahko spregledam...

princ_princeska user posted image  za pol tortice...

Bačko-nič hudega če so čestitke kak dan kasneje,hvala vseeno... sta pa navihanki tvoji dve lubici user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 723
2.12.2009 22:57:35   
princ_princeska
čer
hvala vsem za čestitke za našo princesko, ki je danes imela oz še ima pol torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače ima pa nahod in ji spanje nekako ne gre najboljše, zgleda, da jo moti zadelan nosek, ker ponavadi ob 20 že spi, danes se pa prebuja na vsake 20 min....
punce, kako ji še lahko pomagam glede zadelanega nosekauser posted image ...

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 724
2.12.2009 23:17:10   
mk8
Princ princeska jaz sem skuhala en ogromen pisker kamilic pa notri sem dala neko eterično olje. Dvignila sem ji vzglavje (pod nogi od posteljice na strani kjer ima vzglavje sem dala par uteži - je bilo kar precej dvignjeno), pa na radiator sem ji dajala mokro brisačo, da je bilo v sobici čim bolj vlažno. To je to, se mi zdi, da je naši kar pomagalo. Upam, da ti bo kaj v pomoč.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?