|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
2.12.2009 23:42:37   
princ_princeska
hvala mk8...zdaj pa nočko nočko

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 726
3.12.2009 1:36:47   
10ka
mk8 - res dober nasvet. nam tudi ponavadi takšne metode pomagajo

evo mene. sem šla ob 8h s katjo spat, zdaj sem se pa že naspala user posted image . imam pa tudi jaz neko vprašanje glede prehlada. katja je bila prehlajena slab mesec nazaj. od takrat ima vsake toliko poln nosek. pucam ji ga s fiziološko in vpeleč sluz ven, pa zvečer sem ji delala parne kopeli v kopalnici (s paro sem čist zadimila kopalnico in se potem notri kake 15 minut igrala s katjo). pa se mi zdi da nič ne pomaga. ona kašlja, vendar se mi zdi da samo od sluza, ki ji priteče iz nosa. npr. dam jo ob osmih spat in trdn spi do 6h zjutraj (torej 10 ure) brez kašlja ali drugega zvoka. ko jo začnem ob 6h dojit, se pa skašlja ko pri norcih. potem pa v budnem stanju čez dan vsake toliko kašlja. med spanjem ne kašlja, vendar le, če leži na trebuhu.

vsekakor, do zdaj se nisem kaj preveč obremenjevala  tem, zdaj se pa to že predolgo vleče. in ne vem, ali bi jo peljala k pediatru ali ne. načeloma bi jo kar peljala, samo trentno pa nočem z njo v ZD, ker se mi zdi tam največja koncentracija virusov v bližnji okolici. pa itak še čakam, da se tudi pri katji pojavijo pikice - norice. imamo še par dni do konca inkubacijske dobe... kaj bi ve naredile.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 727
3.12.2009 9:13:30   
manna
dobro jutro user posted image user posted image user posted image
10ka, kaj pa če je to sam tista sluz ki se nardi od mleka? menda imajo dojenčki to, jim malo zaide v napačno votlino potem pa se skašljajo. Pa mleko itak povzroča sluz menda. Nevem user posted image Drugač pa pokliči pediatrinjo in vprašaj kar po telefonu, če se da. Po mojem če kašelj ni "moker" ali "lajajoč" potem ni panike, sploh če spi ponoči.

Naše spanje je blo danes obup, katastrofa.. Še tiste tri urce ko je končno v kosu spala, pa jaz nisem mogla ker me je skoz nekaj motilo, lubijevo smrčanje, in podobno. Zdaj sem seveda že boljš, ko človek enkrat vstane, se kar da nekako. Ampak zdaj vem kako zgleda cel dan funkcionirat brez spanja...Saj Manca že zaspi nazaj, jaz pa ne morem tako hitro, poleg tega 3x po eno urco ni zame nič, oziroma je slabše kot nič.
No ja, saj veste, sem mogla spet mal potarnat.

mk8, a ko ste bli v toplicah in se je vaša princeska kopala in utrudila, je pa potem lepo pančkala?? Zanimivo, mogoče bi blo našo treba peljat plavat malo user posted image Pri naši se mi res kdaj zdi, da preprosto ni utrujena, vsaj fizično ne, ali pa jo začne blazno zanimat tekstura rjuhe in potem se razbudi in začne igrat, potem je pa konc s spanjem. Uspavanje pa itak traja in traja...

alina, jaz sem naročila Sunval riževo kašico po internetu, pa so mi poslali z rokom uporabe do konca decembra, saj to je sicer v redu, ampak je pa res neobičajno s tako kratkim rokom prodajat ?! Je to kar mal sumljivo. Bom drugič rajši kupila v trgovini, recimo od Holle.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
3.12.2009 9:48:12   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Tečka bivali smo v hotelu Čatež, najprej sva imela rezervirano navadno sobo, potem smo pa tja prišli, sem se pa odločila, da bomo vzeli superior sobo -

Jaz sem mislila vzeti apartma zaradi GH. Kako ste hranili Veroniko?

IZVIRNO SPOROČILO: manna
tecka, super za Srečkota da je tako raztural na pregledu  A pri tem pregledu že P poskusi če dojenček sedi sam ? To mi je nenavadno da naj ga kar daš sedet ob oporo - a ni blo do zdaj rečeno da se ne sme otroka posedat

Očitno se po določeni starosti lahko to delauser posted image Čeprav bi verjetno morali gledati "moč" otroka?

Ja vsaka vam čast za hranjenje da tako papate, pri nas se še matramo. Danes je sicer še kar odpirala ustka, je namreč dobila riževo mlečno kašico in noter vmešano banano. Je bla res dobra. Ampak ti šment, ko je končala jest (po enih 10-ih žličkah) se pa ni hotla dojit!? No ja bo že.

Tako je bilo tudi pri nas. Če Srečko poje čisto malo, toliko da poteši začetno lakoto, ne bo več jedel. Zato sem mu jaz zamenjala tista dva obroka, ki jih je prej dobival po steklenički, dojenje sem pa ohranila. Dokler ni pojedel celega obroka sem se pa seveda sekirala, ali je lačen. Jaz je ne bi silila, raje bi počakala do naslednje lakote. Imaš pa seveda podrt urnik. Čeprav imam tudi jaz občutek, da stalno nekaj je. Podnevi se namreč hrani na 2 - 3 ure, vmes sem mu pa striktno začela dajati tudi za piti. Ne gre drugače kot po žlički. Imam občutek, da je stalno v ležalniku, kjer ga hranimuser posted image

Drugače sem ji danes to hrano ločila, prej sem vedno zmešala vse skupaj v eno kašico, danes je pa dobila brokoli in korenček, krompir je bil pa posebej. A ve vse to skupaj zmešate ali dajete ločeno?

Pri nas zaenkrat dobi skupaj zmešano. In bo tako, dokler ne bomo ali malo povečali količine ali pa mu bom kuhala poleg jedi za naju z možem.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 729
3.12.2009 11:07:53   
bačko
Dan!
No mi smo iz pregleda.Bila je cepljena in še vodo in kri in vodo smo dali.Nič ni jokala.Pridna je bila.Noč je bila bolj slaba ker ji zopet iz noska teče ampak pljuča iam čista tako da ni hujšega.
Bjondi za seznam:Teža 8100 g in velika 68 cm.Naseldnji pregled pa 11.3.
Hanuši upam da si uredila z Gmailom.user posted image
Manna tudi mene mikajo kakšne toplice samo ne bo nič ker moj dopusta ne dobi.user posted image Jutri ga cel dan ne bo ker gre v Maribor na zabavo-službeno, v soboto zvečer pa gredo s sodelavci na zabavo.
Princ princeska potem pa smo na istem glede noska in spanja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 730
3.12.2009 12:19:32   
*alina*
10ka, pri moji prijateljici je bilo čisto isto. Ko se po enem mesecu stanje ni spremenilo, je šla do P, pa ji je samo naročila naj ji redno puca nosek in da je pač tak letni čas, ko je cel kup prehladov in otroci hitro kaj poberejo...ni pa to nič nevarnega.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 731
3.12.2009 17:28:32   
manna
Pozdravljene,
danes je bil pri nas tak sonček, vreme prav za na razglednico. Ampak naši frajli ni bilo všeč na sprehodu, začuda. Mislim da ji manjka spanec, skoz hoče bit v rokah! Trenutno mi dremlje v naročju. Saj vem - tista ki jo je razvadila tista jo bo nosila user posted image
Kako ste ve kaj? Se veselite praznikov?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 732
3.12.2009 19:54:50   
lenika
Ne se sekirat. Zelo kmalu bo prišel čas, ko se ne bodo hoteli več nosit.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 733
3.12.2009 19:58:04   
*alina*

alina, jaz sem naročila Sunval riževo kašico po internetu, pa so mi poslali z rokom uporabe do konca decembra, saj to je sicer v redu, ampak je pa res neobičajno s tako kratkim rokom prodajat ?! Je to kar mal sumljivo. Bom drugič rajši kupila v trgovini, recimo od Holle.

Ja, tudi na polici so bile NOV ali DEC, tako da sem jaz tudi raje kupila Holleuser posted image . Sploh sem pa kupovala na zalogo (zaradi bona), tako da sem res pogledala, da so roki uporabe čim daljši. Sem pa vidla, da so te kašice v BC ceneje kot preko interneta.

Drugače sem se pa ravno vrnila iz Cityparka, pa upam da je to zadnjič ta mesec. Sem šla kupit Lari eno bundico...

Jaz se že veselim praznikov, samo ne maram gužve, tako da se bom izogibala trgovskih središč po celi črti!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 734
3.12.2009 21:30:14   
mk8
Manna verjetno jo je res voda utrudila, ampak da ne boš mislila, to boljše spanje je pri nas zgledalo tako, da se je zbudila "samo" 4x, ne pa 6-8x, kot ponavadi. Prvo noč, ko smo pa spet spali doma, je bilo pa isto kot prej. Tako da smo zdaj spet na zbujanju približno na uro do dve. Ne vem, koliko časa bom še to lahko zdržala user posted image . Sem pa prebrala knjigo Otroško spanje brez joka v sanje, pa mi vse te njene predloge delamo (da zaspi sama v posteljici, da imamo obred pred spanjem, pomirjajoče besede,...), edino kar bi MOGOČE lahko pomagalo je to, da bi dudo skenslal, ker z dudo pa res čisto vedno zaspi, podnevi in ponoči. Mislite, da bi to mogoče delovalo. Ima katera izkušnje s tem? Ne vem, če bi bila za to, ker z dudo se fajn potolaži, samo če bi pa zaradi tega bolje spala, bi bilo pa vredno poskusiti.

Tečka mi smo jo tudi hranili z GH. S sabo sem vzela en mini kuhalniček, kjer sem zavrela vodo, ki sem jo uporabila za večerne kašice in katero je ohlajeno tudi pila (ima najraje vodo, tako da s tem ni bilo problemov). Za zajtrk in kosilo sem pa kupila dve zelenjavni in dve sadni kašici. Pa je pojedla za en obrok ravno pol ene kašice, tako da sem imela ravno prav. Za gretje kašic sem pa vzela sabo grelec za stekleničke, kjer se je hippova kašica lepo pogrela. Pa še eno termo posodo sem sabo vzela, kjer je hrana ostala topla. Tako da mi smo se kar v redu zrihtali kar se hrane tiče. Je pa jedla z nama pri vsakem obroku, sedela je pa v vozičku pri mizi.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 735
3.12.2009 22:05:16   
bjondi
...seznam jutri urejam ,ker spet čudno kopira...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 3.12.2009 22:06:19 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 736
3.12.2009 22:21:54   
princ_princeska
vsem želim lepo in mirno nočko....user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 737
3.12.2009 22:21:58   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Ne se sekirat. Zelo kmalu bo prišel čas, ko se ne bodo hoteli več nosit.

Joj si me spomnila na včeraj ,ko sem se čist zjokala...našega Žigata jaz res nič ne nosim ampak res nič od 8-ih do 18- ih mogoče pet ,deset minut-ker je 9 kil pretežko za nosit...potem ga prevzame mož ,ki pa ga ima mogoče pol ure po rokah do 19.30,ker je bolj drencko zvečer...nakar meni moja mami včer prbije da je žiga razvajen...user posted image ...ne vem če ga je sedemkrat videla v petih mesecih in ona men to že drugič prbije...je pa res da ko smo bili skupaj je vedno toliko ura da mora žigi eno odspančkat in ker ni navajen đumbusa mi na joškici ne zapana za pol ure...in ga vzame moj deda-očim in ga uspava v trenutku ,seveda z nošenjem...in zarad tega je naš žiga razvajen,ker se je to do sedaj 3-krat zgodilo...doma pa ni šans da bi zaspal z nošenjem,če ga ima moj mož-že v vozičku mi ne zapana več,ker je začel opazovat...grrrr-res sem prav srečna na take komentarje...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 3.12.2009 22:24:00 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 738
3.12.2009 22:24:43   
princ_princeska
bjondi-pri enem ušesu not, pri drugem ven in brez sekiranjauser posted image

zdej pa res nočko

< Sporočilo je popravil princ_princeska -- 3.12.2009 22:25:35 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 739
3.12.2009 22:28:23   
Janci F

Manna verjetno jo je res voda utrudila, ampak da ne boš mislila, to boljše spanje je pri nas zgledalo tako, da se je zbudila "samo" 4x, ne pa 6-8x, kot ponavadi. Prvo noč, ko smo pa spet spali doma, je bilo pa isto kot prej. Tako da smo zdaj spet na zbujanju približno na uro do dve. Ne vem, koliko časa bom še to lahko zdržala user posted image . Sem pa prebrala knjigo Otroško spanje brez joka v sanje, pa mi vse te njene predloge delamo (da zaspi sama v posteljici, da imamo obred pred spanjem, pomirjajoče besede,...), edino kar bi MOGOČE lahko pomagalo je to, da bi dudo skenslal, ker z dudo pa res čisto vedno zaspi, podnevi in ponoči. Mislite, da bi to mogoče delovalo. Ima katera izkušnje s tem? Ne vem, če bi bila za to, ker z dudo se fajn potolaži, samo če bi pa zaradi tega bolje spala, bi bilo pa vredno poskusiti.

Tom tudi vedno zaspi z dudo, podnevi in ponoči in nimamo nobenih težav zaradi tega.
mk8  ali je možno, da zvečer dobi premalo hrane? Ali je lačna, ko se zbudi ali se samo zbuja, ker ji pač ni do spanca?
Ali joka, ko se zbudi?

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 740
3.12.2009 22:30:14   
minča
mi smo mel dons pregled in za seznam: pri 6. mesecih imamo 66,5 cm in 6050 g. Ja, smo en mali drobižek, a HB zdravi in vse ok. Morava pa čez en mesec priti samo na tehtanje. V enem mesecu in pol sva pridobili le pol kilce  user posted image . Upam, de se nama rata mal poredit. Zato prosim za kak nasvet. Imamo pa dva obroka GH: kosilo je zelenjava in dopoldan sadje. Sadje ji je bolj všeč kot zelenjava, a še nisem obupala. Kdaj lahko začnemo s špinačo?
Drgač pa sta na pohodu že 3. in 4. zobek, še čist mal manjka da pokukata ven user posted image .

nočko

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 741
3.12.2009 22:38:02   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Tom tudi vedno zaspi z dudo, podnevi in ponoči in nimamo nobenih težav zaradi tega.
mk8  ali je možno, da zvečer dobi premalo hrane? Ali je lačna, ko se zbudi ali se samo zbuja, ker ji pač ni do spanca?
Ali joka, ko se zbudi?

Zelo malokrat prav joka, ko se zbudi. Če se zbudi z jokom že vem, da je lačna. Zbudi se tako da se premetava, nekaj jamra in brunda, ji dam dudo v usta in je mir za kakšno urco. Sem že mislila, da to v spanju dela in da bo sama nazaj zaspala, pa se je vsakič, ko ji nisem dala dude nazaj v usta, to brundanje in jamranje sprevrglo v jok. Če jo pa dam na joško, pa samo dvakrat potegne in neha. Tako da pomoje ni lačna. Sicer ji pa zvečer ob 18.30 dam kašico (jo poje kar precej), potem se pa pred spanjem še podojiva, samo noče kaj preveč jest. Mogoče bi mogla kašico ukinit pa jo zvečer samo podoljit?user posted image user posted image  Sploh nič več ne vem, počutim se kot zelo bedna mama, ker mi otrok ne spi user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 742
3.12.2009 22:42:00   
lenika
Minča mogoče kakšen rižolino zvečer.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 743
3.12.2009 22:43:50   
lenika
Mk8 samo meni se pa to vseeno ne zdi tako hudo, če ji daš samo dudo in že čez minutko vsi spite naprej za kakšno urico ali dve.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 744
3.12.2009 22:54:41   
10ka
mk8- to, koliko otrok spi ni povezano s tem kakšna mama si. jaz imam vse bolj občutek, da je spanje v glavnem odvisno od "genov". meni otroci spijo (tok tok tok - trkam na les, da bo tako tudi ostalo), ampak pri nas v družini vsi spimo in smo spali že kot dojenčki. prva hčerka nama je na začetku delala štale, sam sva res ful komplicirala, pa jo je to verjetno motilo. katja še vedno spi v podaljšani družniski posteljici, torej je njena postelja tik ob moji in to brez ograje. če ima slabo noč, jo kar potegnem k sebi in prespi na joški. enostavno nimam energije za neko vzgajanje in uspavanje. sem si naredila tako, da mi je čim bolj na komot. čeprav računam, da bomo mogli v roku 1 meseca to spremeniti, saj se bo selila k sestrici. a pa si veno ti dežurna za nočno vstajanje ali si z možem to kaj delita?

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 745
4.12.2009 7:17:05   
bačko
Bjondi ti tvoji mami povej ta tako majhni otroci še ne morejo biti razvajeni!
Mk8 najprej te bom malo kregala.Nisi bedna ker tvoj otrok ponoči ne spi.Pač je taka in nimaš kaj.Mogoče samo želi tvojo pozornost ali nežnost.Vedi da si ti za svojega otroka najboljša mama.Jaz ponoči isto dam Lori dudo ko se zbudi in zaspi nazaj za kaki dve uri potem pa ji morem dati za jest.Tako kot ti je 10ka napisala odvisno je tudi od genov.Jaz sem polh moj mož pa ne in starejša je po možu.Ne rabi veliko spanca.Moja soseda se je zelo hvalila ko je njena hčerka pri 2 mesecih cele noči prespala.No zdaj ko pa je stara 10 mesecev pa sem jim že kake 3 mesece ponoči zbuja in noče spati.Se tudi po 2 uri pogovarja.Otroci so različni.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
4.12.2009 7:34:43   
princ_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Ali joka, ko se zbudi?

Zelo malokrat prav joka, ko se zbudi. Če se zbudi z jokom že vem, da je lačna. Zbudi se tako da se premetava, nekaj jamra in brunda, ji dam dudo v usta in je mir za kakšno urco. Sem že mislila, da to v spanju dela in da bo sama nazaj zaspala, pa se je vsakič, ko ji nisem dala dude nazaj v usta, to brundanje in jamranje sprevrglo v jok. Če jo pa dam na joško, pa samo dvakrat potegne in neha. Tako da pomoje ni lačna. Sicer ji pa zvečer ob 18.30 dam kašico (jo poje kar precej), potem se pa pred spanjem še podojiva, samo noče kaj preveč jest. Mogoče bi mogla kašico ukinit pa jo zvečer samo podoljit?user posted image user posted image  Sploh nič več ne vem, počutim se kot zelo bedna mama, ker mi otrok ne spi user posted image user posted image

poskusi, brez kašice ob 18:30 in jo tik preden gre spat podojiš in ji še kaj dodaš, da se lepo naje....in tako kot bačko pravi...najboljša mami za svojega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 747
4.12.2009 7:44:01   
Hanuši
Mk8 lepo te prosim no. Lej naš Bine tut ponoči ene 2x malo pogode, vstanem mu dam dudo in takoj nazaj zaspim, Bine se po moje sploh ne zbudi dobro, samo preventiva, da ne bi šlo naprej v jok, dam raje dudo.
Samo to jaz smatram, da spimo celo noč. Ker se ne hranimo, ne jokamo, se ni treba crkljati, skratka čez par sekund sva oba spet koma.

Kar se pa dude tiče, pa ne vem zakaj bi jo kenslali, če se z njo umiri in zaspiuser posted image . Ne tok knjig brati in raje lepo svojega otročka poslušaj. Vem, da ti je težko, da si obupana in utrujenauser posted image , a naša dr. teta vedno reče čim manj knjig brat, ker 100 otrok, 100 karakterjev, 100 navad, žal ne moreš strnit v 1 in v knjigi prodajat za suho zlato. Saj se bodo stvari počasi normalizirale, samo očitno bo trajalo dalj časa. Po moje bo bolje, da ne poslušaš drugih kako pridne otročke majo, sprejmeš svojo princesko tako kot je in odmisliš, da bi spali 12 ur v kosu.

Vem, da JE MENI LAHKO PAMETOVAT, in upam, da me ne boš narobe razumela, samo ne obupat, ker čez eno leto se boš pa smejala in, ko ti bo takoooo veliko dala, bodo neprespane noči pozabljene.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 4.12.2009 7:53:04 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

Neposredna povezava do sporočila: 748
4.12.2009 7:56:34   
bačko
Hanuši dobro si napisala.Kako ste?
No mi smo za Novo leto naročili koledarje in sm jih v 2 dnev dobili.So zelo lepi.Smo pa jih pri pošti naročili.Tako da bodo naši dobili koledarje in kako bonboniero.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 749
4.12.2009 8:05:04   
Hanuši
Evo bačko, samo sebe bom ulovila po desni in levi strani user posted image . Bližajo se novoletne zabave in mam ful dela. Zadnje dni samo za štrik mašino sedim in ustvarjam. HB, da je Bine tok priden, ker je bil zadnje dni več ali manj z mojim očkom in mami. Smo se včeraj hecali, da me sploh ne pogreša. Seveda, ko ga pa Oči včeraj cel dan sploh iz naročja ni dal. Je v 9 nebesih, ko je končno en fant v familijiuser posted image .
Kaj pa vi? Kako ste?

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 4.12.2009 8:18:11 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?