Hanuši
|
ciao, najprej vsem obmesečnikom in njihovim mamicam vse NAJ, NAJ, za nazaj in za naprej. bačko, super, da je z Loro že bolje. Hana je za vsak zobek fasala 40 vročine. Nobenih drugih znakov, samo dan in pol vročina. mojjaka, upam, da se čim prej znebite sora, Ga je imela od kolegice hčerka in sem videla kako zoprna stvar je to. Je imela tako močno, da dva dni ni ne jedle, ne pila. Drugače pa, ko Jako opisuješ, je tako kot bi jaz našega Bineta. Smo bili včeraj pri sestrični Naji na obisku, so nam rekli na katerem speedu ga imamo . Ni sekunde pri miru. Me prav čudi, da že tako lepo samostojno sedi, ker mora skos muvat in seveda še nima čist ta pravega ravnotežja. igralna podloga - jaz mu kavč raztegnem in s povštri otok naredim. Ker smo bili na tleh, pa mi je v 3 min. kolikor me ni bilo v dnevni cca. 3m prekotalil oz. prepuzal in pristal pri škatli od računalnika, tam pa kablovja tooooook. GROZA. Je pa tok fin, ko se poskuša plazit, je kot gosenica, rit v zrak, pa se spusti in premakne za par cm, pa spet. hrana - jaz mu vse kuham sproti. Ene 2 vrsti zelenjave pa krompir vržem v AMC posodo, dam par kapljic vode in malo mleka, pa je skuhano v 15 min, potem pa samo še pretlačim. Pa tudi sadne kašice mu delam sveže in sproti, nekak mi te kozarčki ne potegnejo. Po moje je to podobno kot, če bi mi skos konzerve jedli , al pa se motim, sam meni vsi govorijo, da sem bolestno obsedena z zdravo prehrano, sam si ne morem pomagat.