|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
30.11.2009 12:05:50   
Anonimen
ojuser posted image

A katera bo prva rodila...jeeestuser posted image

To bo ja...sama mislim,da bo Tincy in to kar v banjiuser posted image

Mojca,ti dam prav pri odlocitvi za naravni porod.Je manj tveganja kot pri cr.Ce ne bo slo,pa te sigurno ne bodo prav dologo mucili,ampak bos sla hitro na OP.

Glede dojenja in nedojenja...vsak po svoje a ne,ker nimamo vse take srece,da bi nam steko,niti ce se trudimo.Sama bi bila mocno srecna,da mi  zalaufa,pa mi 2x ni,tako da se zdaj vec ne obremenjujem.Pumpat pa ne mislim,niti pod razno.

Anus,vse najboljseuser posted image user posted image user posted image

tintara,super da ste domauser posted image user posted image user posted image user posted image
sasi,cestitke za malo lubicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sama imam danes pregled,upam da bo UZ,da vidim mojga dojencka.

Za seznam,starost 35-se en mesecuser posted image user posted image ,pa puncko naj bi dobiliuser posted image

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
30.11.2009 12:05:55   
ShopGirl
Blondy, kje si mene našla user posted image  vidš da nč ni z mano... grem stavt da bom na konc jst še prenosila tega otroka in mi boj omogli sprožit porod. Razn če se že kej dogaja pa mam čudežno tok visok prag bolečine da kr nč ne čutm in bom na wc-ju rodila user posted image

Mojca...no dej, pij ta čaj, pa en pošten seks baje tut pomaga user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
30.11.2009 12:20:26   
*Mojca*
A naredimo še stavnico katera bo zadnja? Jazzzz user posted image user posted image user posted image

Shopgirl: še kak teden počakam, da bom polnih 37 tednov, pol pa akcija. Bo dragi vesel, ker je bolj suša pri nas doma user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
30.11.2009 12:48:17   
tintara
na hitr prebrala, zdaj pa hitr odgovort.
Beebee, lepo, da si se oglasila. kako se držiš? v mislih še vedno s teboj...

Lana24: ja. jaz imam ta pojav, problem glih ni, ane. cel cajt stoka v postelji, na rokah je pa takoj dober. zato so zdaj povsod male zaćetnice. sem šlaneki iskat na net (flške iz porodnišnice, ki jih je navajen), se je zbudu, zdaj pa je pri meni, grda mama pa surfa. grrrr.

Blondy: ne vem, jaz sem krava mlekarica. še vsakič sem bila. lepo je, da se trudiš in načeloma sem tudi jaz verjela, da narava poskrbi tako kot je treba. sam sem v p videla mame, ki so si ful večkrat brizgale dnevno kot jaz, pa so v celem dnevu izbrizgale toliko, kot jaz naenkrat iz eneuser posted image  user posted image  tako, da nekaj je tudi danost narave.

je pa slbost preveč mleka, saj sem jo predvidela, sam vseen. vane spije zdaj vedno sam ta spredno mleko in se ne redi. popije pomoje dost, ker lula ko nor. po eni uri je plenica čist polna, pa še na previjalni se obvezno polula. je pa od petka pridelal točno 5guser posted image . ajde, ker sem nekomplikator sem si že rszložila, preveč mleka - spije samo sprednji del (valda, še nikoli ni spil polne) in razlike med tehtnicami. za vsak slučaj sem naročila, da mi jo za en mesec izposodijo - dobim v sredo.

blondy, nukovo imam tudi jaz, moram prekuhat pa sprobat...

stavnice, bi mogla mal preštudirat: ampak, jaz ne bom prvauser posted image user posted image

Nivea: lepo, lepo prosim, lahko Vanetu popraviš datum na 26. 10. saj je bilo komaj, ampak je bilo. hvala

mejte se, t

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
30.11.2009 12:50:27   
zalbi
anuš - vse najboljšeeeeeeeee za okrogla leta... pa čist prou da si mela party... eh posebi ker imaš že otroka doma, kako se boš izolirala od vsega...

Jee stavnica - jst stavim na ANUŠ - nevem mam filing da bo šla kmal...

Drgač pa sem jaz pri Sari pila malinov čaj, pa porod ni bil težek, tako da ga zdej spet pijem, pa še fajn mi je k vsaj kej vase spravim - tekočine.

Zdele sem se odločila d agrem torbo pripravit - kaj pa vem, če me tale luna kej zamede... no kaže nič ne, amapk vseen.

mojca - bravo za odločitev... itak imaš na koncu še vedno možnost CR, tako da fajn.

shopgirl - ej kaj pa veš - tut če s enič ne dogaja te lahko že čez dve uri preseneti - recimo ti odteče voda...

Tako, zdej pa grem kr mal počivat... je tak dan da bi lahko ga kr prespala...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
30.11.2009 12:58:22   
blondy_81
Shopgirl tebe mam na sumu. Skos se ti neki popadki po malem pojavljajo. Mam občutek da en dan bo pa samo sporočilo, da si šla rodit.

Tintara tud jst sm mela na začetku ful preveč mleka...sem mela skos mokro okol jošk in mi blazinice niso skor nč pomagale. Kar naenkrat je pa mleko usahnilo. Tebi pa priporočam, da si pred dojenjem ali malo izčrpaš mleka al pa pejdi pod vročo vodo in ta prvo mleko ven stisni, tako bo Vane lahko prišel direktno do kaloričnega mleka. Po moje bo pomagalo.

Aja pa čestitke Sasi za Narjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
30.11.2009 13:00:44   
araz
Punce, ravnokar je moj prišel domov in mi povedal, da mi je zrihtal UZ v sredo pri unem zdravniku in to zastonj user posted image . Ful dober. Komaj čakam na sredo.
Mi bodo vse premerili pa pregledali. Moj je mal pojamral za nizko težo, pol je pa takoj rekel, da je fajn da dobiva še drugo mnenje in naju kar naročil pri svoji hčerki. Pol je pa moj še rekel je, da sem se odločilada bom šla v Postojno rodit in je takoj rekel, da naj grem kar na epiduralno. No o tem še ne vem, ker nisem bila niti na predavanju pa še denarja nimam. Če pa bi blo mogoče zastonj se pa ravno ne bi branila. Se bom pustila presenetit.

Sem kar dobre volje ratala, pa tamala zgleda tud user posted image . Je začela mal brcat user posted image .
Zdej bom šla pa kar posteljico pripravit, pa zibko user posted image .

Mojca super, da boš imela možnost naravnega poroda, sploh če si tako želiš user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
30.11.2009 13:07:37   
vijolca
Dodajam še svoj glas: po preblisku sem se odločila za Neanjo duo (upam, da ne zameriš Neanja, ženska intuicija pač user posted image ).

Katera bo rodila prva v decembru?

Summmer (ShopGirl, Tincy90)
Anaj22 (araz)
Tincy90 (Anuš)
Anuš (Mojca)
ShopGirl (Blondy)
Neanja duo (vijolca)

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
30.11.2009 13:12:17   
ShopGirl
Katera bo rodila prva v decembru?

Summmer (ShopGirl, Tincy90)
Anaj22 (araz)
Tincy90 (Anuš, Kleopatra)
Anuš (Mojca, zalbi)
ShopGirl (Blondy)
Neanja duo (vijolca)

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
30.11.2009 13:16:27   
Anonimen
tintara,taksna krava mlekarica je moja sestra.Mleko je kar spricalo iz nje.Jaz sem si prejsnjic pumpala,pa se je mami cudila,ker iz obeh josk nisem mogla tolk napumpat,kot je sestra iz eneuser posted image .In prsi se mi niti niso ne vem kako povecale,o kaksnem mleku pa ne duha in sluha.Enim ze v nosecnosti ven tece.

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
30.11.2009 13:29:04   
Tincy90
Ta je dobra ja, da bi se mi v bani vse skup začelo in bi kasnej rodila, omg, po mojm bi u šok padla.user posted image drgač sm bla pa do zdj u bani morm rečt in je blo prou fajn se namakat, sm dans tamala neki ni bla preveč živahna, mogoče se je naveličala vode.user posted image mal prej je moj poklicov G in se zmenu, da me dans vzame tko da mam dans CTG in pregled. Upam d kej novga zvem.user posted image Vidm d tale stavnica pa kr zažiga.user posted image me zanima kakšen bo končni razplet, bo pa čist na glavo obrnjen.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
30.11.2009 13:35:34   
neanja duo
Evo me s pregleda,kjer mi je bilo obljubljeno,da mi sprožijo v petek zjutraj.user posted image

Zdaj pa punce veselouser posted image proti cilju......user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
30.11.2009 13:54:39   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Evo me s pregleda,kjer mi je bilo obljubljeno,da mi sprožijo v petek zjutraj.user posted image

Ha, ha, takšne ne bi smele štet pri stavah - je kot, da bi bil rezultat tekme vnaprej dogovorjen user posted image
Sicer pa čestitke, neanja duo, upam, da bo vse šlo kot bi moralo!

Glede mleka... Baje da to, koliko ti dojke "puščajo" že med nosečnostjo, nič ne kaže na to, koliko mleka boš imel. Jaz sem v prvo bila čisto vse - od mlekarice, da mi je vse špricalo okrog in sem ta malo praktično oblila, ko sem jo pristavila, do tega, da sem se namatrala, da sem jo komaj komaj nahranila - je vse skupaj zelo nihalo od ene do druge skrajnosti. Tale princip povpraševanja in ponudbe ima namreč svoj zamik in ni čisto vse tako, kot bi si človek predstavljal...

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
30.11.2009 13:58:18   
vijolca
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Zdaj pa punce veselouser posted image proti cilju......user posted image

Kaj pa to sem jaz kaj spregledala, al kaj? Zgleda kot da bi se res kaj dogovorjale... Eh, sicer sem pa po moje zgubla , po moje bo še kak decemrček prej. Pa drži, neanja_duo!

Neposredna povezava do sporočila: 4289
30.11.2009 14:14:53   
Anuš
Neki mi pravi, da bo neanja duo prvauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4290
30.11.2009 14:29:17   
blondy_81
neanja duo, zakaj ti bodo pa sprožili porod? Drugač pa želim veliko sreče user posted image user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
30.11.2009 14:43:24   
tulpika

evo mene s pregleda. Vse je bp. Mali je spal k polhek zato k je od 3 ponoči naprej razgrajal kot da je mel rave partyuser posted image . Dobili smo omaro za v njegovo sobico pa jo zdej moj in njegov friend sestavljata...jaz sam poslušam pa se jima smejim ..kot unadva z risanke "a je to..." ehehe....

Anuš: hepi brzdej pa še na mnoga leta !!!!! Velik zdravja pa porod kot si ga sama želiš user posted image

Saša: čestitke za user posted image ...iiiiiiiiiiiii.....

stavnice: eheheh...a tista, ki prva rodi potem časti vse decembrke (tud tiste, ki so že prej rodile pa so še vedno naše decembrke...da katere ne pozabimo)???....tiste, ki visoko kotirate na stavnih listkih boste vse kolena skup držale še nekaj časa user posted image . Al časti tista, ki ugane?

Jaz bom še mal razmislila na katero bom stavila sam tele v naprej dogovorjene tekme so preveč predvidljive?. Da ni katera podkupljiva?? ker danes je to podkupovanje v modi user posted image

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
30.11.2009 14:50:11   
neanja duo
Moja G.je ravno dežurna....

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
30.11.2009 14:51:31   
*nivea
user posted image

user posted image

DECEMBERČKI 2009

Datum        Ime (starost)         PDP         Ime otročka        Teža      Velikost

09.10.09    BeeBee(26)      01.12.09     Anja Tia  user posted image     1970 g      39 cm  user posted image
25.10.09    Ninča77(32)     15.12.09     Matevž    user posted image     3360 g      49 cm
26.10.09    tintara(32)       14.12.09     Vane       user posted image     2000 g      43 cm  
02.11.09    blondy_81(28)  07.12.09    Manca     user posted image      2800 g     49 cm

11.11.09    lana24(?)          08.12.09     Aljaž      user posted image     2660 g      51 cm   
22.11.09    Sasi_M (29)      06.12.09      Narja     user posted image      2550 g     48 cm

user posted image     

Neposredna povezava do sporočila: 4294
30.11.2009 14:55:48   
*nivea
Anuš vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

se javim, da sem še tukaj, se nič ne dogaja. jutri mam pregled, pa mo te vidli kak je, pa kak smo odprti.. je sicer uradni pdp 2.12. tak da mogoče pa nas user posted image  preseneti

še en dan pa se začenja veseli december, za nas mislim da bo najbolj vesel user posted image user posted image user posted image

stavila ne bi, ka san bolj leva v tem (tud ko špilam taprave stave), tak da se pustimo presenitit
bo pa zaj res fajn, ko bomo samo čakale katera je že rodila, pa katera prehiteva, pa kera se muči da user posted image  noče ven user posted image

mejte se

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
30.11.2009 15:23:50   
maya2
Pozdravljene...

No lepo se zabavate vidim... bom še mal premislila katera mi je sumljiva da bo prva rodila...
Jaz sem že razmišljala da bi v nekaj podobnega pozvala ShopGirl, Kajo13 in NIveo... ker imamo pač na isti dan rok, da se postavimo na štart pa da vidimo katera od nas bo prva user posted image user posted image

Eni sanjajo loto številke, jaz pa sem ponoči snajala kdaj bom rodila user posted image user posted image user posted image torej naša user posted image naj bi se rodila 7.12. zvečer user posted image user posted image , zdaj pa čakam da vidim če res user posted image user posted image

Lp

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
30.11.2009 16:00:16   
*nivea
maya2 zdaj si me spomnila, da sem jaz tudi ponoči sanjala in sicer, da sem rodila. in to doma. te me pa user posted image vpraša zjutraj ko mu razlagam o sanjah, kaj si pa rodila, jes pa, joj ti butec, pa deklico user posted image

te mi je pa še soseda rekla, da je mela iste sanje, da sem jaz rodila, doma, pa da je moja mama šla po njo, da naj pride prek ker jaz rojevamuser posted image

te pa pravi,da če sanjaš da rodiš, da to pomeni neki spor al neka takega..

nevem..
glavno jaz mislim, da pomeni, da se pomali začenja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
30.11.2009 16:06:10   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: *nivea

te pa pravi,da če sanjaš da rodiš, da to pomeni neki spor al neka takega..

ma če bi sanjala, da sem rodila pa ne bi bla noseča bi še verjela, tko pa je po mojem samo neka želja, da bi se že končalo.... že to da se zvečer stuširam namažem s kremo in uredim je hud napor user posted image , sopiham k lokomotiva k se nameščam v posteljo user posted image user posted image user posted image , mojmu se pa to iz meni neznanega razloga zdi hudo smešno user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
30.11.2009 16:42:18   
23tina
pozdravljene bodoče mamice!
se opravičujem,ker vdiram v vaš forum.imam punčko staro 3 mesece,ki ima zeloooooo veliko premajhnih cunjc od 56-68!če katero zanima si lahko ogleda na http://www.mojalbum.com/23tina/oblacila-za-puncko-56-68/foto/17485729

več info na vinditina@gmail.com

še enkrat se opravičujem in vam želim da lepo preživite še zadnjih nekaj deset dni,in dobile boste najlepše novoletno darilouser posted image
SREČNO!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
30.11.2009 17:04:25   
Tincy90
Evo me, tud js sm s pregleda.user posted image zvedla nism nič novega razen tega, da otroček kar rasteuser posted image (besede moje G). Mislm res ala ji vera kaj ona pogrunta.user posted image user posted image drgač pa pikici lepo srček bije, popadkov je že mal tko kt zadnič in to je to. Tamalo sm mogla mal porukat kr se ni hotla nč premikat tko da pol se je pa le razživela.user posted image Nasledni pregled mam 8.12., 4 dni pred napovedanim PDP-jem. Upam d pikica kej hmal pride vn pa da zmagam na stavahuser posted image , čeprov vidm d bo zmagovalka kr neanja duo.user posted image user posted image Joj morm povedat, da se je prej spet mal dogajalo par sekund in to glih k sm bla na wc-ju.user posted image mislm ne vem kaj mi hoče tamala zdj s tem povedat, da se hoče rodit na wc-ju?user posted image user posted image user posted image js upam d ne.user posted image user posted image grem zdj mal pred tv, me čakajo nadaljevanke.user posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

vrtec
Lelly28 RR

Pri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?

pri 11 m (59%)

pri 2 letih (9%)

pri 3 letih ali več (14%)

ni obiskoval vrtca (18%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!