tintara
|
na hitr prebrala, zdaj pa hitr odgovort. Beebee, lepo, da si se oglasila. kako se držiš? v mislih še vedno s teboj... Lana24: ja. jaz imam ta pojav, problem glih ni, ane. cel cajt stoka v postelji, na rokah je pa takoj dober. zato so zdaj povsod male zaćetnice. sem šlaneki iskat na net (flške iz porodnišnice, ki jih je navajen), se je zbudu, zdaj pa je pri meni, grda mama pa surfa. grrrr. Blondy: ne vem, jaz sem krava mlekarica. še vsakič sem bila. lepo je, da se trudiš in načeloma sem tudi jaz verjela, da narava poskrbi tako kot je treba. sam sem v p videla mame, ki so si ful večkrat brizgale dnevno kot jaz, pa so v celem dnevu izbrizgale toliko, kot jaz naenkrat iz ene tako, da nekaj je tudi danost narave. je pa slbost preveč mleka, saj sem jo predvidela, sam vseen. vane spije zdaj vedno sam ta spredno mleko in se ne redi. popije pomoje dost, ker lula ko nor. po eni uri je plenica čist polna, pa še na previjalni se obvezno polula. je pa od petka pridelal točno 5g . ajde, ker sem nekomplikator sem si že rszložila, preveč mleka - spije samo sprednji del (valda, še nikoli ni spil polne) in razlike med tehtnicami. za vsak slučaj sem naročila, da mi jo za en mesec izposodijo - dobim v sredo. blondy, nukovo imam tudi jaz, moram prekuhat pa sprobat... stavnice, bi mogla mal preštudirat: ampak, jaz ne bom prva Nivea: lepo, lepo prosim, lahko Vanetu popraviš datum na 26. 10. saj je bilo komaj, ampak je bilo. hvala mejte se, t
|