|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
1.12.2009 22:51:51   
Ulla80
ploha kaj te  dajeuser posted image

< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 1.12.2009 22:52:09 >

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
1.12.2009 22:57:25   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

ploha kaj te  dajeuser posted image

eh, razočarane gospodinje doma user posted image user posted image nič posebnega user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
1.12.2009 22:58:08   
Ulla80
user posted image user posted image user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
2.12.2009 7:03:52   
sonček33
Jutro!

janccci, deluje!
Sem pojamrala..in evo...spali od 20.15-6.30. No ob 2h se je zbudil, ene pol ure v postelji pričal sam s seboj, pol pa zaspal. Jedel pa nič. Juhej. O da bi trajalo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
2.12.2009 7:59:59   
ronja
Živjo punce! Še 1 pekratka neprespana nočuser posted image . Bom očitno morala res začet jamratuser posted image . NO, jamram - pa da vidimo, če res deluje.

Lubi je bil včeraj ves žalosten in slabe volje (le zakajuser posted image ), tak da sva gospodinje rajši prestavila, jih je škoda, hehe. Je gledal najine finance, koliko imava dinčkov na razpolago, pa se računi nekak ne izidejouser posted image . Je gledal rabljene avte, kakršnega bi recimo želeli imet (moj pogoj, da grejo not 3je avtozici - ker nikoli ne vešuser posted image ), pa da malo porabi - no, to si želiva oba, njegov pogoj, da bi lahko noge spredaj normalno stegnil, kljub temu, da ima otroke, hehe. Sva gledala stare berlingote, recimo, tega ma moj oče, pa ga poznava in je fajn.

Sem bila čisto paf, da se je lubi sekiral, ker jaz se nisem več čisto nič - sem v tem odnosu do avta že čez tisto fazo, ko te lahko nekdo prizadane - sem že čisto apatična do njega - sem bila samo paf, da mi je vžgal pred trgovino (najprej namreč ni hotel, sem bila že pripravljena na akcijo, hehe). Itak mi je jasno, da bo ta avto crkaval skoz, saj je vedno crkaval. No, zdaj sva že skoraj vse zamenjala, pa bo mogoče konec in je to zadnje... Ne vem.
Moj stric misli baje enkrat v kratkem (beri v roku pol leta - to pomeni v roku 1 leta...) menjat avto in je rekel, da da starega mojemu očetu (ki bi ga dal meniuser posted image , on ma itak relativno novega), samo ne vem, kako bomo eno leto brez avta (tudi če tega zdaj popraviva - kar bo ziher ful denarja, saj je šel računalnik, to že veva...), bo ziher kmalu spet crknil, glede na njegovo trenutno bojno stanje...

Moramo še malo premislit skratka. Po svoje se mi zdi najbolj pametno tega prodat za unih 10 E, da ga odpeljejo, pa dobiva še nekaj za cestnino nazaj. Saj mogoče se ne splača, ampak če računam: računalnik bo ziher 250E, pa 40E prevoz, to je že 290, recimo - vreden je pa kok? Vprašanje, če se splača 2 popoldneva za to ruknit - za 10 E razlike, recimo. Nimam pojma, za koliko ga lahko prodava.

Ok, bom nehalauser posted image . Sicer nič kaj dobre novice, moji punci danes obe smrkata, vročine še nisem merila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
2.12.2009 8:09:37   
Zvezdica
Jutro

sonček super za spanje.

Ronja, tole z avtom je pa štala. A se ga ne da zrihtat. Kaj to za en avto? Upam, da to poštimate.
Berlingoti so pa luštni. Kaj pa kak senic? Ta je za velike fante. Naš je res ultra prostoren.

Tako, naš mali PATRIK praznuje 10 mesecev. Ljubi moj sinko, vse naj naj najuser posted image

Grem, liama peljeva v vrtec.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
2.12.2009 8:11:35   
Ulla80
ronja midva sva tud takrat mogla na hitro menjat avto n sva bila prekratka za tist, kar sva mela v planu....pol sva vzela lancio lybro karavana, ma ful so ugodne, če gčedaš v primerjavi z ostalimi v istem rangu...dizel, jtd motor, k je trenutno eden boljših na trgu, velik placa....zdej mava dve leti in sva u nulo zadovoljna....res....sej ne da glih neko hudo reklamo hočem delat, sam mogoč pa poglejta še touser posted image

jutro user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
2.12.2009 8:13:37   
uršap
dobro jutro,
mi smo spali kar uredu, ob 5ih sem ga vzela k nama, potem pa se je do sedmih premetaval, jaz sem ga pa napol budna lovila po pojstli. ma zaprte učke, napol spi, pa kr rine povsod. če je v svoji pojstlci se kr buta ob stranice, naš bi v pojstli rabil čelado;) oblogo sem pa dol pobrala, ker je vedno vse razmetal(mu je ratalo), razmišljam da bi nazaj navezala, al pa čelada;)

zvezdica-upam da uspe prodaja pa spletna stran tudi:)
ronja-ko berem kaj kuhaš, je tako, kot bi bila v kšni fensi restavraciji:)

morm it, mi že sili v naročje, ko ga pa vzamem, pa sam hop po tipkvnici.
lep oblačen dan (upam, da mate izven lj kaj lepše vreme)

aja, pa upam, da danes ne bo dvojnih objav

nasmehni se:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
2.12.2009 8:14:26   
*x*y*z*
Dobro jutro vsem,

vam ne sledim več, po enem mesecu imamo že od včeraj sonce, počutje je izvrstno, joj koliko lahko naredi lepo vreme. user posted image

Videla sem da se dobite, če mi uspe se mogoče vidimo v Lju - sej rabite enga fotografa, a ne user posted image

Tud jaz sem včeraj provala, da ko se zvečer zbudi da ga ne dam takoj dojit, ampak sem ga samo nazaj uspavala, tako da nam je danes uspelo da se je precej manj dojil, upam da nam gre na bolje.

Shodil še ni, dela še vedno po par korakov, edino v nedeljo jih je naredil več kot 10, ostalo pa res sam dva, tri, potem se kar dol vrže in ful je ponosen nase.

Uživajte, mi bomo izkoristili sonček danes...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 8:25:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 8:35:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
2.12.2009 8:49:21   
yelci

IZVIRNO SPOROČILO: yelci

v Ljubljani, četrtek 3.12 09 ob 11 v koloseju no pa se vpisujmo:

rubica
ploha
niia
yelci

da ne bom krivična

v Celju, ....12.09 0b v planetu Tuš, no pa se vpisujmo:

rubica
ploha
niia
marta

pridete pa vse, ki imate cajt!!!!!!!!!!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
2.12.2009 8:57:03   
yelci
Dobro jutro, spali supeer, joj jst sm tok vesela user posted image user posted image

O, včer ste pa mel debato, sm se zdele fajn nasmejala user posted image user posted image

Kiara, tunelček sm kupila v Ikei, bil je pod 20 eur

Zvezdica, men je čelada super ideja, na to sm večkrat pomislna, ko je začel vstajat, je padal k za stavouser posted image user posted image

No štajerke, da naute rekle, da nočmo k vm pridt,me smo se jvle, ve pa nčuser posted image user posted image

****, ti kr prid, res rabmo fotografa user posted image user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
2.12.2009 9:00:14   
sonček33
patrik vse naj naj za obmesečnico

sije sonce...a je mraz kot hudič

zdjele sva spila šejk - borovnice+banana+jogurt

Lovro bo eno odspal, mami pa zastavila za kosilo, da greva pol na Šobec račke futrat

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
2.12.2009 9:15:43   
ronja
Ronja, tole z avtom je pa štala. A se ga ne da zrihtat. Kaj to za en avto? Upam, da to poštimate.
Berlingoti so pa luštni. Kaj pa kak senic? Ta je za velike fante. Naš je res ultra prostoren.

ja, je štala. Porihtat se da vse, samo če mene vprašaš vlagat v to kripo je ko metat denar skozi okno! Zadnjih 6x ko sem se z njim vozila - tudi kot sopotnik - je 4x crknil! To res ni neka bilanca...

Ja, sva mislila berlingota ali pa senica, ampak v berlinga več gre, pa dizlce so in malo porabijo, meni je to všeč... Ne vem, saj to bo še trajalo, preden se karkoli zgodi - sploh ker je zdaj treba 2 plači počakat - v bistvu 4 plače, da bova to sploh lahko kupila. Sept. bi šlo, če bi počasi začela namensko za to šparat, ne vlagat drugam tačas, pa predvsem ne dajat za to kripo 600-800E! To bi se ful poznalo - pa še prej bi nekaj več dobila zanj in bi se glih izšlo.

No, če se iz tega naučiva, da se NE MENI VEČ S SVOJIMI, KADAR NJEGA NI DOMA, potem se je splačalo. Ker potem se itak nikoli ne držijo dogovora. Samo da pri otrocih jaz lepo svoje uveljavim, ker je prej to tudi tu delala, pa sem mela dost, za drugje pa tudi ne vem, kako so se zmenili, pa verjamem oz. nimam kaj rečt... Ampak dost tega. Je predrag špas.

čestitke patriku! Lejla ma pa ju3 11 mesecev in gre uradno v vrtecuser posted image .

ulla, hvala - koliko pa pridejo kaj rabljene lanče? midva računava nekje do 5 jurjev, več si ne moreva privoščit. Bi pa rada nekaj takega, kar bo DELALO!!! In kar ne bo vsak teden na servisu! A mam previsoka pričakovanje?user posted image

Aja, tiste, ki ste spraševale, če ni druge možnosti kot močen al pa bogat: jah, če maš najin avto, potem je niuser posted image - ga je treba skoz porivat, če češ, da kam gre, tak da boljše, da je močen, hehe.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
2.12.2009 9:18:21   
ronja
Ravno gledam tole, grozno pa je da ji obuje petke pri 3 leti

A se sploh dobijo čevlji s peto za 3 letnike al dajo to posebej narest ali kako? Hehe, ma folk ideje. Sicer mogoče je mali všeč, ne vem, čeprav za hrbtenico ziher ni zdravo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
2.12.2009 9:27:20   
ronja
eh, razočarane gospodinje doma user posted image user posted image nič posebnega user posted image user posted image

plohca, kaj te daje, daj spovej se malo!

Aja, punce, a ma katera slučajno stare pregorele navadne žarnice, s katerimi nima kaj počet? Bi jim z veseljem dala novo podobo, hehe. No, če vam kaka pregori, jih ne stran vršt, pa jih prinesite na kako srečanje, bi bila vesela...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
2.12.2009 9:27:26   
khurde
jutro user posted image

ful pišete zadnje čase, vas komaj dohajam user posted image  noč tko tko... bom začela intenzivno jamrat user posted image

sej ne vem, kva še... aja, ursap, velkom! lepo, da si se opogumla user posted image

aha, morm mladiča it kontrolirat... ene kable od zvočnikov vleče izza omare  user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
2.12.2009 9:36:02   
sonček33

Aja, punce, a ma katera slučajno stare pregorele navadne žarnice, s katerimi nima kaj počet? Bi jim z veseljem dala novo podobo, hehe. No, če vam kaka pregori, jih ne stran vršt, pa jih prinesite na kako srečanje, bi bila vesela...

Dej povej,kaj boš naredili z njimi?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
2.12.2009 9:37:03   
Ploha
ma zmešan so vsi po vrsti, polna rit vsega, ko že ne vejo več kaj bi loh nardil, pa pol take ven butajo....uf....to glede petk in zvezdnikov user posted image user posted image

ronja: za 5.000 € dobiš ornk avto, samo je fajn met kakega strokovnjaka zraven, da ga pregleda, ker mi laiki pojma nimamo, nas loh takoj pelejo scat...itak se določenih zadev ne vidi oz. sliši takoj, se čez čas pokažejo, sam useen nekej se pa le porajta, ko smo mi kupovali golfa 3 nismo mel pojma, pa smo tud na veliko popravljal, moj k ga je prvič vidu, se je za glavo prjev user posted image user posted image tko da moj je za male pare, tm nekje 2000 € kupil audia en starejši model, ogromen avto, dela kot urca, lep, ni rjast,....tako da, si morš čas uzet in pregledovat avtomobile, ne neki na hitr kupt...al pa če maš srečo, tako kot moj kolega, ki je kupil od enga starga ata, ki se je malo vozil, avto je bil ene 4 leta str, vrednost mu je itak takoj padla, ko so ga iz avtohiše pelali, tako da je bila cena res smešna proti temu, da je avto star 4 leta, pa kot nov.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
2.12.2009 9:39:53   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

plohca, kaj te daje, daj spovej se malo!

eh, ne morm to javno govort,...

ni problema, glih učer sem eno zamenjala, pa se mi potem vala vse povsod, drgač jih mormo met pa kr velik že, ker jih šparamo, dokler se jih polnone nabere, pol se ji h pa odnese...samospovni me prej, sm pozabljiva user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
2.12.2009 9:51:36   
ronja
Dej povej,kaj boš naredili z njimi?

Novoletne okraske za na jelko. Samo jih rabim veliko, mam jih pa samo par, ker uporabljava sam varčne...

ploha, potem mi pa na zs napiši - al pa na mail, saj ga maš, ne?
Ja, saj bi rada ornk avto - tak, da ne bo crknil v naslednjih par letih, vsaj ne nič velikega - jasno, da če luči pozabiš prižgane, gre akumulator, samo to ni taka huda štala... Ja, saj nočem nekaj na hitro, saj pravim, da zdaj niti še nimava tok denarja... 5 jurjev je zgornja meja, mora bit pod tem. Ampak bi pa rada, da potem dela. Bova pa sigurno prej peljala na amzs, da naredijo ornk pregled - pogledajo 121 stvari baje, daš 40 E, pa preverijo, da veš, kaj kupuješ.
se pa priporočam za žarnice, mi boš naredila veliko veselje!

a petke nosi zvezdnica?
Sem mislila, da en otroček, se mi zdi,d a sem na slikci vidla, da jih ma tamala?user posted image no, če jih nosi ena zvezdnica (verjetno je potem že velika), potem ni problema...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
2.12.2009 9:54:56   
sonček33
Ronja, zanimivo.

Krtekxx, dej dons si doam, kej napiš. Ej, a se men samo zdi, a Briti tale alternativa res pomaga. JUhej.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
2.12.2009 9:56:37   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ma ploha, jaz mam kr vse ok.se nič ne pritožujem..za avto mi dol visi, pa niti ni tolk slab, mož je pa športnik, tko da

aja, pol maš pa vse kar hoč user posted image user posted image men tud za avto dol visi, dec pa sicer ni športnik,je pa deloholik, a to kej šteje user posted image

močn k bikuser posted image

berem, pa berem, pa kr ne pridem do ure, ko ste šle spatuser posted image

čelade, zanimiva debata....zvezdica velik sreče z biznisomuser posted image .....drgač pa men je to nekak tko kot povodci in podobne zadeve, sorry zvezdica....verjetno pa pri nekaterih malčkih res obstaja trenutek, ko ne veš kak naprej in je to idealna ideja in zaščita.....tak kot pri hrani, spanju, ..se nakoncu oprimemo že vsake rešilne bilke, da je le situacija boljša

no, zdej ko sem začela pisat me pa deca zahtevajouser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
2.12.2009 10:10:16   
Ulla80
ulla, hvala - koliko pa pridejo kaj rabljene lanče? midva računava nekje do 5 jurjev, več si ne moreva privoščit.

uf, za tak denar dobiš super lancio! recimo TALE, mlajših tko ni, k so jih 2004 nehali delat, pacene kle gor so itak pobožne želje prodajalcev, če mu rečeš da daš 5000 al pa 4800 bo v luft skakal od veseljauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ovulacijski testi...
Matejčika

Lažejo! (46%)

Ne lažejo! (54%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!