ronja
|
Živjo punce! Še 1 pekratka neprespana noč . Bom očitno morala res začet jamrat . NO, jamram - pa da vidimo, če res deluje. Lubi je bil včeraj ves žalosten in slabe volje (le zakaj ), tak da sva gospodinje rajši prestavila, jih je škoda, hehe. Je gledal najine finance, koliko imava dinčkov na razpolago, pa se računi nekak ne izidejo . Je gledal rabljene avte, kakršnega bi recimo želeli imet (moj pogoj, da grejo not 3je avtozici - ker nikoli ne veš ), pa da malo porabi - no, to si želiva oba, njegov pogoj, da bi lahko noge spredaj normalno stegnil, kljub temu, da ima otroke, hehe. Sva gledala stare berlingote, recimo, tega ma moj oče, pa ga poznava in je fajn. Sem bila čisto paf, da se je lubi sekiral, ker jaz se nisem več čisto nič - sem v tem odnosu do avta že čez tisto fazo, ko te lahko nekdo prizadane - sem že čisto apatična do njega - sem bila samo paf, da mi je vžgal pred trgovino (najprej namreč ni hotel, sem bila že pripravljena na akcijo, hehe). Itak mi je jasno, da bo ta avto crkaval skoz, saj je vedno crkaval. No, zdaj sva že skoraj vse zamenjala, pa bo mogoče konec in je to zadnje... Ne vem. Moj stric misli baje enkrat v kratkem (beri v roku pol leta - to pomeni v roku 1 leta...) menjat avto in je rekel, da da starega mojemu očetu (ki bi ga dal meni , on ma itak relativno novega), samo ne vem, kako bomo eno leto brez avta (tudi če tega zdaj popraviva - kar bo ziher ful denarja, saj je šel računalnik, to že veva...), bo ziher kmalu spet crknil, glede na njegovo trenutno bojno stanje... Moramo še malo premislit skratka. Po svoje se mi zdi najbolj pametno tega prodat za unih 10 E, da ga odpeljejo, pa dobiva še nekaj za cestnino nazaj. Saj mogoče se ne splača, ampak če računam: računalnik bo ziher 250E, pa 40E prevoz, to je že 290, recimo - vreden je pa kok? Vprašanje, če se splača 2 popoldneva za to ruknit - za 10 E razlike, recimo. Nimam pojma, za koliko ga lahko prodava. Ok, bom nehala . Sicer nič kaj dobre novice, moji punci danes obe smrkata, vročine še nisem merila.
|