|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
1.12.2009 22:22:48   
marta82
Opice tega ne jejo... Majo boljši okus.user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
1.12.2009 22:22:55   
Ploha
hhe, naša baba mala, je tko hecna: če se ji kej smejem, da nardi kej smešnega itak umiram do zols, komi se zadržujem da se ne podelam v hlače in ona nardi tak užaljen fris, pa grimaso kao da joka, čez 10 sekind pa še glas spusti in joka, sploh jo ne morm pomirit, pa itak mi je tolk smešna s tisto faco, da se še zmer naprej smejim, sploh ne gre nehat user posted image user posted image user posted image

aja pa ta moj lenivec user posted image , če se že po naklučju na glavo postavi al pa kam butne, stran pogedam, ker če me vid, da jo vidm, al pa da zavzdihnem pol joka, drgač pa ne....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
1.12.2009 22:23:49   
sonček33

Moj nasvet, punce (no, za vas je že prepozno, ampak za vaše tamale): če ne zbereš bogatega dedca, da maš lahko avto, ki dela, potem si zberite vsaj močnega, da ga bo lahko gural, ehhe. Jaz sem do zdaj vedno tadrugo varianto ubodla, očitno mi je bolj seksi, da je močen, hehe.

a sam te dve varijanti sta?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
1.12.2009 22:24:29   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Moj nasvet, punce (no, za vas je že prepozno, ampak za vaše tamale): če ne zbereš bogatega dedca, da maš lahko avto, ki dela, potem si zberite vsaj močnega, da ga bo lahko gural, ehhe. Jaz sem do zdaj vedno tadrugo varianto ubodla, očitno mi je bolj seksi, da je močen, hehe.

user posted image user posted image user posted image a to zato sprašuješ, ker nimaš ne enega ne drugega?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
1.12.2009 22:25:00   
Ulla80
če se že po naklučju na glavo postavi al pa kam butne, stran pogedam, ker če me vid, da jo vidm, al pa da zavzdihnem pol joka, drgač pa ne..

ploha čelado, pol boš lohk pa gledla kak se buta user posted image user posted image user posted image

(sori, nism mogla da nebi....)

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
1.12.2009 22:25:20   
Ploha
sonček: mal te hecam dons, ne zamert, mal mi dugaja, pa sej ne vem če sem sploh tolk dobre volje,...user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
1.12.2009 22:25:57   
sonček33
ma ploha, jaz mam kr vse ok.se nič ne pritožujem..za avto mi dol visi, pa niti ni tolk slab, mož je pa športnik, tko da

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
1.12.2009 22:26:15   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

če se že po naklučju na glavo postavi al pa kam butne, stran pogedam, ker če me vid, da jo vidm, al pa da zavzdihnem pol joka, drgač pa ne..

ploha čelado, pol boš lohk pa gledla kak se buta user posted image user posted image user posted image

(sori, nism mogla da nebi....)

no, evo vam je ratal, ane?? do solz me nasmejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image umiram....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
1.12.2009 22:27:06   
Ulla80
anytimeuser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
1.12.2009 22:27:19   
Ploha

ma ploha, jaz mam kr vse ok.se nič ne pritožujem..za avto mi dol visi, pa niti ni tolk slab, mož je pa športnik, tko da

aja, pol maš pa vse kar hoč user posted image user posted image men tud za avto dol visi, dec pa sicer ni športnik,je pa deloholik, a to kej šteje user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
1.12.2009 22:27:45   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image user posted image user posted image a to zato sprašuješ, ker nimaš ne enega ne drugega?? user posted image user posted image user posted image

Mogoče ma pa oboje. Frajerka.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
1.12.2009 22:28:06   
Ulla80
men tud za avto dol visi,

dej dej, taprvo si vso mašinerijo pokuplauser posted image user posted image user posted image tvojga maš zihr zarad traktorja user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
1.12.2009 22:28:15   
sonček33
kiara...glede uspavanja..pa zakaj te tolk muči, ker ne zaspi sama? to je vajin čas. pri nas ni šans, da ga dam v tavelko posteljo..bi šel takoj z nje...v posteljici pa malo vstaja, se reži, prižiga/ugaša luč...pol pa počasi omaga, ga položim, mal božam po roki in kakšno pesmico zapojem pa je...je pa res, da ga večinoma mož daje spat :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
1.12.2009 22:30:21   
sonček33

je pa deloholik, a to kej šteje user posted image

ne, pri meni čist nič :)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
1.12.2009 22:32:21   
Ploha

dej dej, taprvo si vso mašinerijo pokuplauser posted image user posted image user posted image tvojga maš zihr zarad traktorja user posted image

ne morm verjet, kako nizko se spuščaš user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja, traktor je bil tist user posted image user posted image pa to še ni vse, je oldtajmer, toj dnarja, če ga prodam za razstavni eksponat v muzej bistra user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
1.12.2009 22:32:57   
Ploha

je pa deloholik, a to kej šteje user posted image

ne, pri meni čist nič :)

ja šit no user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
1.12.2009 22:33:39   
Ploha
kako že prav Hugo?? To je noro! user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
1.12.2009 22:34:54   
kiara24
Sonček- ja muči me zato, ker jo noben drug ne more dat spat k pa jaz, pa itak sem 24 ur z njo večina na žalost samo jaz. Moj ni šans da jo da spat se sam dere. Rad bi pa da se nauči sama zaspat. Ker me skrbi kako bo spla pol v vrtcu ali pri varuški če pa še doma ne. Jaz ko jo dam v posteljico počne same vragolije in enkrat se mi je že čez skišatala na sčo na mojo posteljo, kaj pa če bi se na tla.

Zdej grem pa res spat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
1.12.2009 22:34:59   
sonček33
ploha, tebe pa dons meče...user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
1.12.2009 22:35:43   
Ulla80

ne morm verjet, kako nizko se spuščaš user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja, traktor je bil tist user posted image user posted image pa to še ni vse, je oldtajmer, toj dnarja, če ga prodam za razstavni eksponat v muzej bistra user posted image user posted image

ne ne, to še ni vse, še en razlog je - tvoj je tolk močan, da lohk tud traktor gura,  če crkne ( pa še orje zravn)user posted image user posted image

znam te puškouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
1.12.2009 22:37:46   
Ulla80
kiara nč te nej ne skrbi kak bo v varstvu...otroci en dva tri poštudirajo, da tu je pa drug sistem...vedno zalaufa, brezskrbi...ula recimo ni šans, da bi zaspala drgač, kt na joški, v vrtcu je pa spala brez problema...še zdej v vrtcu se sam vleže in lepo zaspi, k doma mamo pa živo dramo, pa pregovarjanje, pa roko božat, pa glavo božat, pa vodico, pa pesmico....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
1.12.2009 22:37:48   
Ploha

ne ne, to še ni vse, še en razlog je - tvoj je tolk močan, da lohk tud traktor gura,  če crkne ( pa še orje zravn)user posted image user posted image

znam te puškouser posted image

jaaaa, no zdej si me dobla, pa je res, on je superman user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
1.12.2009 22:38:22   
Ploha

ploha, tebe pa dons meče...user posted image

Ja, res je user posted image Sam ne vem, al od vesleja al se mi bo scufal en dan...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 1.12.2009 22:39:06 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
1.12.2009 22:48:58   
Ploha
kva pa zdej?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
1.12.2009 22:50:23   
sonček33
kva kva zdej..ne bo se ti scufal..si še premlada :)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Minus koliko kg po porodu
Božička09

Koliko kilogramov ste bile lažje po odhodu iz porodnišnice?

3-4kg (22%)

5-6kg (25%)

7-8kg (24%)

9-10kg (17%)

11kg ali več (13%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!