Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:22:48
|
|
|
|
marta82
|
Opice tega ne jejo... Majo boljši okus.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:22:55
|
|
|
|
Ploha
|
hhe, naša baba mala, je tko hecna: če se ji kej smejem, da nardi kej smešnega itak umiram do zols, komi se zadržujem da se ne podelam v hlače in ona nardi tak užaljen fris, pa grimaso kao da joka, čez 10 sekind pa še glas spusti in joka, sploh jo ne morm pomirit, pa itak mi je tolk smešna s tisto faco, da se še zmer naprej smejim, sploh ne gre nehat aja pa ta moj lenivec , če se že po naklučju na glavo postavi al pa kam butne, stran pogedam, ker če me vid, da jo vidm, al pa da zavzdihnem pol joka, drgač pa ne....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:23:49
|
|
|
|
sonček33
|
Moj nasvet, punce (no, za vas je že prepozno, ampak za vaše tamale): če ne zbereš bogatega dedca, da maš lahko avto, ki dela, potem si zberite vsaj močnega, da ga bo lahko gural, ehhe. Jaz sem do zdaj vedno tadrugo varianto ubodla, očitno mi je bolj seksi, da je močen, hehe. a sam te dve varijanti sta?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:24:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Moj nasvet, punce (no, za vas je že prepozno, ampak za vaše tamale): če ne zbereš bogatega dedca, da maš lahko avto, ki dela, potem si zberite vsaj močnega, da ga bo lahko gural, ehhe. Jaz sem do zdaj vedno tadrugo varianto ubodla, očitno mi je bolj seksi, da je močen, hehe. a sam te dve varijanti sta? a to zato sprašuješ, ker nimaš ne enega ne drugega??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:25:00
|
|
|
|
Ulla80
|
če se že po naklučju na glavo postavi al pa kam butne, stran pogedam, ker če me vid, da jo vidm, al pa da zavzdihnem pol joka, drgač pa ne.. ploha čelado, pol boš lohk pa gledla kak se buta (sori, nism mogla da nebi....)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:25:20
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: mal te hecam dons, ne zamert, mal mi dugaja, pa sej ne vem če sem sploh tolk dobre volje,...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:25:57
|
|
|
|
sonček33
|
ma ploha, jaz mam kr vse ok.se nič ne pritožujem..za avto mi dol visi, pa niti ni tolk slab, mož je pa športnik, tko da
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:26:15
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 če se že po naklučju na glavo postavi al pa kam butne, stran pogedam, ker če me vid, da jo vidm, al pa da zavzdihnem pol joka, drgač pa ne.. ploha čelado, pol boš lohk pa gledla kak se buta (sori, nism mogla da nebi....) no, evo vam je ratal, ane?? do solz me nasmejat umiram....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:27:06
|
|
|
|
Ulla80
|
anytime
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:27:19
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma ploha, jaz mam kr vse ok.se nič ne pritožujem..za avto mi dol visi, pa niti ni tolk slab, mož je pa športnik, tko da aja, pol maš pa vse kar hoč men tud za avto dol visi, dec pa sicer ni športnik,je pa deloholik, a to kej šteje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:27:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Moj nasvet, punce (no, za vas je že prepozno, ampak za vaše tamale): če ne zbereš bogatega dedca, da maš lahko avto, ki dela, potem si zberite vsaj močnega, da ga bo lahko gural, ehhe. Jaz sem do zdaj vedno tadrugo varianto ubodla, očitno mi je bolj seksi, da je močen, hehe. a sam te dve varijanti sta? a to zato sprašuješ, ker nimaš ne enega ne drugega?? Mogoče ma pa oboje. Frajerka.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:28:06
|
|
|
|
Ulla80
|
men tud za avto dol visi, dej dej, taprvo si vso mašinerijo pokupla tvojga maš zihr zarad traktorja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:28:15
|
|
|
|
sonček33
|
kiara...glede uspavanja..pa zakaj te tolk muči, ker ne zaspi sama? to je vajin čas. pri nas ni šans, da ga dam v tavelko posteljo..bi šel takoj z nje...v posteljici pa malo vstaja, se reži, prižiga/ugaša luč...pol pa počasi omaga, ga položim, mal božam po roki in kakšno pesmico zapojem pa je...je pa res, da ga večinoma mož daje spat :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:30:21
|
|
|
|
sonček33
|
je pa deloholik, a to kej šteje ne, pri meni čist nič :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:32:21
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 men tud za avto dol visi, dej dej, taprvo si vso mašinerijo pokupla tvojga maš zihr zarad traktorja ne morm verjet, kako nizko se spuščaš ja ja, traktor je bil tist pa to še ni vse, je oldtajmer, toj dnarja, če ga prodam za razstavni eksponat v muzej bistra
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:32:57
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 je pa deloholik, a to kej šteje ne, pri meni čist nič :) ja šit no
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:33:39
|
|
|
|
Ploha
|
kako že prav Hugo?? To je noro!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:34:54
|
|
|
|
kiara24
|
Sonček- ja muči me zato, ker jo noben drug ne more dat spat k pa jaz, pa itak sem 24 ur z njo večina na žalost samo jaz. Moj ni šans da jo da spat se sam dere. Rad bi pa da se nauči sama zaspat. Ker me skrbi kako bo spla pol v vrtcu ali pri varuški če pa še doma ne. Jaz ko jo dam v posteljico počne same vragolije in enkrat se mi je že čez skišatala na sčo na mojo posteljo, kaj pa če bi se na tla. Zdej grem pa res spat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:34:59
|
|
|
|
sonček33
|
ploha, tebe pa dons meče...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:35:43
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 men tud za avto dol visi, dej dej, taprvo si vso mašinerijo pokupla tvojga maš zihr zarad traktorja ne morm verjet, kako nizko se spuščaš ja ja, traktor je bil tist pa to še ni vse, je oldtajmer, toj dnarja, če ga prodam za razstavni eksponat v muzej bistra ne ne, to še ni vse, še en razlog je - tvoj je tolk močan, da lohk tud traktor gura, če crkne ( pa še orje zravn) znam te puško
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:37:46
|
|
|
|
Ulla80
|
kiara nč te nej ne skrbi kak bo v varstvu...otroci en dva tri poštudirajo, da tu je pa drug sistem...vedno zalaufa, brezskrbi...ula recimo ni šans, da bi zaspala drgač, kt na joški, v vrtcu je pa spala brez problema...še zdej v vrtcu se sam vleže in lepo zaspi, k doma mamo pa živo dramo, pa pregovarjanje, pa roko božat, pa glavo božat, pa vodico, pa pesmico....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:37:48
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 men tud za avto dol visi, dej dej, taprvo si vso mašinerijo pokupla tvojga maš zihr zarad traktorja ne morm verjet, kako nizko se spuščaš ja ja, traktor je bil tist pa to še ni vse, je oldtajmer, toj dnarja, če ga prodam za razstavni eksponat v muzej bistra ne ne, to še ni vse, še en razlog je - tvoj je tolk močan, da lohk tud traktor gura, če crkne ( pa še orje zravn) znam te puško jaaaa, no zdej si me dobla, pa je res, on je superman
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:38:22
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ploha, tebe pa dons meče... Ja, res je Sam ne vem, al od vesleja al se mi bo scufal en dan...
< Sporočilo je popravil Ploha -- 1.12.2009 22:39:06 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:48:58
|
|
|
|
Ploha
|
kva pa zdej??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 22:50:23
|
|
|
|
sonček33
|
kva kva zdej..ne bo se ti scufal..si še premlada :)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Minus koliko kg po poroduBožička09Koliko kilogramov ste bile lažje po odhodu iz porodnišnice?3-4kg (
22%)
5-6kg (
25%)
7-8kg (
24%)
9-10kg (
17%)
11kg ali več (
13%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!