|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
1.12.2009 21:58:08   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

no kaj zdej s srečanjem- matr sm težka user posted image sam v lj pol lahko pridejo še zvezdica. ronja in hijacinta če se ne motim?

ja jst pridem, sam kje pa?? a v koloseju??

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
1.12.2009 21:58:12   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zvezdica a to je pol zdej ta tvoj nov biznis... ja jest ti želim, da jih bo velik to kupl... men ni smešno, men je čudno...čeprav, ko pa zdej pišeš, kaj vse patrik počne - ma kaj, varnost je na prvem mestu.

Ja, ja, kr delej se zdej user posted image user posted image

to sem jaz hotla napisatuser posted image

drgač pa v lj lohk tud jst najbrž pridemuser posted image zdi se mi, no....ne vem še za ziher....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
1.12.2009 21:58:20   
Zvezdica
ja itak da so primeri, ko se zgodi, kot to na urgenci....sam ajd, to pol pomeni, da more met otrok 24 ur na dan čelado na glavi, pa k greš na dopust, pa hodiš po plaži itd....skoz s čelado, če se slučaj zvrne al kejuser posted image ajme...

ni čist tko, naš je nima skoz, ampak ko vidim, da je utrujen, da je koma, pa ne za zaspat, takrat pa pol ure ne škodi.
Vam se res ne sanja kaj pomeni otrok buldožer. Prej recimo je odprl spodnji predal v kuhinji, pometal vse cunje ven, stopil not, ma manj kot v pol minuteuser posted image

Ampak glej, da ne bom razpredala o mojem biznisu tu. Men je všeč, za marsikaj gre dnar, pa naj gre tud za to. tistim ki jim je to mimo, pa pač ne kupijo. Tko to je, kot marsikaj v življenju. Od tega posla ravno ne bom obogatela, ampak jast sem to iskala kar nekaj časa in morda komu olajšam iskanje.

Bejnbe, grem na orbitrek, k bo hausi   zdaj, pa tiste pol ure hitr mine.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
1.12.2009 22:00:37   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

no kaj zdej s srečanjem- matr sm težka user posted image sam v lj pol lahko pridejo še zvezdica. ronja in hijacinta če se ne motim?

nisi težka no :)
a v četrtek to?
Zdej sem pa falila seznam.

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
1.12.2009 22:00:46   
marta82
Ti pa tudi jaz želim, da bi biznis laufal.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
1.12.2009 22:01:19   
sonček33
haha ulla, kaj boš ti men...jaz se nič ne delam in nič na kolenih ne prosim

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
1.12.2009 22:01:37   
Ulla80
zvezdica peaceuser posted image

drgač pa definitivno ti prvoščim da ti biznis zalaufauser posted image to pa ja....nč se ne name ozirat, pa ablubm da ti nam antireklame delalauser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
1.12.2009 22:02:09   
Hijacinta
Ah jst pa v četrtek ne morem user posted image

Ronja bi šla z veseljem samo sem pa že zmenjena za jutri in za četrtek. Je cela gužva ta teden. Dej se zmeniva za drugi teden. Prav?!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
1.12.2009 22:02:54   
ronja
Ulla, se strinjam s tabo. mreže pa nima, vsaj ta, ki sem jo jaz videla - je kot ena mini kolesarska čeladica - meni se ne zdi, da bi ju kaj dosti zavarovala - ker navsezadnje je najbolj nevarno, če si tilnik zlomi - tega pa taka čelada ne prepreči. To prepreči razne buške po glavi, pa tako. če imaš zelo štorastega in divjega otroka, je mogoče fajn, kaj pa vem. mojidve je vsekakor ne rabita, sta po mamici - vedno glavo čuvatuser posted image . nista kaj dositkrat na glavo padli, hvalabogu!

Jaz delam nekak po principu, da to, kar si lahko sama naredi brez pomoči drugih (ljudi in predmetov), pač moram tvegat - to bi bilo tudi v naravi tako. Ampak z avti se pa v naravi ne bi vozila in zato bo tam not fejst zavarovana, recimo. Nimamo sedežne, stole pa not porinem, da ne more nanje splezat (ker jih še ne more premaknit, Ronji sem pa razložila, zakaj jih zdaj ne sme), pa itak sem v gl. skoz zraven (prednosti malega stanovanjauser posted image ), tak da za naš življenjski stil čelada res ni potrebna (to se zdaj u iber hecno sliši).

Prej recimo je odprl spodnji predal v kuhinji, pometal vse cunje ven, stopil not, ma manj kot v pol minuteuser posted image

Ma, ja, to tudi moja naredi - samo ne vem zakaj bi zato čelado rabila... Saj se ne gre sankat s tem predalom potem...

zvezdica, po moje bo posel bolj cvetel, kot si misliš! Veliko staršev dandanes hoče otroke res maksimalno zaščitit in to je gotovo en od načinov. Ni sicer zame, ampak dostim bo pa po moje všeč. naj ti laufa biznis! pa hvala za pike, hehe, mi bojo prav prišle v kaki drugi debatiuser posted image .

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
1.12.2009 22:03:33   
kiara24
čer,

en dan bom znorela, to je višek pri nas Klaro zadnje čase spat dat. Zvečer traj vse skupaj eno uro ali pa še več preden se ona spomni it spat, pa še to najbolj pali, če grem z njo na veliko posteljo ležat, pol se pa guzi sem in tja pa za roke jo moram držat, da dol ne pade.... no in ko končno najde svoj položaj po eni uri zaspi.user posted image user posted image Nisem dost pametna kako jo naj dam spat, da bo zaspla v svoji postelji in to sama!

Mimi- super za noč, in za dosežek, da se niste nič dojili.user posted image

Ulla- bravo za ocenouser posted image , kar tako naprej.

Yelci- zakon je tale tunelček, kje si rekla da si ga kupila in kolk je bil? Kjutek je tale tvoj kristjan, a ste sedaj zdravi?

Srečanje- četrtek- mogoče pa res, sploh če bom lahko malo kasneje, a boste hude če ne bom točna?

Ronja- no čim prej se pozdravite, kako pa kaj vrtec, upam, da gre skoz gladko in da ni nobenih problemov.

Zvezdica- držim pesti, da ti rat lepa stran in super, da is se lotila posla, jaz paravim da vse kar je v zvezi z otorci bo lafal skoz ker je folk tako narejen in bo svoejga otorka zaščitil kakor bo znal. Upam, da ne bo kaj hujšega, ko berem telet voje prigode, je mi zdi gorza, upam da naša tega ne bo počela, ker pri nas so trenutno aktualni koši za perilo, košarice....

Ja pa še to Ulla,user posted image user posted image user posted image pa ne bi bila Ulla, user posted image user posted image user posted image če nebi kaj pripomnila.user posted image

Lepo se imejte pa upam, da boste imele mirno no.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
1.12.2009 22:05:03   
ronja
Bejnbe, grem na orbitrek,

Ti na orbitrek, jaz sem pa celo vrečko bonbonov zmazala, pa se zglihauser posted image .

punce, rubica, zvezdica, ploha... a bi bila kaka možnost, da se dobimo kje v centru, al pa da germo z vozički na grad al pa kaj takega? Do koloseja me peš glih ne moremo...

hijacinta, velja za 2. teden, pokliči, pa se zmeniva, okidoki?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
1.12.2009 22:05:52   
Ulla80
Lepo se imejte pa upam, da boste imele mirno no

user posted image user posted image user posted image user posted image

fajt bo, fajtuser posted image user posted image s čeladami je pa ja lohk user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
1.12.2009 22:07:10   
Zvezdica
pa hvala za pike, hehe, mi bojo prav prišle v kaki drugi debati

smotkauser posted image

lejte, da jast neki povem, men je super tole, ker sem sprobala in sem se šla z žensko menit za dilanje. Je treba videt, pa potem kaj več povedat.
Men je važno, da so otroc ok, ker je to namen.

zvezdica peaceuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Vsem hvala za lepe želje. Upam, da zalaufa, nisem pa hotla tu gor s tem težit. No zdej k veste me pa reklamirajte.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
1.12.2009 22:07:49   
ronja
Ronja- no čim prej se pozdravite, kako pa kaj vrtec, upam, da gre skoz gladko in da ni nobenih problemov.

kaj je že to?user posted image Ma, dokler bo taka, je ne dam not! So vsi neki bolani, med drugim ma en iz njene skupine tudi to tanovo gripo, tak da - dokler bo mela vročino ali pa bo kašljala ali na veliko smrkala, bo doma, da se pocajta. Ta mesec je bila 2x tamuser posted image , sicer pa skoz vročina 37,1-37,3. pa ji pade, pa je par dni ok (vedno čez vikend, hehe), potem pa jo mam še en dan doma, gre v tor. v vrtec, pa se zgodba ponovi, je doma do konca tedna, pa še cel naslednji teden in opet jovo na novo...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
1.12.2009 22:09:31   
ronja
fajt bo, fajtuser posted image user posted image s čeladami je pa ja lohk user posted image

ulla, midve ne rabiva orbitreka - jaz se tok rolam, da bom mela trebušne mišice ko švarci - lubi me že neki čudn gleda, če sem spet u svoj filing padla (kadar sem total neprespana, sem navadno taka, da se sam režimuser posted image ).

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
1.12.2009 22:11:36   
Ulla80
ronja a bi ti men napisala recept za uno sranje od ohrovta, si me čist zignoriralauser posted image user posted image user posted image

ga mam tolk, pa noben ga ne mara, pa ne vem ka z njim narest, no, lohk ga res dobro prupravim in čez okno zabrišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
1.12.2009 22:11:56   
marta82

ni čist tko, naš je nima skoz, ampak ko vidim, da je utrujen, da je koma, pa ne za zaspat, takrat pa pol ure ne škodi.

Tinej tudi postane neroden, ko je zaspan in mimogrede kam vdari z glavo, zato ga dam takrat kar v stajico (oz. prenosno posteljico, ki nam služi kot stajica) ali pa je v naročju. Drugače bi pa takrat tudi čelado rabil, ja.user posted image V glavnem brez zamere, ti pa res želim, da biznis uspe.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
1.12.2009 22:14:25   
Ploha
srečanje in ronja: ne vem, kje bi se dobile, naj druge povejo, jaz ne poznam najbolje....v končni fazi vaju pa lahko pridem jaz iskat, sam zdej nisem zihr če grejo 3 avtosedeži notr, če gresta in lejla in ronja, ker mam mali avto in je bolj na tesno, registriran je pa za 5 ljudi, sam uni trije uzadi se loh nagužvajo pa potlačjo en čez druzga, avtosedež je pa širok kokr je širok...a ste mislne bit vse 3??

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
1.12.2009 22:16:16   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

punce, rubica, zvezdica, ploha... a bi bila kaka možnost, da se dobimo kje v centru, al pa da germo z vozički na grad al pa kaj takega? Do koloseja me peš glih ne moremo...

mal je sraje v centru kje parkirat, pa itak naša bi bla tečna, če bi ble kje pr miru ona pa v vozu zato mi je bl kolosej

kiara kadarkoli lahko prideš, sam da prideš user posted image

ulla to ja kr v lj pridta, marta ti pa prosim vzami ullo za vzgled, pa še vi2 pridta user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
1.12.2009 22:16:53   
ronja
ronja a bi ti men napisala recept za uno sranje od ohrovta, si me čist zignorirala

Joj, pardon! Ma, brstični ohrovt blanširaš - v vreli vodi rahlo brbotaš 6-8 min - odcediš in daš v nepregorno posodo. Medtem narediš bešamel iz masla, moke in mleka, vanj vmešaš dobršnjo mero dobrega sira (priporočam grojer - za jest je premočen, v tem receptu je pa majka), začiniš z malo kajenskega (res malo, če mislite malim dat), pa mal popra, soli, muškatnega, po želji,... pa zmešaš vse skup v brstični ohrovt, čez naribaš še malo grojerja in daš pečt v pečico na nekje 200-220. njamsi, vsaj nama, samo sva precej zelenjavožera.

Aja, včeraj je bilo tole (smetano sem rajši za riž uporabila): torej gratiniran brstični ohrovt, pa goveji zrezki (pljučna) v lastni omakci, zraven pa amarant (ker ni bilo kuskusa) in dušeno rdeče zelje. Za posladek je bil pa s kardamomom in rožno vodico odišavljen smetanov riž. ma, je bilo kar dobrouser posted image .

Jutri bojo verjetno lepljiva vroča svinjska rebrca, pa če se mi bo dalo delat, še soparjeni krhki zraven. Za zelenjavo se pa še nisem odločila.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
1.12.2009 22:17:44   
ronja
pa ne vem ka z njim narest

pridi v lj, pa gremo v zoo, pa ga sabo prinesi, hehe. Mi ga požremo, kolikor ga mamo, lubijeva najljubša zelenjava...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
1.12.2009 22:19:26   
Ulla80
aha, tenks, bom probala, čez okno lohk še zmeri poletiuser posted image

pa k si glih v elementu, dej še za rebrcauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
1.12.2009 22:19:54   
ronja
a ste mislne bit vse 3??

Nekak se mi zdi, da Ronja še ne misli bit zdrava do pojutrišnjem, ja... Bi rajiš, da bi bila, seveda. Samo en dan po vročini jo moraš itak met doma, tak da ni glih za računat, glede na to, da je bila danes bolj boga kot do zdaj...

Rubica, kaj pa nama? Tam majo tudi za igrat za otroke... lahko parkiraš pri nas, pa gremo skup tja, hehe. saj ne silim, samo predlagamuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
1.12.2009 22:20:32   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

pa ne vem ka z njim narest

pridi v lj, pa gremo v zoo, pa ga sabo prinesi, hehe. Mi ga požremo, kolikor ga mamo, lubijeva najljubša zelenjava...

user posted image user posted image user posted image user posted image sem mislila da boš napisala ...pa ga opicam sfotramo user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
1.12.2009 22:22:08   
ronja
Bom kdaj drugič, hehe, zdaj greva z lubijem desperatke gledat. Mu je uspelo parkirat nevozen avtouser posted image - beri: ga je gural, hvalabogu, da je močen, hehe. Moj nasvet, punce (no, za vas je že prepozno, ampak za vaše tamale): če ne zbereš bogatega dedca, da maš lahko avto, ki dela, potem si zberite vsaj močnega, da ga bo lahko gural, ehhe. Jaz sem do zdaj vedno tadrugo varianto ubodla, očitno mi je bolj seksi, da je močen, hehe.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!