ronja
|
Ulla, se strinjam s tabo. mreže pa nima, vsaj ta, ki sem jo jaz videla - je kot ena mini kolesarska čeladica - meni se ne zdi, da bi ju kaj dosti zavarovala - ker navsezadnje je najbolj nevarno, če si tilnik zlomi - tega pa taka čelada ne prepreči. To prepreči razne buške po glavi, pa tako. če imaš zelo štorastega in divjega otroka, je mogoče fajn, kaj pa vem. mojidve je vsekakor ne rabita, sta po mamici - vedno glavo čuvat . nista kaj dositkrat na glavo padli, hvalabogu! Jaz delam nekak po principu, da to, kar si lahko sama naredi brez pomoči drugih (ljudi in predmetov), pač moram tvegat - to bi bilo tudi v naravi tako. Ampak z avti se pa v naravi ne bi vozila in zato bo tam not fejst zavarovana, recimo. Nimamo sedežne, stole pa not porinem, da ne more nanje splezat (ker jih še ne more premaknit, Ronji sem pa razložila, zakaj jih zdaj ne sme), pa itak sem v gl. skoz zraven (prednosti malega stanovanja ), tak da za naš življenjski stil čelada res ni potrebna (to se zdaj u iber hecno sliši). Prej recimo je odprl spodnji predal v kuhinji, pometal vse cunje ven, stopil not, ma manj kot v pol minuteuser posted image Ma, ja, to tudi moja naredi - samo ne vem zakaj bi zato čelado rabila... Saj se ne gre sankat s tem predalom potem... zvezdica, po moje bo posel bolj cvetel, kot si misliš! Veliko staršev dandanes hoče otroke res maksimalno zaščitit in to je gotovo en od načinov. Ni sicer zame, ampak dostim bo pa po moje všeč. naj ti laufa biznis! pa hvala za pike, hehe, mi bojo prav prišle v kaki drugi debati .
|