|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
1.12.2009 17:15:56   
rubica
hvala za nasvete ja sva se odločila: Gaja gre v vrtec z januarjem.

uršika, yelci, lepa fantka user posted image user posted image

zvezdica, čakamo slikco uggic user posted image

najki 14 dni je že v AS ni več hotla bit v lupinci pa tut mal majhna ji je bla v "zimski opravi",kam prideš na srečanje user posted image

mimi super ste zrihtali, le tako naprej (glede dojenja) pa bravo za stanovanje, nekaj živčkov bo verjetno še šlo samo ba potem toliko lepše!!user posted image user posted image user posted image kako pa kaj Nejc?

farfala kako?

ulla ste zdravi se učiš?

ploha kao napreduješ, kaki so bili rezultati izp? predvsem pa kako kaj mala Špelca mala miss podeželja?

sonček Lovro je pa tak cuker pa bravo za hiter napredek!!! kako kaj hujšanje?

kiara prideta v Lj?

moram nehat, me otrok kliče user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
1.12.2009 17:17:58   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

rubica: sam ne 12.9 za štajersko, kdaj pa??

datum ve določte!!!! jaz sem sam napisala mesec in leto user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
1.12.2009 17:27:41   
Ulla80
vi se sam zmente, jm pa že pršla če bo tkouser posted image

rubica ja pa neuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 18:34:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
1.12.2009 18:59:32   
krtekxx
Ene redkih fotk, ki jih vidim na tem računalniku...Yelci...ful lušten je.
Takoooo utrujena. Zaradi neprespane noči. Upam, da zaleže tole jamranje. Jutr doma, pojutrišnjem služba.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
1.12.2009 19:45:07   
rubica
še moja manekenkica:

user posted image

mimi, če si tako dobra daj to slikico na seznam user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
1.12.2009 19:51:19   
uršap
lep pozdrav vsem mamicam in zdaj že velikim dojenčkom,

končno sem našla čas in voljo, da tudi jaz kaj napišem, berem vas redno(ste me tud že opazile), tud moj vas že pozna, ampak nekako mi ne rata da bi kaj napisala, trenutno imam ful dela na faksu, poletje je tudi zletelo en, dva tri...

naš Žiga je zdaj že 11M1T star, je med prehitevalčki, tko da bomo že ta mesec upihnili prvo svečko:)
konec meseca imamo pregled, tako da točnih mer ne vem, mislim pa, d aje težek že nekaj čez 11kg.

kobacat se je začel bolj pozno, pri 10M, zdaj se postavlja, ob kavču tudi že prestopa, povsod ga je dovolj, ma že tako brzino, ga sam lovim okrog, da kje na pade.

hrana- je skoraj vse, meso bolj počasi, kakšno govedino iz juhe mu zakamufliram med zelenjavo, vendar mu nobena hrana ne diši preveč, da bi lahko rekla, da je na kaj res čisto nor. skute, jogurti, sadje kar gre, k zelenjavi moram odvezno zakuhati rižali gres, ribe splioh ne(sem parkrat probala)mlečen kaše pa ni šans, nobenega čokolinota ali rižolinota.
ste pa super naredile seznam-jedilnik, sem par idej ukradla
aja, z dojenjem smo zakjučili pri 6M, se je sam počasi odstavil, že prej sem pa 2m dodajala AM, sedaj pa še vedno spije 1-2 flaški na dan.

spanje-sedaj je že malo bolje, zbuja se ob polnoči, 3eh-takrat mu sampo malo čaja dam za pit, pokrijem in nekako zaspi nazaj, potem ob 5ih ga pa vzamam k sebi, popije malo mleka in zaspi do 7ih.smo pa imeli obdobje ko se je zbujal na 20min, vstal pa bi že ob 5ih.

vrtec-ga nismo dobili, do naslednjega sept. bomo probali skombinirat, da kar imam obvezne vaje na faksu, ga bo oči čuval(ima fleksibilen urnik) če bo pa kdaj panika, pa mogoče kakšna privat varuška, ker babice pa dadki so še v službah, prababica pa preslabega zdravja:(. za naslednje leto pa upam da vrtec:)

gripa- cepili se ne bomo, za enkrat(trkam) smo še vsi zdravi, žiga je bil malo smrkav, pa en večer vročina, pa se je hitro pozdravil. vsem bolančkanim...da bi bili čimprej zdravi, mamicam pa veliko energije:)

slikce tamalčkov so prov fletne oz. januarčki in januarčice so prov najlepši(pa prehitevalčki tud;)
dejte mi prosim pomagat, pa mi povejte ime programa, k lahko slikce naložim, da lahko tuki kšno pripopam, men je čist iz glave ušlo.

mal sem velik napisala, pa zihr sem še kej pozabila, bom pa hitr še en post napisala z eno prošnjo, če se vam bo dal odgovorit na par vprašanj.

pozdravči

nasmehni se:)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
1.12.2009 19:51:43   
uršap
lep pozdrav vsem mamicam in zdaj že velikim dojenčkom,

končno sem našla čas in voljo, da tudi jaz kaj napišem, berem vas redno(ste me tud že opazile), tud moj vas že pozna, ampak nekako mi ne rata da bi kaj napisala, trenutno imam ful dela na faksu, poletje je tudi zletelo en, dva tri...

naš Žiga je zdaj že 11M1T star, je med prehitevalčki, tko da bomo že ta mesec upihnili prvo svečko:)
konec meseca imamo pregled, tako da točnih mer ne vem, mislim pa, d aje težek že nekaj čez 11kg.

kobacat se je začel bolj pozno, pri 10M, zdaj se postavlja, ob kavču tudi že prestopa, povsod ga je dovolj, ma že tako brzino, ga sam lovim okrog, da kje na pade.

hrana- je skoraj vse, meso bolj počasi, kakšno govedino iz juhe mu zakamufliram med zelenjavo, vendar mu nobena hrana ne diši preveč, da bi lahko rekla, da je na kaj res čisto nor. skute, jogurti, sadje kar gre, k zelenjavi moram odvezno zakuhati rižali gres, ribe splioh ne(sem parkrat probala)mlečen kaše pa ni šans, nobenega čokolinota ali rižolinota.
ste pa super naredile seznam-jedilnik, sem par idej ukradla
aja, z dojenjem smo zakjučili pri 6M, se je sam počasi odstavil, že prej sem pa 2m dodajala AM, sedaj pa še vedno spije 1-2 flaški na dan.

spanje-sedaj je že malo bolje, zbuja se ob polnoči, 3eh-takrat mu sampo malo čaja dam za pit, pokrijem in nekako zaspi nazaj, potem ob 5ih ga pa vzamam k sebi, popije malo mleka in zaspi do 7ih.smo pa imeli obdobje ko se je zbujal na 20min, vstal pa bi že ob 5ih.

vrtec-ga nismo dobili, do naslednjega sept. bomo probali skombinirat, da kar imam obvezne vaje na faksu, ga bo oči čuval(ima fleksibilen urnik) če bo pa kdaj panika, pa mogoče kakšna privat varuška, ker babice pa dadki so še v službah, prababica pa preslabega zdravja:(. za naslednje leto pa upam da vrtec:)

gripa- cepili se ne bomo, za enkrat(trkam) smo še vsi zdravi, žiga je bil malo smrkav, pa en večer vročina, pa se je hitro pozdravil. vsem bolančkanim...da bi bili čimprej zdravi, mamicam pa veliko energije:)

slikce tamalčkov so prov fletne oz. januarčki in januarčice so prov najlepši(pa prehitevalčki tud;)
dejte mi prosim pomagat, pa mi povejte ime programa, k lahko slikce naložim, da lahko tuki kšno pripopam, men je čist iz glave ušlo.

mal sem velik napisala, pa zihr sem še kej pozabila, bom pa hitr še en post napisala z eno prošnjo, če se vam bo dal odgovorit na par vprašanj.

pozdravči

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
1.12.2009 19:52:45   
uršap
se opravičujem za dvojno objavo

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
1.12.2009 20:18:48   
rubica
uršap velkom user posted image user posted image , jaz sem dala slikico gor prek shrani.si in tisto kodo z predogledom

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
1.12.2009 20:20:47   
rubica
menimo se za srečanje tok da dobrodošla tudi ti v lj oz. v ce, lepo ime ma tvoj januarček, pa še kaj napiši!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
1.12.2009 20:24:17   
yelci

v Ljubljani, četrtek 3.12 09 ob 11 v koloseju no pa se vpisujmo:

rubica
ploha
niia
yelci

da ne bom krivična

v Celju, ....12.09 0b v planetu Tuš, no pa se vpisujmo:

rubica
ploha
niia

pridete pa vse, ki imate cajt!!!!!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
1.12.2009 20:27:18   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: yelci

v Ljubljani, četrtek 3.12 09 ob 11 v koloseju no pa se vpisujmo:

rubica
ploha
niia
yelci

da ne bom krivična

v Celju, ....12.09 0b v planetu Tuš, no pa se vpisujmo:

rubica
ploha
niia
marta

pridete pa vse, ki imate cajt!!!!!!!!!!

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
1.12.2009 20:33:22   
rubica
marta kaj pa lj? si es pozabla dodat na seznam user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
1.12.2009 20:34:24   
uršap
evo ena slikca , ko je bi star 9M
user posted image
pa še ena iz pred parih dni

user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
1.12.2009 20:34:47   
uršap
evo ena slikca , ko je bi star 9M
user posted image
pa še ena iz pred parih dni

user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
1.12.2009 20:39:33   
yelci
O, hvala za pohvale, jaaaaaaaa res je coti ta moj sinčekuser posted image

V petek žal ne morem, k popoldan delam.

Ja, niia, nore stvari majo v Ikei, da ne govorim kako je v Toys"r"us, tm je šele noro, sm se komi zadrževala, da nism kej kupla, me je možek zeeelooo pohvaluuser posted image user posted image

Super za spanje, jst sm tud tko vesela, k končno spimo, upam, da bo tako tud ostal.

Rubica, Gaja je tko luštna, mislm, da si se pravilno odločla za vrtec.

Aja glede smrekce, moj hoče, da jo postaviva, jst pa ne, k ne vem, če bom lahk user posted image mela skoz pod kkontrolo.Morm it mal v Pro mak pogledat, za kakšn aranžma.A je kera bla tam?

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
1.12.2009 20:45:18   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

marta kaj pa lj? si es pozabla dodat na seznam user posted image

Nisem pozabila.user posted image Se vidimo v Celju, mi je bližje. Mogoče pa naslednjič še v Lj pridem.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
1.12.2009 21:04:07   
Nea
Ful lepe slikice... pa kakšne frizure že imajo. user posted image user posted image user posted image
Moji vsi trije otroci so na začetku bolj brez las.

Za kosilo smo imeli juho in pizzo. Za večerjo sem naredila take male ameriške palačinke. Celi dan nekaj pospravljam in je šele zdaj malo pospravljeno. Imam pa še dva koša perila za zlikat. Tem gospodinjskim opravilom pa nikoli ne konca ne kraja user posted image

Erik je zaspal ob 8ih in se je do zdaj enkrat že zbudil. Nisem mu dala zizo... samo ga malo ninala in je zaspal nazaj. Čez uro bo zier spet klical user posted image
Punčki sta že v transu.

Grem likat da mi ne ostaja za jutri, ker spet ne bom utegnila.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
1.12.2009 21:05:59   
uršap
Spet jaz.. če se kateri da, bi prosila, da mi odgovorite na par vprašanj, loh se pa zraven tud fajn nasmejite. Pri predmetu management(ne vem kej so ta predmet najdl na biotehniški fakulteti) si moramo zamislit tržni koncept za nek nov izdelek ali embalažo oz. kakšno izboljšavo. V tujini(Avstrija) sem videla, da prodajajo AM v tetrapaku, pri nas še nisem zasledila(je mogoče katera od vas?). In sem dobila idejo, da bi tržila(teoretični in zelo laično, ker o ekonomiji res ne vem veliko) AM v tertapaku z nastavkom za dudo, da bi bila gor širša odprtina, na katero bi se namontirala duda standardnih dimenzij. AM bi bil prilagojen različnim starostim(kot tisti v prahu)duda bi bila za večkratno uporabao z različnimi luknjicami.vsebina 2dl ali 2,5dl. Bilo bi primerno za na pot, samo odšraufaš in naviješ dudo. Preprosto in hitro za uporabo. Vem da je ful pomankljivosti, pa me zanima kakšno je vaše mnenje. Bi sploh kupile? Kaj se taprvo pomislile? Kakšno je vaše mnenje na splošno? Kaj bi mogoče še dodale(ročke za prijet?manjša/večje količina?)  To je res samo teoretično in pač ker nimam nobene ekonomske podlage, niti ne razmišljam kot managementi, je zame to res taka bolj čudna in malo težka naloga. Zanima me vaše mneneje, kr skritizirajte me, ampak druge ideje nimam.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
1.12.2009 21:17:15   
marta82
Urša moj pomislek: to mleko bi bilo treba pogret oz. mešalo naj bi se z vročo vodo (am) zaradi bakterij. Ne vem, kako se to v tem primeru reši. Drugače se sliši praktično.

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
1.12.2009 21:18:18   
ronja
evo, tud pri nas se je danes zgodilo nekaj neverjetnegauser posted image .....Špela se celo noč ni dojila.....spat je šla ob 21h se zbudila ob 2:15, sem jo uspela uspavat nazaj brez zize in potem je spala naprej do 7huser posted image ...projekt je trajal tri noči

Čestitam! Jaz še niti ne probavam. Se mi ne mudi, saj nisem nosečauser posted image (dokazano, heheuser posted image ). Pri Ronji sem si pa ful želela skenslat nočno dojenje, samo ni šlo drugače, kot da jo je lubi nazaj uspaval - če je mene zavohala, je bilo konec- zizo pa konc!
Meni je zaenkrat čisto ok, če se ponoči še podoji, samo da potem spi dalje - sicer pri nama, ampak samo da spi. Samo da ne žura od 2h do 4ih... tisto pa res ni fajn.
Naj ti še naprej lepo ratuje!

Aja, nam vse crkuje: avto crkuje (ja, SPET!!!), račko crkuje... Ronja je bila danes slabše, ni pa mela več vročineuser posted image . Z Lejlo sva šli na plavanje (Ronjo je mel kar oči v službi tačasuser posted image ).

Zadnjič me je tašča nagovarjala, da ne bi imeli tiste prikolice za kolo, da je nevarno. A vozit se v avtu, ki skoz crkuje, pa niuser posted image user posted image . Kaj naj? Pač včasih je treba kam prit, a ne? Saj ne mislim po cesti s tistim vozit... Ampak bi pa rada mela eno zanesljivo prevozno sredstvo, da ju lahko kam peljem - ker avto to očitno niuser posted image , vsaj ne najin... Sem šla v trgovino z njim (sama, nisva hotela malih vlečt sabo, ker je Ronja bolj boga bila danes, je kar nekajkrat zakašljala, pa smrkala), pa nazajgrede že ni hotel vžgat, ko sva se končno to zmenila, pa je zaklenil pol avta (jap, naš avto to obvlada - zapre zadnja dvoja vrata in prtljažnik, sprednja pa pusti odprtauser posted image ) - tak da je lubi moral vlamljat v prtljažnik, da smo do hrane prišli... kaj naj rečem - kripa blesava!

hijacinta, a si za kak sprehodič jutri ali pojutrišnjem (v petek ma lejla spet plavanje, morava ful nadomeščat kar je manjkala zaradi teh bolezni).

Ronja že ene 100tič posluša Muco copatarico (mami zadnjič prinesla, financiral njen novi ljubavnikuser posted image ). mala jo obožuje, že knjigo je. Zdaj pa skoz to posluša, ker bo šla še lutke gledat, hehe. Zdaj poje "v mali vasi..." kok je srčkana! če bi bila ura malo manj, bi bila pa še bolj luškanauser posted image . Ampak dokler se lubi z njo matra, je srčkana, hehe. Jaz sem svoje že oddelala (beri: Lejla spiuser posted image ).

srečanje: zaradi mene lahko kadarkoli, samo ne v torek in petek, ker mam takrat plavanje z Lejlo - gremo z veseljem, če bo nekje, kamor lahko peške pridemo - "due to the circumstances", razen če bi nas rada spet katera prevažalauser posted image

pa nikol nobene vtičnice tam, k bi jo človk rabu itd....niso glih praktični tile dedci

Hehe, ulla, a ti si tut tak frik na vtičnice kot jaz? Jaz jih hočem met 100, povsod! In ko sva obnavljala stanovanje, sem jih res dobila milijon! Sploh v kuhinji! Pa milijon lučk! Hočem svetlobo in elektriko, saj živim v 21. stoletju, zabogauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
1.12.2009 21:22:31   
ronja
urša, živjo!
Bi sploh kupile? Kaj se taprvo pomislile?

Pomislila sem: svašta, kaj vse si ljudje ne zmislijouser posted image . To me vedno fascinira! Kupila ne bi, ker dojim, tako da nimam pojma, kako to gre z adaptiranim mlekom... Nisem v kako hudo pomoč, saj vem, oprosti... Ampak glede na to, da prodajajo čeladice za otroke, ki jih otroci nosijo DOMA, ves čas - ko se učijo hodit, da ne padajo na glavo... user posted image lahko komot to poveš profesorju, če bo imel kake pripombeuser posted image

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
1.12.2009 21:31:45   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: uršap

Spet jaz.. če se kateri da, bi prosila, da mi odgovorite na par vprašanj, loh se pa zraven tud fajn nasmejite. Pri predmetu management(ne vem kej so ta predmet najdl na biotehniški fakulteti) si moramo zamislit tržni koncept za nek nov izdelek ali embalažo oz. kakšno izboljšavo. V tujini(Avstrija) sem videla, da prodajajo AM v tetrapaku, pri nas še nisem zasledila(je mogoče katera od vas?). In sem dobila idejo, da bi tržila(teoretični in zelo laično, ker o ekonomiji res ne vem veliko) AM v tertapaku z nastavkom za dudo, da bi bila gor širša odprtina, na katero bi se namontirala duda standardnih dimenzij. AM bi bil prilagojen različnim starostim(kot tisti v prahu)duda bi bila za večkratno uporabao z različnimi luknjicami.vsebina 2dl ali 2,5dl. Bilo bi primerno za na pot, samo odšraufaš in naviješ dudo. Preprosto in hitro za uporabo. Vem da je ful pomankljivosti, pa me zanima kakšno je vaše mnenje. Bi sploh kupile? Kaj se taprvo pomislile? Kakšno je vaše mnenje na splošno? Kaj bi mogoče še dodale(ročke za prijet?manjša/večje količina?)  To je res samo teoretično in pač ker nimam nobene ekonomske podlage, niti ne razmišljam kot managementi, je zame to res taka bolj čudna in malo težka naloga. Zanima me vaše mneneje, kr skritizirajte me, ampak druge ideje nimam.

Urša, pri nas že prodajajo to mleko, od alete, pa milupe, bebivite, dobiš v mullerju ali šparu. Je pa tole z dudo zanimivo. 
In mi ZARES kupujemo tole mleko, že zarad tega, ker ma miljon vseh dodatkov not, pa zato ker naš mali sploh ni maral mleka. Tko da zarad vsega tega človek kupi, da bi pa ravno to izbrala zarad lepšga ne. za na pot ja, pa še to s pomiselkom. Ampak ideja ni napačna, za predstavitev je ok. Ti pa pvem, da je 2 dcl za normalnega otroka premalo, za našega k manj poje, ja, za druge kaj pa vem. tko, tole je kr iz prve roke info. pa še enkrat, meni se zdi dobra ideja.

Pa Žiga je en luštekan fantek z lepim imenomuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
1.12.2009 21:32:18   
Ulla80
da prodajajo čeladice za otroke, ki jih otroci nosijo DOMA, ves čas - ko se učijo hodit, da ne padajo na glavo.

tole se zaj.ebavaš, a ne user posted image

drgač pa ne vem, to mleko bi verjetno mogu bit sam prah v tetrapacku, pol pa vročo vodo gor naliješ in našravfaš dudouser posted image pojma nimam kak to gre, pa kolk bi se cenovno splačalo, ipak je verjetno cenej v flaško kar mleko nasut....bi pa mogoč blo bolj za take, ki sicer dojijo, rabijo pa občasno kaj, ko mamic ni, takim se ne splača celih pakung mleka kupovat, ko ga je hitro treba porabit....user posted image

< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 1.12.2009 21:33:26 >

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

valentinovo
Lelly28 RR

Ali si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?

da (25%)

ne (75%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!