uršap
|
lep pozdrav vsem mamicam in zdaj že velikim dojenčkom, končno sem našla čas in voljo, da tudi jaz kaj napišem, berem vas redno(ste me tud že opazile), tud moj vas že pozna, ampak nekako mi ne rata da bi kaj napisala, trenutno imam ful dela na faksu, poletje je tudi zletelo en, dva tri... naš Žiga je zdaj že 11M1T star, je med prehitevalčki, tko da bomo že ta mesec upihnili prvo svečko:) konec meseca imamo pregled, tako da točnih mer ne vem, mislim pa, d aje težek že nekaj čez 11kg. kobacat se je začel bolj pozno, pri 10M, zdaj se postavlja, ob kavču tudi že prestopa, povsod ga je dovolj, ma že tako brzino, ga sam lovim okrog, da kje na pade. hrana- je skoraj vse, meso bolj počasi, kakšno govedino iz juhe mu zakamufliram med zelenjavo, vendar mu nobena hrana ne diši preveč, da bi lahko rekla, da je na kaj res čisto nor. skute, jogurti, sadje kar gre, k zelenjavi moram odvezno zakuhati rižali gres, ribe splioh ne(sem parkrat probala)mlečen kaše pa ni šans, nobenega čokolinota ali rižolinota. ste pa super naredile seznam-jedilnik, sem par idej ukradla aja, z dojenjem smo zakjučili pri 6M, se je sam počasi odstavil, že prej sem pa 2m dodajala AM, sedaj pa še vedno spije 1-2 flaški na dan. spanje-sedaj je že malo bolje, zbuja se ob polnoči, 3eh-takrat mu sampo malo čaja dam za pit, pokrijem in nekako zaspi nazaj, potem ob 5ih ga pa vzamam k sebi, popije malo mleka in zaspi do 7ih.smo pa imeli obdobje ko se je zbujal na 20min, vstal pa bi že ob 5ih. vrtec-ga nismo dobili, do naslednjega sept. bomo probali skombinirat, da kar imam obvezne vaje na faksu, ga bo oči čuval(ima fleksibilen urnik) če bo pa kdaj panika, pa mogoče kakšna privat varuška, ker babice pa dadki so še v službah, prababica pa preslabega zdravja:(. za naslednje leto pa upam da vrtec:) gripa- cepili se ne bomo, za enkrat(trkam) smo še vsi zdravi, žiga je bil malo smrkav, pa en večer vročina, pa se je hitro pozdravil. vsem bolančkanim...da bi bili čimprej zdravi, mamicam pa veliko energije:) slikce tamalčkov so prov fletne oz. januarčki in januarčice so prov najlepši(pa prehitevalčki tud;) dejte mi prosim pomagat, pa mi povejte ime programa, k lahko slikce naložim, da lahko tuki kšno pripopam, men je čist iz glave ušlo. mal sem velik napisala, pa zihr sem še kej pozabila, bom pa hitr še en post napisala z eno prošnjo, če se vam bo dal odgovorit na par vprašanj. pozdravči