|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
1.12.2009 6:44:27   
krtekxx
Najki, mi jo mamo v lupinici, ker še nima magičnih 9kg.
Drgač sem pa pokonci od 4h, ker se je kar nekaj zbujala. No, ob 5:20 sem zrihtala fant, ju peljala v vrtec in šla v službo. Sedaj uživam mir moje pisarne in lahko grem brez uteži na WC.
Zvečer sem šla laufat in me je fejst napral. Sem si bila vsaj primorana lase umit.
Čestitke vsem 10-mesečnikom. Še malo, pa bomo pihali.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
1.12.2009 8:42:01   
Hijacinta
Jutro vsem. Pa kaj bo ta dež kaj nehal padat al kaj. Dons imava namen iti se v knjižnico vpisat in probat škorenjčke za mamico, da jih lahko potem naročim user posted image

Jancci jst bom tudi delala 8 ur, sem sicer nekaj razmišljala o 6 urnem, vendar mislim da bo potem isto količino dela kot prej v 8 potrebno napraviti v 6 urah, plača pa bo manjša. Tako da se mi absolutno ne izplača.

Najki naš je v avtosedežu že od srede septembra.

Za kavico in sprehodek sem pa jst tudi za četrtek.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
1.12.2009 8:42:26   
Ploha
jancci: to je pa res čudn, to z avtosedežam, jest dam tisto mizico v uni dve lukni pa meto čist obtisne ob trebuh pa še as zašponam pa je to to, ni šans da pobegne, no tud nima interesa user posted image user posted image razn če bi bla tolk močna, da bi varnostni pas premaknila,...očitno bo tvoja miss, miss športa user posted image user posted image

rubica: kje pa ste zmenjene? jst jutr komot lahko....

srečanje: dons je tork, jutr smo v lj, v četrtek nas neki ne more, kaj pa ta petek?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
1.12.2009 8:53:01   
Soncnica
Jutro punce!

Naša punči pa zdej spi, zgodaj zjutraj je bla pa čisto nemogoča user posted image Ponavadi je zjutraj tak sonček, dobre volje, ker je naspana, danes jo je očitno nekaj bolelo, ker je ful jokala. Potem sva se kenurujčkale v postelji in je HB zaspala nazaj.

Najki mi je nimamo več v lupini, ampak je že v večjem sedežu in se mi zdi fajn. Ima pa tam okoli 9 kg.

user posted image user posted image user posted image vsem za 10 mesecev, mi jih 12.12 dopolnimo 11user posted image

Farfala fajn, da si bila zadovoljna z bioenergetikom, tudi mene je pregledal. Dva tedna pred njegovim obiskom sem si priščipnila živec na hrbtu in ne je bolelo ko user posted image Ko je bil pri naju bioenergetik, mi položi roko točno na boleče mesto in reče "tole pa boli, a ne" Me je čisto presenetil. Hodil je po hiši in nama povedal ene par stvari v zvezi s hišo, ki jih veva samo midva. Sva bila kar šokirana. Je pa kar drag.

Kiara24 mi smo uspavali Jaša po knjigi  Elizabeth Pantley in je uspelo. Ampak roko na srce ima vse zasluge za to moj dragi, ker jaz tud slučajno nimam živcev za to. Se je pa obneslo. HB, da je vsaj en strikten v familijiuser posted image

Rubica jaz bi jo na tvojem mestu verjetno rajš dala v vrtec januarja in ne že decembra. Malo bo starejša, pa mogoče ti bo lažje...

Najki velik sreče pri kupovanju opreme za kuhinjo

lp

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
1.12.2009 8:57:01   
yelci
Jutro, spali super, super dobr, ta moj sine je idealni otrok user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo še vedno lupinico, mamo pa namen v roku 14 dneh kupiti sedež, odločla sva se za recaro sport young, kupla ga bova preko neta in je s poštnino vred 80 eur cenejš user posted image

O krtekxx, dobra si, od kod teb energija?user posted image . Aja moj te ne pozna, pa on itak vid sam blondinke user posted image , včasih, k sva bla še na začetku, če je šou s prijatli vn, pa si ga pol vprašu in a je blo kej dobrih punc, je reku, pa sej jih skor nč ni blo, par blonđ, pa še te umetne user posted image user posted image .Res ne vem kje je mene najd, k jst sm tud umetnauser posted image user posted image

Ja, jst mam ta teden čs kadarkol in za LJ in za CE

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
1.12.2009 9:25:28   
Ulla80
časa vintala in seveda tulila zraven, da se je zbasala pod mizico (kiddy pro) na tla.

jancci ne ga srat!! dej mal poglej kak ji pripneta, pa če je pas res orenk zategnjen, ker če ga ne poglihaš, lohk ostane preveč pasa in se pol odrahlja vse skup...k veš da mizica se da čisto do stola pritisnit, tko da če je otrok res orenk pripet, nima šans da se zmuva spodiuser posted image k vem da sem že penila, k je moj tko šlampasto prepel ulo parkrat...sem šla popravljat in ko sem zategnla pas, sem ga ziher še ene 30cm zategnla...

midva sma glih pejšn tedn šla še po enga za tamauga, k je bla gih v bc akcija....tko da zdej je nao car, uživa in prov tko pomembn fris narediuser posted image se prov vid kok se mu zdi, ko gleda čez okno itd.user posted image

jutro....dons smo tko dolgo spali da smo vrtec zamudiliuser posted image in zdej uživamo vsi domauser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
1.12.2009 9:45:03   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: yelci
.Res ne vem kje je mene najd, k jst sm tud umetnauser posted image user posted image

ajauser posted image user posted image pa še blond user posted image user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
1.12.2009 10:09:36   
Najki
Nisem spala do ene petih zjutri.... Ena tistih noci k si kot na kofeinu, mali je prav lepo spal.

Jaz ga imam se v lupinici, ga bom mela se nekaj casa po moje. Mu je lepo zaspat notri pa lepo hrbet spocije, pa se veliko uporabljam quinny zappa za hitro skocit v stacuno, gor pa seveda lupinico. Blazno prakticno, pa ne vem, ce bi ga dala v sportni za[pov del...

Ok grem jaz zvohat, ce me kavica caka, jo moj nardi predno gre, pa malega nafutrat.

Kaj sem pocela celo noc Surfala:

previjalne http://www.gogagalife.com/bags.aspx

ful vsec, samo majhna http://www.myretrobaby.com/item/moonlight-minky-stroller-blanket/2735/p2m129

se manjsa http://www.myretrobaby.com/item/aviary-mini-minky-blanket/2338/c157

to majo v Busiju se mi zdi http://www.babybunch.com/group/bunches/

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
1.12.2009 10:27:57   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Aja predno pozabim:

imate ve tamale se vedno v lupinici, ali ze v sedezkih? Kdaj ste oz. boste presaltale?

Erik je že od septembra v sedežu. Imamo en starejši Römer-jev model in smo ga začeli uporabljat ko smo šli na dopust. Lupinica mu je že premala, v sedežu pa je vsaj za malo dlje časa tiho.

Včeraj sem šla na telovadbo, oči pa ostal z njimi doma. Na telovadbi mi je mleko začelo tečt in sem bila ziher da doma nekaj ne štima. In res ni... pridem domov, ta mali na tleh v dnevni ... v pižami in vreči za spanje.
Oči pravi da se je začel dret ko sem šla in ni nehal dokler nisem prišla. Potem se je lepo zaigral, ob pol 11 pa zaspal. Noč je bila dokaj OK. Samo 3x se je zbudil.

Moram it... se je zbudil.

Nekaj me glava boli... user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
1.12.2009 10:57:23   
Jancci
Jutro!

Danes je spala CELO NOČ, oz. do 6.30, popapcala in še do 9.30. user posted image Jest seveda od 5ih naprej nisem, ker sem mislila, da mi bo joško razgonilo oz. ker me je skrbelo, če je še živa. user posted image user posted image

Ja tole z avtosedežem je bilo včerasj čudno. Pripeto je bilo ziher dobro, samo ona je res močna in je porivala tisto mizico stran od sebe in tok motovilila, da je skoz bolj dol lezla in pač kar naenkrat sedela na tleh. user posted image user posted image Bom naslednjič še bolj pozorna pri pripenjanju!! Če se bo pa to še kdaj zgodilo bomo vrjetno zamenjali sedež. Kaj pa naj?

Kuham brokoli, bučko, piščanca in kvinojo. Kao ena juhica. user posted image

Greva po opravkih.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
1.12.2009 11:03:14   
Zvezdica
ojla

ej men je šele zdej užgal da smo danes 1.12. user posted image user posted image user posted image user posted image
jast sem milila da smo 28. Pa jast sem za luno.

Pa sem povedala kar sem mela, grem kuhat stročji fižol.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
1.12.2009 11:05:39   
sonček33
Ojla

jancci, bom posnela...jaz tolk mal snemam, ker on takoj ko vidi, da fotoaparat vzamem v roke, noče nič pokazat. Ga bom popoldne mal posnela.

Mi ga imamo v sedežu maxi cosi od 9kg anprej...že nekaj časa. Mu je vsaj malo ljubše se vozit kot v lupinici.

Jaz pa nimam pojma kaj naj kuham za Lovra. Mogoče pire in jabolčna čežana.

Jaz nam nič, moj gre na šiht.

Pa kako pripravite svoje otroke, da spijo celo noč. Sej mi dobro spimo, le 2x jemo...Čim dobi flašo, spije in zaspi. Samo tole ne bo šlo tako dalje. Res mu dam ponoči max 130ml, večkrat 90ml. Danes bova poskusila, da mu ne bi dala 2x,a mpak samo enkrat, da bi prvo rundo mal dlje zdržal, tja do 2h, pa pol vsaj do pol sedmih. Bomo vidl.

Barba, kako ste?

rabim mal idej za kuahnje, da grem jutr po fasngo in da nabavim vsaj za ene 5 dni, da bo pol mir, ker po štacunah se mi pa res ne da hodit.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
1.12.2009 11:07:01   
sonček33
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Pa sem povedala kar sem mela, grem kuhat stročji fižol.

[/quote]

ah, zvezdica, kakšno boš pa ja še reklauser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 11:13:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2714
1.12.2009 11:41:13   
Najki
Zdejle me malo strasite s temi izpadi, ko mamice grejo... Danes bo mali prvic tako dolgo brez obeh, upam da ne bo jokal pri noni =$. Mene ni videl najvec 2 uri, pa ni sitnaril, samo je bil z ocijem. Ceprav se pa z vsakim zabava, nona ga bo pa itak 200% zaposlila, tako da upam bo vse v redu. Najbrz bom vsako uro klicala pa cekirala, ce tuli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
1.12.2009 11:51:54   
Ploha
Srečanje tuš planet Celje petek 4.12.09 ob 11.00:

- ploha
- niia
- yelci
-...

še katera??? povejte kdajvam paše nooooo?? user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
1.12.2009 11:53:57   
marta82
Mene v petek ne bo, ker imam že popoldan v Celju novoletno čago oz. večerjo. 2x se mi pa ne da tja furat.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
1.12.2009 11:54:04   
Ploha
men pa ni problem dat mete v varstvo nekomu, ki mu 100% zaupam, zaenkrat je to samo moj in mami....je tudi že prespala čez noč pri moji mami, pri 9 mesecih, pa je spala celo noč, brez problema, tako da bomo ta mesec še 2x to ponucali...za polnočnico oz. predbožični večer, ko imava obletnico in mogoče za nov let, če bomo sploh kam šli....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
1.12.2009 11:55:14   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Mene v petek ne bo, ker imam že popoldan v Celju novoletno čago oz. večerjo. 2x se mi pa ne da tja furat.

no evo se je že začel user posted image user posted image , farfala a loh prevzameš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.12.2009 12:01:14   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

no evo se je že začel user posted image user posted image , farfala a loh prevzameš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce jast tud ne morem, ker imava z liamom dermatologa  (ima bradavico na roki): pa to je en privatnik tko da ne bom kenslala, ker bog ve kdaj bom dobila drug termin.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.12.2009 12:25:58   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Srečanje kolosej Ljubljana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 4.12.09 ob 11.00:

- ploha
- niia
- yelci
-rubica

še katera??? povejte kdajvam paše nooooo?? user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.12.2009 12:43:10   
Najki
jaz ne vem za kolosej, ker ima dedek 90 let, pa ne vem, ce bojo kaksni plani za takrat...

aja to je rubica neki prestimala =]

Mali je tko divji, povsod pleza pa razmetava, kokr js neki pospravim, pometu je ze celo stanovanje, preden sem uspela posesat, pa iz torbe mi mece sprot ko pakiram. Sem ga kar v stajico fliknila, sicer se ne bo nc premaknilo. Je pozabil it spat, sej tistih 13ur spanja ponoci se mu pozna.... user posted image

Sploh si ne predstavljam kako bi folgala dnevno sesat brez tegale:

http://www.vacuumshop.com.au/images/Electrolux%20ZX271%20Ergorapido.jpg

< Sporočilo je popravil Najki -- 1.12.2009 12:54:12 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
1.12.2009 13:06:40   
kiara24
ojla,

Ponoči smo spali super je spala tako rekoče 12 ur skupaj (to je malo pred 21 je zaspala in spala do 9.10).user posted image Brez da bi se kaj zbudila. Včeraj sem ji kupila ninico, bomo videli ali jo bo vzljubila ali ne.

no mi smo eno rudno že odpasli. Zunaj na žalost nismo bili še nič, ker gre skoz nekaj dž. Gorza vreme je za user posted image . Naša je danes spet zg. ustnico stolkla se je zvilra po košu za preilo  k skoz vanj leze in se skištala ko ne vem kaj in ravno na zg. zobe in ustnico priletela.

Joj Jancci- tole z sedežom pa sploh ni kul, pri nas naša ne more nikamor zlezt, ni šans jo pasovi tako dobro držijo saj gredo čez nogice in rokice. Pa gorza me je ko napišeš da greš že delat.

Zvezdica- no kar počasi, saj ti nisem nič rekla da se ne vem kolk mudi. Dej če bo pa srečanje kje v LJ pa pridem če bo terin ugoden. Seveda če ne bo samo za LJ.

Najki- naša je že nekaj časa v avto sedežu.

Srečanje petek ne morem ker je dragi domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem za kosilo štimat, če bo vse pos reči bo pa dragi doma čez pol uriceuser posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
1.12.2009 14:04:23   
mimi30
sporočam da je Neli čez vikend shodila in danes dopolnila svojih 10 mesecov!!user posted image

user posted image user posted image user posted image punca

user posted image Lovru, Tineju in Eriku za 10.mesecev

aja, un izpit zanč sm s 4 nardila

olala Ulla, čestitkeuser posted image ....tud naprej bo šlo tako kot morauser posted image

hranjenje in spanje: nimamo urnika....tud za spanje v varstu ne vem kako bo ratalo, da bo šla šele okol 12huser posted image ....pri Nejcu je bil ful problem, ker ni vzdržal tako dolgo in je prej eno rundo odspal pol, ko so pa po kosilu šli vsi spat pa on ni bil zaspan

evo, tud pri nas se je danes zgodilo nekaj neverjetnegauser posted image .....Špela se celo noč ni dojila.....spat je šla ob 21h se zbudila ob 2:15, sem jo uspela uspavat nazaj brez zize in potem je spala naprej do 7huser posted image ...projekt je trajal tri nočiuser posted image

Saj radiator se da premaknit.

marta, ne glih - tam so cevi ven speljane....pa sej ni panike bomo pač zdej bano imeli, danes ni več tako grozno kot zadnjičuser posted image

danes sem bila na pogovoru v službiuser posted image .....jan do konca izkoristim dopust in potem verjetno že zadnji teden januarja v službouser posted image , 10dni letošnjega dopusta mi propade....oddala sem vlogo za 6ur, zdaj moram pa počakat na aneks k pogodbi in pol s tem in vlogo na CSD

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
1.12.2009 14:08:01   
Ulla80
ne glih - tam so cevi ven speljane...

user posted image se pač drugam potegnejo, sploh če daš nove ploščice, ni problem k komot poštemaš in jih notri spraviš...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

obis komisije v času bolniške
extra

ALI VAS JE V ČASU BOLNIŠKE ZARADI NOSEČNOSTI KDAJ OBISKALA KOMISIJA?

DA (13%)

NE (87%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!