Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 14:08:13
|
|
|
|
sonček33
|
Rubica...ma jaz bi morda tudi počakal do januarja...zdejle je tak lep čas, no prihaja... boste skupaj...pa še da ne bi zbolel, pa boste imeli vse praznike pokvarjene... čeprav...joj, težko je Špela , mami je pa dons kot rožca :)))
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 14:11:33
|
|
|
|
Hijacinta
|
Če se dobite v Ljubljani prideva tudi midva.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 14:30:31
|
|
|
|
Jancci
|
Pa kako pripravite svoje otroke, da spijo celo noč. En dan prej fest na rr-ju pojamraš, pa kar rata!! No, da se ne hvalim, bomo videli kaj bo danes. Niia ko se pri nas mala ful dere prižgemo baby tv. Dela čudeže. Poskusi! Mimi za spanje!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 14:33:24
|
|
|
|
sonček33
|
Pa kako pripravite svoje otroke, da spijo celo noč. En dan prej fest na rr-ju pojamraš, pa kar rata!! No, da se ne hvalim, bomo videli kaj bo danes. IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Pa kako pripravite svoje otroke, da spijo celo noč. En dan prej fest na rr-ju pojamraš, pa kar rata!! No, da se ne hvalim, bomo videli kaj bo danes. jancci, ej to sem pomislila, ko sem prebrala tvoj post... a ni glih en dan prej nekej jamrala...in evo dete se je takoj usmili
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 14:44:46
|
|
|
|
Ploha
|
kaj pa srečanje namesto v petek v četrtek?? za celje mislim?? štajerke, kako imate čas, da namo gorenke, lublančanke in ostale na štajersk hodile, od vas pa ne duha ne sluha....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 14:59:55
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha kaj pa srečanje namesto v petek v četrtek?? za celje mislim?? štajerke, kako imate čas, da namo gorenke, lublančanke in ostale na štajersk hodile, od vas pa ne duha ne sluha.... Mene sigurno ne bo, ker če rečem da pridem, potem smo same z mimi in marto. Me se pa itak lahko v Mb dobimo ali v Sb
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 15:01:11
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 ne glih - tam so cevi ven speljane... se pač drugam potegnejo, sploh če daš nove ploščice, ni problem k komot poštemaš in jih notri spraviš... čuje in bere se tale rešitev ful fajn , sam ni glih tak....pol bom pa drgač rekla, da je tam že pripravljeno za radiator in bi jih blo treba čist na drugo stran potegnat in stolč dol kar je že narejeno
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 15:01:46
|
|
|
|
snikolina
|
projekt je trajal tri nočiuser posted image Dej tu mal na široko in dolgo obrazloži, da še jaz probam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 15:01:47
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha uuu sej res zvezdica dober da si me spovnla, jest mam tud za mimi CD posnet tnx že ...vmes sem že pozabla kaj bi naj blo na njem končno mi je uspelo, da sta šla oba počivat skuhala gobovo juho, zdaj morm pa še ajdove žgance (kdo bo to jedu ) Najki, mi jo mamo v lupinici, ker še nima magičnih 9kg. enako
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 15:04:18
|
|
|
|
mimi30
|
jancci, ej to sem pomislila, ko sem prebrala tvoj post... a ni glih en dan prej nekej jamrala...in evo dete se je takoj usmiliuser posted image tole lahk jaz potrdim, ko zdajle za dva dni nazaj berem ...kaj jaz sem tud jamrala , menda že, saj tle si prvoščim
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 15:04:35
|
|
|
|
snikolina
|
Aja ful se menite o povratku na delovno mesto-pri meni je glih obratno-nimam več statusa (še trije izpiti in diploma) in grem februarja na zavod-iskat službo. Jst bi šla takoj delat, Anže pa gre takoalitako slejkoprej v vrtec. Naš je tut že v avtosedežu.
< Sporočilo je popravil snikolina -- 1.12.2009 15:05:24 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 15:13:45
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 ne glih - tam so cevi ven speljane... se pač drugam potegnejo, sploh če daš nove ploščice, ni problem k komot poštemaš in jih notri spraviš... čuje in bere se tale rešitev ful fajn , sam ni glih tak....pol bom pa drgač rekla, da je tam že pripravljeno za radiator in bi jih blo treba čist na drugo stran potegnat in stolč dol kar je že narejeno aja, no že vesta midva vem da sva jih povsod prestavljala, ker so bli čist drugač in napoti...sploh v kopalnici je blo nikakvo..... gremo jest
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 15:57:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha kaj pa srečanje namesto v petek v četrtek?? za celje mislim?? štajerke, kako imate čas, da namo gorenke, lublančanke in ostale na štajersk hodile, od vas pa ne duha ne sluha.... Ja v četrtek bi šlo....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 15:59:43
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina Aja ful se menite o povratku na delovno mesto-pri meni je glih obratno-nimam več statusa (še trije izpiti in diploma) in grem februarja na zavod-iskat službo. Jst bi šla takoj delat, Anže pa gre takoalitako slejkoprej v vrtec. Naš je tut že v avtosedežu. Meni pa je med porodniško potekla pogodba in grem tudi na zavod.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 16:00:17
|
|
|
|
marta82
|
Mimi za spanje!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 16:06:14
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina projekt je trajal tri nočiuser posted image Dej tu mal na široko in dolgo obrazloži, da še jaz probam takle je, dobre živce rabiš in nažalost tud kakšen jok slišiš ....čez dan je dosti spala, zvečer sem ji dala jest ob 18h kruh z sirčkom, ob 19:30 kašico in pol dojenje....prvo noč se je zbudila ob 23h in sem zavlačevala z dojenjem do 24h (vmes jo uspavala, ji šuškala, tapkala, polagala nazaj,...ni da ni), potem je hotla jest ob 1:30 in sem zavlekla do 2:30....čez dan je dosti spala, enak plan hranjenja zvečer....drugo noč je prvič hotla jest ob 24h in sem zavlačevala do 2:00 potem se je zbudila zjutraj ob 6h....tretjo noč je prvič želela jest ob 2:15 in sem hotla zavlačevat pa je vmes zaspala nazaj in spala do jutra do 7h potem pa jedla....zdaj naprej bomo pa videli, upam na najboljše
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 16:08:28
|
|
|
|
uršika***
|
lep pozdravček!! malo sem vas prišla pozdravit in pogledat kaj počnete. Vidim da imate tudi druge probleme s spanjem in zobki, tako da sem pomirjena. mi imamo sedaj zgoraj že 4 - smo jih dobili v roku 14 dni(kriza), spodaj sta 2 , ampak se mi zdi, da se spet nekaj pripravlja , ali je pa samo luna kriva. čez dan pa zelo lepo spi- zjutraj eno uro, popoldan pa dve( in to kar v enem kosu)- je pa res, da se tolk znori čez dan, da je čisto iztrošen z energijo in se mora nafilat eno slikico vam pripopam od našega Alena, ki se takole postavlja ob opori(no, tukaj ga je seveda postavila mami )
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 16:10:42
|
|
|
|
uršika***
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 16:11:43
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 aja, no že vesta midva vem da sva jih povsod prestavljala, ker so bli čist drugač in napoti...sploh v kopalnici je blo nikakvo..... fora je tud v tem, da so tam neki izvajalici, ki so v tej fazi končali s svojim delom in šli....nadaljujejo keramičarji....če so to tvoji delavci in jih sproti usmerjaš ni panike, zdej bi bilo pa treba klicat na agencijo, iskat izvajalca, ki bi prišel nazaj zarad tega in pol ves beton dol tolčt itd....to je pa to, ko so tile gradbeni inženirji in projektanti sami moški, ki itak nč ne rabjo , ne pralnega stroja, ne omarc za brisače,....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 16:14:10
|
|
|
|
Ulla80
|
aja mimi, to sta tko kupla, k se še dela...ma ja, drek je to, sej vem.. sem mislila da bosta sama preurejala pa nove ploščice itd...to je pa drugo....ja ne govor...pa nikol nobene vtičnice tam, k bi jo človk rabu itd....niso glih praktični tile dedci
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 16:19:52
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 ...pa nikol nobene vtičnice tam, k bi jo človk rabu itd....niso glih praktični tile dedci tole je pa čist res... res nikol ni na primernem mestu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 16:53:27
|
|
|
|
rubica
|
dan kako pol za kavico štajarke a bi ve tut prišle oz. a gremo v celje? če ne bomo pomoje raje v Ljubljani, četrtek 3.12 09 ob 11 v koloseju no pa se vpisujmo: rubica da ne bom krivična v Celju, ....12.09 0b v planetu Tuš, no pa se vpisujmo: rubica pridete pa vse, ki imate cajt!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil rubica -- 1.12.2009 17:06:09 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 17:03:22
|
|
|
|
yelci
|
Evo slikice, a ni kjut
< Sporočilo je popravil yelci -- 1.12.2009 17:06:03 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 17:08:38
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica dan kako pol za kavico štajarke a bi ve tut prišle oz. a gremo v celje? če ne bomo pomoje raje v Ljubljani, četrtek 3.12 09 ob 11 v koloseju no pa se vpisujmo: rubica ploha da ne bom krivična v Celju, ....12.09 0b v planetu Tuš, no pa se vpisujmo: rubica ploha pridete pa vse, ki imate cajt!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 17:09:14
|
|
|
|
Ploha
|
rubica: sam ne 12.9 za štajersko, kdaj pa?? yelci: zelooo je kjut
|
|
|
Risanke.пеперутка16So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?Da & niso postali nasilni. (
25%)
Da & postali so nasilni. (
0%)
Ne, takih risank ne gledamo. (
75%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!