|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
1.12.2009 9:57:58   
kimsy
fargi - težko ti karkoli svetujem, ker sm kar na istem kot ti. Samo da je moj ginekolog dr. D. Ki je res super, sam ko si enkrat noseč, je on s tabo opravil. Pregledi so narejeni ekspres, pr njemu notri si max 2 min. Samo sm vseeno ostala pri njemu, ker ne vem, kdaj ga bom spet rabila. user posted image
mismis - šele zdaj sm vidla... Res ni pravice na tem svetu!user posted image
Klavirka - user posted image
diana - upam, da bo črtica vsak dan močnejša!

Pa kaj so zdaj same slabe novice! Bolš, da ne berem, mene tile  minusi in user posted image  full potrejo. Punce, res držim pesti in vam želim veliko user posted image  user posted image .

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 501
1.12.2009 10:05:04   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna user posted image

Lupčke vsem in stiskam pestke, da nam rata user posted image

user posted image user posted image user posted image ŠVOH ČRTICAAAAAAAA!!! JE GLIH TAK ČRTICA!!!!!! no, ni plusek, AMPAK ČRTICAAAAAAA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 502
1.12.2009 10:09:39   
KIWI
Dan punce,

No, kot zgleda smo mi prišli do grenkega konca user posted image user posted image user posted image , Že v nedeljo popoldan se je prikazal tak sluzasto rjav izcedek, čist malo, no pol pa je včeraj bil, pa ni bil, zvečer pa je krvavo ratal. user posted image user posted image user posted image Hja, in je danes tudi krvavo, za vložek imet. Pa čeprav nekje v sebi še vedno po malem upam, da se je samo enuser posted image poslovil. A mislite, da je možno? Jaz ne vem, ker je bilo zdaj prvič, da sem grela user posted image user posted image .

Gigi, pogrešale smo te pa res vse! Držim pesti zate še naprej! user posted image user posted image user posted image

Pozdravček in user posted image vsem!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 503
1.12.2009 10:13:25   
blanč
Gigi ČRTICAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image
Kiwi najbolje boš vedela, če narediš test. Upam, da je ena pikica še pri tebi oz, da so to samo začetniške krvavitve.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 504
1.12.2009 10:14:52   
Fargesia
gigiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 505
1.12.2009 10:16:07   
Špelka
Gigi - sliiikiiiicoooo, prosiiiimmmm!!!!!! Drgač pa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Načeloma je črtica rtica... Kdaj si mela pa zadnjo bHCG injekcijo in kolk?

Kiwi - user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogče pa le še ni to čist to. user posted image  Kater dan po ET pa si?

Uživajte, bejbe in jest čakam na novice od BarbiG in Kajsice! Držim pesti za visoookooo beto! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.12.2009 10:16:29   
loremi
Gigi, jeeeeej, da bi čez dva dni testek že pokazal močnejšo črtico user posted image !!

S* user posted image   user posted image   user posted image

Kiwi, držim pesti vsaj za eno pikico!

< Sporočilo je popravil loremi -- 1.12.2009 10:17:03 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 507
1.12.2009 10:18:07   
KIWI
Špelka, ET je bil 21.11., testa pa še res nisem naredila, k se mi je zdelo malo hitro, glede na to da sem imela ET tretji dan.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
1.12.2009 10:22:48   
gigi1
Evo slikca, če se sploh kaj vidi user posted image

user posted image

Kiwi prezgodaj je za test. Držim pesti močno, močno user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 509
1.12.2009 10:24:52   
Fargesia
vidi se črtica!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 510
1.12.2009 10:26:13   
gigi1
Punce hvala user posted image user posted image user posted image . RVI.
Bom čez 2 dni ponovila, pa bomo videli. Zdej pa res moram šibat

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 511
1.12.2009 10:27:16   
KIWI
Gigi, se mi je zdelo, da je prezgodaj, ja. Tebi pa moram čestitat! Črtica je vidna, pa reči kar hočeš!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 512
1.12.2009 10:29:41   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo slikca, če se sploh kaj vidi user posted image

user posted image

Žižetka, seveda se vidi!!!! Z aviona!!! Wee-peeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 513
1.12.2009 10:35:17   
Špelka
Gigi - vidi seeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image  In to je to, sploh zato, k je bla Žižetka samo 3 dni stara, k je pršla k mamici. Bo, bo, čez 2 dni se bo vidla pa z lune - črtica mislim! user posted image user posted image user posted image

Kiwi - zate je pa še prezgodaj. Počakaj še kakšna dva dni, čerpav je mora čakat! Sam zdej ni druge... user posted image user posted image Jaz ti držim pestiiii!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 514
1.12.2009 10:36:41   
Anonimen
Črtica se definitivno vidi!!!
Jest sm mela pa ET 18.11. in user posted image  še vedno ni.....to je najbrž dober znak....ali pač!?! Testa pa do bete ne bom delala ...sm se zaklela, ker sm že tok za te teste zmetala in bla na koncu razoćarana....tko da tokrat probam malo drugače....je pa težko...tole čakanje.

(odgovor članu biba007)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
1.12.2009 10:43:09   
Aljonka
gigi user posted image user posted image user posted image user posted image  bravooooo superrrr čestitammmmm

S*user posted image user posted image user posted image

KIWI tud jaz držim pesti, da se bo vsaj en obdržal!

klavirka user posted image user posted image user posted image

Pija76 bravo za celice naj te pričakajo lepe blastociste!

Tanja kako si ti?

Jaooo dekleta nekam slabe novice so te dni kaj pa je zdej s tem miklavžemuser posted image  sem mislila da bo kaj bolj radodaren!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 516
1.12.2009 10:43:49   
MP30
Gigi super, čestitam!user posted image  Črtica se vidi in to je to!
KIWI nič še ni izgubljeno, počakajmo do četrtka! Go go!
klavirka ne no! pa tako sem te spremljala, namreč tudi moj datum za test je 6.12., pa sem te brala in primerjala s seboj.
za ostale, ki ste še na standbyu močno držim pesti, novim user posted image pa res iskrene čestitke!

kar se pa mene tiče, sem pa čisto zmešana. joškice čisto nobene spremembe, me pa močno špika v jajčnikih, občasno se špikanje kar razširi, imam občutek kot po celotni trebušni votlini. ET je bil 22.11., tako da je za test še prezgodaj.
lp vsem! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
1.12.2009 10:48:45   
Anonimen
gigi, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kiwi, jaz tudi mislim, da je še prekmalu. Držim pesti še naprej.user posted image

fargi, jaz pravim, da zamenji G.user posted image

(odgovor članu MP30)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
1.12.2009 10:55:02   
mojsonček
Jst tut špijuniram za ŽIŽETOuser posted image  

aaaaaaaaaaaaa ŽIŽEK čez dva dni pa na CB lulat ampak jst tut na temu vidim črtico user posted image user posted image user posted image

MIŠMIŠ, ZARJA... ma sm bla žalostna za vaju... no, sej sem še vedno ampak punci... novi boj je pred vama in tokrat ma da rata!!!!

za vse, ki vam ni uspelo user posted image in z dvignjeno glavo naprej proti cilju, trepetalke... držim pesti, ostalim pupam v postopku pa mirno roko in veliiiiiko lepih blastocist...

vam prelepim srečkam nosečkam pa želim čim manj prijateljevanja s školjko in zdravo in vitalno nosečnost

ilegalke...naj bodo tudi od vas lepe novičke

bivše (bodoče) borke user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
1.12.2009 11:00:18   
Zvezdica

Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna user posted image

Bom ponovila čez 2 dni.

lubica črtica je črticauser posted image Pa sej veš, da je najprej rekel da za miklavža lulaš.

To je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan bo močnejša. Lupčka

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 520
1.12.2009 11:17:41   
Pija76
Gigi bravo, tle se pa super vidi!!!!! Tko da to je to!!!!!

Kiwi dej palčko polulaj pa boš vidla na čem si! Upam na najboljš!

Čakamo Kajši in Barbi, bejbe čimvečje BthcG-je hočno!!!!

Fargi ti kar lepo zamenjaj G, ker če nisi zadovoljna pač nisi, si pa v takem obdobju ko rabiš mogoče tud kako minuto več s svojim G. Verjamem da je krasen tale tvoj IVFG, ampak sigurno v preveliki gužvi, sej vidš kolk nas je na tem. Gledam punce pri mojem TT-ju, mene rit pošteno boli na tistih klopeh v Leonišču kaj šele boge reve z velikimi trebuhi. Včasih imam občutek da bo kera kar tam porod dočakala od tega čakanja. Izberi pa kako fajno, z izkušnjami, brez prevelike gužve....težka bo verjetno, ampak good luck.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 521
1.12.2009 11:21:37   
Fargesia
pija, suzika, hvala! ja, pija, upam, da dobim kako k me bo nosečno vzela...al pa kakega...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 522
1.12.2009 11:35:03   
sonček33
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žiži, žiži, žiži, črtica, črtica, črtica....evo, midva z Lovrom sva eno oddensala na tvoj račun

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 523
1.12.2009 12:31:01   
obayifo
gigiiiiiiiiii, sem hodila čekirat in čakala... jeeeee, jipiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa še en debu plus nalulej za gušte in veselje, js sm tut takrat ene tri različne palčke polulala user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 524
1.12.2009 12:50:21   
lučka 25
gigi, pa to je to. Suuuupeeeer!!!user posted image  user posted image  user posted image  Čez 2 dni pa še CB polilaj, pa bo en lep plusek. Je pa tako, kot je Špelka rekla, da je pikica prišla k tebi že 3 dan po punkciji, se pozna to veš.user posted image

Fargi, saj veš kaj sem ti že rekla. Zamenjaj G, ker vsi ti G na GK so enkratni za postopke, za osebnega G pa nekko nimajo časa, je vse nekam hitro,... Te bo pa sigurno kdo vzel tudi če si nosečka. Mislim, da je obi menjala G, ko je zanosila. Magari jo na ZS vprašaj kako in kaj.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?