|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
30.11.2009 20:53:55   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Drugače pa dober večer user posted image Jaz se že s čokolado bašem, se mi katera pridruži user posted image user posted image

Js tudi user posted image . Sem dobila promocijsko Gorenjko (tisto, ki jo preko FB delijo) in jo j treba temeljito preizkusit.

Obroč... ja, tudi to bom dobila od sestre, njen ga je v teh dneh prerasel. V bistvu ga še nisem videla, ampak mi ga je omenjala.

sem mogla prečekirat kaj zamujam user posted image evo, tole je pa za marsikatero od nas user posted image user posted image user posted image http://www.gorenjka.si/?m=2

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
30.11.2009 20:54:48   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Drugače pa dober večer user posted image Jaz se že s čokolado bašem, se mi katera pridruži user posted image user posted image

Js tudi user posted image . Sem dobila promocijsko Gorenjko (tisto, ki jo preko FB delijo) in jo j treba temeljito preizkusit.

Obroč... ja, tudi to bom dobila od sestre, njen ga je v teh dneh prerasel. V bistvu ga še nisem videla, ampak mi ga je omenjala.

Martinu je še danes prav, se mi zdi, da gre po kilah in je do 18 kg.

Drugače pa ne mislim samo čakanje čez rok v nosečnosti, ampak tist ko sem mogla it na dermatološko ležat, zaradi srbenja, pa se mi še zdej fuul fleki poznaj po telesu, bljakuser posted image

Uh, ti si imela še to... pa to v obeh nosečnostih? Js sem pri sebi mislila predvsem to, da mi je skoz bilo slabo, pa me tiščalo in energije nisem imela nič. AMpak zadnji mesec je bil pa po počutju zakon, če bi le bilo skoz takouser posted image .

Nek rdeč obroč ima to vem, zakaj je mnenja, da mu ni več prav, pa ne vem user posted image . Bom videla, če bo ugotovila, da ga še spravi noter user posted image . Ima pa mali 12 kg, tak da potem bi mu že moglo biti...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.11.2009 20:55:51 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
30.11.2009 20:56:15   
barika
tole je fredov obroč
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173097

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
30.11.2009 20:57:31   
barika
Tulpek tole sranje samo zdej, sem bila pa prvič 2x hospitalizirana zarad nekih bolečinuser posted image pa prve 4 mesece mi je bilo tak slabo, da sem samo ležala in bruhala.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
30.11.2009 20:59:43   
dolenjka
Tulpek, tole mora bit dobro http://www.zito.si/fileadmin/gorenjka/zimska_pravljica/Praznicna_carovnija-rolada.jpg mmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
30.11.2009 21:00:48   
veselka
a dejte no... ne boste zdej slabih spominov obujale... če bi js razmišljala, kak je bil porod...bi bla ziher, da bo Aurora edinka... sam še zmer pravim, kaj je 12 ur v primerjavi s celim življenjem...

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
30.11.2009 21:01:41   
tulpek
Uh, potem pa še nimam pravice, da se pritožujem. Js raje ne razmišljam več o tem, sem se pa že prepričala, da bo v drugo čisto drugače, boljše. Tak da enkrat še poskusim, trikrat pa že ne bom šla na led, če tudi v drugo ne bo boljše.

Jo bom bolj natančno zaslišala kak obroč ima to ona. Saj mogoče sploh ne ve, da mu je še prav.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
30.11.2009 21:01:52   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

a dejte no... ne boste zdej slabih spominov obujale... če bi js razmišljala, kak je bil porod...bi bla ziher, da bo Aurora edinka... sam še zmer pravim, kaj je 12 ur v primerjavi s celim življenjem...

hja, samo jaz imam 2, tebe pa to še čaka user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
30.11.2009 21:02:25   
veselka

Tulpek, tole mora bit dobro http://www.zito.si/fileadmin/gorenjka/zimska_pravljica/Praznicna_carovnija-rolada.jpg mmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

brrrrrrrr, bljah bljah... in vse čokolade... user posted image

medenjaki user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
30.11.2009 21:05:00   
dolenjka

sori, ampak ti si pa mal čudna user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak mi je pa tko še bolj všeč, pol na nas odvisnike več ostane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
30.11.2009 21:06:07   
tulpek

Pa js bi šla za vsak mesec nosečnosti raje rodit... Fora je v tem, da se vleče in vleče in potem začne vplivat na možgane ter psiho, izgubiš zdrav razum in imaš že vsega dost... Še čokolad mi ni pasalo jest user posted image user posted image user posted image . Ampak res boljše, da pustimo to, če hočem še kakega, moram pozabit user posted image .

Pomaranča in čokolada user posted image user posted image user posted image mnjaaamiiii

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
30.11.2009 21:07:27   
tulpek

sori, ampak ti si pa mal čudna user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak mi je pa tko še bolj všeč, pol na nas odvisnike več ostane user posted image user posted image user posted image

Veselka, kaj če bi se prijavila za Gorenjkino čokolado in jo meni poslala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
30.11.2009 21:07:38   
barika

hm, no ja, ni je čez hoferce s celimi lešniki in one male lidlove s celimi lešniki ..milka in gorenjka sta daaaaaleč zadaj. pa medenjaki jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
30.11.2009 21:11:30   
tulpek
Tiste nove Hoferjeve (Mousse au Lait: mlečne, ne temne-1,89 EUR) so zakon. Sem videla reklamo in mi je že bilo jasno, da je treba takoj v nabavo. Ampak zdaj se jim izogibam, čokoladam nasploh, ampak danes je pač prišla Gorenjka po pošti... prej sem bila pa dva dni čista user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.11.2009 21:23:34 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
30.11.2009 21:14:43   
tulpek
Punce, zdaj pa malo bolj resno vprašanje: moj otrok skoz spi. To sploh ni več normalo. Danes se sploh nisva igrala user posted image . Ok, dopoldne sem ga pustila sestri za 1,5 ure in baje je bedel, pa potem je še bedel, da sem ga nahranila in previla nekajkrat, potem je pa kar zaspal user posted image . Ga dam v kinderpet, da grem na wc, vmes mi pa zaspi.... upam, da ne bo imel kakšnih nočnih žurk user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.11.2009 21:23:27 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
30.11.2009 21:17:21   
veselka
in kje je vprašanje

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
30.11.2009 21:18:22   
tulpek
Altaja, zdaj sem se spomnila, da sem nekaj dni nazaj (včasih zaradi pomanjkanja časa malo površno berem in potem kaj za nazaj berem in se čudim kakšnemu podatku) naletela na tvojo objavo, da je imel Vid obseg glavice 38 cm user posted image user posted image user posted image . Sem potrebovala nekaj časa, da sem si to vtisnila v možgane. A so ti že prej rekli, da bo toliko? Sploh si ne predstavljam... zdaj se mi zdi 35 malo...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.11.2009 21:23:10 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
30.11.2009 21:19:11   
tulpek

in kje je vprašanje

user posted image user posted image user posted image user posted image
Če je normalo, da skoz spi user posted image user posted image user posted image . Evo ga, se je zbudil user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.11.2009 21:22:57 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
30.11.2009 21:22:34   
tulpek
No in zdaj spi naprej na rokah... da ni dobil kakšnega spalnega virusa user posted image user posted image user posted image . Kamot bi imela dva taka user posted image sočasno, kot je Tjaš. Upam, da ne bom čez en teden drugače pisala.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
30.11.2009 21:39:33   
dreja79
Čer,

čokolada njami user posted image ,

Matic je tud dons že cel dan prespal. Mora bit nekaj u zraku. user posted image  še za kakšen tak dan.

Sem pa imela danes sodelavke na obisku. Je blo ful dobr, da sem se mal odklopla, pa da smo mal tračale, kaj se kaj v službi dogaja. No, v glavnem to, da so že skoraj vse noseče in se bojim, da bo predsednik uprave namesto povišic začel talat kontracepcijo user posted image . Pa nisem zaposlena v kakšnem majhnem podjetju user posted image . Pa se vlada pritožuje nad nataliteto!

Jest bi tud mela še kakšnega user posted image , samo če bi mi ga kdo pred vrata prnesuuser posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
30.11.2009 21:41:22   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79
Jest bi tud mela še kakšnega user posted image , samo če bi mi ga kdo pred vrata prnesuuser posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
30.11.2009 21:44:53   
vila MaLiNa
Pa kje dobite ve te spalne viruseuser posted image . Jz bi ga tud za mojo drago damicouser posted image .

Fredova obroča sta pa dva. En je od treh mesecev do treh let in je rdeče barve, drugi je pa od dveh let do šest in je oranžne barve.

Zdaj se jih pa res kar nekaj ne oglaša več: jagodka, Bety, lubenička, pa indy se je prej tudi dostikrat....

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
30.11.2009 21:51:39   
barika

in kje je vprašanje

Če je normalo, da skoz spi user posted image user posted image user posted image . Evo ga, se je zbudil user posted image user posted image user posted image .

meni je pediatrinja rekla, da spijo kolikor rabijo. Tomaž včeraj ni nič spal, danes je pa kar dovoljuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
30.11.2009 21:52:05   
tulpek
Jagodka nima časa, 3 mali terjajo svoj davek, na fb se še javlja, Klaja enako. Lubenička se pa že res dolgooo ni javila user posted image . Bety čaka na kako bolj resno debato, kot je čokolada user posted image . Pa Polari se tudi redko javlja... Pa Kepica.

Mali je pojedel in mi spi na rami user posted image user posted image user posted image user posted image . Ga bo treba previt....

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
30.11.2009 21:56:41   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Končno mi je ratal v fotkič ujet en lep nasmešek, tko da prosim če gre lahko zdej ta slikca na seznam :)
user posted image

Jaz bi ful rada imela veliko družino...pa vidim mojega, da je kr skeptičen že za drugega otroka. No, za dva ga bom že uspela prepričat, za kej več se bom morala pa res potrudit.

No, Zala se kopa vsak dan, če le ne zaspi ko top ob nepravi uri-pol jo kr spat spokamo. Kopa se ful rada in jaz upam, da ji tut mal pomaga hitrej zaspat. Mila pa sploh ne uporabljam. Imam od Welede eno kopel, ki je brez mila, dava pa v vodo olje. Kopava pa ponavad kr skupaj, če sva oba doma, nama je tko fajn to počet.

To, to, kakšna mucica. Koliko laskov ima.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.