|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
30.11.2009 18:09:13   
aromaja
Končno mi je ratal v fotkič ujet en lep nasmešek, tko da prosim če gre lahko zdej ta slikca na seznam :)
user posted image

Jaz bi ful rada imela veliko družino...pa vidim mojega, da je kr skeptičen že za drugega otroka. No, za dva ga bom že uspela prepričat, za kej več se bom morala pa res potrudit.

No, Zala se kopa vsak dan, če le ne zaspi ko top ob nepravi uri-pol jo kr spat spokamo. Kopa se ful rada in jaz upam, da ji tut mal pomaga hitrej zaspat. Mila pa sploh ne uporabljam. Imam od Welede eno kopel, ki je brez mila, dava pa v vodo olje. Kopava pa ponavad kr skupaj, če sva oba doma, nama je tko fajn to počet.

Whatever.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
30.11.2009 18:13:40   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja
Kopava pa ponavad kr skupaj, če sva oba doma, nama je tko fajn to počet.

Sej midva tud, ampak je na žalost tko, da je moj ponavad takrat na treningu in moram sama..

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
30.11.2009 18:50:58   
dolenjka
Mož, mi imamo tudi P v ponedeljek 7.12., ker bomo dobili prvi odmerek za roto, tko da sem tudi jaz za torek, 8.12. user posted image
Kaj pa ura (ne glede na datum), jaz b okoli 9.30, prej mi ziher ne bo zneslo user posted image

Aja Mož, a si ti rekla da se boste cepili tudi za roto user posted image Me namreč zanima za katero cepivo se boste odločili? Rotarix ali Rotateq user posted image Jaz sem se zdaj s P dogovarjala za Rotateq, ker je 5 valenten, kaj pa ti praviš, se mi zdi da si iz foha user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
30.11.2009 19:16:37   
aromaja
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Sej midva tud, ampak je na žalost tko, da je moj ponavad takrat na treningu in moram sama..

No, jaz iz istega razloga kopam sama 2x tedensko ;)

Za tale rotavirus bomo pa tut mi verjetno dali Z. cepit. Kolk že to stane? Jaz sem pozabila ceno, spomnim se sam, da je kr zasoljena!

Whatever.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
30.11.2009 19:23:21   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

No, jaz iz istega razloga kopam sama 2x tedensko ;)

Za tale rotavirus bomo pa tut mi verjetno dali Z. cepit. Kolk že to stane? Jaz sem pozabila ceno, spomnim se sam, da je kr zasoljena!

Rotarix 2x po 70 EUR, Rotateq pa 3x po 50 (ker so trije odmerki in ne 2)

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
30.11.2009 19:46:18   
tulpek
Mož, saj nisem mislila nič slabega, ampak je bila skoraj malo frustrirajoča ta slika, dokler nisem izvedela, da je to hčerka user posted image user posted image user posted image .

Altaja, je boljše, in super, da pri tebi tudi. Pa tudi, da imaš več mleka sedaj user posted image . No, leva je skoraj čisto ok, desna pa še boliii, tak da malega dojim sedaj samo na levi, iz desne pa ročno iztiskam, ker sesanje tako boliii. Zdaj razumem, zakaj nekatere zaradi bolečin na začetku odnehajo, uporabljajo ščitnike... mene takrat sploh ni bolelo. Na srečo mu zadostuje ena user posted image , če bo premalo, pa dobi flaško z iztisnjemim mlekom, dokler si ne opomore. Mož, res super in hvala, da si nam idejo, da si lahko iztisnemo tudi same, je veliko bolj bradavicam prijazno, kot črpalka in prav fajn teče.

Aromaja, tvoja pupa ustreza svojemu imenu user posted image .

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
30.11.2009 19:54:47   
barika

Jaz bi ful rada imela veliko družino...pa vidim mojega, da je kr skeptičen že za drugega otroka. No, za dva ga bom že uspela prepričat, za kej več se bom morala pa res potrudit.

jaz pa sploh ne, in kr ošpice dobim, če mi kdo omeni tretjegauser posted image user posted image . imam 2 zdrava in ji enostavno ne želim več, ker sem v obeh nosečnostih imela preveč problemov in nočem it še 1x čez to.

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
30.11.2009 20:05:22   
tulpek
barika, pusti me živeti v prepričanju, da če imaš v eni nosečnosti probleme, ni nujno, da jih imaš v drugi tudiuser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
30.11.2009 20:16:01   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

barika, pusti me živeti v prepričanju, da če imaš v eni nosečnosti probleme, ni nujno, da jih imaš v drugi tudiuser posted image .

ok, te ne bom,,, ampak pri meni je bilo v drugo še hujše in slabše,,, pa še zdej se mi poznajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
30.11.2009 20:21:31   
veselka
altaja kje se kupi obroč in kolk stane?

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
30.11.2009 20:25:09   
barika

fredota lahko kupišv bc, pikapolonici, sončku... je malo drag, ampak vreden svojega denarjauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
30.11.2009 20:27:14   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

fredota lahko kupišv bc, pikapolonici, sončku... je malo drag, ampak vreden svojega denarjauser posted image user posted image

...če user posted image hoče biti notri, naši se je mešalo, pa sem ga kar prodala user posted image

Drugače pa dober večer user posted image Jaz se že s čokolado bašem, se mi katera pridruži user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
30.11.2009 20:29:07   
barika

...če user posted image hoče biti notri, naši se je mešalo, pa sem ga kar prodala user posted image

Drugače p

pa dober večer user posted image Jaz se že s čokolado bašem, se mi katera pridruži user posted image user posted image

naš je itaq kontra skor vsakemu otroku, uživa, ko mu pereš glavo, carta se, ne trmari (pa bi baje že mogeluser posted image user posted image ). pa kopa se raduser posted image

po čokolado pa ne morem, ker tamali na men spiuser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 30.11.2009 20:30:00 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
30.11.2009 20:32:19   
dolenjka

Drugače p

pa dober večer user posted image Jaz se že s čokolado bašem, se mi katera pridruži user posted image user posted image

naš je itaq kontra skor vsakemu otroku, uživa, ko mu pereš glavo, carta se, ne trmari (pa bi baje že mogeluser posted image user posted image ). pa kopa se raduser posted image

A to Martin user posted image Sej naša se tut rada kopa, glavo zdaj po novem vsaj pusti umiti, pa do 1 leta ni bilo problemov, pol se je pa stopnjevalo, las imamo pa u iber, pri 21ih mesecih smo se zadnjič že petič strigli user posted image Trmasta je pa po mami in oči je že čist siv user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
30.11.2009 20:35:56   
veselka

joj, rajš povej kolk stane, kot da je malo drag user posted image user posted image

sm že počekirala user posted image

in kje kopate svoje s tem obročom... v morju poleti, a drgač pa v banji doma?

no sej vrjetno ni tolk slabo, sam če bi Aurora nehala v vodi kakat user posted image , k tolk litrov pa ne bom menjala user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
30.11.2009 20:36:08   
barika
Martin jauser posted image . ima pa že kr dolge lase, pa ga do poletja ne boma strigla...da bodo imele stare mame kej za govorituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
30.11.2009 20:38:25   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Drugače p

A to Martin user posted image Sej naša se tut rada kopa, glavo zdaj po novem vsaj pusti umiti, pa do 1 leta ni bilo problemov, pol se je pa stopnjevalo, las imamo pa u iber, pri 21ih mesecih smo se zadnjič že petič strigli user posted image Trmasta je pa po mami in oči je že čist siv user posted image user posted image user posted image

js sm Aurori ravno dons glavo prala, pa se mi je ful prisrčno smejala zraven user posted image no, ko je bla rita prazna pa še bolj user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 30.11.2009 20:39:22 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
30.11.2009 20:42:36   
dolenjka
Veselka, moja Tara je vriskala dobesedno do nekje 8 mesecev, pol se je pa štala začela in to kar čez noč, brez kakšnih posebnih razlogov user posted image No, sej zdej je spet boljš user posted image
Fredov obroč pride najbolj v upoštev na tečaju plavanja, pa če se boste šli na bazene kopat, pa na morju in če neha kakat v banjo jo tut doma lahko namontiraš notri, mi tega sicer nismo prakticirali, se nam ni dalo user posted image Sva pa začeli hoditi na plavanje za dojenčke ko je bila stara 7 mesecev in je ful uživala, tko da bova šla z Maksom tudi, predvidoma konec marca, ali pa na začetku aprila user posted image user posted image

Barika, a ti tut uživaš če starim mamcam futr daješ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
30.11.2009 20:42:57   
tulpek

ok, te ne bom,,, ampak pri meni je bilo v drugo še hujše in slabše,,, pa še zdej se mi poznajouser posted image user posted image user posted image

Ojoj user posted image user posted image user posted image . Samo, da je za tabo. Se mi zdi, da bo z mano kar enako. Nekateri nimamo sreče s tem...je je pa mogoče zato kje drugje večuser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
30.11.2009 20:45:10   
tulpek

Drugače pa dober večer user posted image Jaz se že s čokolado bašem, se mi katera pridruži user posted image user posted image

Js tudi user posted image . Sem dobila promocijsko Gorenjko (tisto, ki jo preko FB delijo) in jo j treba temeljito preizkusit.

Obroč... ja, tudi to bom dobila od sestre, njen ga je v teh dneh prerasel. V bistvu ga še nisem videla, ampak mi ga je omenjala.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
30.11.2009 20:46:08   
barika

Barika, a ti tut uživaš če starim mamcam futr daješ user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, največje probleme imama s krstom. Če midva v nekaj ne verjamema, ne boma v to silila otrok, ampak to razložit, traja že 2 leti.user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
30.11.2009 20:47:27   
tulpek

Martin jauser posted image . ima pa že kr dolge lase, pa ga do poletja ne boma strigla...da bodo imele stare mame kej za govorituser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prav imaš user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
30.11.2009 20:47:49   
barika

Js tudi user posted image . Sem dobila promocijsko Gorenjko (tisto, ki jo preko FB delijo) in jo j treba temeljito preizkusit.

Obroč... ja, tudi to bom dobila od sestre, njen ga je v teh dneh prerasel. V bistvu ga še nisem videla, ampak mi ga je omenjala.

Martinu je še danes prav, se mi zdi, da gre po kilah in je do 18 kg.

Drugače pa ne mislim samo čakanje čez rok v nosečnosti, ampak tist ko sem mogla it na dermatološko ležat, zaradi srbenja, pa se mi še zdej fuul fleki poznaj po telesu, bljakuser posted image
še to sem hotla napisat: moja G. je malemu napovedala DS in od takrat naprej se je začela za mene živčna vojna, če bo vse ok...

< Sporočilo je popravil barika -- 30.11.2009 20:52:27 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
30.11.2009 20:49:03   
veselka

a ni obroč od 3 mes. do 3 let user posted image a sm spet preveč drobnega tiska vidla user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
30.11.2009 20:53:38   
veselka
Aurora je koma... bom treba v postlo odnest... je pa zanimivo, spalnica je na široko odprta, mačke pa vseeno na svojem mestu... lubice moje pridne user posted image

...pol pa mora še mama v kopalnico in hop v postlo... zjutri mamo pediatra že 7.10 user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.