Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 15:12:42
|
|
|
|
zarja1
|
Babe moje, saj ne morem verjet-PA JE RES. Proti koncu decembra mora prit moja in že štartam s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy. Mismis moj , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka.
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 30.11.2009 15:13:03 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 15:14:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 pri meni je pa tako!test je pokazal dve črtici,ampak druga črtica je izredno bleda!bomo videla kaj bo iz tega!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 15:17:10
|
|
|
|
zarja1
|
Vsem mojim babam še enkrat ; res sem vesela in hvaležna, da vas imam. Z vami je vsaka minuta lažja. Rada vas mam.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 15:19:31
|
|
|
|
Klavirka
|
Zarči, a imaš eskimčke, da gre tako hitro naprej? Super da si vse tako lepo uredila! Uživaj!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 15:20:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka Zarči, a imaš eskimčke, da gre tako hitro naprej? Super da si vse tako lepo uredila! Uživaj! ne, nič več pingvinčkov . Nov postopek v celoti .Prvi ICSI je trajal dve leti z vsem sr@njem in po defoltu si baje to zaslužim
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 30.11.2009 15:22:24 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 15:28:20
|
|
|
|
Klavirka
|
Hej, ma me prav zanima zdaj to kar praviš. Jaz sem msilila da ne smemo zaradi svojega zdravja tako pogosto na IVF/ICSI. Zaradi hormonov. A potem to ne drži? Zanima me, ker sem zdaj bila samoplačniško. V KC pa sem lahko kmalu na vrsti (če mi zdaj ne uspe), ker imam že številko. Kaj misliš, je možno, da grem takoj v nasljednji postopek ali ne? Hvala Zarči!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 15:31:34
|
|
|
|
zarja1
|
Klavirka jaz sem bila na terapiji za 1. ICSI februarja 2008 in ker je preteklo kar dve leti od mojega postopka ni nobenega problema. Vse ET pa sem jaz imela z pingvinčki. Torej sem več ali manj že dve leti čista.
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 30.11.2009 15:33:01 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 15:40:06
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe moje, saj ne morem verjet-PA JE RES. Proti koncu decembra mora prit moja in že štartam s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy. Mismis moj , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka. Aj lav ju...kok sem vesela...Zdej pa bo, boš vidla...kokr si napisala... Men se je pa danes želodec okol obrnil, bruhala, pa nimam kaj, tresla se in vrtelo se mi je ko hudič, sem šla vseeno na šiht, pa sem obležala nisem mogla ustat. Dobro da delam v hiši moje šefice, sem šla ležat na kavč. Okol dvanajstih sem prišla nazaj domov, zdej je pa dobr...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 15:43:07
|
|
|
|
Klavirka
|
Aja, no, pa mi je vsaj zdaj jasno Vseeno bo treba čakati marec Sem se že veselila da bom lahko šla prej Imam že čisto predmenstrualne znake, tako da razmišljam o naslednjem postopku. Čaooooo Zarči! Ja, pa sreeeeeečno!!!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 15:47:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka Zarči, a imaš eskimčke, da gre tako hitro naprej? Super da si vse tako lepo uredila! Uživaj! ne, nič več pingvinčkov . Nov postopek v celoti .Prvi ICSI je trajal dve leti z vsem sr@njem in po defoltu si baje to zaslužim super Kok sem vesela zate.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 15:57:14
|
|
|
|
BarbiG
|
Zarja, kolk sem jst vesela, da si praktično že v postopku. Srce moje, kljub temu, da mi je in se mi vrti, skačem od veselja. Diana, čestitam za plus. Da pa boš bolj mirna, ti predlagam, da greš na krvni test. Tanja, a so te začel prvi znaki mantrat? Klavirka, belina pomeni, da ni tistih neželenih izcedkov in . Drugače pa vidim, da bo pri tebi testek prav kmalu padel. Pa ne sekiraj se za špikanje tam dol, to je tudi znak za . Sicer sem pa jst dons že ob 11 šla iz službe domov, ker mi enostavno ni blo za zdržat. Sem bila še komi pokonc, bolečine spodaj, slabosti, vrtoglvice. In sem definitivno od jutri naprej na bolniški, ker nima smisla hodit za par urc v službo, da pol ugotoviš, da od tebe ni nič.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 16:05:21
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Diana super , tudi če je bleda črtica to pomeni , a si delala s CB? Barbi...a to je to?! Jest sem mislila da sem želodec zje bala. A ni mal prezgodaj za slabosti? Zarči...joj še kr sem vsa srečna zarad tebe...iiiiiiiiiiiiiiii... ja a pa si ti packo že dobila?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 16:10:57
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Čer! Kako kaj čveke moje??? Vidim, da na polno dogaja. Sploh nisem na tekočem z vsemi postopki... Mismis, zate sem pa iz ilegala fuuuul navijala! Smola! Naj ti bo 2010 magično in predvsem noseče! Velja?? Rada te mam!!! Pri nas pa tkole, grejemo eno pikico in lulamo 12.12. To bi blo na kratko vse. Pozdravček vsem. Pa kje si ti stara sablja. Navijam ful ful.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 16:11:22
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe moje, saj ne morem verjet-PA JE RES. Proti koncu decembra mora prit moja in že štartam s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy. Mismis moj , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka. Bravo MB
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 16:12:40
|
|
|
|
Klavirka
|
Tanja, najraje bi ti kar verjela, bi bilo lepo da je res Pa kakšni so neželeni iscedki? Kot tisti pred menstuacijo ali kaj? Joj, ko bi le bilo res da niso predmenstrualne bolečine. Ampak ne upam verjeti. Me boli kot pred šele od danes. Pa utrujena sem in noge me bolijo. Na 9. dan po ET-ju in to je 14. dan od ovulacije. Če bo , bo morala biti teh dni. Edino, če jo ni kej virus zavlekel. Ja, zvedela sem, da sem imela nek virus, ko mi ni bilo dobro cel prejšnji teden. Nič povezano z ICSI. Ob tem virusu ni vročine. Držte se ženske!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 16:47:44
|
|
|
|
sonček33
|
Zarči, ma tole je pa tako vzpodbudna novica. Prov za napit se ga.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 16:48:17
|
|
|
|
sonček33
|
Kje je žižek?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 16:56:58
|
|
|
|
diana79
|
ne nisem imela CB,ampak baby chek!sej bom še par dni počakala in protti koncu tedna ponovim test!ker jutri grem v TERME DOBRNA za tri dni sem razmišljala da bi tam dala kri če imajo to možnost!drugače vam bom sporočila v vssakem primeru!danes sem občutila kovinski okus v usti!upam da bo vse ok,ker pri meni že večkrat to slabo končalo!ampak prsi me bolijo za znoret!lulam tudi do 3-4 krat na uro!to bo pa poraba wc papirja a ne ?tisto občutek kot da mi bo vsak čas ulilo nimam več,samo malo mi špika notri!ne vem kako se bo to končalo,ampak močno upam da mi ta dojenček usojeno!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 16:58:55
|
|
|
|
sonček33
|
diana superca
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 17:25:43
|
|
|
|
gloria
|
Diana superca Zarja čestitke Gigi poročanje....pogrešam te Sonček spet ne bereš na hiterco gremo v šoping
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 17:28:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Zarči...joj še kr sem vsa srečna zarad tebe...iiiiiiiiiiiiiiii... ja a pa si ti packo že dobila? ne še malo estrofem zavira verjetn, vsak čas bi se naj ulila....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 17:41:06
|
|
|
|
Pija76
|
Zarja super, da boš tako kamlu v akciji! Prav fino, pa da zmagata z Mismis. Diana pejt na krvnega, pa najboljš ti želim. Miška73 a ti kaj ni jasn al kaj ? Sonček33 ti kar enega spi, pa če imaš razlog al pa ne.... Larči kako si ti in otročka? POzdravček vsem.....
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 18:16:02
|
|
|
|
matejka78
|
Diana in Zarja Jaz pa sem dala včeraj zvečer stopko in jutri 1.12. je na vrsti punktiranje.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 18:26:18
|
|
|
|
Anonimen
|
zarja, fuuuulll sem vesela zate!!!!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 18:29:02
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Diana super , tudi če je bleda črtica to pomeni , a si delala s CB? Barbi...a to je to?! Jest sem mislila da sem želodec zje bala. A ni mal prezgodaj za slabosti? Zarči...joj še kr sem vsa srečna zarad tebe...iiiiiiiiiiiiiiii... ja a pa si ti packo že dobila? Tanja, meni je slabo od 2. dne po ET-ju in še kar traja. V bistvu imam od takrat vse znake. Je pa res, da je bil ta postopek vse prej kot enak prejšnjim. Utrogestan npr. me ni nikol zadel, zdej sem bila kot omamljena. Da ne govorim o prsih. Zgleda, da se tile znaki lohk začnejo tud že prej in ne šele tam nekje okrog 7. tedna .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?