petrazg
|
No babnice še jaz malo... Ste bile pa pridne zadnje čase Ste kar nekaj napisale... Pri nas smo odprli bolnišnico, smo že 3 tedne bolni... v bistvu prvih 14 dni je bil Lukec prehlajen in je kašljal in smrkal, ampak ker ni dobro da zboli pred 1 letom, to pri nas pomeni, da ne smemo nič ven oz. skoraj nič. In ko se mi Lukec malo pozdravi, prinese Anže iz vrtca virus z drisko. On je močan fant, je v 2 dneh mimo, brez posebnisti. Meni se je zdel bogi, ampak on je imel še dovolj energije za divjanje. Se A. pozdravi, dobi ta isti virus Luka, ki dobi vročino 38.5, drisko in kar je najhuje bruhanje v loku. Sva pristala na infekcijski na infuziji, da nam ne bi slućajno dehidriral in si še dodatno poškodoval ledvičk.... kriza vam pravim. No, in včeraj smo obrnili krog in je virus spet pri Anžetu ... Ampak danes je že ok... bomo vidli sedaj kaj sledi... Kakanje in lulanje... od poletja smo suhi, tako ponoči, kot podnevi, brez večjih pretresov. Smo ga očitno dobro podkupili No, zdaj ko je imel drisko, sem mu dala kar plenico gor, ker res nisem imela volje ga vsakih nekaj minut v kompletu preoblačit in pospravljat... vem , grozna mama... Ampak pri dveh mi ni uspelo, pravočasno z njim še na wc hodit... No, plenice ne mara in se ji grozno upira, upam, da tako ostane in da si je ne bo zaželel ponovno... Kjava.... bravo za diplomo Rogljiček za čim lepši preostanek nosečnosti... Vsem bolančkom , majčki so itak najlepši in najbolj cortkani otroci (ja, valjda saj so naši, a ne)... Sej vam bi še kaj napisla, pa me moj najstarejši sine meče dol, ker hoče gledat mojstra Mihata... papa
|