|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
30.11.2009 20:24:10   
BAMBINA_
Uuu majčice so se razpisale! Odlično user posted image
dr. Kjava user posted image ČESTITAM!!! 
Ančka mi že kar en čas naročamo, pa ves čas dostavljajo prazne pakete user posted image
Dobri možje; hja pri nas bo letos Miklavž letos popestirl naše dogajanje, saj bo v zameno za velikega kopača odnesel dude. Uf.... Božiček bo pa potem za Xmas spirit poskrbel.
Risanke -> iz Nodi-evforije smo zdaj prešaltali na Mojstra Miho.
Petrazg takšni boščki ste bili? Na FB sem videla, da ste se potepali po bolnici, pa nisem vedela zakaj. Upam, da boste do nadaljnjega zdravi.
Rogljiček držim pesti, da se ti vse pošlihta in bi odslej imela mirno nosečnost.
Mere - nosi 92, težek je pa cca. 13 kg.

Pri nas pa... še kar preskakujemo iz ene na drugo bolezen. Mali je trenutno prebolel gripo (ga niso testirali, tako, da ne vem a je bila ta nova al ne, sem jo pa tudi jaz pokasirala, pa... no svinjska ravno ni bila user posted image je bila kar blaga...Upam, da mu bo vsaj tale veseli december uspelo pregurati brez bolezni, ker bi bilo kar škoda da bi zamudil ves ta direndaj, ki ga imajo v vrtcu na račun tega.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
30.11.2009 20:39:06   
juniorka
petrazg- joj, tole je pa res zoprno... upam, da se vsi pozdravite in da tako tudi ostane!user posted image
rogljicek- tudi tebi zelim, da se tezave cimprej nehajo in da zacnes uzivat v nosecnosti!!!!
Mi pa pridno rastemo, non stop na zizi in vedno pokakana plenicauser posted image . Nelson je spet v vrtcu, ceprav se kaslja, ampak jaz ne morem vec imet obeh doma sama, sem cist izcrpana.. no, saj zdaj tudi zjutraj rabim uro in pol, da zrihtam vse tri in se odpeljemo v vrtec.
ok, tolk zaenkrat.. lep pozdravcek

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
30.11.2009 20:41:17   
kaya2007
rogljiček, res upam, da se tole že neha..kaj pa pravijo, gre lahko kaj narobe?

pri nas nič novega, za miklavža bo pomoje dobila trip trap stol (igrač ima res preveč), za božička tablo za risat na stojalu in od playmobila enega rešilca, ki si ga je želela..trenutno so namreč zelo aktualni gasilci, rešilci, policaji...za dedka mraza pa še ne vem, kakšno knjigico ali kaj takega. ali pa kakšno posteljnino, ker smo naročili taveliko posteljo in jo dobi enkrat decembra.
malo sem gruntala, da bi šli smučat čez kakšen vikend, ampak snega itak še ni..tako da sem ravnokar poslala mail, če imajo kakšno prosto sobo na dunaju..si full želim, da bi nekam šli, pa tudi če je samo za čez vikend.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
30.11.2009 20:48:16   
juniorka
joj moja pozabljivost...

dr. kjava, CESTITKEEEEEEEEE!
Te kar obcudujem, jaz se ene strani knjige ne uspem na dan prebrat in to zanimivega romana, kaj sele, da bi se ucila...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
30.11.2009 22:57:37   
petra a
evo, anči in feliška bosta veseli ...101 stranuser posted image

bambina-počakaj, decembra pa res ne morejo biti prazni paketi, saj nosijo trije možje, držim pestiuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
2.12.2009 14:42:50   
felicia

user posted image

juniorka - 11.11.2009 punčka Leila

rožica - 25.12.2009

felicia - 21.1.2010 fantek (baje)

cappy - 10.02.2010

kjava - 14.3.2010

rogljicek - 05.05.2010

no evo mal dvigam temo!

kaj kej delate? Jaz sem tako zaspana da je groza. Še mal delam potem pa dopust in končno porodniška! Komaj čakam. Pa še tak firbec sem kako zgleda tale lumpi notri!

A se bomo kej vidle al ne? Kakšno kuhano vino ali vroča čokolada?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
3.12.2009 21:04:51   
Majchi
Ti Feliša, pa nehi omenjat kuhano vino!user posted image

Bambina, pri nas tud že lep cajt prazne pakete kasiramo in kot je petra a rekla, upamo, da bo božiček kaj prinesel. Mater, eden od teh treh mož more, ker sem že mal sita tegauser posted image .

Petrinja, kako je šlo s hujšanjem? Jao, jaz sem se tok zredila, da se sama seb gravžam. Imam 7 kg več kot takrat k ste me vidle. Pa nobene volje za hujšatuser posted image . Čist sem apatična, kar se tega tiče. Tako se še nikol nisem počutla. Bljack!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
4.12.2009 8:25:33   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Ti Feliša, pa nehi omenjat kuhano vino!user posted image

Zakaj? user posted image user posted image   A pol nobena ne bi kuhanca al vročo čokolado? user posted image

No jaz vam pa vsem, ki bi rade polne paketke, želim, da jih tudi dobite od bilo katerega dobrega moža ( no mogoče ne od bilo katerega - ampak od vaših dobrih mož user posted image )

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
4.12.2009 11:29:59   
ancka1
Feliška jaz sem za kuhančka ipd. Res! V stari Ljubljani? A že kaj dogaja? Ti si polna energije in te po navadi razganja, ajde pljuni v roke in nas skupaj zbobnaj. user posted image
Majchi, te čist razumem, meni so pred 2,5 leti kg res težko padli. So mi bili psihično breme pa nobene volje za diete, ker mi tega do takrat ni bilo treba. Povem pa ti, da se da in da je odločilen prvi dan. Če sfuraš prvega, se ti drugi dan zdi škoda pokvarit dosežek prvega dne in tako naprej. Male pregrehe vmes pa ne bolijo. user posted image  Ampak ti najprej pismo dobrim možem napiši, pa naj kaj prinese, pa se boš potem čez 9 mesecev s tem obremenjevala!
BAMBINA, ti tudi na polno v akcijo, pa ni vrag, da ne bo kaj. Kaj bo to enih septemberčkov 2010! user posted image
Kaya, pri nas so tudi non stop gasilci, rešilci,...razmišljam, da bi mu kar kakšnega od starih zavila-jih je na tone. user posted image  JOKE!

Kakšnen brezvezen dan!!!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
4.12.2009 12:57:57   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Kaya, pri nas so tudi non stop gasilci, rešilci,...razmišljam, da bi mu kar kakšnega od starih zavila-jih je na tone. user posted image  JOKE!

kakšna dobra ideja user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
4.12.2009 13:02:44   
felicia
no pa dejmo kar rečt datum a ne!
user posted image

A ste za petek 18.12.2009 ob 19.00 na Prešernovem trgu.

Srečanje majčic 2007 na kuhancu user posted image in

vroči čokoladi user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
4.12.2009 14:42:05   
petra a
majchi-sej sem vedela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
4.12.2009 19:24:00   
indy
Oj.

petrazg upam da se čimprej pozdravite.user posted image

rogljiček tudi tebi želim lepo in brezskrbno nosečnostuser posted image

Mi smo zaenkrat še zdravi, razen mene. Od včeraj sem na bolniški. Me je spet uščipnilo v križu. Zdaj imam pa v torek magnetno resonanco hrbtenice.user posted image

Uglavnem miklavž bo prinesel delavno mizico z orodjem. Za naprej pa še ne vem. Pojma nimam.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
4.12.2009 19:25:28   
indy
Aja.
Za kuhanega sem pa tudi jaz, če bom le ok.user posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
5.12.2009 12:31:03   
Majchi
Jaz na kuhanca žal ne bom mogla z vami, ker imamo glih službeno zabavo takrat.

Petra a, ne vem, če si me prav razumela... Ni še nič, veš? Sam pravim, da upam, da bo mogoče decembra kaj ratalo. Mam glih kar ta rdečouser posted image .

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
5.12.2009 12:53:49   
petra a
majchi-razumela, razumela...glavno da se dela na tem...december bo še dolguser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
5.12.2009 14:06:55   
ancka1

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Jaz na kuhanca žal ne bom mogla z vami, ker imamo glih službeno zabavo takrat.

Petra a, ne vem, če si me prav razumela... Ni še nič, veš? Sam pravim, da upam, da bo mogoče decembra kaj ratalo. Mam glih kar ta rdečouser posted image .

Jaz tudi. Kaj pa kakšen drug dan?

Majchi, a veš, da sem šla jaz prav še enkrat za nazaj brat, če sem kaj sfalila oz. narobe razumela, ker je petra a takšno navdušenje pokazala. user posted image user posted image user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
6.12.2009 14:02:53   
petra a
če pa nagovarjam in nagovarjam in vedno samo ne še, ne še, ne še...user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
7.12.2009 15:11:13   
iwa
Ojla!

Vidim da ste vse kul in da  praznično  vzdušje narašča!

Mi smo bli ta vikend pri mojih starih starših, dveh tetah, dveh sestričnah in tamalmu nečaku od starejše sestrične na obisku. Emi se je čist rolal od užitka, je tak družabnež in se zato nism kej kle gor oglašala.

me veseli da mate nektere tud še vplanu nove sončke, mi zaenkrat še čist content tko kot smo.

za srečanje nism, sm pa za kakega na gorenjskem ko boste pr voluser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
7.12.2009 22:59:41   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

za srečanje nism, sm pa za kakega na gorenjskem ko boste pr voluser posted image user posted image user posted image

hehehe, fajn govoranščnauser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
8.12.2009 10:21:32   
Cappy96
Ojla!

Se moram mal pofočkat, čeprav časa kar ni in ni. Počasi odštevam dneve v službi. Še malo.....
Trenutno sem ok, sem pa pred cca. 3 tedni fasala vnetje sinusov in bila 2 tedna na antibiotikih user posted image .

rogljicek, želim ti da bo user posted image  potekala brez težav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

indy user posted image , pa ne no že spet ta hrbet user posted image . Pozdravi se hitro, da boš lahko uživala v veselem decembru!

ancka, tebi pa petki niso kaj prida pisani na kožo, a ne user posted image  ? Naj te potolažim, itak je pol vikend user posted image !

Zdej pa grem počasi na malico.....

Uživajte!!!

Aja, pa čisto za vse, ki si želite male štručke, močno, močno stiskam pesti, da vam čimprej uspe user posted image !

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
8.12.2009 13:20:55   
rogljicek
Ah punce jaz sem pet ravno iz bolnice. V cetrtek sem se sredi noci vsa krvava zbudila,, grem na wc in iz mene pade 5centimetrski kos krvi. Spet takoj v bolnico pocivat. Dobra novica je, da se je hematoma extremno zmanjsal. Ko sem bila 14 dni nazaj izpuscena iz bolnice je bil 5 cm velik, sedaj je 5mm. Krvavitev se vedno ni cisto ponehala, ampak je bolje. Upam, da bo zdej bols. Imam bolniko do konca decembra. Jaz samo lezim, tasca me pa pedena od spredi pa od zadi. Hvala bogi zanjo.

Felicia, a si ti kej aktivna na forumu pri januarcicah? Jaz se kar ne morem vklopit med majcice 2010, ze vse klepetajo o nakupih, vozickih, cunjah, ... jaz pa se vedno trepeteam al bo vse u redu.

Btw, menda bomo mel se eno punco. Zdej se mi pa Dez zares smili user posted image

Pa se za mene spijte enga kuhanca. Jaz ga bom pila kar tuki iz kavca.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
9.12.2009 9:32:52   
felicia

user posted image

A ste za torek 22.12.2009 ob 19.00 na Prešernovem trgu.

Srečanje majčic 2007 na kuhancu user posted image in

vroči čokoladi user posted image

popravljam datum! Javite se

< Sporočilo je popravil felicia -- 9.12.2009 9:33:25 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
9.12.2009 9:34:38   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Felicia, a si ti kej aktivna na forumu pri januarcicah? Jaz se kar ne morem vklopit med majcice 2010, ze vse klepetajo o nakupih, vozickih, cunjah, ... jaz pa se vedno trepeteam al bo vse u redu.

mah kje nitio pol toliko nisem aktivna kot sem bila pri majčicah, pa sej veš majčice 2007 so samo ene in prvega ne pozabiš nikoli hahahahauser posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
9.12.2009 11:07:12   
tejč
EHA!

Ne boste verjele, še sem z vami, samo lena sem kot fux, ampak to ni nič novega.
Na bolniški sem-virusno obolenje, uho, nos, grlo-vse imamuser posted image , a v slabem stanju. V službi decembrska evforija, malo pandemije, a k sreči jo uspešno vodimo-se ne širi kot v drugih šolah. Upam, da tako ostane...

Ajša in Maša rasteta, kako ne! Novega prav nič. Razen smučk in drsalk. Za Mašo posebnih smuči in drsalk nismo kupovali, ima kar Ajšine. Obe sta že bili malo na ledu v mestu, Maša je seveda nestabilna in jo ves čas držim, a uživa sto na uro, sploh noče dol z ledišča. Ajša se pa že celo malo sama pelje/drgne, čeprav nismo ravno kakšni blazni talenti (sploh če sta po mamiciuser posted image ), pa še snega/ledu ne maram!user posted image

Komaj čakam poletje!user posted image user posted image

Mogoče pa pridem še jaz na kuhano vino v mesto, če bom le prosta in vsi zdravi.user posted image user posted image user posted image

V torek gremo vsi 4 na Kreslina. Gre mogoče še katera?user posted image

Rogljiček, počivaj prosim, res...Držimo pesti zate. Madona, saj boš majčica, in tvoj PDP je bil moj sanjski, davnega leta 2005! (čeprav sem potem rodila 6.5.)...

No, za danes bo dovolj, se oglasim zvečer/jutri...
čauči

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?