Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Felicia, kaj bi potem moja mami mogla rect, jaz sem obcasno oprala svojo posteljo do 3. razreda. Takrat me je blo neznansko sram, zdej se samo se smejim. Se vedno se vidim na pol v spanju stat pred posteljo, mami mi pa menja rjuhe. Zabavno zanjo, ni kaj. Kot bi potegnil crto sem nehala, ko smo sli s solo v naravi. Res je vse psihicno. Rogljiček, z mano je bilo čist isto!!! Katastrofa, res! S tem, da sem jaz še v šoli v naravi imela podlogo, da ne bi bila še postelja mokra in v živo se spomnim, kako težko sem spala, ker sem bila ful obremenjena s tem, da mi ne bi slučajno ušlo. Sram me je bilo pa tud ful. IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 pri nas se pa še vedno nismo znebili pleničke, noče nič slišat o tem sim ji kupila spodnje hlače, ker sem mislila, da ji bo potem bolj zanimivo, ampak vseeno noče Točno to se pri nas dogaja! Tud slišat noče o kahli ali wc-ju. Enako kot ti, sem ji tud jaz šla kupit Hello Kitty gatke, ki so ji ful všeč. Cel vikend sem jo imela v gatah in v žabah v stanovanju, pogovarjal smo se samo o tem, da naj pove, ko bo hotla lulat, pa se je vedno znova cela zmočila. Kakat sploh ni hotla, lulala je pa v bistvu tud malkrat. Sumim, da je celo zadrževala. Totalno je nepripravljena. Ah, bo že! Moram pa rečt, da se mi že kar za mal zdi, ko moram to veliko rit še vedno previjat .
|