|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
18.11.2009 23:14:17   
iwa
Ne, ne nism noseča, da ne bo pomote. Mislila sm, mi smo še vedno na eni Emi, imamo zaenkrat to čist zadost, kaj bo pa pol bomo pa vidli....
Hvala za vse komplimente in hvala za to da ste me vesele nazaj.
Če se na Gorenjskem obeta kako srečanje, sva z Emo za!

Pa čestitke, drage sodržavljanke, gremo na SP!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
19.11.2009 13:57:28   
felicia

user posted image

juniorka - 11.11.2009 punčka Leila

rožica - 25.12.2009

felicia - 21.1.2010 fantek (baje)

cappy - 10.02.2010

kjava - 14.3.2010

rogljicek - 05.05.2010

evo mal seznam dajem na novo, da bomo pridobile na kakšni strani user posted image

< Sporočilo je popravil felicia -- 19.11.2009 13:59:45 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
19.11.2009 17:47:00   
kai1
ojla, punce!

Že dolgo se nisem oglasila. Sicer vas redno berem.
Čestitke vsem user posted image  in Petri a, Petrazg ter juniorki za nove družinske člane. Ma ste pridneuser posted image

Anže pridno hodi  v vrtec( je skupaj z Eriko od Kjave). Je že brez plenic, tudi ponoči. Govori, pa govori nonstop, da ga ni za vstavit.

Kar se tiče škorenčkov, sem jih kupila že pred mesecem dni, ampak imam pa en drug problem, saj ne dobim nobene primerne bundice št.92.Bila sem že sigurno v 10 trgovinah, pa nič. Od H&M, C&A, Wenic,Okaidi,....user posted image
Sicer imama eno, pa bi bilo dobro imeti še kako rezervo. Kje ste pa ve kupile bundice?

SE še kaj oglasim

lp

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
19.11.2009 20:04:05   
kai1
user posted image

naš hokejist

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
19.11.2009 20:09:33   
iwa
Super windstoper in waterstop bunda v HM, je pa res da je bla 40euser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
19.11.2009 20:13:54   
iwa
Ful luštkan hokeist, res! user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
19.11.2009 21:15:37   
felicia
mi imamo budo še od lani mu je prav, pa dobil je še eno od babice, nimam pa pojma kje jo je kupila.

glede uporabe WC-ja moram Uroša pohvaliti, da je suh podnevi in ponoči. Sicer pa bomo itak kmalu imeli novega v plenicah user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
19.11.2009 21:21:09   
rogljicek
Pri nas je tudi reya suha podnevi ze od poletja, ampak ponoci je pa plenica cisto polna in pojma nimam kako jo bomo odvadili lulanja v plenico ponoci. A pri vas je slo podnevi/ponoci istocasno?  Problem je tudi v tem, da hoce veliko pit predno gre spat in tudi ponoci  ima flaso vode poleg postelje.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
19.11.2009 21:26:55   
felicia
rogljicek - pri Urošu je bilo tako, da je prvo po dneva ratal suh, potem ko je imel že par noči za povrstjo suho plenico, sva mu jo dala dol, kupila zaščito za posteljo, katero ima še danes, in včasih se je zgodilo, da mu je ponoči ušlo pa smo ga preoblačili, zdaj pa kar pove, da ga lulat pa ga nesemo v wc in potem spanje naprej. Smo imeli večji problem pri kakanju.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
19.11.2009 22:50:44   
BAMBINA_
Juniorka luštno je čitat tvojo porodno zgodbo, ajbrž jo je bilo pa malo manj luštno doživljat user posted image
Iwa, kai super vaju je čitat po dolgem času. Vajina malčka sta res luštna!!
Majchi majhnega mucka imate? Iii, ziher že imaš kakšno fotko od obeh činkecov skupaj... daj da vidimo user posted image

Bundico nosmo mi kar od smučarskega kompleta, ki smo ga ravo kupili, pa ena žametna jakna mu je še od lani prav. Kar se tiče kahle, je suh od poletja. Enako s kakanjem. Svoj čas je bil tudi že ponoči brez plenice, zdaj pa se je že nekajkrat zgodilo, da ponoči raje sladko spal.. meni se pa tudi ni ljubilo s tem preoblačenjem postelje sredi noči, tako, da imamo ponoči nazaj na tiste hlačke-plenice. Dostikrat je suha, dostikrat ponoči pove, da ga tišči, je pa vseeno dober backup, kadar opravi svoje kar med spanjem.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
20.11.2009 8:16:42   
felicia
no evo sem se prehitro pohvalila user posted image , mali je ponoči opral svojo posteljo, ušlo mu je no bolj proti jutru. In vedno ko jaz kaj napišem kako nam ratuje mi Uroš pokaže, da lahko še vedno me zezne pa naredi ravno obratno heheuser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
20.11.2009 10:45:15   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

no evo sem se prehitro pohvalila user posted image , mali je ponoči opral svojo posteljo, ušlo mu je no bolj proti jutru. In vedno ko jaz kaj napišem kako nam ratuje mi Uroš pokaže, da lahko še vedno me zezne pa naredi ravno obratno heheuser posted image

user posted image user posted image user posted image Felicia, kaj bi potem moja mami mogla rect, jaz sem obcasno oprala svojo posteljo do 3. razreda. Takrat me je blo neznansko sram, zdej se samo se smejim. Se vedno se vidim na pol v spanju stat pred posteljo, mami mi pa menja rjuhe. Zabavno zanjo, ni kaj. Kot bi potegnil crto sem nehala, ko smo sli s solo v naravi. Res je vse psihicno.

Vasi malcki so carji, ceprav se jim vcasih ponesreci. Je vsaj noc zabavna user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
20.11.2009 17:25:24   
kaya2007
kai, mi vedno kupimo bundo v benettonu, imajo full luštne user posted image

pri nas se pa še vedno nismo znebili pleničke, noče nič slišat o tem user posted image sim ji kupila spodnje hlače, ker sem mislila, da ji bo potem bolj zanimivo, ampak vseeno noče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2463
20.11.2009 17:30:18   
kaya2007
rogljiček, je pri tebi že kaj bolje?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
21.11.2009 21:48:24   
rogljicek
Kaya2007, bolje je, ni pa se 100% dobro. Ampak, mislim, da se umirja in bo sedaj u redu, vsaj upam.

Pa kje ste vse, ste meli soncek in ste vse pobegnile ven? Midve z Reyo sva bili ves dan skor v stanovanju, jaz raje ne grem divjat ven, Dez je sel pa na lov za novimi avti. Menda ga rabimo.

Btw, kaj pocnete kaj za vikende? Reya vedno hoce eno in isto, plavat al pa na igrisce. Men je pa to ze precej dolgocasno. Zdej pa itak ne grem vec na bazen. user posted image

Nic, mejte lep vikend.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
22.11.2009 16:33:11   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

user posted image user posted image user posted image Felicia, kaj bi potem moja mami mogla rect, jaz sem obcasno oprala svojo posteljo do 3. razreda. Takrat me je blo neznansko sram, zdej se samo se smejim. Se vedno se vidim na pol v spanju stat pred posteljo, mami mi pa menja rjuhe. Zabavno zanjo, ni kaj. Kot bi potegnil crto sem nehala, ko smo sli s solo v naravi. Res je vse psihicno.

Rogljiček, z mano je bilo čist isto!!! Katastrofa, res! S tem, da sem jaz še v šoli v naravi imela podlogo, da ne bi bila še postelja mokra in v živo se spomnim, kako težko sem spala, ker sem bila ful obremenjena s tem, da mi ne bi slučajno ušlo. Sram me je bilo pa tud ful.

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
pri nas se pa še vedno nismo znebili pleničke, noče nič slišat o tem user posted image sim ji kupila spodnje hlače, ker sem mislila, da ji bo potem bolj zanimivo, ampak vseeno noče user posted image

Točno to se pri nas dogaja! Tud slišat noče o kahli ali wc-ju. Enako kot ti, sem ji tud jaz šla kupit Hello Kitty gatke, ki so ji ful všeč. Cel vikend sem jo imela v gatah in v žabah v stanovanju, pogovarjal smo se samo o tem, da naj pove, ko bo hotla lulat, pa se je vedno znova cela zmočila. Kakat sploh ni hotla, lulala je pa v bistvu tud malkrat. Sumim, da je celo zadrževala. Totalno je  nepripravljena.
Ah, bo že! Moram pa rečt, da se mi že kar za mal zdi, ko moram to veliko rit še vedno previjatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2466
22.11.2009 19:56:54   
felicia
sej bo bejbe vse ob svojem času, čeprav ne vem kako bi s tem trebuhom dvigovala Uroša in ga previjala in predvsem lovila po stanovanju!

Ma sej bo.

Drugače pa tile vikendio minejo vse prehitro, se obrnem in je že ponedeljek. Prav fali mi kakšen praznik na petek ali ponedeljek.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
22.11.2009 23:37:29   
indy
Oj.

En lep pozdravček od mene po zeloooooo dolgem času.
Uglavnem časa ni.
A ste tudi ostale tako zaposlene, da vsakemu dnevu zmanjka vsaj še par ur?
Jaz se borim s časom.

Na hitro. Tudi Mark je še v plenicah, čeprav on je pa po večini ravno ponoči suh. Zjutraj ga dam na stranišče in ful lula. Samo čez dan pa noče povedat, niti za kakat.

Čestitke vsem novim dojenčkom in njihovim mamicam.

In vse ostale nosečke držite se kar se da dobro in zdravo.user posted image

Smučamo pri nas ne, tako da ne bomo kupovali še letos opreme. Mogoče drugo leto.

Lep pozdravček in se kmalu še kaj javim. pa pa 

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
23.11.2009 10:11:26   
petra a
kai-Kako je zrastel tale tvoj hokejist! se spomnim najinih ko sta bila skupaj v vrtcu, tvoj je že hodil, moja še ne...pa v tistih posteljicah.user posted image eh, ti naši malčki. prehitro bodo zrastli. 

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
23.11.2009 14:24:21   
iwa
Drage moje ki se še ukvarjate s kahlicami, prov veselim se da nism edina. Imamo tud seveda Hello Kitty gatke in jih pridno namakamo, včasih pa tud že pove, zadnji teden je sploh aktivna v to smer, tud kakali smo že v kahlo, da je rekla. A čist jo iz plenic sploh za vn ne morm dat, ker ko je zaigrana - no way. Doma pa je včasih prpravljena sedet na kahli tud eno uro, da ma že čist rit gor zalimano...user posted image user posted image user posted image Še pride naš trenutek, mogoč nam pa Božiček to za novo leto prineseuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa se strinjam da noro rasttejo, naša je že 95cm, pa so mi relki da je to za punčko kr dost, očitno bo dolgonoga...

Za smuče se mi zdi še mal zgodej, letos se bomo bolj sankali user posted image

Držte se!

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
23.11.2009 21:53:50   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: iwa
Drugače pa se strinjam da noro rasttejo, naša je že 95cm, pa so mi relki da je to za punčko kr dost, očitno bo dolgonoga...

Hej iwa, naša je že 100 cm...user posted image  A veš kakšne noge so touser posted image !

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
24.11.2009 9:11:43   
Eca
Hej!

Jaz sem v bolniški....me je nekaj ulovilo. MEnda ni gripa je pa tečen prehlad z visoko vročino, ki na srečo že popušča.

Tudi naš Dorian je še v plenicah....če mu je, tudi pove kdaj ga tišči (sploh za kakanje), tako da bi zlahka bil brez njih. Lump pač!
Vidim, da po dolžini ni med večjimi user posted image , ima samo 97cm in "samo" 16kg.

Rogljiček - pazi nase! Si v bolniški?

Indy - to s časom imamo vsi isti problem, javi se še kaj!

Majči - veš kako pogrešam kak tvoj daljši "dopis". Napiši kaj!

Bambina - kam si se skrila? A ste bolani kaj?

Grem nazaj ležat!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
24.11.2009 9:14:16   
Eca
Kaya - tiste smučke o katerih si spraševala so totalno nestabilne, drsijo in otrok dobi bolj strah kot veselje za smučanje.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
24.11.2009 18:07:36   
felicia
ojla

pogledam na prvo stran in si mislim a je to možno 100 stran v parih dneh user posted image

No bravo me user posted image

Naš mulček je pa 14 kg težak visok pa nimam pojma kolk je, ker ga nič nisem merila, nosi pa oblačila 98.

Zanima pa me kako je pri vas z zobozdravniki za male. A ste že bile več kot enkrat? Uroš je naročen marca šele.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
24.11.2009 20:31:34   
Majchi
Feliška, Lana je pri zobarju naročena januarja in bo šla v bistvu že ta tretjič.

Eca, daj se pocajti čimprej, pri vas je pa skoz nekajuser posted image . Pogrešaš moje spise? Daj mal višje gor poglej, sem par dni nazaj ful napisala.

Rogljiček, kako si? Je zdaj že dokončno ok?

Indy, super da si se nam mal javila. A maš internet zdaj že končno zrihtan? Ta hitrega mislim. Kmal pridem spet k teb na šišanje. Saj veš, novoletne zabave, pa to.

Aja, danes sem dobila nova očalauser posted image . So mi všeč in sem kar zadovoljna.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Otroška oprema
3Sonček3

Kje si boste priskrbele otroško opremo ( posteljico, stajico,...)

Kupila bom v spletni trgovini (7%)

Kupila bom v trgovini (35%)

Sposodila si bom od prijateljic / sorodnikov (16%)

Prijatelji / sorodniki mi bodo podarili (8%)

Imam že vse od 1. nosečnosti (34%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!